Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Æblehaven

  • Havudsigt
  • Pool
  • Børnepool
  • Legeplads
  • Hoppepude
  • Tæt på strand
  • Børneklub
kort Allinge

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Hop i poolen og køl af på de varme sommerdage

Plads til både storesøstre og lillebrødre

Hop dagen lang på Æblehavens tilhørende hoppepude

Æblehaven. Allinge-Sandvig. Velindrettede feriehuse. Hyggelig beliggenhed.
Æblehaven er idyllisk beliggende i en tidligere æbleplantage. Om foråret blomstrer træerne i smukke hvide og rosa farver. I sensommeren kan I sætte tænderne i de lækre æbler og smage sommerens mange solskinstimer. 

Lækre feriehuse for 4-6 personer
Glæd jer til nogle lækre feriehuse, som er indrettet for 4-6 personer. Hvis I "kun" er to personer, har I mulighed for rabat ved ankomst før 27. juni eller efter 14. august.

Swimmingpool med tilhørende børnepool
På de vestvendte terrasser kan I dase i havemøblerne. Børnene har måske mere lyst til en afslappende tur i swimmingpoolen med tilhørende børnepool (begge opvarmet 25.05-31.08) - eller skal der leges i det store lege- og hoppeland?

400 meter til stranden
400 meter fra Feriecenter Æblehaven ligger stranden og den gamle kystredningssti. Tag børnene med på en tur langs kystredningsstien. Selvom vejret er varmt, solen skinner og strandens hvide sand er flot, så forestil jer, hvordan turen har været i gamle dage på en stormende vinterdag, mens skibene til søs forsøgte at undgå klippekysten. Der er god inspiration til at fortælle børnene spændende historier om skibsforlis og heltemodige redninger!

4-6 personers hus

4-6 personers hus

4-6 personers hus

4-6 personers hus

Feriehuse for 4-6 personer - Lyse og velindrettede feriehuse
Entré, to soveværelser med hver to senge, badeværelse med dusch og wc, kombineret opholds- og spisestue med sovesofa (to sovepladser) og tv.

Køkken med komfur eller kogeplader med ovn, køleskab, lille frostbox, kaffemaskine og el-kogekedel.

Feriehusene findes i to varianter: Rækkehuse i ét plan og rækkehuse i to plan. Husenes størrelse og indretning er næsten ens, men i 2-plans husene er soveværelserne placeret på 1. sal. Husene i ét plan har et større køkken end husene i to plan. Billederne her viser huset i ét plan.

Hvis I foretrækker den ene type frem for den anden, beder vi jer venligst notere dette i bemærkningsfeltet, når I booker. Så vil vi gøre vores yderste for at opfylde jeres ønske. 

Nogle af husene i 2-plan har en dejlig havudsigt ud over Østersøen. I forbindelse med jeres booking kan I mod en lille merpris bestille et feriehus med havudsigt. I beregner prisen ved at indtaste den ønskede ankomstdato til øverst på siden.

Vis pris og ledige perioder

Æblehaven Feriecenter: 4-6 personer uden havudsigt
Hvornår vil du afsted?

4-6 personers hus med havudsigt

4-6 personers hus med havudsigt

4-6 personers hus med havudsigt

4-6 personers hus med havudsigt

Feriehuse for 4-6 personer - Lyse og velindrettede feriehuse

Entré, to soveværelser med hver to senge, badeværelse med dusch og wc, kombineret opholds- og spisestue med sovesofa (to sovepladser) og tv.

Køkken med komfur eller kogeplader med ovn, køleskab, lille frostbox, kaffemaskine og el-kogekedel.

Feriehusene findes i to varianter: Rækkehuse i ét plan og rækkehuse i to plan. Husenes størrelse og indretning er næsten ens, men i 2-plans husene er soveværelserne placeret på 1. sal. Husene i ét plan har et større køkken end husene i to plan. Billederne her viser huset i to plan.

Hvis I foretrækker den ene type frem for den anden, beder vi jer venligst notere dette i bemærkningsfeltet, når I booker. Så vil vi gøre vores yderste for at opfylde jeres ønske. 

Nogle af husene i 2-plan har en dejlig havudsigt ud over Østersøen. I forbindelse med jeres booking kan I mod en lille merpris bestille et feriehus med havudsigt. I beregner prisen ved at indtaste den ønskede ankomstdato til højre på siden.

Vis pris og ledige perioder

Æblehaven Feriecenter: 4-6 personer med havudsigt
Hvornår vil du afsted?

