Gudhjem Feriepark

  • Swimmingpool
  • Legeplads og hoppeland
  • Strand og klipper
  • Gode indkøbsmuligheder
  • Tæt på restauranter
kort Gudhjem
Melstedgård, hvor tiden er sat i stå anno 1950

Melstedgård, hvor tiden er sat i stå anno 1950

Gudhjem set fra klippen Bokul

Gudhjem set fra klippen Bokul

Stranden i Gudhjem-Melsted

Stranden i Gudhjem-Melsted

Feriepark med swimmingpool, legeland og meget mere...

Gudhjem Feriepark. Hyggelige feriehuse for 4-5 personer

Gudhjem Feriepark består af hyggelige feriehuse med en særdeles god beliggenhed - tæt på centrum i Gudhjem, klipperne, stranden og havet. Læs mere om indretningen af husene længere nede på denne side.

Pool, legeland og hoppepude

Børnene vil helt sikkert give dig et ekstra plus i karakterbogen, hvis du vælger Gudhjem Feriepark. Nyd den smukke udsigt over Østersøen, mens børnene hygger sig på legepladsen eller hoppepuden... og bliv ikke overrasket, hvis ungerne får dig lokket med til en skøn omgang vandleg i den store swimmingpool (opvarmet i perioden 01.06 - 31.08).

På en forårs- eller efterårsdag har du også mulighed for en badetur. Som gæst på Gudhjem Feriepark har du nemlig i år 2024 gratis adgang til den nærliggende Gudhjem Svømmehal, som byder på både vipper, vandrutsjebane og 25 meter bassin.

Gudhjem er drømmenes by

Gudhjem er med sin beliggenhed ned ad en stejl klippeskrænt en af Danmarks mest specielle byer - og det er ikke bare beliggenheden som minder om sydlige himmelstrøg. På havnen er stemningen også sydlandsk - og i haverne vokser figen- og morbærtræer. Ved aftentid kan du se det specielle "Gudhjem-lys", når solen går ned bag klipperne. Gudhjem-lyset har i århundreder tiltrukket kunstmalere fra hele verden, som har forsøgt at indfange havets og himlens specielle farver. Et gammelt ordsprog siger, at Gudhjem er skabt af samme grundstof som drømme - og efter en ferie i Gudhjem, ved du hvorfor. Læs mere om Gudhjem her.

Gratis adgang til Gudhjem Svømmehal

Når du bor i Gudhjem Feriepark i 2024, har du gratis adgang til Gudhjem Svømmehal.

Parkering og ladestander

Som gæst på Gudhjem Feriepark kan du parkere gratis og tæt på dit feriehus. Ved receptionen i Gudhjem Feriepark er der ladestander til el-biler (type 2 ladestander). Du kan købe opladningskort med 55 kWh i receptionen.

Fortrydelsesret

Vi kan alle komme til at fortryde. På Gudhjem Feriepark kan du købe ophold med Fortrydelsesret, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Fortrydelsesretten samtidig med bestillingen af dit ferieophold. Du kan også læse mere om Fortrydelsesretten her.

Rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter

Du får rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter. Indtast din ønskede periode i bestillingsboksen og se din rabat. Jo flere nætter, at du vælger, jo mere rabat får du.

Husene i Gudhjem Feriepark ligger i rækker

Husene i Gudhjem Feriepark ligger i rækker

Eksempel på stue i Gudhjem Feriepark

Eksempel på stue i Gudhjem Feriepark

Feriehus for 4-5 personer

Feriehus for 4-5 personer
Feriehusene i Gudhjem Feriepark er indrettet således: Entré, badeværelse med bruseafsnit og wc, køkken med blandt ander kaffemaskine og elkogekedel, kombineret opholds- og spisestue med sofa og tv. Der er 1 soveplads i stuen. I stuen fører en trappe op til 1. sal, hvor der er 2 soveværelser med hver 2 senge. I nogle af husene er sovesofaen i stuen udskiftet med en almindelig sofa. Hvis du gerne vil have et hus med sovesofa, beder vi dig oplyse det i forbindelse med din bestilling.

