Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Green Solution House

  • Prisvindende hotel
  • Økologisk fokus
  • Grønt og bæredygtigt
  • Skov og Strand
  • Anmelderrost restaurant
  • Værelser og lejligheder
kort Rønne

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Green Solution House - Foyer

Indgangen til Green Solution House

Green Solution House - Mødefaciliteter

Grønt og Godt 
Du vil opleve en verden af nye grønne og bæredygtige løsninger, når du holder ferie på det 4-stjernede hotel Green Solution House i Rønne. Efter en omfattende ombygning indviede HKH Kronprins Frederik det "nye" grønne og bæredygtige hotel i april 2015 - og siden da er hotellet blevet populært blandt såvel ferie- som forretningsrejsende.

Årets byggeri i Danmark
I 2015 blev Green Solution House kåret til årets byggeri i Danmark. Og i 2016 var hotellet nomineret af Den Danske Spiseguide som "Årets bo- og spisested", ligesom hotellet i 2016 vandt EU's miljøpris.

Gourmetmad
Bornholm er kendt for sin gourmetmad, og Green Solution Houses chefkok, Kasper Beyer, er blandt stjernerne på solskinsøens gourmetstjerne-himmel. Madmagasinet Gastro skrev i marts 2016: "Det æstetiske og det smagsmæssige kæmper om toppointene. Green Solution House er for alvor indtrådt i Bornholms Hall of Fame af fantastiske spisesteder". Glæd dig til lækker mad baseret på gode bornholmske råvarer, som i videst muligt omfang er økologiske. Derfor er Green Solution House naturligvis også økologisk certificeret.

Hånd-i-Hånd
Efter en lækker middag skal du tage din eneste-ene i hånden. En tur gennem den parklignende have er romantisk, men prøv også at gå de 300 meter gennem den lille skov til stranden foran Green Solution House. Stik tæerne i det varme sand. Nyd hinanden, mens solen langsomt går ned i havet foran jer - og så vil I hurtigt mærke, at Bornholm er skabt til kærlighed. 

Ladestandere til el-biler
Green Solution House har selvfølgelig ladestandere til el-biler.

Dobbeltværelse

Værelserne har gardiner, som renser luften

Værelserne er store og velindrettede

Flotte værelser
Alle hotellets værelser er blevet renoveret i 2014-2015. Værelserne er flotte, men du skal ikke forvente, at alt er nyt. Der er således mere bæredygtighed i at ombetrække slidte, men flotte danske designerstole med nyt økologisk betræk frem for at købe nye stole i Kina. Tæpperne og gardinerne på dit værelse er lavet således, at de renser luften. Det giver frisk luft - og en god nats søvn til dig. Værelserne er indrettet således: Entre med indgang til lyst og pænt badeværelse. Kombineret soveværelse og opholdsrum med skrivebord, tv, stor dobbeltseng samt arrangement med sofastole og udgang til en dejlig balkon med udsigt til skoven.

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden. Du kan også maile info@teambornholm.dk eller ringe til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Lejlighed 4 personer

Lejlighed 4 personer - stue

Lejlighed 4 personer - soveværelse

Rummelige lejligheder
Alle hotellets lejligheder er renoveret i 2014-15. Lejlighederne er rummelige og egner sig godt til familier og vennepar på tur. Lejlighederne indeholder nye og gamle møbler, da det er mere bæredygtigt at genbruge stadigt funktionelle møbler end at købe nye. Lejlighederne er indrettet med et entreafsnit, som indeholder lille praktisk te-køkken og indgang til stort flot badeværelse med dusch. Fra tekøkkenet kommer I ind i den rummelige stue, der har et hyggeligt sofaarrangement og spisebord samt udgang til et solrig terrasse. Fra stuen er der desuden adgang til lejlighedens to soveværelser, hvor det ene soveværelse har en dobbeltseng og det andet har to enkeltsenge, som kan skubbes sammen efter behov.