Allinges gamle bydel
Ved stranden kan I også vælge at fortsætte langs de snoede gader i Allinges gamle bydel. Mens I nyder de flotte gamle huse, kommer en liflig duft jer i møde: Duften fra et af øens bedste røgerier frister jer med delikatesser. Fra røgeriet går stien videre mod Allinge centrum, hvor handelsliv, caféer, lystsejlere og mågeskrig skaber en helt speciel atmosfære.

Røgfrie feriehuse
Feriehusene i Æblehaven er røgfrie.

Nyd et æble direkte fra de mange æbletræer i den tidligere plantage

Stranden 'Næs' befinder sig kun et stenkast fra Æblehaven

Nyd udsigten over Østersøen fra lejlighedstypen med havudsigt

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Prøv Tovbanen der lader dig svæve over Opalsøen

Spis røgede sild på Nordbornholms Røgeri

Slik sol på stranden med navnet Næs

Oplev Hammershus i aftensolen

Historisk feriested

Æblehaven ligger i Allinge-Sandvig på Nordbornholm. Allinge-Sandvig var første rejsemål, da Bornholms turisme begyndte i starten af 1900-tallet. Den særprægede og flotte kombination af sandstrand og knejsende klipper var formentlig årsagen til, at såvel det danske som det tyske borgerskab strømmede til Allinge for hundrede år siden.

Nordeuropas største borgruin
Lige udenfor Allinge ligger Hammerknuden med Nordeuropas største borgruin. Glæd jer til vandreture med en mageløs panoramaudsigt. Eller hvad med at tage en tur med Danmarks længste svævebane med endestation i Opalsøen..? Selve Allinge er en charmerende havneby. Der er en årlig Jazz Festival, kræmmer-markeder, byfester og omkring havnen summer de små cafeer af liv og stemning. Rundt om Allinge ligger mange af de seværdigheder og attraktioner, som er med til at gøre en ferie på Bornholm til noget helt specielt. Allinge og Nordbornholm er også hjem for Bornholms sagnfigur - den lille troldeunge "Krølle Bølle". Hvis I har børn med på ferien, vil de elske at få læst historier om Krølle Bølle og hans eventyrlige oplevelser.

Flyvende tallerkner
Om det er Krølle Bølle, der er på spil eller ej, er ikke til at sige, men i bogen "Det mystiske Danmark" er der mange beretninger om mystiske lysende genstande, som med høj fart bevæger sig henover himlen på Nordbornholm. Eksempelvis har en tysk turist set et tallerkenformet fartøj flyve ud fra Hammerknuden gennem en stor åbning, der pludselig viste sig i klippevæggen. Kort tid efter berettede flere lystsejlere at have set et tilsvarende fartøj flyve op fra havet ved Hammerknuden og fortsætte lodret op i himlen, indtil de tabte det af syne.

Se Hammershus fra søsiden
I kan også komme ud at sejle fra Hammerhavnen lidt nord for Allinge, hvor små både tager jer på tur ned langs kysten. Set fra vandsiden bliver klippekysten endnu mere dramatisk. Når I passerer nedenfor den gamle borgruin Hammershus, vil I levende kunne forestille jer, at borgen var en uindtagelig fæstning i middelalderens urolige Danmark. Oplevelserne bliver krydret af fortællinger fra jeres bådfører - og det gør bestemt ikke oplevelserne mindre spændende. - Og når I er ved Hammeren så skal I huske at få taget det obligatoriske billede foran "Kamelhovederne"...

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Feriecenter Æblehaven

Adresse
Adresseoplysningerne til Feriecenter Æblehaven er:
Feriecenter Æblehaven
Balran 7 (Vejnavnet ændres i 2017 til Æblevej)
3770 Allinge
Telefon-reception: 5648 1222
Telefon-booking: 5695 8566

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi jer venligst forlade feriehuset kl. 10:00.

Allergivenlige feriehuse
Alle feriehuse er røgfrie. Såfremt du er allergisk overfor husdyr, kan du vælge et feriehus, som er husdyrfri. Meddel os blot dette i forbindelse med din bestilling, så sørger vi for at reservere et allergivenligt feriehus til dig.

Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.

Ankomstdage
I kan ankomme og afrejse på alle ugens dage - der er altså ingen faste ankomstdage, og I behøver som udgangsunkt ikke at leje for hele uger. Det giver jer mulighed for at sammensætte ferien helt efter jeres valg, ligesom I kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har I feriehuset til jeres rådighed fra kl. 15:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering", hvis I ankommer sent om aftenen.

Babypakke
I kan gratis låne en babypakke bestående af: Høj stol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn m/kaleche hvor ryglænet kan ligges helt ned), puslepude og badekar. Udstyret henter I i receptionen på feriestedet. Vi beder jer venligst reservere babypakken i forbindelse med jeres booking.

