I området - Griffen Spahotel

  • Fantastisk havudsigt
  • Indrettet af Pernille Bülow
  • Imponerende spaområde
  • Den gamle bydel i Rønne
  • Tæt på sandstrand
  • Renoveret 2017/2018
kort Rønne
Griffen Spahotel ligger tæt på stranden og lystbådehavnen

Griffen Spahotel ligger tæt på stranden og lystbådehavnen

Forsvarsmuseet Kastellet

Forsvarsmuseet Kastellet

Erichsens Gaard står stadig som i 1800-tallet

Erichsens Gaard står stadig som i 1800-tallet

Den hyggelige havn i Rønne

Den hyggelige havn i Rønne

De krogede gader i Rønnes gamle bydel

De krogede gader i Rønnes gamle bydel

Stranden ved Griffen Spahotel

Stranden ved Griffen Spahotel

Bornholms hovedstad

Griffen Spahotel ligger i Rønne, som er Bornholms hovedstad, og det også her, at færgerne ankommer. Antallet af færgeanløb bliver stadig større - blandt andet fordi Rønne har udviklet sig til en af Nordeuropas største krydstogtshavne. Tag en tur langs havnen og se det myldrende liv, når de store krydstogtsbåde bringer deres gæster fra hele verden i land.

Skæve gader og charmerende huse
Byens status som Bornholms hovedstad danner grobund for et rigt handels-og kulturliv. Griffen Spahotel ligger ved den gamle bydel i Rønne. Gå en tur langs de krogede gader med de charmerende små huse - og efter få hundrede meter er du på Torvet. Sæt dig på en cafe og nyd torvelivet - eller besøg nogle af de mange spændende butikker på Torvet og de omkringliggende gader.

Spændende museer
I Rønne finder du også en række af øens museer. På Bornholms Museum kan du opleve Bornholms historie gennem 10.000 år. På grund af sin beliggenhed langt fra det øvrige Danmark, har Bornholm haft sin helt egen udvikling. Bornholm ligger centralt placeret på søvejene til de baltiske lande og dermed var Bornholm et vigtigt handelscentrum i ”gamle dage”. Handlen skabte liv og store rigdomme på Bornholm, men rigdommene tiltrak også mindre ønskede gæster i form af sørøvere. Et andet spændende museum er Erichsens Gaard, hvor tiden er spolet tilbage til 1850’erne. Her skal du opleve et ”fint” borgerhjem, som det var dengang. I den smukke have blomstrer de gamle blomsterarter fra 1800-tallet stadig.

Hyggelig sandstrand og Torvehaller
Nord og syd for Rønne er byen omgivet af hyggelige skove og dejlige sandstrande. 300 meter fra Griffen Spahotel ligger den lille, men hyggelige Nørrekaas Strand. I den modsatte retning af stranden ligger Rønne Torvehaller, hvor du kan opleve et bredt udbud af Bornholms fødevareleverandører, som frister dig med lokale delikatesser.

Griffen Spahotel ligger også centralt, hvis du ikke har bil med
Glæd dig til skønne dage i Bornholms hovedstad - Og hvis du ikke har bil med, så kan du glæde jer over, at Griffen Spahotel ligger tæt ved det busstoppested, hvor næsten alle busser til/fra resten af de bornholmske byer starter og slutter deres rute. Når du bor på Griffen Spahotel, kan du derfor nemt komme rundt på hele Bornholm.

Bestilling
Bestil din ferie på Griffen Spahotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen på denne side - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, el- og varmeforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. Du kan tilkøbe en Corona-Garanti, som giver dig ekstra sikkerhed.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.