Storløkke Feriepark

  • Legeplads
  • Hoppepude
  • Multi Arena
  • Børneklub
  • Udendørs Fitness
  • Overdækket pool
kort Allinge
Prøv hoppepuden i Storløkke Feriepark

Prøv hoppepuden i Storløkke Feriepark

Storløkke Feriepark har tilknyttet børneklub

Storløkke Feriepark har tilknyttet børneklub

Storløkke Feriepark

Storløkke Feriepark

   

Corona-Garanti
På Storløkke Feriepark kan du bestille ophold med corona-afbestillingsret - vi kalder det "Corona-garanti", som sikrer, at du kan afbestille dit ophold helt frem til din ankomstdag, og få din fulde indbetaling refunderet. Prisen er 195,- pr. booking. Læs mere om corona-garanti her.

Storløkke Feriepark. Allinge-Sandvig. Flotte feriehuse. Overdækket pool. God beliggenhed.
Storløkke Feriepark er en familievenlig feriepark beliggende i rolige omgivelser i Allinge. Nyd den flotte havudsigt fra centerbygningen. Mærk følelsen af ferie. Foran jer ligger den overdækkede swimmingpool (opvarmet fra påske til 1. november), børnepoolen (opvarmet 25. maj - 31. august), hoppepuden, svævebanen og den store legeplads - klar til underholdning.

Overdækket pool
Swimmingpoolen på Storløkke Feriepark er overdækket, således at I også kan tage en svømmetur på en forårs- eller sensommerdag (poolen er opvarmet fra påske til 1. november). På varme dage kan overdækningens sider køres til side - dermed kan I også nyde solens stråler direkte. Klorindholdet og filtrene i swimmingpoolen sørger for, at eventuelle bakterier og vira bliver fjernet, således at der ikke er nogen corona-risiko ved at bade i swimmingpoolen. Vi forventer derfor, at swimmingpoolen er åben i hele sæson 2021, men der kan komme ændringer fra sundhedsmyndighederne grundet corona, og derfor kan vi ikke garantere for åbningsperioden. Vi håber på din forståelse for, at vi følger lovgivningen og myndighedernes anbefalinger.

Multi-arena
Glæd jer også til den flotte "multi-arena" med beachvolley-, hockey- samt fodboldbane. Mange sjove og glade ferieoplevelser venter jer.

Cykeltur
Har I lyst til en cykeltur langs kysten og de bølgende kornmarker? Cykelstien starter 100 meter fra Storløkke Feriepark.

Indretning af feriehuse
Feriehusene, som er indrettet for 2, 2-4 eller 4-6 personer, har alle en lukket gårdhave. Gårdhaverne vender mod sydvest, således at I kan nyde solen næsten hele dagen. Feriehusene omkranser det skønne fællesområde, som børn og barnlige sjæle vil elske.

Feriehuse for 2, 2-4 eller 4-6 personer

Hyggelig stue

Hyggelig stue

Sofa og fjernsyn

Sofa og fjernsyn

Soveværelse for to

Soveværelse for to

Type 1- Feriehus for 2 personer
Feriehus på 34 m2: Entré, badeværelse med dusch og wc, kombineret opholds- og soverum med to sovepladser (sovesofa), tv, køkken med el-komfur, køleskab med lille frostbox, kaffemaskine og elkogekedel. Lukket solgård/terrasse med havemøbler. 

Type 2- Feriehus for 2-4 personer
Feriehus på 45 m2: Entré, badeværelse med dusch og wc, soveværelse med 2 senge,  kombineret opholds- og soverum med to sovepladser (sovesofa), tv, køkken med el-komfur, køleskab med lille frostbox, kaffemaskine og elkogekedel. Lukket solgård/terrasse med havemøbler. 

Type 3- Feriehus for 4-6 personer
Feriehus på 58 m2: Entré, 2 sove-værelser med hver 2 senge, bade-værelse med dusch og wc, kombineret opholds- og soverum med to sove-pladser (sovesofa), tv, køkken med el-komfur, køleskab med lille frostbox, kaffemaskine og elkogekedel. Lukket solgård/terrasse med havemøbler. 

Specielle forhold
Indretning
2/3 af husene på Storløkke Feriepark har trægulve, mens gulvene i den sidste 1/3 af husene er belagt med bornholmske klinker. Hvis du foretrækker én af gulvtyperne, beder vi dig oplyse det i forbindelse med din bestilling.

Beliggenhed
Ønsker du en særlig placering af dit hus - eksempelvis tæt på legepladsen eller parkeringspladsen - er du meget velkommen til at informere os i forbindelse med din booking. Så vil vi gøre vores yderste for at opfylde dit ønske. 

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?
Slap af på terrassen

Slap af på terrassen

Kombineret køkken og spiseplads

Kombineret køkken og spiseplads

Sovesofa

Sovesofa

Type 1- Feriehus for 2 personer

Type 1- Feriehus for 2 personer

Type 2- Feriehus for 2-4 personer

Type 2- Feriehus for 2-4 personer

Type 3- Feriehus for 4-6 personer

Type 3- Feriehus for 4-6 personer

Fantastiske omgivelser
Mennesket har i årtusinder valfartet til området omkring Storløkke. Eksempelvis er området omkring Storløkke et af de steder i Danmark med flest helleristninger. De flotteste skibs- og solfigurer er indhugget i klipperne. Mod syd er Storløkke omkranset af en stor klippevæg. Tag aftensmaden med hen til vores grillplads, som vi har indrettet i en hyggelig "klippehule" ved klippevæggen. Fem minutters gang, og I kommer til den hyggelige badebugt "Næs" og den gamle kystredningssti. Her kan hele familien nyde strand- og badelivet. Kystredningsstien fortsætter videre mod syd, hvor I vil opleve noget af Bornholms flotte natur - dejlige strandpartier og knejsende klipper. På Storløkke Feriepark bor I centralt. Seværdigheder og oplevelser er tæt på.

Røgfrie feriehuse
Feriehusene i Storløkke Feriepark er røgfrie. Glæd til jer til Storløkke Feriepark - det bliver en god ferie! 

Bestil din ferie
Bestil din ferie nu - så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne dage på Bornholm. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Vi håber, at du fandt hvad du søgte. Se alle ferielejligheder og sommerhuse på Bornholm.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, el- og varmeforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. Du kan tilkøbe en Corona-Garanti, som giver dig ekstra sikkerhed.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.