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden. Du kan også maile info@teambornholm.dk eller ringe til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Lejlighed 4 personer - terrasse

Lejlighed 4 personer - soveværelse

Lejlighed 4 personer - badeværelse

Børn er også velkomne
Værelserne på Green Solution House er store, så der er god mulighed for at få lavet opredninger:
* 0-2 år: Gratis (baseret på, at barnet sover i forældrenes seng)
* 3-12 år: 200,- pr. nat inklusive morgenmad
* Over 12 år: 500,- pr. nat inklusive morgenmad

Rønne
Green Solution House ligger i Bornholms hovedstad Rønne. Når du vælger Green Solution House, kommer du derfor til at bo tæt på skov, strand og det skønne byliv i øens hovedstad. Læs mere om Rønne her.

Ferie som hjælper miljøet
De nye dele af Green Solution House er blandet andet bygget efter princippet vugge-til-vugge. Det indebærer, at alle bygningsmaterialer nemt skal kunne skilles ad og bruges i fremtidige byggerier. På den måde bliver der sparet på verdens råstoffer. De dele af de gamle bygninger, som man var nødt til at rive ned i forbindelse med hotellets ombygning, er blevet genbrugt i det nye byggeri - og de gamle termoruder er smeltet om og brugt til isoleringsmateriale i andre byggerier. Hotellets affald bliver via et specielt forbrændingsanlæg omdannet til nærende gødning, som kommer hotellets køkkenhave til gode. Der er solceller i terrasseglasset på dit værelse - dermed danner bygningen sin egen strøm. Oplev selv endnu flere sjove detaljer, når du besøger Green Solution House.

Erichsens Gaard i Rønne

Stranden foran Green Solution House

Hjorths Fabrik i Rønne

Den hyggelige havn i Rønne

Skibs- og Havnesmedie

Forsvarsmuseet Kastellet

Keramikmuseet Hjorths Fabrik

Erichsens Gaard i Rønne

Besat af russerne

Lige foran Green Solution House ligger en lille skov, som fører jer ned til stranden. Selv om stranden er skøn, så skal I også prøve at gå langs skovstierne ind til centrum af Rønne, som er hovedstaden på Bornholm. Når skovstien stopper, bliver I mødt af Kastellet, som i 1600-tallet var en del af forsvaret af Rønne. Ved Kastellet ligger også det spændende forsvarsmuseum, hvor I blandt andet skal opleve Bornholm under 2. verdenskrig. Mens resten af Danmark i maj 1945 fejrede befrielsen, nægtede Bornholms tyske kommandant at overgive Bornholm, hvorefter Rønne blev massivt bombet af russiske fly - og efterfølgende besat af russiske tropper. Forsvarsmuseet fortæller også om Bornholms vigtige rolle under den kolde krig. Spændende spion- og afhopningshistorier venter jer.

Kirke, teater og hyggeligt bytorv
Efter de dramatiske, men spændende historier på forsvarsmuseet, fortsætter I ned mod Rønne Havn. I sommerperioden myldrer det af liv - specielt på de dage, hvor kæmpe krydstogtsskibe lægger til kajs. Fra havnen drejer I op mod centrum. Snart vil Sct. Nicolai Kirke trone op foran jer. I går lidt videre og passerer Rønne Teater, som er Danmarks ældste teater. Kan en teaterforestilling friste jer i aften? Fortsæt op til torvet, hvor I kan nyde en kop kaffe og det hyggelige torveliv.  

Den gamle bydel
Lige ved torvet og centrum ligger den gamle bydel med sine skæve gader og charmerende små huse. Her er også store købmandsgårde fra 1800-tallet, som vidner om en tid, hvor Rønne var hjemsted for mange velhavende skibsredere. Nyd de smukke huse på en afslappende tur langs de hyggelige gader.

