Green Solution House

  • Prisvindende hotel
  • Økologisk fokus
  • Grønt og bæredygtigt
  • Skov og Strand
  • Anmelderrost restaurant
  • Flotte værelser
  • Beliggende på Strandvejen
kort Rønne
Indgangen til Green Solution House

Indgangen til Green Solution House

De nye værelser er moderne og flot indrettet

De nye værelser er moderne og flot indrettet

Flot værelse dekoreret med kunst fra Jo Dams Kjærgaard

Flot værelse dekoreret med kunst fra Jo Dams Kjærgaard

Alle værelser har egen balkon eller terrasse

Alle værelser har egen balkon eller terrasse

Green Solution House - Tagterrasse

Green Solution House - Tagterrasse

Hold dit møde eller fest på GSH

Hold dit møde eller fest på GSH

Bo på et prisvindende bæredygtigt hotel

Grønt og Godt 

Du vil opleve en verden af nye grønne og bæredygtige løsninger, når du holder ferie på det 4-stjernede hotel Green Solution House i Rønne. Efter en omfattende ombygning indviede HKH Kronprins Frederik det "nye" grønne og bæredygtige hotel 2015 - og siden da er hotellet blevet stadig mere populært blandt såvel ferie- som forretningsrejsende. Green Solution House - i daglig tale kaldet Hotel GSH - har vundet mange priser for sin økologiske og bæredygtige drift - eksempelvis EU's miljøpris og titlen som Årets byggeri i Danmark. The Guardian, som er en  af verdens største aviser, har kåret Green Solution house som "1 af de 10 bedste miljøvenlige steder at bo i Europa".

Glæd dig til også til Hotel GSHs CO2 neutrale værelsesfløj. De flotte værelser er bygget i bæredygtigt genbrugstræ - og der er tænkt bæredygtighed ind over alt. Eksempelvis er det træ, som er skåret ud til dørhuller, omdannet til et flot skrivebord.  

Hotellet ligger skønt. Du er tæt på byen. Skoven er lige foran dig - og går du nogle få hundrede meter langs skovstierne, kommer du til en dejlig sandstrand, der er en af Bornholms skjulte perler. Det er således næsten de lokale bornholmere og hotellets gæster, der kommer på stranden.

Hånd-i-Hånd

Efter en lækker middag skal du tage din eneste-ene i hånden. En tur gennem den parklignende have er romantisk, men prøv også at gå de 300 meter gennem den lille skov til stranden foran Hotel GSH. Stik tæerne i det varme sand. Nyd hinanden, mens solen langsomt går ned i havet foran jer...og I vil snart mærke smilet på jeres læber.

Restaurant

Glæd dig til den lækre økologiske morgenbuffet på Hotel GSH, som er inkluderet i din værelsespris. Restauranten har Det Økologiske Spisemærke i sølv. Hvis du har lyst til lækker aftensmad, så kan du i sommerhalvåret gå de cirka 500 meter ad skovstierne til Fredensborg Badehotels, hvor du bliver forkælet med lækker mad. Hvis du kommer udenfor sommerhalvåret, så er Restaurant G et rigtig godt valg.

Tagterrasse med spabad og sauna

Nyd udsigten fra den nye tagterrasse, hvor du kan hygge dig i loungemøblerne eller slappe af i spabadet og saunaen. Hvis du trænger til en forfriskning, kan du nyde det afkølede vand fra udendørsbruseren eller vippespanden. Der er naturligvis mulighed for at tage bad både før og efter brug af faciliteterne i de private baderum på tagterrassen.

For at benytte spabadet og saunaen skal du være fyldt 16 år. Tidsbestilling er nødvendig og kan ske i receptionen. 

Ladestandere til el-biler

Green Solution House har selvfølgelig ladestandere til el-biler.

Børn er også velkomne

Værelserne på Green Solution House er store, så der er god mulighed for at få lavet opredninger:
* 0-2 år: Gratis (baseret på, at barnet sover i forældrenes seng)
* 3-12 år: 200,- pr. nat inklusive morgenmad
* Over 12 år: 500,- pr. nat inklusive morgenmad

Rønne

Green Solution House ligger i Bornholms hovedstad Rønne. Når du vælger Green Solution House, kommer du derfor til at bo tæt på skov, strand og det skønne byliv i øens hovedstad. Læs mere om Rønne her.

Ferie som hjælper miljøet

De nye dele af Green Solution House er blandet andet bygget efter princippet vugge-til-vugge. Det indebærer, at alle bygningsmaterialer nemt skal kunne skilles ad og bruges i fremtidige byggerier. På den måde bliver der sparet på verdens råstoffer. De dele af de gamle bygninger, som man var nødt til at rive ned i forbindelse med hotellets ombygning, er blevet genbrugt i det nye byggeri - og de gamle termoruder er smeltet om og brugt til isoleringsmateriale i andre byggerier. Hotellets affald bliver via et specielt forbrændingsanlæg omdannet til nærende gødning, som kommer hotellets køkkenhave til gode. Der er solceller i terrasseglasset på dit værelse - dermed danner bygningen sin egen strøm. Oplev selv endnu flere sjove detaljer, når du besøger Green Solution House.

Fortrydelsesret

Vi kan alle komme til at fortryde. På Hotel GSH kan du købe ophold med Fortrydelsesret, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. værelse. Bestil Fortrydelsesretten samtidig med bestillingen af dit ferieophold. Du kan også læse mere om Fortrydelsesretten her.

Tagterrasse med spa og sauna

Tagterrasse med spa og sauna

Der er hyggelige loungeområdet rundt omkring på hotellet

Der er hyggelige loungeområdet rundt omkring på hotellet

Prøv den varme spa med flot udsigt over naturgrunden og skoven

Prøv den varme spa med flot udsigt over naturgrunden og skoven

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os:

Mandag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lørdag - Søndag: Adgang til vagttelefon
Vi besvarer telefonen i åbningstiden, men har du akut brug for hjælp, kan du altid komme videre til vores vagttelefon.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg.

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.