Feriesteder i Svaneke

Sommerhuse og Ferielejligheder i Svaneke

  • Badestrand
  • Lokale kunsthåndværkere
  • Spændende byliv
  • Hyggelige cafeer
  • Røgeri
  • Flot natur
kort Svaneke

Svaneke. Bornholms østligste by. Hygge og atmosfære
Svaneke har som en af de meget få byer i Europa fået Europarådets guldmedalje for "Fremragende bybevaring". På en tur med den lokale heste-sporvogn kan I læne jer tilbage og betragte de smukke gamle bindingsværkshuse.

Skønne Svaneke Havn
På havnen kan I nyde det skønne havnemiljø - eller måske lade jer friste af en dejlig kop kaffe på en af de hyggelige cafeer. Gå videre op ad de små gader til Torvet, hvor der altid er en festlig stemning - særligt på torvedagene, hvor der er mulighed for at slå en god handel af med de lokale. Og vi vil også anbefale, at I besøger Svaneke Købmandshandel, som er en levende og hyggelig købmandsbutik anno 1950erne.

Smukt kunsthåndværk og lækre delikatesser
Men Svaneke er ikke bare hygge. Svaneke er også Bornholms kreative centrum. Her er alt, hvad hjertet, øjnene og ganen kan ønske sig: Glaskunst. Malerier. Designertøj. Håndlavet lakrids, chokolade, is og bolcher. - Og så skal vi selvfølgelig ikke glemme Svaneke Bryghus med sine vidtpræmierede øl, og det lokale røgeri med de lækre fiskedelikatesser. Hvis I har børn med, vil de elske at lege på kanonerne ved Svaneke Røgeri. Og stemningen kommer op i et endnu højere niveau, når I deltager i Svanekes udgave af lotto: "Hønseskidning". Spillet går i al sin enkelthed ud på, at man slipper 3 høns løs på et stort bingofelt. Så gælder det om at spille på, hvor hønsene først lægger en "klat". Det skal opleves!

Svaneke - populær blandt både turister og lokale
Det er ikke blot turisterne, som elsker Svaneke. Svaneke er også byen med nogle af de højeste huspriser på Bornholm. Og det er ikke bare bornholmere, som flytter til byen. Der er mange turister, som har glemt alt om returbilletten til "Danmark" efter deres møde med Svaneke. Vi skal derfor advare om, at et besøg i Svaneke kan blive stærkt vanedannende... 

Bestilling
Bestil jeres ferie i Svaneke ved at indtaste jeres ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi jer gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Hullehavn

Hullehavn i Svaneke

Charmerende lille strand med vippe
5 minutter fra Svaneke finder du den stærkt charmerende Hullehavn strand, som ligger mellem klipperne. Tæt på stranden er den lille café Syd-Øst for Paradis, der har live musik på programmet i sommermånederne.

I finder Hullehavn på adressen: Skovgade 34, 3740 Svaneke

Hønseskidning

Hønseskidning er en meget populær begivenhed

Vind store præmier til hønseskidning
Midt i Svaneke, halvvejs nede af Brænderigænget, som er den centrale gågade fra Svaneke Torv til Svaneke Havn, finder I den store Hønseskidnings-konkurrence. Konkurrencen er et af Svanekes kendetegn og går i al sin enkelthed ud på at tilskuerne køber lodder til et nummereret felt på spillepladen midt på vejen. Vælger hønen at komme af med afføringen på dit udvalgte felt, vinder du en præmie. Begivenheden finder sted hver dag i sommersæsonen. 

I finder Hønseskidnings-konkurrencen på adressen: Brænderigænget, 3740 Svaneke

Vis pris og ledige perioder

Hvornår vil du afsted?

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, vi besvarer tlf. alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.