Gudhjem Feriepark

  • Swimmingpool
  • Legeplads og hoppeland
  • Sjov børneklub
  • Strand og klipper
  • Gode indkøbsmuligheder
  • Tæt på restauranter
kort Gudhjem

Husene i Gudhjem Feriepark

Pool med havudsigt i Gudhjem Feriepark

Stranden i Gudhjem-Melsted

Gudhjem Feriepark. Hyggelige feriehuse for 4-6 personer
Gudhjem Feriepark består af hyggelige feriehuse med en særdeles god beliggenhed - tæt på centrum i Gudhjem, klipperne, stranden og havet. Læs mere om indretningen af husene længere nede på denne side.

Pool, legeland og hoppeude
Børnene vil helt sikkert give dig et ekstra plus i karakterbogen, hvis du vælger Gudhjem Feriepark. Nyd den smukke udsigt over Østersøen, mens børnene hygger sig på den nye legeplads (2017) eller på hoppepuden... og bliv ikke overrasket, hvis ungerne får dig lokket med til en skøn omgang vandleg i den store swimmingpool (åben i perioden 01.06 - 31.08). 

Gudhjem er drømmenes by
Gudhjem er bygget ned ad en klippeskråning. Sæt dig godt til rette på en cafe på havnen i Gudhjem. Smag nogle bornholmske lækkerier. Mærk feriestemningen brede sig. Og ved aftentid skal du se det specielle "Gudhjem-lys", når solen går ned bag klipperne. Gudhjem-lyset har i århundreder tiltrukket kunstmalere fra hele verden. Et gammelt ordsprog siger, at Gudhjem er skabt af samme grundstof som drømme - og efter en ferie i Gudhjem ved du hvorfor. 

Rabat, hvis I kun er 2 personer
Hvis du afholder din ferie før 25. juni eller efter 14. august - og at I "kun" er 2 personer, kan I få rabat. Læs mere om rabatten her.

Feriehus for 4-6 personer

Husene i Gudhjem Feriepark ligger i rækker

Eksempel på feriehus med nyt/stort køkken

Stuen i Gudhjem Feriepark

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Feriehus for 4-6 personer
Feriehusene i Gudhjem Feriepark er indrettet således: Entré, badeværelse med dusch og wc, køkken, kombineret opholds- og spisestue med sofa og tv. Der er to sovepladser i stuen. I stuen fører en trappe op til 1. sal, hvor der er 2 soveværelser med hver 2 senge. I nogle af husene er sovesofaen i stuen udskiftet med en almindelig sofa. Hvis du gerne vil have et hus med sovesofa, beder vi dig oplyse det i forbindelse med din bestilling.

Feriehusene findes i 4 varianter:
* Feriehuse med lille køkken og uden havudsigt
* Feriehuse med lille køkken og med havudsigt
* Feriehuse med stort køkken og uden havudsigt
* Feriehuse med stort køkken og med havudsigt

Alle feriehusene i Gudhjem Feriepark er indrettet individuelt. Billederne på denne side viser en gennemsnitlig indretning. Bemærk at husene med stort køkken ofte også har en nyere og mere moderne indretning end feriehuse med lille køkken.

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Eksempel på feriehuse med lille køkken

Feriehusene har soveværelse på 1. sal

Eksempel på stue i Gudhjem Feriepark

Nye legepladser i Gudhjem Feriepark

4-6 personer med stort køkken - Grundplan

4-6 personer med lille køkken - Grundplan

Christiansø
Fra Gudhjem Havn er der daglige afgange til Ertholmene - de små klippeøer "Christiansø" og "Frederiksø" - som i 1600-tallet blev omdannet til Danmarks fremskudte flådebase i Østersøen. Kanonerne står der endnu og venter på at fortælle jer deres spændende historie. Sejlturen tager under en time, men tidsmæssigt bliver I sat flere hundrede år tilbage i tiden til en tid, hvor englænderne flere gange bombarderede og forsøgte at invadere Christiansø, men øen holdt stand - og er derfor stadig en dansk ø. 

En anden "tidsmaskine" er at besøge Melstedgård, som ligger tæt på Gudhjem Feriepark. Her er tiden sat i stå anno 1950, så du kan opleve, hvordan livet var på en dansk bondegård dengang. Det er en interessant oplevelse for alle aldersklasser - og i tilknytning til Melstedgård ligger Bornholms madkulturhus, som er en slags fødevareambassade for de bornholmske råvarer. Glæd jer til masser af lækkerier og deltag også på de mange sjove aktiviteter.

Den smukke kyststi
Husk også at tage en vandretur langs den gamle kystredningssti, som starter lige ved Gudhjem Feriepark - mageløse panoramaudsigter venter dig. 

Gudhjem set fra klippen Bokul

Serpentinervejen i Gudhjem

Melstedgård, hvor tiden er sat i stå anno 1950

Andre gæster siger:

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Vi håber, at du fandt hvad du søgte. Se alle ferielejligheder og sommerhuse på Bornholm.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, vi besvarer tlf. alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.