Praktisk info - Æblehaven

  • Havudsigt
  • Pool
  • Børnepool
  • Legeplads
  • Hoppepude
  • Tæt på strand
  • Børneklub
kort Allinge

Feriecenter Æblehaven

Adresse
Adresseoplysningerne til Feriecenter Æblehaven er:
Feriecenter Æblehaven
Æblevej 7
3770 Allinge
Telefon-reception: 5648 1222
Telefon-booking: 5695 8566

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi jer venligst forlade feriehuset kl. 10:00.

Allergivenlige feriehuse
Alle feriehuse er røgfrie. Såfremt du er allergisk overfor husdyr, kan du vælge et feriehus, som er husdyrfri. Meddel os blot dette i forbindelse med din bestilling, så sørger vi for at reservere et allergivenligt feriehus til dig.

Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.

Ankomstdage
I kan ankomme og afrejse på alle ugens dage - der er altså ingen faste ankomstdage, og I behøver som udgangsunkt ikke at leje for hele uger. Det giver jer mulighed for at sammensætte ferien helt efter jeres valg, ligesom I kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har I feriehuset til jeres rådighed fra kl. 15:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering", hvis I ankommer sent om aftenen.

Babypakke
I kan gratis låne en babypakke bestående af: Høj stol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn m/kaleche hvor ryglænet kan ligges helt ned), puslepude og badekar. Udstyret henter I i receptionen på feriestedet. Vi beder jer venligst reservere babypakken i forbindelse med jeres booking.

Bestille flere huse på én gang
Ønsker du at booke flere feriehuse på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af ét feriehus via internettet- og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange feriehuse som du ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling - og vi bestræber os selvfølgelig på at placere feriehusene så tæt på hinanden som muligt.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25% af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus på Bornholm
Hvis I ønsker at køre med bus til Feriecenter Æblehaven, skal I anvende busrute 2. Busrute 2 starter umiddelbart ved færgen i Rønne og har stoppested 100 meter fra Feriecenter Æblehaven. I kan også anvende busrute 1, som har stoppested 250 meter fra Feriecenter Æblehaven. Når I kører retur fra Æblehaven til Rønne, kan I bruge busrute 4.

Køretid fra Rønne til Feriecenter Æblehaven
* Busrute 1 tager cirka 45 minutter
* Busrute 2 tager cirka 50 minutter

For begge busruter gælder, at I ved påstigningen skal huske at sige, at I ønsker at stå af ved Feriecenter Æblehaven/Storløkke Feriepark i Allinge.

Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder I her: www.bat.dk

Cykeludlejning
I kan leje cykler i receptionen.

Priserne pr. cykel er:
· 1 dag: 80 DKK
· 2 dage: 155 DKK
· 3 dage: 200 DKK
· ekstra dag: 40 DKK
· Hjelm: 25 DKK pr. person

Dyner/Sengelinned
Der er dyner og hovedpuder i feriehuset. Sengelinned og håndklæder beder vi jer venligst om at medbringe. Alternativt kan I leje det i receptionen for 90 DKK for sengetøj og 30 DKK for håndklæder. Husk gerne at forudbestille, hvis I ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

Handicapforhold
Rækkehusene i ét plan er handicapvenlige - eksempelvis har dørene tilstrækkelig dørbredde til kørestole, og der er ingen trin i feriehuset. Badeværelset har tilstrækkelig plads til, at der kan vendes med en almindelig kørestol. Meddel os venligst, hvis I medbringer kørestol - så vil vi gøre vores yderste for at finde det bedst mulige hus til jer.

Hunde & Katte
Hunde og katte er meget velkomne i Æblehaven, idet en del af vores huse er forbeholdt gæster med hunde eller katte. Vi beder jer ved bookingen at gøre os opmærksomme på såfremt I medbringer jeres 4-benede venner. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det jer 250 DKK at tage jeres hund eller kat med. Prisen gælder for hele opholdet. Hvis I medbringer 3 eller flere hunde er prisen 500 DKK.

Vi har hvert år mange gæster, som tager deres hund eller kat med til Bornholm. Det er nemt - I skal blot huske, at de svenske toldmyndigheders krav skal være opfyldt. Normalt er reglerne for indførsel af dyr til Sverige restriktive. Dog er reglerne meget lempelige, når I "blot" er på gennemrejse til Bornholm. Læs eventuelt mere her: Hund/kat til Bornholm.

Indkøb
I Feriecenter Æblehaven finder I en kiosk, hvor der er et mindre sortiment af dagligvarer og husholdningsting. Åbningstiderne er 09:00 til 10:30 og 15:00 til 19:00. Udenfor sæsonen kan åbningstiderne være lidt kortere.

Hvis I har behov for større indkøb, ligger Allinge centrum 800 meter væk. Her finder I blandt andet Netto og Superbrugsen.

Internet
Der er gratis trådløst internetadgang i alle lejligheder i Æblehaven.
Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere.
Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor,
at du medbringer eget mobilt bredbånd.
Såfremt nettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Køkkenudstyr
Feriehusene i Æblehaven har et veludstyret køkken - herunder service til 6 personer. I behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice eller lignende.

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker i receptionen på Feriecenter Æblehaven. Hvis I ankommer udenfor receptionens åbningstid vil der på indgangsdøren til receptionen hænge en kuvert med jeres navn påført. I denne kuvert ligger jeres nøgle samt information om, hvilket hus I skal bo i.

Parkering
Der er gratis parkering ved Feriecenter Æblehaven.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre jeres hus ved ankomst/afrejse - så er I altid sikre på, at huset er ordentligt rengjort ved jeres ankomst, og I er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden jeres afrejse. Betalingen for rengøringen er inkluderet i jeres lejepris. I skal derfor ikke betale ekstra for rengøringen

Ved jeres afrejse beder vi jer således blot sørge for, at eventuelt affald er lagt i skraldeposen, samt at køkkenservicet er rengjort.

På Æblehaven tænker også rengøringspersonalet i miljøvenlige baner. Alle rengøringsmidler er således svanemærkede/miljørigtige.

Strygejern
I kan låne strygejern og strygebræt i receptionen - og det er selvfølgelig gratis for jer.

Telefonnumre
Æblehaven-Booking: +45 5695 8566
Æblehaven-Reception: +45 5648 1222

Tennis
Under jeres ophold i Æblehaven kan I gratis benytte tennisbanen - husk blot at booke tid i forvejen hos receptionen. Hvis I ikke selv medbringer ketchere og bolde, kan I leje det i receptionen for 30 DKK pr. time.

Vaskemaskine og Tørretumbler
Hvis I får behov for at vaske, har I mulighed for at leje vores vaskemaskine samt tørretumbler.

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir og køkkenrulle i din feriebolig. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, vi besvarer tlf. alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.