Praktisk info - Æblehaven

  • Feriehuse for 4-6 personer
  • Tæt på stranden
  • Tæt på den gamle bydel
  • Skønt beliggende i Allinge
  • Swimmingpool
kort Allinge

Praktiske informationer om Æblehaven

Adresse
Æblehaven
Æblevej 71
3770 Allinge

Telefon: 5695 8566

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har du feriehuset til din rådighed fra kl. 15:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering", hvis du ankommer sent om aftenen.

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade feriehuset kl. 10:00, således at vi kan nå at rengøre feriehuset til de næste gæster.

Ankomstdage
Som udgangspunkt kan du frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Æblehaven dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Du behøver som udgangspunkt heller ikke leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Allergivenlige feriehuse
Alle feriehuse er røgfrie. Såfremt du er allergisk overfor husdyr, kan du vælge et feriehus, hvor der ikke har været katte eller hunde. Meddel os blot dette i forbindelse med din bestilling, så sørger vi for at reservere et allergivenligt feriehus til dig. Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.

Babypakke 
Du kan leje en babypakke bestående af: Højstol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan lægges helt ned), puslepude og badekar. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med din bestilling. Du skal hente babypakken i receptionen ved din ankomst, ligesom vi beder dig levere udstyret tilbage til receptionen ved din afrejse.

Bestille flere huse på én gang
Ønsker du at bestille flere feriehuse på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af ét feriehus via internettet- og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange feriehuse som du ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling - og vi bestræber os selvfølgelig på at placere feriehusene så tæt på hinanden som muligt.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25 % af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus til Æblehaven
Busstoppestedet ligger cirka 350 meter fra Æblehaven. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk

Cykeludlejning
Du kan leje cykler i receptionen. Priserne pr. cykel er:
· 1 dag: 80 DKK
· 2 dage: 155 DKK
· 3 dage: 200 DKK
· Ekstra dag udover 3 dage: 40 DKK
· Hjelm: 25 DKK pr. person

Dyner/Sengelinned
Der er dyner og hovedpuder i lejligheden. Sengelinned og håndklæder er derfor det eneste, som du selv skal medbringe. Alternativt kan du leje en linnedpakke, bestående af lagen, hovedpude- og dynebetræk samt et stort og et lille håndklæde, til DKK 160,- per person. Husk gerne at forudbestille, hvis du ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

Grill
Alle feriehusene i Æblehaven er ejet af individuelle privatpersoner, hvor nogle har grill til deres feriehus, mens andre ejere ikke har ønsket at have en grill i feriehuset. Vi kan derfor ikke garantere, at der er en grill ved dit feriehus - men hvis der ikke er en grill, så er du altid velkommen til selv at medbringe en grill, hvis du ønsker at grille. Husk blot at tage hensyn til naboerne, når du griller. Vær opmærksom på, at du selv skal rengøre grillen efter dit brug.

Handicapforhold
Æblehaven har feriehuse i såvel ét som to plan. Feriehusene i ét plan er handicapvenlige - eksempelvis har dørene tilstrækkelig dørbredde til kørestole, og der er ingen trin i feriehuset. Badeværelset har tilstrækkelig plads til, at der kan vendes med en almindelig kørestol. Meddel os venligst, hvis du medbringer kørestol - så vil vi gøre vores yderste for at finde det bedst mulige hus til dig.

Hunde & Katte
Hunde og katte er meget velkomne i Æblehaven, idet en del af vores huse er forbeholdt gæster med hunde eller katte. Såfremt du medbringer din hund eller kat, beder vi dig orientere os om dette i forbindelse med din bestilling. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det dig 350 DKK at tage din hund eller kat med. Prisen gælder for hele opholdet. Hvis du medbringer 3 eller flere hunde, er prisen 700 DKK. Vi har hvert år mange gæster, som tager deres hund eller kat med til Bornholm. Det er nemt - du skal blot huske, at de svenske toldmyndigheders krav skal være opfyldt. Læs eventuelt mere her: Hund/kat til Bornholm.

Indkøb
800 meter fra Æblehaven ligger Allinge centrum, hvor du blandt andet finder Netto og SuperBrugsen.

Internet
Der er gratis trådløst internetadgang i alle feriehusene i Æblehaven. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt nettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Køkkenudstyr
Alle feriehusene i Æblehaven har et veludstyret køkken - herunder service til 6 personer. Du behøver derfor ikke selv at medbringe køkkenservice eller lignende.

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker i receptionen på Æblehaven. Hvis du ankommer udenfor receptionens åbningstid, vil der på indgangsdøren til receptionen hænge en kuvert med dit navn påført. I denne kuvert ligger nøglen til dit feriehus samt information om, hvilket hus du skal bo i.

Parkering og ladestander
Som gæst på Æblehaven kan du parkere gratis og tæt på dit feriehus. Ved receptionsbygningen i Æblehaven er der ladestander til el-biler (type 2 ladestander). Du kan købe opladning ved at scanne QR koden ved ladestanderne, eller ved at downloade appen "Monta app" i Google Play eller App Store. Henvend dig i receptionen hvis du har brug for hjælp. 

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre din lejlighed/sommerhus/værelse ved ankomst og afrejse - så er du altid sikker på, at ferieboligen er ordentligt rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Betalingen for rengøringen er inkluderet i lejeprisen. Du skal således ikke betale ekstra for rengøringen. Ved din afrejse beder vi dig således blot sørge for, at inventaret er på sin plads, køkkenservicet er vasket op, samt eventuelt affald er afleveret i områdets miljøstation. På Æblehaven tænker også rengøringspersonalet i miljøvenlige baner. Alle rengøringsmidler er således svanemærkede/miljørigtige.

Strygejern
Du kan låne strygejern og strygebræt i receptionen - og det er selvfølgelig gratis for dig.

Swimmingpool
Som gæst på Æblehaven kan du gratis bruge den flotte swimmingpool med tilhørende børnepool. Det er trygt for dig at bruge poolen, for klorindholdet og filtrene i swimmingpoolen sørger for, at eventuelle bakterier og vira bliver fjernet, således at der ikke er nogen corona-risiko ved at bade i swimmingpoolen. Vi forventer derfor, at swimmingpoolen er åben i hele sæsonen, men der kan komme ændringer fra sundhedsmyndighederne grundet corona, og derfor kan vi ikke garantere for åbningsperioden. Vi håber på din forståelse for, at vi følger lovgivningen og myndighedernes anbefalinger

Telefonnumre
Æblehaven-Booking: +45 5695 8566
Æblehaven-Reception: +45 5648 1222

Tennis
Under dit ophold i Æblehaven kan du helt gratis låne tennisbanen. Husk dog at bestille spilletid i receptionen. Har du ikke egen ketcher og tennisbold med, så kan du leje dem i receptionen for DKK 30,- per time. 

Vaskemaskine og Tørretumbler
Hvis du får behov for at vaske, har du mulighed for at leje adgang til vaskemaskine samt tørretumbler på Æblehaven.

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir i dit feriehus. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie på Æblehaven ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os:

Mandag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lørdag - Søndag: Adgang til vagttelefon
Vi besvarer telefonen i åbningstiden, men har du akut brug for hjælp, kan du altid komme videre til vores vagttelefon.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg.

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.