Bestille flere huse på én gang
Ønsker du at booke flere feriehuse på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af ét feriehus via internettet- og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange feriehuse som du ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling - og vi bestræber os selvfølgelig på at placere feriehusene så tæt på hinanden som muligt.

Betalingsbetingelser
Vi beder jer venligst indbetale et depositum på 25% af rejsens pris senest 14 dage efter, at I har modtaget vores bekræftelse. Restbeløbet skal være os i hænde senest 4 uger før jeres ankomst. Såfremt I bestiller sent, således at der er under 4 uger til jeres ankomst, aftaler vi betalingsdatoen med jer.

Bus på Bornholm
Hvis I ønsker at køre med bus til Feriecenter Æblehaven, skal I anvende busrute 2. Busrute 2 starter umiddelbart ved færgen i Rønne og har stoppested 100 meter fra Feriecenter Æblehaven. I kan også anvende busrute 1, som har stoppested 250 meter fra Feriecenter Æblehaven. Når I kører retur fra Æblehaven til Rønne, kan I bruge busrute 4.

Køretid fra Rønne til Feriecenter Æblehaven
* Busrute 1 tager cirka 45 minutter
* Busrute 2 tager cirka 50 minutter

For begge busruter gælder, at I ved påstigningen skal huske at sige, at I ønsker at stå af ved Feriecenter Æblehaven/Storløkke Feriepark i Allinge.

Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder I her: www.bat.dk

Cykeludlejning
I kan leje cykler i receptionen.

Priserne pr. cykel er:
· 1 dag: 80 DKK
· 2 dage: 155 DKK
· 3 dage: 200 DKK
· ekstra dag: 40 DKK
· Hjelm: 25 DKK pr. person

Dyner/Sengelinned
Der er dyner og hovedpuder i feriehuset. Sengelinned og håndklæder beder vi jer venligst om at medbringe. Alternativt kan I leje det i receptionen for 85 DKK for sengetøj og 25 DKK for håndklæder. Husk gerne at forudbestille, hvis I ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

Handicapforhold
Rækkehusene i ét plan er handicapvenlige - eksempelvis har dørene tilstrækkelig dørbredde til kørestole, og der er ingen trin i feriehuset. Badeværelset har tilstrækkelig plads til, at der kan vendes med en almindelig kørestol. Meddel os venligst, hvis I medbringer kørestol - så vil vi gøre vores yderste for at finde det bedst mulige hus til jer.

Hunde & Katte
Hunde og katte er meget velkomne i Æblehaven, idet en del af vores huse er forbeholdt gæster med hunde eller katte. Vi beder jer ved bookingen at gøre os opmærksomme på såfremt I medbringer jeres 4-benede venner. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det jer 250 DKK at tage jeres hund eller kat med. Prisen gælder for hele opholdet. Hvis I medbringer 3 eller flere hunde er prisen 500 DKK.

Vi har hvert år mange gæster, som tager deres hund eller kat med til Bornholm. Det er nemt - I skal blot huske, at de svenske toldmyndigheders krav skal være opfyldt. Normalt er reglerne for indførsel af dyr til Sverige restriktive. Dog er reglerne meget lempelige, når I "blot" er på gennemrejse til Bornholm. Læs eventuelt mere her: Hund/kat til Bornholm.

Indkøb
I Feriecenter Æblehaven finder I en kiosk, hvor der er et mindre sortiment af dagligvarer og husholdningsting. Åbningstiderne er 07:30 til 10:30 og 15:00 til 19:00. Udenfor sæsonen kan åbningstiderne være lidt kortere.

Hvis I har behov for større indkøb, ligger Allinge centrum 800 meter væk. Her finder I blandt andet Netto og Superbrugsen.

Internet
Der er gratis trådløst internetadgang i alle lejligheder i Æblehaven.
Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere.
Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor,
at du medbringer eget mobilt bredbånd.
Såfremt nettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Køkkenudstyr
Feriehusene i Æblehaven har et veludstyret køkken - herunder service til 6 personer. I behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice eller lignende.

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker i receptionen på Feriecenter Æblehaven. Hvis I ankommer udenfor receptionens åbningstid vil der på indgangsdøren til receptionen hænge en kuvert med jeres navn påført. I denne kuvert ligger jeres nøgle samt information om, hvilket hus I skal bo i.

Parkering
Der er gratis parkering ved Feriecenter Æblehaven.

