Æblehaven

  • Feriehuse for 4-6 personer
  • Tæt på stranden
  • Tæt på den gamle bydel
  • Skønt beliggende i Allinge
  • Swimmingpool
  • Rabatmulighed for 2 personer
kort Allinge

Æblehaven - Hop i poolen på de varme sommerdage

Æblehaven - Nyd et glas vin på terrassen

Æblehaven har swimmingpool til både storesøstre og lillebrødre

  

Æblehaven. Allinge-Sandvig. Velindrettede feriehuse. Hyggelig beliggenhed.
Æblehaven er idyllisk beliggende i en tidligere æbleplantage i Allinge. Om foråret blomstrer træerne i smukke hvide og rosa farver. I sensommeren kan du sætte tænderne i de lækre æbler og smage sommerens mange solskinstimer. 

Dejlige feriehuse for 4-6 personer
Glæd dig til de dejlige feriehuse i Æblehaven, som alle er indrettet for 4-6 personer. Hvis I "kun" er to personer, har I mulighed for rabat, hvis I afholder jeres ferie i perioden før 25. juni eller efter 5. august.

Swimmingpool med tilhørende børnepool
På de vestvendte terrasser kan du dase i havemøblerne. Børnene har måske mere lyst til en afslappende tur i swimmingpoolen med tilhørende børnepool (begge opvarmet 25.05-31.08) - eller skal der leges i det store lege- og hoppeland?

400 meter til stranden
400 meter fra Æblehaven ligger stranden og den gamle kyststi. Tag børnene med på en tur langs kyststien til den skønne badestrand Næs. Området ved Æblehaven er for mange bornholmere og turister det "rigtige" Bornholm: Hvid sandstrand og knejsende klipper i en malerisk forening.

Allinges gamle bydel ligger lige ved Æblehaven
Fra Næs-badestranden kan du fortsætte langs de snoede gader i Allinges gamle bydel. Mens du nyder de flotte gamle bindingsværkshuse, kommer en liflig duft dig i møde: Duften fra et af øens bedste røgerier frister dig med delikatesser. Fra røgeriet går stien videre mod Allinge centrum, hvor handelsliv, caféer, lystsejlere og mågeskrig skaber en helt speciel atmosfære. Fortsætter du videre ud af Allinge, kommer du til den berømte borg Hammershus, hvor middelaldereventyr venter dig. Læs mere om området ved Æblehaven her.

Røgfrie feriehuse
Alle feriehuse i Æblehaven er røgfrie.

4-6 personers hus

Vis pris og ledige perioder

Æblehaven Feriecenter: Feriehus for 4-6 personer
Hvornår vil du afsted?

Lyse og velindrettede feriehuse for 4-6 personer
Feriehusene er indrettet således: Entré, to soveværelser med hver to senge, badeværelse med dusch og wc, kombineret opholds- og spisestue med sovesofa (to sovepladser) og tv. Køkkenet har enten komfur eller kogeplader med ovn, køleskab, lille frostbox, kaffemaskine og el-kogekedel.

Æblehaven har feriehuse i 1 eller 2 plan. Husenes indretning er næsten ens. Hvis du foretrækker den ene hustype frem for den anden, beder vi dig venligst oplyse det i forbindelse med din bestilling. Så vil vi gøre vores yderste for at opfylde dit ønske. De viste billeder er fra et feriehus i ét plan.

Du har også mulighed for at vælge feriehuse med havudsigt - se indretningen af disse huse nedenfor.

Smag æblerne fra Æblehavens mange æbletræer

Æblehaven - Grundplan for feriehusene i ét plan

Æblehaven - Stuen i feriehusene

Æblehaven - Der er to soveværelser i alle feriehuse

4-6 personers hus med havudsigt

Vis pris og ledige perioder

Æblehaven Feriecenter: Feriehus 4-6 for personer - Havudsigt
Hvornår vil du afsted?

Feriehuse for 4-6 personer - Lyse og velindrettede feriehuse

Feriehusene med havudsigt er indrettet således: Entré, to soveværelser med hver to senge, badeværelse med dusch og wc, kombineret opholds- og spisestue med sovesofa (to sovepladser) og tv. Køkkenet har enten komfur eller to kogeplader med separat ovn, køleskab, lille frostbox, kaffemaskine og el-kogekedel. Feriehusene har en dejlig havudsigt henover Æblehavens øvrige feriehuse. Alle feriehuse med havudsigt er i to plan. Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen nedenfor:

Æblehaven - Feriehus med havudsigt

Æblehaven - Grundplan for feriehusene i to plan

Æblehaven - Hustype i to etager

Æblehaven - Soveværelse i hustypen med to etager

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Vi håber, at du fandt hvad du søgte. Se alle ferielejligheder og sommerhuse på Bornholm.

Borgen Hammershus ligger i Allinge-Sandvig

Stranden "Næs" ligger lige nedenfor Æblehaven

Nyd udsigten fra feriehusene med havudsigt

Lignende feriesteder

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.