I området - Fredensborg Badehotel i Rønne

  • Fantastisk havudsigt
  • Anmelderrost restaurant
  • Værelser og suiter med havudsigt
  • Perfekt beliggenhed i Rønne
kort Rønne
Stranden ved Fredensborg Badehotel

Stranden ved Fredensborg Badehotel

Rønne set fra vandsiden

Rønne set fra vandsiden

Besøg det spændende museum Erichsens Gaard

Besøg det spændende museum Erichsens Gaard

De hyggelige og krogede gader i Rønnes gamle bydel

De hyggelige og krogede gader i Rønnes gamle bydel

Fredensborg Badehotel - I området

Fredensborg Badehotel ligger flot på vandsiden af Strandvejen i Rønne, som er Bornholms mest eksklusive område.

Lige ved hotellet ligger skovområdet Galløkken. Fortsæt nogle få hundrede meter langs skovstierne, og du kommer til en dejlig badestrand. Stranden er en af Bornholms hemmelig perler, for det er næsten kun de lokale bornholmere og hotellets gæster, som besøger stranden, da den ligger "gemt" væk.

Efter dejlige strandoplevelser kan du fortsætte videre langs skovstierne ind til centrum af Rønne, som er hovedstaden på Bornholm. Når skovstien stopper, bliver du mødt af Kastellet, som Christian den 5 byggede i 1600-tallet for at forstærke sin krigskapacitet i Østersøen. Ved Kastellet ligger også det spændende forsvarsmuseum, hvor du blandt andet kan opleve Bornholm under 2. verdenskrig. Mens resten af Danmark i maj 1945 fejrede befrielsen, nægtede Bornholms tyske kommandant at overgive øen til Rusland, idet han kun havde bemyndigelse til at overgive Bornholm til engelske tropper. Herefter blev Rønne massivt bombet af russiske fly - og efterfølgende besat af russiske tropper frem til 1946. Forsvarsmuseet fortæller også om Bornholms vigtige rolle under den efterfølgende kolde krig. Spændende spion- og afhopningshistorier venter dig.

Kirke, teater og hyggeligt byliv

Efter de dramatiske, men spændende oplevelser på Forsvarsmuseet, kan du fortsætte ned mod Rønne Havn. I sommerperioden myldrer det af liv - specielt på de dage, hvor kæmpe krydstogtsskibe lægger til kajs med gæster fra hele verden. Fra havnen drejer du op mod centrum. Snart vil Rønne Kirke trone op foran dig. Hvis du går lidt videre, passerer du Rønne Teater, som er Danmarks ældste teater. Kan en teaterforestilling friste i aften? Ad de små krogede gader fortsætter du op til torvet. Sæt dig på en cafe og nyd det hyggelige torveliv.  

Den gamle bydel

Lige ved torvet og centrum ligger den gamle bydel med sine skæve gader og charmerende små huse. Her er også store købmandsgårde fra 1800-tallet, som vidner om en tid, hvor Rønne var hjemsted for mange velhavende skibsredere. Se de smukke huse på en afslappende tur langs de hyggelige gader.

Besøg Bornholms Museum

I Rønne finder du også en række af øens museer. På Bornholms Museum kan du opleve Bornholms historie gennem 10.000 år. På grund af sin beliggenhed langt fra det øvrige Danmark, har Bornholm haft sin helt egen udvikling. Bornholm lå centralt placeret på søvejene til de baltiske lande og dermed var Bornholm et vigtigt handelscentrum i ”gamle dage”. Handlen skabte liv og store rigdomme på Bornholm, men rigdommene tiltrak også mindre ønskede gæster i form af sørøvere. Et andet spændende museum er Erichsens Gaard, hvor tiden er spolet tilbage til 1850’erne. Her skal du opleve et ”fint” borgerhjem, som det var dengang. I den smukke have blomstrer de gamle blomsterarter fra 1800-tallet stadig. Prøv også at besøge Hjorths Fabrik, som er et levende museum, hvor du oplever Bornholms stolte keramiktradition.

Godt udgangspunkt

Fredensborg Badehotel har en perfekt beliggenhed i Rønne. Du er tæt på skoven, stranden og alligevel også tæt på centrum i Rønne. Hvis du ikke har lyst til at gå langs skovstien til Rønne, kan du gratis låne en cykel på Fredensborg Badehotel eller tage bybussen ind til Torvet. Stoppestedet ligger lige ved hotellet, og dermed har du nem adgang til Bornholms vidtforgrenede net af busruter. Hvis du ikke har bil med, er Fredensborg Badehotel derfor også et rigtig godt feriested.

Bestil din ferie nu

Bestil din ferie på Fredensborg Badehotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden. Du kan også maile info@teambornholm.dk - eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode råd til skønne feriedage på Bornholm.

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?
Oplev Bornholms stolte keramiktradition på Hjorths Fabrik

Oplev Bornholms stolte keramiktradition på Hjorths Fabrik

Fredensborg Badehotel ligger lige ved siden af skov og strand

Fredensborg Badehotel ligger lige ved siden af skov og strand

Lån en cykel på Fredensborg Badehotel og tag på opdagelse

Lån en cykel på Fredensborg Badehotel og tag på opdagelse

En af de gamle købmandsgårde i Rønne

En af de gamle købmandsgårde i Rønne

Rønne er har masser af hyggelige gader

Rønne er har masser af hyggelige gader

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.