Pensionistrabat
Som pensionister har I mulighed for at opleve Bornholm til nogle helt særlige priser. Når I bestiller ophold inklusive færgetransport med bil, skal I blot markere i bookingfeltet, at I ønsker en "Pensionistbil-billet", så får I en færgebillet til en særligt rabatteret pris. Der er følgende regler for, at kunne opnå pensionistrabatten:
* Mindst én af rejsedeltagerne skal være pensionist eller førtidspensionist
* I må maksimalt være to personer i bilen (der må dog også gerne være op til tre børn under 11 år med i bilen).
* Pensionistrabatten kan ikke opnås på tilbudsrejser, hvor der i forvejen er givet rabat på færgebilletten (tilbudsrejser er de rejser, som står på forsiden af vores hjemmeside).

Bemærk venligst, at færgeselskabet kan have begrænsninger på antallet af pensionistbilletter på udvalgte afgange.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre jeres hus ved ankomst/afrejse - så er I altid sikre på, at huset er ordentligt rengjort ved jeres ankomst, og I er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden jeres afrejse. Betalingen for rengøringen er inkluderet i jeres lejepris. I skal derfor ikke betale ekstra for rengøringen

Ved jeres afrejse beder vi jer således blot sørge for, at eventuelt affald er lagt i skraldeposen, samt at køkkenservicet er rengjort.

På Æblehaven tænker også rengøringspersonalet i miljøvenlige baner. Alle rengøringsmidler er således svanemærkede/miljørigtige.

Strygejern
I kan låne strygejern og strygebræt i receptionen - og det er selvfølgelig gratis for jer.

Telefonnumre
Æblehaven-Booking: +45 5695 8566
Æblehaven-Reception: +45 5648 1222

Tennis
Under jeres ophold i Æblehaven kan I gratis benytte tennisbanen - husk blot at booke tid i forvejen hos receptionen. Hvis I ikke selv medbringer ketchere og bolde, kan I leje det i receptionen for 30 DKK pr. time.

Vaskemaskine og Tørretumbler
Hvis I får behov for at vaske, har I mulighed for at leje vores vaskemaskine samt tørretumbler.

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Æblehaven - Prisliste i DKK

Vores prisliste er opdelt i to dele:
* En prisliste, når I selv klarer transporten til Bornholm
* En prisliste, hvor Ystad-Rønne færgen er inkluderet (bil inkl. op til 5 personer)

Hvis I vælger en pris, hvor færgen er inkluderet, sørger vi for at booke billetterne for jer - og det er selvfølgelig altid til en billigere pris, end hvis I selv bestiller. Vi giver jer prisgaranti for, at I ikke kan købe opholdet til en billigere pris end hos os.

Alle vores priser er inklusive rengøring ved ankomst/afrejse, strøm- og varmeforbrug. En gratis afbestillingsforsikring er ligeledes inkluderet.

I kan afrejse og ankomme på alle ugens dage, og I behøver ikke at leje hele uger. I er også meget velkomne på mini-ferier på eksempelvis 3-4 dage. Hvis I er i tvivl om, hvad prisen for jeres ophold bliver, kan I prøve at indtaste ankomst- og afrejsedagen i bestillingsfunktionen øverst på siden, så fremkommer prisen.

Pris pr. feriehus i DKK for ophold UDEN transport til Bornholm

Æblehaven Feriecenter

4-6 personer med havudsigt
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
23-08-2017 02-09-2017 2.7387464.9764.477
03-09-2017 14-10-2017 2.5596874.6204.120
15-10-2017 21-10-2017 2.6527184.8054.306
22-10-2017 31-10-2017 2.5596874.6204.120
01-03-2018 30-04-2018 2.5286754.5524.048
01-05-2018 12-06-2018 2.5286754.5524.048
13-06-2018 16-06-2018 7.8172.43815.13014.626
17-06-2018 23-06-2018 2.5656874.6254.120
24-06-2018 30-06-2018 3.1388785.7725.268
01-07-2018 07-07-2018 4.8991.4659.2948.790
08-07-2018 14-07-2018 5.3351.61010.1659.661
15-07-2018 28-07-2018 6.1011.86611.69811.194
29-07-2018 04-08-2018 5.0131.5039.5229.018
05-08-2018 11-08-2018 4.2431.2467.9827.478
12-08-2018 15-08-2018 2.8267745.1474.643
16-08-2018 20-08-2018 3.2429125.9795.475
21-08-2018 01-09-2018 2.8267745.1474.643
02-09-2018 05-09-2018 2.5656874.6254.120
06-09-2018 08-09-2018 4.0031.1667.5036.998
09-09-2018 13-10-2018 2.5656874.6254.120
14-10-2018 20-10-2018 2.6577184.8104.306
21-10-2018 31-10-2018 2.5656874.6254.120

