Æblehaven

  • Havudsigt
  • Pool
  • Børnepool
  • Legeplads
  • Hoppepude
  • Tæt på strand
  • Børneklub
kort Allinge

Hop i poolen og køl af på de varme sommerdage

Plads til både storesøstre og lillebrødre

Hop dagen lang på Æblehavens tilhørende hoppepude

  

Æblehaven. Allinge-Sandvig. Velindrettede feriehuse. Hyggelig beliggenhed.
Æblehaven er idyllisk beliggende i en tidligere æbleplantage. Om foråret blomstrer træerne i smukke hvide og rosa farver. I sensommeren kan I sætte tænderne i de lækre æbler og smage sommerens mange solskinstimer. 

Lækre feriehuse for 4-6 personer
Glæd jer til nogle lækre feriehuse, som er indrettet for 4-6 personer. Hvis I "kun" er to personer, har I mulighed for rabat, hvis I afholder jeres ferie i perioden før 25. juni eller efter 5. august.

Swimmingpool med tilhørende børnepool
På de vestvendte terrasser kan I dase i havemøblerne. Børnene har måske mere lyst til en afslappende tur i swimmingpoolen med tilhørende børnepool (begge opvarmet 25.05-31.08) - eller skal der leges i det store lege- og hoppeland?

400 meter til stranden
400 meter fra Feriecenter Æblehaven ligger stranden og den gamle kystredningssti. Tag børnene med på en tur langs kystredningsstien. Selvom vejret er varmt, solen skinner og strandens hvide sand er flot, så forestil jer, hvordan turen har været i gamle dage på en stormende vinterdag, mens skibene til søs forsøgte at undgå klippekysten. Der er god inspiration til at fortælle børnene spændende historier om skibsforlis og heltemodige redninger!

4-6 personers hus

4-6 personers hus

4-6 personers hus

4-6 personers hus

4-6 personers hus - grundplan

Feriehuse for 4-6 personer - Lyse og velindrettede feriehuse
Entré, to soveværelser med hver to senge, badeværelse med dusch og wc, kombineret opholds- og spisestue med sovesofa (to sovepladser) og tv.

Køkken med komfur eller kogeplader med ovn, køleskab, lille frostbox, kaffemaskine og el-kogekedel. Feriehusene er i 1 eller 2 plan. Husenes indretning er næsten ens. Hvis I foretrækker den ene type frem for den anden, beder vi jer venligst notere dette i bemærkningsfeltet, når I bestiller. Så vil vi gøre vores yderste for at opfylde jeres ønske. 

Billederne her viser huset i ét plan.

Vis pris og ledige perioder

Æblehaven Feriecenter: Feriehus for 4-6 personer
Hvornår vil du afsted?

4-6 personers hus med havudsigt

4-6 personers hus med havudsigt

4-6 personers hus med havudsigt

4-6 personers hus med havudsigt

4-6 personers hus med havudsigt - grundplan

Feriehuse for 4-6 personer - Lyse og velindrettede feriehuse

Entré, to soveværelser med hver to senge, badeværelse med dusch og wc, kombineret opholds- og spisestue med sovesofa (to sovepladser) og tv.

Køkken, køleskab, lille frostbox, kaffemaskine og el-kogekedel.

Feriehusene er i to plan. Husenes indretning er næsten ens. Nogle huse har køkken med komfur, mens andre har to kogeplader med ovn. 

Husene har en dejlig havudsigt ud over Østersøen. I beregner prisen ved at indtaste den ønskede ankomstdato herunder.

Vis pris og ledige perioder

Æblehaven Feriecenter: Feriehus 4-6 for personer - Havudsigt
Hvornår vil du afsted?

Allinges gamle bydel
Ved stranden kan I også vælge at fortsætte langs de snoede gader i Allinges gamle bydel. Mens I nyder de flotte gamle huse, kommer en liflig duft jer i møde: Duften fra et af øens bedste røgerier frister jer med delikatesser. Fra røgeriet går stien videre mod Allinge centrum, hvor handelsliv, caféer, lystsejlere og mågeskrig skaber en helt speciel atmosfære.

Røgfrie feriehuse
Feriehusene i Æblehaven er røgfrie.

Nyd et æble direkte fra de mange æbletræer i den tidligere plantage

Stranden 'Næs' findes i gåafstand fra Æblehaven

Nyd udsigten over Østersøen fra lejlighedstypen med havudsigt

Andre gæster siger:

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Vi håber, at du fandt hvad du søgte. Se alle ferielejligheder og sommerhuse på Bornholm.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, vi besvarer tlf. alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.