Besøg Bornholms Museum
I Rønne finder I også en række af øens museer. På Bornholms Museum kan I opleve Bornholms historie gennem 10.000 år. På grund af sin beliggenhed langt fra det øvrige Danmark, har Bornholm haft sin helt egen udvikling. Bornholm ligger centralt placeret på søvejene til de baltiske lande og dermed var Bornholm et vigtigt handelscentrum i ”gamle dage”. Handlen skabte liv og store rigdomme på Bornholm, men rigdommene tiltrak også mindre ønskede gæster i form af sørøvere, som plagede Bornholm i mange år. Et andet spændende museum er Erichsens Gaard, hvor tiden er spolet tilbage til 1850’erne. Her skal I opleve et ”fint” borgerhjem, som det var dengang. I den smukke have blomstrer de gamle blomsterarter fra 1800-tallet stadig. Prøv også at besøge Hjorths Fabrik, som er et levende museum, hvor I oplever Bornholms stolte keramiktradition.

Godt udgangspunkt
Green Solution House har en perfekt beliggenhed i Rønne. I er tæt på skoven, stranden og alligevel også tæt på centrum i Rønne. Hvis I ikke har lyst til at gå langs skovstien til Rønne, kan I leje en cykel på Green Solution House eller tage bybussen. Stoppestedet ligger lige ved hotellet, og dermed har I nem adgang til Bornholms vidtforgrenede net af busruter. Hvis I ikke har bil med, er Green Solution House derfor også et rigtig godt feriested.

Bestilling
Bestil jeres ferie på Green Solution House ved at indtaste jeres ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden. I kan også mail info@teambornholm.dk eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi jer gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Green Solution House - Praktiske informationer

Adresse
Green Solution House
Strandvejen 79
3700 Rønne
Telefon-reception: 56 95 19 13
Telefon-booking: 56 95 85 66

Ankomsttidspunkt
I kan komme ind i værelset fra kl. 14:00 på ankomstdagen.

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi jer venligst forlade værelset kl. 10:00. 

Hunde
Det er desværre ikke muligt at medbringe hunde eller andre husdyr på Green Solution House.

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker i receptionen på Green Solution House.

Receptionens åbningstider
Receptionen er bemandet hele døgnet.

Restaurant
Økologisk brunch
* Lørdag og søndag 09:00 - 12:00

Frokost
* Alle ugens dage 12:00 - 15:00

Aften
* Á la carte: Alle ugens dage 17:00 - 20:00
* Bemærk, at menukortet om søndagen er mindre (svarende til frokostmenuen)

Morgenmad
Et af Bornholms bedste økologiske morgenborde er til jeres rådighed fra kl. 06:30 til kl. 10:00. God fornøjelse og velbekomme!

Værelserne
Alle værelser er røgfrie. Der er tv, radio, telefon, køleskab og føntørrer på værelserne.

Cykeludlejning
I kan leje cykler i receptionen - husk blot at bestille dem senest dagen inden.

Parkeringsplads 
I lighed med alle vores øvrige feriesteder tilbyder Green Solution House naturligvis gratis parkering. Der er også særlige parkeringspladser, hvor el-biler kan lade op. Green Solution House har også oplader til Tesla.

Internet
Der er gratis trådløst internet på værelserne. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt nettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation

Kontakt
Spørgsmål vedrørende reservation af bolig og færgeoverfart bedes rettet til Team Bornholm på telefon (+45) 56 95 85 66.

Bestilling
Bestil jeres ferie på Green Solution House ved at indtaste jeres ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden. I kan også maile info@teambornholm.dk eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi jer gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Adresse
Adressen til Green Solution House er: Strandvejen 79, 3700 Rønne

Priser og bestilling
Se priser for Green Solution House ved at trykke på prislisten. Du kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen øverst på siden. Vælg "Green Solution House" på listen og indtast din ønskede ankomst- og afrejsedag. Du er også altid meget velkommen til at maile info@teambornholm.dk eller ringe til os alle ugens dage: 5695 8566.

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.