4-6 personer uden havudsigt
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
03-09-2017 14-10-2017 2.2415803.9823.483
15-10-2017 21-10-2017 2.3186064.1363.637
22-10-2017 26-10-2017 2.2415803.9823.483
27-10-2017 29-10-2017 2.4996674.4994.000
30-10-2017 31-10-2017 2.2415803.9823.483
01-03-2018 30-04-2018 2.2165713.9283.424
01-05-2018 10-06-2018 2.2165713.9283.424
11-06-2018 12-06-2018 2.2165713.9283.424
13-06-2018 16-06-2018 7.8172.43815.13014.626
17-06-2018 17-06-2018 2.2465803.9873.483
18-06-2018 23-06-2018 2.2465803.9873.483
24-06-2018 01-07-2018 2.5166704.5274.023
02-07-2018 07-07-2018 3.5681.0216.6326.128
08-07-2018 14-07-2018 4.7341.4108.9638.458
15-07-2018 28-07-2018 5.5411.67910.57810.073
29-07-2018 04-08-2018 4.4991.3318.4937.988
05-08-2018 12-08-2018 3.1328765.7615.256
13-08-2018 15-08-2018 2.2165713.9283.424
16-08-2018 20-08-2018 2.5286754.5524.048
21-08-2018 01-09-2018 2.2165713.9283.424
02-09-2018 05-09-2018 2.2465803.9873.483
06-09-2018 08-09-2018 4.0031.1667.5036.998
09-09-2018 13-10-2018 2.2465803.9873.483
14-10-2018 20-10-2018 2.3236064.1413.637
21-10-2018 31-10-2018 2.2465803.9873.483

Pris pr. feriehus i DKK INKLUSIVE færge Ystad-Rønne tur/retur

Æblehaven Feriecenter

4-6 personer med havudsigt
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
23-08-2017 02-09-2017 3.4057465.6444.477
03-09-2017 14-10-2017 3.2276875.2874.120
15-10-2017 21-10-2017 3.3207185.4724.306
22-10-2017 31-10-2017 3.2276875.2874.120
01-03-2018 30-04-2018 3.2056755.2294.048
01-05-2018 12-06-2018 3.2056755.2294.048
13-06-2018 16-06-2018 9.7292.43817.04114.626
17-06-2018 23-06-2018 3.6966875.7564.120
24-06-2018 30-06-2018 4.2708786.9045.268
01-07-2018 07-07-2018 6.8111.46511.2068.790
08-07-2018 14-07-2018 7.2461.61012.0769.661
15-07-2018 28-07-2018 8.0131.86613.60911.194
29-07-2018 04-08-2018 6.9251.50311.4349.018
05-08-2018 11-08-2018 6.1551.2469.8947.478
12-08-2018 15-08-2018 3.5737745.8954.643
16-08-2018 20-08-2018 3.9899126.7275.475
21-08-2018 01-09-2018 3.5737745.8954.643
02-09-2018 05-09-2018 3.3126875.3734.120
06-09-2018 08-09-2018 4.7511.1668.2506.998
09-09-2018 13-10-2018 3.3126875.3734.120
14-10-2018 20-10-2018 3.4057185.5584.306
21-10-2018 31-10-2018 3.3126875.3734.120

4-6 personer uden havudsigt
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
03-09-2017 14-10-2017 2.9085804.6503.483
15-10-2017 21-10-2017 2.9856064.8043.637
22-10-2017 26-10-2017 2.9085804.6503.483
27-10-2017 29-10-2017 3.1676675.1674.000
30-10-2017 31-10-2017 2.9085804.6503.483
01-03-2018 30-04-2018 2.8935714.6053.424
01-05-2018 10-06-2018 2.8935714.6053.424
11-06-2018 12-06-2018 4.1285715.8403.424
13-06-2018 16-06-2018 9.7292.43817.04114.626
17-06-2018 17-06-2018 4.1575805.8993.483
18-06-2018 23-06-2018 3.3775805.1193.483
24-06-2018 01-07-2018 3.6476705.6594.023
02-07-2018 07-07-2018 5.4801.0218.5446.128
08-07-2018 14-07-2018 6.6451.41010.8748.458
15-07-2018 28-07-2018 7.4531.67912.48910.073
29-07-2018 04-08-2018 6.4101.33110.4047.988
05-08-2018 12-08-2018 5.0448767.6725.256
13-08-2018 15-08-2018 2.9645714.6763.424
16-08-2018 20-08-2018 3.2766755.3004.048
21-08-2018 01-09-2018 2.9645714.6763.424
02-09-2018 05-09-2018 2.9945804.7353.483
06-09-2018 08-09-2018 4.7511.1668.2506.998
09-09-2018 13-10-2018 2.9945804.7353.483
14-10-2018 20-10-2018 3.0716064.8893.637
21-10-2018 31-10-2018 2.9945804.7353.483

Færgetillæg på fredage-lørdage-søndage i perioden 3/1-11/6 samt 14/8-2017-2/1-2018
* For ankomst eller afrejse på fredage, lørdage og søndage har færgen et weekend tillæg på DKK 290. pr. overfart.

