Husbeskrivelse - Gudhjem Feriepark

  • Swimmingpool
  • Legeplads og hoppeland
  • Sjov børneklub
  • Strand og klipper
  • Gode indkøbsmuligheder
  • Tæt på restauranter
kort Gudhjem

Husene i Gudhjem Feriepark

Pool med havudsigt i Gudhjem Feriepark

Stranden i Gudhjem-Melsted ligger tæt på Gudhjem Feriepark

Gudhjem Feriepark. Hyggelige feriehuse for 4-6 personer
Gudhjem Feriepark består af hyggelige feriehuse med en særdeles god beliggenhed - tæt på centrum i Gudhjem, klipperne, stranden og havet. Læs mere om indretningen af husene længere nede på denne side.

Pool, legeland og hoppeude
Børnene vil helt sikkert give dig et ekstra plus i karakterbogen, hvis du vælger Gudhjem Feriepark. Nyd den smukke udsigt over Østersøen, mens børnene hygger sig på legepladsen eller hoppepuden... og bliv ikke overrasket, hvis ungerne får dig lokket med til en skøn omgang vandleg i den store swimmingpool (åben i perioden 01.06 - 31.08). 

Gudhjem er drømmenes by
Gudhjem er med sin beliggenhed ned ad en stejl klippeskrænt en af Danmarks mest specielle byer - og det er ikke bare beliggenheden som minder om sydlige himmelstrøg. På havnen er stemningen også sydlandsk - og i haverne vokser figen- og morbærtræer. Ved aftentid kan du se det specielle "Gudhjem-lys", når solen går ned bag klipperne. Gudhjem-lyset har i århundreder tiltrukket kunstmalere fra hele verden, som har forsøgt at indfange havets og himlens specielle farver. Et gammelt ordsprog siger, at Gudhjem er skabt af samme grundstof som drømme - og efter en ferie i Gudhjem, ved du hvorfor. Læs mere om Gudhjem her.

Rabat, hvis I kun er 2 personer
Hvis du afholder din ferie før 25. juni eller efter 14. august - og at I "kun" er 2 personer, kan du få rabat. Læs mere om rabatten her.

Feriehus for 4-6 personer

Husene i Gudhjem Feriepark ligger i rækker

Eksempel på feriehus med nyt/stort køkken

Stuen i Gudhjem Feriepark

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Feriehus for 4-6 personer
Feriehusene i Gudhjem Feriepark er indrettet således: Entré, badeværelse med bruseafsnit og wc, køkken, kombineret opholds- og spisestue med sofa og tv. Der er to sovepladser i stuen. I stuen fører en trappe op til 1. sal, hvor der er 2 soveværelser med hver 2 senge. I nogle af husene er sovesofaen i stuen udskiftet med en almindelig sofa. Hvis du gerne vil have et hus med sovesofa, beder vi dig oplyse det i forbindelse med din bestilling.

Feriehusene findes i 4 varianter:
* Feriehuse med lille køkken og uden havudsigt
* Feriehuse med lille køkken og med havudsigt
* Feriehuse med stort køkken og uden havudsigt
* Feriehuse med stort køkken og med havudsigt

Alle feriehusene i Gudhjem Feriepark er indrettet individuelt. Billederne på denne side viser en gennemsnitlig indretning. Bemærk at husene med stort køkken ofte også har en nyere og mere moderne indretning end feriehuse med lille køkken.

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Eksempel på feriehus med lille køkken

Feriehusene har to soveværelser på 1. sal

Eksempel på stue i Gudhjem Feriepark

Legepladsen i Gudhjem Feriepark

4-6 personer med stort køkken - Grundplan

4-6 personer med lille køkken - Grundplan

Christiansø
Fra Gudhjem Havn er der daglige afgange til Ertholmene - de små klippeøer "Christiansø" og "Frederiksø" - som i 1600-tallet blev omdannet til Danmarks fremskudte flådebase i Østersøen. Kanonerne står der endnu og venter på at fortælle dig deres spændende historie. Sejlturen tager under en time, men tidsmæssigt bliver du sat flere hundrede år tilbage i tiden til en tid, hvor englænderne flere gange bombarderede og forsøgte at invadere Christiansø, men øen holdt stand - og er derfor stadig en dansk ø. 

En anden "tidsmaskine" er at besøge Melstedgård, som ligger tæt på Gudhjem Feriepark. Her er tiden sat i stå anno 1950, så du kan opleve, hvordan livet var på en dansk bondegård dengang. Det er en interessant oplevelse for alle aldersklasser - og i tilknytning til Melstedgård ligger Bornholms Madkulturhus "Gården", som er en fødevareambassade for de bornholmske råvarer. Glæd dig til masser af lækkerier og deltag også i de mange sjove aktiviteter, som Bornholms Madkulturhus tilbyder året rundt.

Et godt ferietip: Den smukke kyststi
Prøv en vandretur langs den gamle kystredningssti, som starter lige ved Gudhjem Feriepark. Stien fortsætter ned langs havnen og videre mod nord til Salene Bugten. Nogle historiebøger siger, at Harald Blåtand opankrede i Salene Bugten i 986 på vej til sin borg "Jomsborg" på den tyske østersøkyst. Harald Blåtand blev imidlertid overrasket af sin søn Svend Tveskæg, som han var i konflikt med. Harald Blåtands flåde flygtede, men Harald Blåtand blev ramt i sin "bag" af en forgiftet pil, som endte med at blive dødelig. Området ved Gudhjem har derfor været med til at ændre på den danske kongerække. Du ser næppe vikingeskibe på den flotte vandretur, men du kan glæde dig til fantastiske panoramaudsigter - og måske mærke historiens vingesus.

Gudhjem set fra klippen Bokul

Serpentinervejen i Gudhjem

Melstedgård, hvor tiden er sat i stå anno 1950

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Vi håber, at du fandt hvad du søgte. Se alle ferielejligheder og sommerhuse på Bornholm.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.