Hoteller på Bornholm

Se hoteller i: Gudhjem - Rønne - Sandvig - Sandkås - Svaneke 

Populære hoteller

Kanongode hoteltilbud

Måske disse hoteller også er noget for dig?

Hoteller på Bornholm

Når du vælger et hotel, bliver du ekstra forkælet med eksempelvis spa, havudsigt eller morgenmad. Mange af hotellerne har også egen restaurant, og enkelte steder kan du få halvpension eller all-inclusive. Det er det perfekte valg for dig, uanset om du ønsker at tage på forlænget weekend, holde ferie i en hel uge eller bare søger en enkelt eller to overnatninger på Bornholm. I næsten alle perioder kan du ankomme og afrejse på alle ugens dage – og du bestemmer helt selv hvor længe du bliver. Klik dig ind på de enkelte hoteller øverst, og indtast datoerne i bookingboksen for at se om det er ledigt, eller ring til os på tlf. 56 95 85 66.

Nyd en afslappende hotelferie på hele Bornholm

Allinge-Sandvig og Sandkås har i årtier været et foretrukket turistmål. Vil du gerne overnatte på hotel i Allinge-Sandvig, så kan du vælge at bo på Hotel Hammersø. Her får du en base med god mulighed for smukke gåture i de skønne naturomgivelser, en dejlig swimmingpool og mulighed for halvpension. Hotel Abildgård i Sandkås er et andet eftertragtet overnatningssted. Hotellet har nogle skønne hotelfaciliteter, blandt andet all-inclusive - hvor både lækker morgenmad, stor aftenmenu og drikkevarer er inkluderet i dit ophold - og en lækker udendørs swimmingpool. Desuden ligger hotellet tæt på sandstrand og klipper. Nordbornholm er et godt udgangspunkt for din hotelferie på Bornholm. Nogle af Bornholms mest populære seværdigheder og attraktioner, ligger på denne side af øen. Tag til Hammershus, oplev middelalderfæstningen og hør de spændende fortællinger. Du kan også tage på vandrertur Hammerknuden Rundt. Når du overnatter i Allinge-Sandvig eller Sandkås, bor du ganske tæt på centrum, hvor butikker med bornholmske souvenirs og lækre lokale restauranter ligger. Du finder selvfølgelig også hele to formidable røgerier, hvor du kan nyde en røget sild eller nogle af de andre lækre fiskeretter. 

Er du på udkig efter overnatning i Rønne? Rønne er en dejlig by, som byder på oplevelser inden for kunst, kultur, musik og gastronomi. I Rønne kan du tage på museum, keramikfabrik, teater eller se en koncert eller stand-up show. Rønne er Bornholms hovedstad, og byder på uendelige muligheder for spændende feriedage. Du kan læse meget mere om oplevelser i Rønne lige her. I Rønne kan du overnatte på tre af Bornholms mest kendt hoteller - hvem ved, måske vil du prøve at bo på dem alle? I midtpunktet af Rønne, tilbagetrukket fra byen, finder du Griffen Spahotel, som byder på et stort lækkert indendørs- og udendørs spaområde, massagebehandlinger og steakhouse restaurant. Du kan også bo på Griffens søsterhotel, Fredensborg Badehotel, hvor du i den store have føler at tiden står stille. Badehotellet er indrettet i moderne nordisk stil af den bornholmske designer, Pernille Bülow. Her finder du blandt andet hotellets private badebro, udendørs spabade, flotte værelser med havudsigt, og så må du absolut ikke snyde dig selv fra at prøve den franskinspirerede restaurant. Ikke langt fra Fredensborg Badehotel, finder du det tredje og prisvindende hotel, Green Solution House - eller i daglig omtale Hotel GSH. Green Solution House er et banebrydende hotel fuld af grønne løsninger. Hotellet har vundet adskillige priser for sin grønne drift, herunder EU’s miljøpris. På Green Solution House kan du tale om hotelovernatning med god samvittighed. 

Overnat på et hyggeligt pensionat i Gudhjem. Glæd dig til den lækre morgenbuffet med bornholmskproducerede smagsoplevelser. Nyd en voksenferie på Bornholm i en skøn atmosfære hos Pension Koch, hvor du naturligvis også kan nyde udsigten over Gudhjem by og Østersøen. Gudhjem byder på mange solskinstimer, som giver et specielt magisk skær over byen. Du kan også selv sørge for Sol over Gudhjem - det er nemlig ikke kun et fænomen, men også navnet på den skønne lokalegnsret. Tag ned på Gudhjem Røgeri, og smag en Sol Over Gudhjem, inden du bevæger dig videre på opdagelse i byen.

Med en perfekt beliggenhed direkte på Svaneke Havn, har du mulighed for at overnatte på hotel i Svaneke, på det idylliske Hotel Siemsens Gaard. Hotellet er fyldt med hyggekroge, hvor du kan dufte den skønne rosenhave, og virkelig nyde feriestemningen i ro og fred. Hotellet huser desuden en lækker restaurant, hvor du kan nyde din mad med udsigt over Svaneke Havn og havet. Svaneke er en yderst charmerende ferieby, hvor du kan opleve en tur i hestevogn gennem Svanekes smukkes gader, eller du kan nyde godt af de mange søde fristelser, såsom lakridser, chokolade eller is. Svaneke er også ideel at besøge, hvis du er til kunstoplevelser. Her finder du både showrooms og arbejdende kunstværksteder. Du kan læse meget mere om, hvad du kan opleve, når du holder ferie i Svaneke her.

Bestil hotelophold på Bornholm som pakkerejse

Med en pakkerejse til et af Bornholms hoteller er det nemt at overnatte på Bornholm. Tilføj færge- eller flyoverfart til din reservation og lad os klare resten. Du er velkommen til at komme med ønsker til, hvornår på dagen du vil afsted. Du kan også vælge at bestille et af de gode tilbud på hotelophold på Bornholm, hvor færge- eller flyoverfarten allerede er tilføjet for dig. Bestil dit hotelophold hos Team Bornholm og få prisgaranti. For hos Team Bornholm bestiller du direkte på hotellet uden fordyrende mellemled. Desuden er dit ophold hos Team Bornholm altid inklusive gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Bestil online eller ring på tlf. 56 95 85 66.

OBS! Alle hotelværelserne er røgfrie.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.