Færgetillæg på fredage-lørdage-søndage i perioden 12/6-18/6 
* For ankomst eller afrejse på fredage, lørdage og søndage har færgen et weekend tillæg på DKK 388. pr. overfart.

Færgetillæg på fredage-lørdage-søndage i perioden 19/6-13/8
* For ankomst eller afrejse på fredage, lørdage og søndage har færgen et weekend tillæg på DKK 289 pr. overfart.

Færgetillæg for høje/lange biler
* Hvis jeres bil er over 1,95 meter i højden - eller over 6,00 meter i længden - er der et færgetillæg. Kontakt os venligst herom på +45 5695 8566.

Rabat ved længere ophold
* Hvis I ankommer i perioden før 10. juni eller efter 5. august, tilbyder vi 14 dages ophold for 11 dages pris eller 3 ugers ophold for 2 ugers pris.

Rabat for 2 personer
Hvis I afholder jeres ferie i perioden før 25/6 eller efter 14/8 - og I "kun" er 2 personer - giver vi en rabat på 20% af lejeprisen. Oplys blot "2-personers-rabat", når I bestiller jeres ophold, så sørger vi for at fratrække rabatten på jeres bekræftelse. Rabatten gælder desværre ikke på færgebilletten.

Folkemøde - Specielle Priser & Bestillingsregler
I forbindelse med Folkemødet er der specielle priser og bestillingsregler. Kontakt os for nærmere information. 

Bestil din ferie
Bestil din ferie nu - så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne dage på Bornholm. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Rabatmulighed, hvis I "kun" er 2 personer i Æblehaven

Hvis I afholder jeres ferie i perioden før 25/6 eller efter 14/8 - og I "kun" er 2 personer - giver vi en rabat på 20% af lejeprisen. Undtaget herfra er dog bookinger i forbindelse med Folkemødet 11-17. juni 2018.

Oplys blot "2-personers-rabat", når I bestiller jeres ophold, så sørger vi for at fratrække rabatten på jeres bekræftelse. Prisen, som I ser på skærmen, er således angivet FØR jeres rabat.

Børn under 6 år kan komme gratis med.

Undtagelser:
A) 2-personers-rabatten kan ikke kombineres med andre rabatformer.
B) 2-personers-rabatten gælder desværre ikke på færgebilletten. Men vær opmærksomme på, at I alligevel kan få rabat på færgebilletten, hvis én af jer er over 65 år - og I er 2 personer i bilen. Ring til os og hør nærmere på telefon: 56 95 85 66, eller vælg en "pensionistbil", når I bestiller jeres ophold inklusive færge på vores hjemmeside.

Bestil din ferie
Bestil din ferie nu - så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne dage på Bornholm. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Vejbeskrivelse

Vejbeskrivelse fra færgen i Rønne til Æblehaven

Kystvejen (den flotteste vej)
* Når I kommer udfra færgelejet, skal I følge skiltene mod Hasle og Allinge.
* Under hele turen vil I på jeres venstre side have en flot udsigt udover havet.
* På næsten hele turen skal I blot køre lige ud, og de få steder, hvor I skal
   dreje, er der gode skiltehenvisninger.
* Når I kommer ved Circle K benzintanken i Allinge, drejer I til højre i retning
   mod Gudhjem.
* 100 meter længere fremme drejer I til venstre ad Søndergade, som I følger
   cirka 150 meter, hvorefter Æblehaven ligger på højre hånd. God
   ferie!
* Samlet distance: 27,0 kilometer

Landevejen (den korteste vej)
* Når I kommer udfra færgelejet, skal I følge skiltene mod Hasle og Allinge.
* Drej ad ved Nordre Kystvej (1,4 kilometer)
* Ved rundkørslen tager I den 3. vej i rundkørslen ad Haslevej (3,2 km.)
* Fortsæt lige ud ad Åbyvej (3,7 kilometer)
* Fortsæt lige ud ad Svalhøjvej (1,3 kilometer)
* Drej til højre ad Simblegårdsvej (1,2 kilometer)
* Drej til venstre ad Rosendalevej (4,8 kilometer)
* Drej til højre ad Knarregårdsvej (0,4 kilometer)
* Drej til venstre ad Rønnevej (5,8 kilometer)
* Drej til højre ad Genvej (0,2 kilometer)
* Drej til venstre ad Tejnvej (0,1 kilometer)
* Drej til højre ad Søndergade (0,2 km.). Æblehaven kommer på
   jeres højre side. God ferie.
* Samlet distance: 22,5 km.

