Green Solution House

  • Prisvindende hotel
  • Økologisk fokus
  • Grønt og bæredygtigt
  • Skov og Strand
  • Anmelderrost restaurant
  • Flotte værelser
  • Beliggende på Strandvejen
kort Rønne
Indgangen til Green Solution House

Indgangen til Green Solution House

Green Solution House - Foyer

Green Solution House - Foyer

Værelserne på Hotel GSH er flot indrettet

Værelserne på Hotel GSH er flot indrettet

Green Solution House - Mødefaciliteter

Green Solution House - Mødefaciliteter

Bo på et prisvindende bæredygtigt hotel

Grønt og Godt 

Du vil opleve en verden af nye grønne og bæredygtige løsninger, når du holder ferie på det 4-stjernede hotel Green Solution House i Rønne. Efter en omfattende ombygning indviede HKH Kronprins Frederik det "nye" grønne og bæredygtige hotel 2015 - og siden da er hotellet blevet stadig mere populært blandt såvel ferie- som forretningsrejsende. Hotellet ligger skønt. Du er tæt på byen. Skoven er lige foran dig - og går du nogle få hundrede meter langs skovstierne, kommer du til en dejlig sandstrand, der er en Bornholms skjulte perler. Det er således næsten de lokale bornholmere og hotellets gæster, der kommer på stranden.

Green Solution House - i daglig tale kaldet Hotel GSH - har vundet mange priser for sin økologiske og bæredygtige drift - eksempelvis EU's miljøpris og titlen som Årets byggeri i Danmark.

Gourmetmad

Bornholm er kendt for sin gourmetmad, og Green Solution Houses kokketeam er blandt solskinsøens bedste kokke. Madmagasinet Gastro har eksempelvis skrevet: "Det æstetiske og det smagsmæssige kæmper om toppointene. Green Solution House er for alvor indtrådt i Bornholms Hall of Fame af fantastiske spisesteder". Glæd dig til lækker mad baseret på gode bornholmske råvarer, som i videst muligt omfang er økologiske. Derfor er Green Solution House naturligvis også økologisk certificeret. I 2021 er Restaurant GSH desværre kun åbent i forbindelse med selskaber, møder og konferencer. Hvis du vil spise á la carte, henviser vi i stedet til søster-restauranterne på Griffen Spahotel eller Fredensborg Badehotel, der huser en lækker steakhouse restaurant og en skøn franskinspireret restaurant. 

Hånd-i-Hånd

Efter en lækker middag skal du tage din eneste-ene i hånden. En tur gennem den parklignende have er romantisk, men prøv også at gå de 300 meter gennem den lille skov til stranden foran Hotel GSH. Stik tæerne i det varme sand. Nyd hinanden, mens solen langsomt går ned i havet foran jer...og I vil snart mærke smilet på jeres læber.

Ladestandere til el-biler

Green Solution House har selvfølgelig ladestandere til el-biler.

Børn er også velkomne

Værelserne på Green Solution House er store, så der er god mulighed for at få lavet opredninger:
* 0-2 år: Gratis (baseret på, at barnet sover i forældrenes seng)
* 3-12 år: 200,- pr. nat inklusive morgenmad
* Over 12 år: 500,- pr. nat inklusive morgenmad

Rønne

Green Solution House ligger i Bornholms hovedstad Rønne. Når du vælger Green Solution House, kommer du derfor til at bo tæt på skov, strand og det skønne byliv i øens hovedstad. Læs mere om Rønne her.

Ferie som hjælper miljøet

De nye dele af Green Solution House er blandet andet bygget efter princippet vugge-til-vugge. Det indebærer, at alle bygningsmaterialer nemt skal kunne skilles ad og bruges i fremtidige byggerier. På den måde bliver der sparet på verdens råstoffer. De dele af de gamle bygninger, som man var nødt til at rive ned i forbindelse med hotellets ombygning, er blevet genbrugt i det nye byggeri - og de gamle termoruder er smeltet om og brugt til isoleringsmateriale i andre byggerier. Hotellets affald bliver via et specielt forbrændingsanlæg omdannet til nærende gødning, som kommer hotellets køkkenhave til gode. Der er solceller i terrasseglasset på dit værelse - dermed danner bygningen sin egen strøm. Oplev selv endnu flere sjove detaljer, når du besøger Green Solution House.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Corona-Garanti
Du kan tilkøbe en Corona-Garanti, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.