Hotel Hammersø

  • Søudsigt
  • Pool
  • Voksenferie
  • 1/2 pension
  • Gratis parkering
  • Reception
kort Sandvig
Hammershus

Hammershus

Hammerodde Fyr

Hammerodde Fyr

Sandvig strand

Sandvig strand

Hotel Hammersø

Corona-Garanti
På Hotel Hammersø kan du bestille ophold med corona-afbestillingsret - vi kalder det "Corona-garanti", som sikrer, at du kan afbestille dit ophold helt frem til din ankomstdag, og få din fulde indbetaling refunderet. Prisen er 195,- pr. booking.  Læs mere om corona-garanti her.

Hotel Hammersø. Skønt hotel i Sandvig. Hyggelige værelser med halvpension. Aldersgrænse på 14 år. Hotel Hammersø i Sandvig indbyder jer til en skøn voksen-ferie. Hotellet har en aldersgrænse, således at alle gæster skal være over 14 år, hvilket giver hotellet en rolig atmosfære.

Hotel Hammersø har vel nok en af Bornholms flotteste beliggenheder som nabo til de idylliske søer "Hammersø" og "Opalsø". I området omkring hotellet finder I skønne vandrestier, og efter dagens oplevelser kan I nyde en svømmetur i hotellets swimmingpool med udsigt over Hammersøen. De idylliske rammer fortsætter inde på selve hotellet, som er indrettet med ægte tæpper, kongeligt porcelæn, antikviteter og malerier.

Swimmingpoolen er åben og opvarmet i perioden 15. maj - 15.september. Klorindholdet og filtrene i swimmingpoolen sørger for, at eventuelle bakterier og vira bliver fjernet, således at der ikke er nogen corona-risiko ved at bade i swimmingpoolen. Vi forventer derfor, at swimmingpoolen er åben i hele sæson 2021, men der kan komme ændringer fra sundhedsmyndighederne grundet corona, og derfor kan vi ikke garantere for åbningsperioden. Vi håber på din forståelse for, at vi følger lovgivningen og myndighedernes anbefalinger.

Hyggelige værelser
I bliver budt velkommen af hyggelige værelser, som enten har udsigt over Hammersøen eller til landsiden. I Hovedbygningen er reception og restaurant beliggende. Søbygningen ligger 75 meter fra Hovedbygningen. Bemærk, at hotellet er røgfrit såvel inden- som udendørs, men at det er tilladt at ryge på enkelte af hotellets balkoner. Ved jeres bestilling beder vi jer oplyse, om I ønsker et værelse med mulighed for at ryge på balkonen.

Der er adgang til gratis trådløst internet på hotellet. 

Alle værelser er indrettet i en ældre, men hyggelig stil og har alle en individuel indretning, som passer godt til den dejlige atmosfære på hotellet. Værelserne er beliggende i stueplan eller på første/anden etage. Bemærk, at der ikke er elevator mellem de to etager. Hvis I har specielle ønsker til jeres værelse, beder vi jer orientere os ved jeres bestilling.

Værelsestyper:
* Dobbeltværelse med balkon/terrasse og søudsigt.
* Dobbeltværelse til landside. Nogle af værelserne i denne kategori har adskilte senge - og således ikke dobbeltsenge.
* Enkeltværelse med sø-udsigt

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

God dansk mad
På Hotel Hammersø bliver du forkælet med god dansk mad, som nydes i hotellets restaurant med udsigt til Hammersøen. Som et af de få tilbageværende hoteller på Bornholm, holder Hotel Hammersø således fast i de gode gamle dyder med at tilbyde halvpension. Bemærk, at priserne, som du kan se i prislisten, er derfor inklusive halvpension bestående af en stor morgenmadsbuffet og en dejlig 3-retters menu til aften.

I dagens fastlagte menu er det desværre ikke muligt at tage højde for eventuelle mad-allergier. Såfremt du har mad-allergier, anbefaler vi derfor, at du bestiller et ophold uden aftenmenuen inkluderet, således at du "kun" har morgenmaden inkluderet i din værelsespris. Kontakt os på 56 95 85 66 eller info@teambornholm.dk for at få et tilbud på ophold, hvor aftenmenuen ikke er inkluderet.  

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Hotel Hammersø

Hotel Hammersø

Hotelværelserne har alle individuel hyggelig indretning

Hotelværelserne har alle individuel hyggelig indretning

Udsigt til Hammersø

Udsigt til Hammersø

Restaurantens udsigt til Hammersø

Restaurantens udsigt til Hammersø

Nyd kaffen og udsigten

Nyd kaffen og udsigten

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, elforbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter - og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.