Adressen til Æblehaven er: Æblevej, 3770 Allinge. Vejnavnet skiftede foråret 2017, således at vejen gik fra at hedde "Balran" til at hedde "Æblevej". På gps-systemer vil det gamle vejnavn, Balran, formentlig stadig stå som vejnavn.

Bestil din ferie
Bestil din ferie nu - så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne dage på Bornholm. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Børneklub

Prøv ansigtsmaling

Børneklub
I ugerne 26-32 holder vi to gange om ugen juniorklub for vores små gæster i Æblehaven.

Alle aktiviteter tager udgangspunkt i naturen omkring Æblehaven, og temaerne varierer fra alt mellem fisketure, snobrødsbagning og til at finde tryllesten på stranden.

Arrangementerne er selvfølgelig gratis for vore gæster.

Udenfor ugerne 26-31 er der ikke børneklub, men der er stadig mange andre aktiviteter for børnene - eksempelvis strandture, skovture, swimmingpool, legeland, hoppeborg og tennisbane - for blot at nævne nogle. Og masser af nye legekammerater!

Cykelture

Østerlars Rundkirke findes i cykelafstand fra Æblehaven

Cykelture
Bornholm har et velfungerende net af cykelstier. 100 meter fra Feriecenter Æblehaven finder I den første cykelsti. Stierne fører jer ad de små veje, hvor biler er undtagelsen og flotte naturoplevelser er hovedreglen.

Prøv at køre ind i landet på en sommerdag og oplev de bølgende gule kornmarker. Turen går op ad bakke - men det drager I fordel af, når turen går hjemad. Her kan I nærmest sætte cyklen i frigear, mens I langsomt trillende nyder udsigten over havet og Allinge by.

Cykelstierne ved Feriecenter Æblehaven kan også føre jer ned eller op langs kysten - på begge ruter har I havet tæt ved jer. Gør et stop ved en af de mange naturpladser. Mærk stilheden. Nyd den flotte udsigt. Det er ferie!

Såfremt I ikke selv medbringer cykler, kan I selvfølgelig leje dem på Feriecenter Æblehaven.

Golf

Spil golf med udsigt til Østersøen

Golf
Det er ikke kun naturen på Bornholm, som er flot og særpræget. Solskinsøen byder også på 4 golfbaner med oplevelser ud over det sædvanlige. Banerne er flot placeret mellem bakker, klipper, skove, åløb og søer ? og der er udfordringer for alle handicapniveauer.

Blandt andet har flere internationale golfmagasiner i høje toner rost de to golfbaner i Rø, som ligger blot 10 kilometer fra Feriecenter Æblehaven.

Gratis guideture

Guiden Søren Sillehoved er populær blandt gæsterne

Gratis guideture
Der knytter sig mange spændende historier til fortiden og naturen på Bornholm. For at give vores gæster det bedst mulige udbytte tager vi jer med på en guidet tur til de "hemmelige steder" på Bornholm. Turene bliver guidet af Søren Sillehoved Tro det eller ej...det er hans rigtige navn! Søren Sillehoved er blevet kåret som en af Danmarks bedste guider, og han er en mester i levere interessante fortællinger for både børn og voksne.

Der er guideture næsten hver dag i perioden marts-oktober. Som gæster hos os kan I komme gratis med på en af disse ture - husk blot at hente billetter i receptionen. Da deltagerantallet er begrænset, gælder tilbuddet desværre ikke grupperejser med over 10 personer. Er I over 10 personer henviser vi i stedet til Bornholms Guide- og Gruppeservice. Turene foregår over hele Bornholm. I er meget velkomne til at spørge i receptionen, hvordan I nemmest kommer hen til turenes startsteder.

Grillaften

Grillaften


Grillaften
I juli måned afholder vi en ugentlig grillaften sammen med naboferiestedet, Storløkke Feriepark, som ligger 200 meter fra Æblehaven. I kan selv medbringe kød samt tilbehør - vi har grillen tændt fra kl. 18:00. Med eftermiddagssolens stråler på terrassen er der lagt op til en hyggelig aften. Børnene er meget velkomne til at deltage - men det er ikke sikkert, at I ser så meget til dem, for terrasseområdet ligger blot 50 meter fra det store legeområde med de mange nye legekammerater...

