I området - Hotel Siemsens Gaard

  • Havudsigt
  • Voksenferie
  • Tæt på restauranter
  • Svaneke
  • Skøn beliggenhed
kort Svaneke
Svaneke er kåret som Danmarks smukkeste købstad

Svaneke er kåret som Danmarks smukkeste købstad

Hønseskidning i Svaneke er populært...

Hønseskidning i Svaneke er populært...

Besøg travbanen. Er det dig, der vinder den store gevinst?

Besøg travbanen. Er det dig, der vinder den store gevinst?

Markedsdag på Svaneke Torv

Markedsdag på Svaneke Torv

Svaneke - Fremragende bybevaring

På en tur med den lokale heste-sporvogn oplever du, hvorfor Svaneke både er kåret som "Danmarks Smukkeste Købstad" og har fået Europarådets guldmedalje for "Fremragende bybevaring". Svaneke har en helt speciel charme - og det er ikke blot turisterne, som elsker Svaneke. Svaneke er også byen med nogle af de højeste huspriser på Bornholm, og der er mange feriegæster, som har glemt alt om returbilletten til "Danmark" efter deres møde med Svaneke. Vi skal derfor advare om, at et besøg i Svaneke kan blive stærkt vanedannende... 

Hyg dig på torvet eller ved havnen

På havnen foran Hotel Siemsens Gaard skaber lystsejlere, butikker og cafeer en skøn havnestemning. Fra havnen går du op ad de små gader til Torvet, hvor der særligt på torvedagene er en festlig stemning med mulighed for at slå en god handel af med de lokale. På Torvet finder du også Svaneke Købmandshandel, som er en levende og hyggelig købmandsbutik anno 1950erne - og ikke mindst det berømte Svaneke Bryghus, som frister dig med god mad og dejlige øl.  

Smukt kunsthåndværk og lækre delikatesser

Svaneke er ikke bare en hyggelig by. Svaneke er også Bornholms kreative centrum. Her er alt, hvad hjertet, øjnene og ganen kan ønske sig: Glaskunst. Malerier. Designertøj. Kunsthåndværk. Gourmetmad. Silderøgeri. Håndlavet lakrids, chokolade, is og bolcher. Du skal selvfølgelig også opleve den lokale udgave af lotto: "Hønseskidning". Spillet går i al sin enkelthed ud på, at 3 høns bliver sluppet løs på et stort bingofelt, og så gælder det om at spille på, hvilket bingofelt, som hønsene først lægger en "klat" på. Der bliver råbt og jublet, når der bliver klattet de rigtige eller forkerte steder. Hønseskidning i Svaneke er kåret af Berlingske Tidende som Danmarks tredje bedste ferieoplevelse. Dét skal opleves!

Kyststien til Årsdale

Svaneke byder på mange flotte og sjove opleveler, men prøv også at gå langs kyststien til de to små nabo-fiskerlejer Listed og Årsdale. Hvis du går mod nord kommer du til Listed, hvor der er cafestemning og den berømte guldsmedeforretning "Frost", hvor dit dankort kan blive varmt. Hvis du går mod syd til Årsdale, går du mellem klipper, hav og hestefolde, for her nyder tidligere top-konkurrenceheste deres pensionisttilværelse med godt græs og en fantastisk havudsigt. Flere hesteoplevelser kan du få på verdens mindste travbane, som ligger i Almindingen. Her kommer du helt tæt på hestene, når de kommer drønende gennem opløbet. Måske er det dig, som vinder den store gevinst?

Bestilling

Bestil din ferie på Hotel Siemsens Gaard ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Svaneke Bryghus byder på god øl og dejlig mad

Svaneke Bryghus byder på god øl og dejlig mad

Sæt dig på klipperne og nyd livet

Sæt dig på klipperne og nyd livet

Hestesporvognen tager dig på tur i Svaneke

Hestesporvognen tager dig på tur i Svaneke

Heste nyder pensionistlivet på kyststien på mellem Svaneke og Årsdale

Heste nyder pensionistlivet på kyststien på mellem Svaneke og Årsdale

Der er også en lille sandstrand i Svaneke

Der er også en lille sandstrand i Svaneke

Havnebadet er populært

Havnebadet er populært

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.