Hoteller på Bornholm

Se hoteller i: Gudhjem - Rønne - Sandvig - Sandkås - Svaneke 

Hoteller på Bornholm

Kan du godt lide, at der er nogen, som laver morgenmad til dig? Så skal du vælge et hotel på Bornholm. Se det store udvalg af hoteller og pensionater hos Team Bornholm. Når du vælger et hotel bliver du ekstra forkælet med eksempelvis spa, havudsigt eller morgenmad. Mange af hotellerne har også egen restaurant, og enkelte steder kan du få halvpension eller all-inclusive. Læs om de forskellige hoteller på Bornholm i boksene ovenfor. 

Hotelophold på Bornholm

Et hotelophold på Bornholm er mere en bare overnatning. Et hotelophold er det perfekte valg for dig, uanset om du kun vil en smuttur til Bornholm eller ønsker en hel uge. I næsten alle perioder kan du ankomme og afrejse på alle ugens dage – og du bestemmer helt selv hvor længe du bliver. Klik på det hotel du gerne vil bo på, og indtast datoerne i bookingboksen for at se om det er ledigt, eller ring til os på tlf. 56 95 85 66. Du kan bestille hotelophold både i Rønne, Gudhjem, Sandkås og Sandvig. 

Hotel med havudsigt

På Bornholm findes der mange hoteller med havudsigt. Vil du gerne kunne nyde synet af Østersøen fra din balkon eller terrasse? Så vælg et hotel med havudsigt. Skal det være ekstra luksus, kan du vælge et spahotel eller et badehotel i Rønne på Bornholm. Se eksempelvis vores hoteller i Rønne, der begge har havudsigt og byder på ekstra luksus: Griffen Spahotel og Fredensborg Badehotel.

Bestil en pakkerejse 

Med en pakkerejse til et af Bornholms hoteller er det nemt at holde ferie på Bornholm. Tilføj færge- eller flyoverfart til din reservation og lad os klare resten. Du er velkommen til at komme med ønsker til, hvornår på dagen du vil afsted. Du kan også vælge at bestille et af de gode tilbud på hotelophold på Bornholm, hvor færge- eller flyoverfarten allerede er tilføjet for dig. 

Prisgaranti

Bestil dit hotelophold hos Team Bornholm og få prisgaranti. For hos Team Bornholm bestiller du direkte på hotellet uden fordyrende mellemled. Desuden er dit ophold hos Team Bornholm altid inklusive gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Bestil online eller ring på tlf. 56 95 85 66.

OBS! Alle hotelværelserne er røgfrie.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Corona-Garanti
Du kan tilkøbe en Corona-Garanti, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.