Lystfiskeri

Lystfiskeri
Med sin meget varierende kyststrækning er Bornholm et eldorado for lystfiskere året rundt. Fra kysten på Nordbornholm er der fine chancer for at dyste med en havørred, og hvis lysten er til fiskeri fra båd, er der gode muligheder for såvel trolling efter laks som torskepilkning.

Der er også mulighed for at fiske i en række put-and-take-søer. I receptionen på Æblehaven kan I få tip og gode idéer om de lokale fiskesteder.

Fangstchancerne i havet og søerne på Bornholm er særdeles gode, så husk at gøre klar i køkkenet til dagens fangst!

Vandreture

Kyststien

Storløkke Feriepark ligger midt i Nordbornholms flotte natur og er derfor også et godt udgangspunkt for gæster, som holder af vandreture i naturen. Vi vil særligt anbefale følgende ture:

Kyststien
400 meter fra Æblehaven starter den gamle kystredningssti. Hvis I følger stien sydpå, vil I opleve en meget flot del af Bornholm ? her går strand, klipper og natur op i en højere enhed. På en lun sommerdag, hvor naturen og dyrelivet er aktivt, er turen en speciel oplevelse, men på en vindfyldt aftentur om foråret eller efteråret er turen næsten endnu flottere. Bølgerne skummer vildt om klipperne, og mens vinden suser, lever man sig hurtigt tilbage til dengang, da kystredningsstien havde sin oprindelige funktion. Mange dramatiske forlis og skæbner er sket på denne kyststrækning. Og ikke altid var befolkningen lige behjælpelig - vraggodset kunne i gamle dage være en væsentlig indtægtskilde, og så kunne lokalbefolkningen jo "komme til" at lave falske signaler, hvorved skibene gik på grund.

Hammeren
Blot 3,5 kilometer fra Æblehaven ligger Hammerknuden. Her møder I en enestående natur og nogle fantastiske udsigtsmuligheder over havet og resten af Nordbornholm. Udover naturoplevelserne skal I også huske at opleve:

Hammershus: Nordeuropas største borgruin. Med sin beliggenhed højt oppe på Hammerknuden og med de stejle klipper ned til havet, kræver det ikke megen fantasi at forestille sig, hvilken magt beboerne på Hammershus havde i Middelalderen. Hammershus var da også i mange århundreder magtens centrum på Bornholm. Bødlen boede også på Hammershus, og allerede dengang var der indført offentlig brugerbetaling. Man betalte selvfølgelig selv bødlen, hvis man skulle have hovedet hugget af, og der var altid forudbetaling...

Nye teorier peger på, at Hammershus oprindeligt er bygget som en base for korstogene til de baltiske lande. Tempelridderne, kendt fra filmene "Arn" og "Tempelriddernes Skat", var blandt krigerne i disse korstoge. Det har givet yderligere næring til teorierne om, at Bornholm skulle være skjulested for en stor tempelridderskat.

Børn og voksne kan glæde sig til spændende middelaldereventyr!

Hammersøen: I starten af 1900-tallet var stenbrydning en vigtig industri på Bornholm, og der blev eksporteret store mængder af de flotte bornholmske granitsten. Blandt andet er elefanterne ved den gamle Carlsberg-bygning i København lavet af granit fra Bornholm. Stenindustrien er næsten ophørt nu, men i landskabet omkring Hammeren kan I opleve sporene ? de flotte søer med et imponerende dyre- og planteliv.

Krølle Bølle: Bornholms sagnfigur, den lille trold Krølle Bølle, bor efter sigende i Langebjerget ved Hammeren. Historierne om Krølle Bølle kan få ethvert barn til at spidse øren; det er hyggelige og rare eventyr, som børnene vil høre igen og igen.

Allinges gamle bydel
Hvis I går ned til stranden foran Æblehaven og drejer mod Nord (til venstre), finder I Allinges gamle bydel med charmerende bindingsværkshuse og flotte knejsende stokroser. Mens I går gennem den gamle bydel og nyder stilheden og husene, vil duften af røget sild langsomt komme jer i møde. På havnen i Allinge finder I nemlig to af Bornholms bedste silderøgerier, hvor I har mulighed for at smage Bornholms nationalret, den røgede sild.

Bestil din ferie
Bestil din ferie nu - så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne dage på Bornholm. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.