I området - Hotel Siemsens Gaard

  • Havudsigt
  • Voksenferie
  • 1/2 pension
  • Cykeludlejning
  • Tæt på restauranter
  • Tæt på centrum
kort Svaneke
Svaneke er kåret som Danmarks smukkeste købstad

Svaneke er kåret som Danmarks smukkeste købstad

Udsigten over markerne og Svaneke by

Udsigten over markerne og Svaneke by

Besøg travbanen. Er det dig, der vinder den store gevinst?

Besøg travbanen. Er det dig, der vinder den store gevinst?

Fremragende bybevaring

Svaneke har som en af de meget få byer i Europa fået Europarådets guldmedalje for "Fremragende bybevaring". På en tur med den lokale heste-sporvogn kan I læne jer tilbage og nyde de smukke gamle bindingsværkshuse.

Skønne Svaneke Havn
På havnen foran Hotel Siemsens Gaard kan I nyde det skønne havnemiljø. Fra havnen går I op ad de små gader til Torvet, hvor der altid er en festlig stemning - særligt på torvedagene, hvor der er mulighed for at slå en god handel af med de lokale. Og vi vil også anbefale, at I besøger Svaneke Købmandshandel, som er en levende og hyggelig købmandsbutik anno 1950erne.  

Gå til Listed og Årsdale ad Kyststien
Langs kysten ved Svaneke går nogle af de smukkeste kyststier på Bornholm. Mod nord kommer I til det lille fiskerleje Listed og mod syd går stien til Årsdale, som også byder jer velkommen med en skøn atmosfære. På vejen til Årsdale kan I tage jer en badetur på "Hullehavn", som er en skøn badebugt i en lille naturhavn.

Smukt kunsthåndværk og lækre delikatesser
Men Svaneke er ikke bare hygge. Svaneke er også Bornholms kreative centrum. Her er alt, hvad hjertet, øjnene og ganen kan ønske sig: Glaskunst. Malerier. Designertøj. Håndlavet lakrids, chokolade, is og bolcher. - Og så skal vi selvfølgelig ikke glemme det lokale røgeri med de lækre fiskedelikatesser og Svaneke Bryghus med sine vidtpræmierede øl. I skal selvfølgelig også deltage i den lokale udgave af lotto: "Hønseskidning". Spillet går i al sin enkelthed ud på, at man slipper 3 høns løs på et stort bingofelt. Så gælder det om at spille på, hvor hønsene først lægger en "klat". Det skal opleves!

Svaneke - populær blandt både turister og lokale
Det er ikke blot turisterne, som elsker Svaneke. Svaneke er også byen med nogle af de højeste huspriser på Bornholm. Og det er ikke bare bornholmere, som flytter til byen. Der er mange turister, som har glemt alt om returbilletten til "Danmark" efter deres møde med Svaneke.Vi skal derfor advare om, at et besøg i Svaneke kan blive stærkt vanedannende...  

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Svaneke Bryghus byder på god øl og dejlig mad

Svaneke Bryghus byder på god øl og dejlig mad

Sæt dig på klipperne og nyd livet

Sæt dig på klipperne og nyd livet

Hestesporvognen tager du på tur i Svaneke

Hestesporvognen tager du på tur i Svaneke

Heste nyder pensionistlivet på kyststien på mellem Svaneke og Årsdale

Heste nyder pensionistlivet på kyststien på mellem Svaneke og Årsdale

Der er også en lille sandstrand i Svaneke

Der er også en lille sandstrand i Svaneke

Havnebadet er populært

Havnebadet er populært

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, el- og varmeforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. Du kan tilkøbe en Corona-Garanti, som giver dig ekstra sikkerhed.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.