Feriehusene findes i 3 varianter:
* Feriehuse med lille køkken og med havudsigt
* Feriehuse med større køkken og uden havudsigt
* Feriehuse med større køkken og med havudsigt

Ønsker du et feriehus med plads til 6 personer?
I nogle af husene i Gudhjem Feriepark er det muligt at være 6 personer, med 4 sovepladser i 2 separate soveværelser og 2 ekstra sovepladser på en sovesofa i stuen. For at sikre, at vi kan imødekomme dit ønske om et hus med plads til 6 personer, beder vi dig venligst oplyse dette, når du bestiller ferieboligen. Dette kan gøres ved enten at tilføje en bemærkning i kommentarfeltet under din reservation eller ved at kontakte os direkte på 56 95 85 66.

Feriehuse med individuel indretning 
Alle feriehusene i Gudhjem Feriepark er indrettet individuelt. Billederne på denne side viser en gennemsnitlig indretning. Feriehusene med havudsigt er placeret sådan, at havudsigten er fra terrasserne. Bemærk, at husene med større køkken ofte også har en nyere og mere moderne indretning end feriehuse med lille køkken. 

 

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?
Pool med havudsigt i Gudhjem Feriepark

Pool med havudsigt i Gudhjem Feriepark

Feriehus for 4-5 personer med større køkken. Grundplan

Feriehus for 4-5 personer med større køkken. Grundplan

Eksempel på feriehus med nyt/større køkken

Eksempel på feriehus med nyt/større køkken

Christiansø

Fra Gudhjem Havn er der daglige afgange til Ertholmene - de små klippeøer "Christiansø" og "Frederiksø" - som i 1600-tallet blev omdannet til Danmarks fremskudte flådebase i Østersøen. Kanonerne står der endnu og venter på at fortælle dig deres spændende historie. Sejlturen tager under en time, men tidsmæssigt bliver du sat flere hundrede år tilbage i tiden til en tid, hvor englænderne flere gange bombarderede og forsøgte at invadere Christiansø, men øen holdt stand - og er derfor stadig en dansk ø. 

En anden "tidsmaskine" er at besøge Melstedgård, som ligger tæt på Gudhjem Feriepark. Her er tiden sat i stå anno 1950, så du kan opleve, hvordan livet var på en dansk bondegård dengang. Det er en interessant oplevelse for alle aldersklasser - og i tilknytning til Melstedgård ligger Bornholms Madkulturhus "Gården", som er en fødevareambassade for de bornholmske råvarer. Glæd dig til masser af lækkerier og deltag også i de mange sjove aktiviteter, som Bornholms Madkulturhus tilbyder året rundt.

Et godt ferietip: Den smukke kyststi

Prøv en vandretur langs den gamle kystredningssti, som starter lige ved Gudhjem Feriepark. Stien fortsætter ned langs havnen og videre mod nord til Salene Bugten. Nogle historiebøger siger, at Harald Blåtand opankrede i Salene Bugten i 986 på vej til sin borg "Jomsborg" på den tyske østersøkyst. Harald Blåtand blev imidlertid overrasket af sin søn Svend Tveskæg, som han var i konflikt med. Harald Blåtands flåde flygtede, men Harald Blåtand blev ramt i sin "bag" af en forgiftet pil, som endte med at blive dødelig. Området ved Gudhjem har derfor været med til at ændre på den danske kongerække. Du ser næppe vikingeskibe på den flotte vandretur, men du kan glæde dig til fantastiske panoramaudsigter - og måske mærke historiens vingesus.

Bestil nu

Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Vi håber, at du fandt hvad du søgte. Se alle ferielejligheder og sommerhuse på Bornholm.

 

Legepladsen i Gudhjem Feriepark

Legepladsen i Gudhjem Feriepark

Feriehus for 4-5 personer med lille køkken. Grundplan

Feriehus for 4-5 personer med lille køkken. Grundplan

Eksempel på feriehus med lille køkken

Eksempel på feriehus med lille køkken

Eksempel på indretning i feriehus med stort køkken og havudsigt

Eksempel på indretning i feriehus med stort køkken og havudsigt

Feriehusene har to soveværelser på 1. sal

Feriehusene har to soveværelser på 1. sal

Lignende feriesteder

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os:

Mandag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lørdag - Søndag: Adgang til vagttelefon
Vi besvarer telefonen i åbningstiden, men har du akut brug for hjælp, kan du altid komme videre til vores vagttelefon.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg.

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.