Hotel Hammersø

  • Søudsigt
  • Pool
  • Voksenferie
  • 1/2 pension
  • Gratis parkering
  • Skøn beliggenhed
kort Sandvig
Flotte oplevelser venter lige uden for din dør

Flotte oplevelser venter lige uden for din dør

Hotel Hammersø ligger med skøn udsigt over søen

Hotel Hammersø ligger med skøn udsigt over søen

Fra hotellet kan du gå til dejlige Sandvig Strand

Fra hotellet kan du gå til dejlige Sandvig Strand

Hotel Hammersø

Corona-Garanti

På Hotel Hammersø kan du bestille ophold med corona-afbestillingsret - vi kalder det "Corona-garanti", som sikrer, at du kan afbestille dit ophold helt frem til din ankomstdag, og få din fulde indbetaling refunderet. Prisen er 195,- pr. booking. Læs mere om corona-garanti her.

Hotel Hammersø - Flot beliggenhed

Hotel Hammersø ligger naturskønt ved bredden af Hammersøen i Sandvig på Nordbornholm. Prøv eksempelvis vandrerturen rundt om Hammerknuden, der er kåret som Danmarks flotteste vandrertur...og det er ikke uden grund, for du bliver mødt af de flotteste udsigter over havet. Læs mere om det skønne område ved Hotel Hammersø ved at trykke her.

De idylliske rammer fortsætter inde på selve hotellet, som er indrettet med ægte tæpper, kongeligt porcelæn, antikviteter og malerier. Hotel Hammersø har en aldersgrænse, således at alle gæster skal være over 14 år, hvilket giver hotellet en rolig atmosfære. Du kan derfor også i ro og mag bade i hotellets skønne swimmingpool, der er åben og opvarmet i perioden 15/5 - 15/9.

Hyggelige værelser med udsigt til søen eller klipperne

Du bliver budt velkommen af hyggelige værelser, som enten har udsigt over Hammersøen eller landsiden. Hotel Hammersø består af hovedbygningen, hvor receptionen og restauranten er beliggende, og søbygningen som ligger 75 meter fra hovedbygningen. Der er værelser med søudsigt i såvel hoved- som søbygningen. Hotel Hammersø er røgfrit både inden- og udendørs, idet det dog er tilladt at ryge på enkelte af hotellets balkoner beliggende i en annex-bygning. Ved din bestilling beder vi dig oplyse, om du ønsker et værelse med mulighed for at ryge på balkonen.

Værelserne, som har hver sin individuelle indretning, er indrettet i en ældre, men hyggelig stil. Nogle værelser er beliggende i stueplan og andre på første eller anden etage. Bemærk, at der ikke er elevator mellem de to etager. Hvis du har specielle ønsker til dit værelse, beder vi dig orientere os ved din bestilling.

Vælg mellem disse værelsestyper på Hotel Hammersø:
* Dobbeltværelse med balkon/terrasse og søudsigt.
* Dobbeltværelse til landsiden. Nogle af værelserne i denne kategori har adskilte senge - og således ikke dobbeltsenge.
* Enkeltværelse med søudsigt

Alle værelser er individuelt indrettet

Alle værelser er individuelt indrettet

Hotel Hammersø - Restauranten har også udsigt til søen

Hotel Hammersø - Restauranten har også udsigt til søen

Værelse med søudsigt

Værelse med søudsigt

Morgenbuffet og aftensmenu er inkluderet i prisen

På Hotel Hammersø bliver du forkælet med god dansk mad, som du nyder i hotellets restaurant med udsigt til Hammersøen. Som et af de få tilbageværende hoteller på Bornholm, holder Hotel Hammersø således fast i de gode gamle dyder med at tilbyde halvpension. Halvpensionen består af en stor morgenmadsbuffet samt en dejlig 3-retters menu til aften. Såvel morgenmad som aftensmenu er inkluderet i din værelsespris.

I dagens fastlagte menu er det desværre ikke muligt at tage højde for eventuelle mad-allergier. Såfremt du har mad-allergier, anbefaler vi derfor, at du bestiller et ophold uden aftenmenuen inkluderet, således at du "kun" har morgenmaden inkluderet i din værelsespris. Kontakt os på 56 95 85 66 eller info@teambornholm.dk for at få et tilbud på ophold, hvor aftenmenuen ikke er inkluderet.  

Bestil din ferie nu

Bestil din ferie på Hotel Hammersø ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Swimmingpool med søudsigt på Hotel Hammersø

Swimmingpool med søudsigt på Hotel Hammersø

Slap med en kop kaffe på Hotel Hammersø

Slap med en kop kaffe på Hotel Hammersø

Nyd solnedgangen på en tur langs kysten

Nyd solnedgangen på en tur langs kysten

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Corona-Garanti
Du kan tilkøbe en Corona-Garanti, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.