Hoteller på Bornholm

Se hoteller i: Gudhjem - Rønne - Sandvig - Sandkås - Svaneke 

Hoteller på Bornholm

Når du vælger et hotel, bliver du ekstra forkælet med eksempelvis spa, havudsigt eller morgenmad. Mange af hotellerne har også egen restaurant, og enkelte steder kan du få halvpension eller all-inclusive. Det er det perfekte valg for dig, uanset om du ønsker at tage på en weekendferie eller miniferie til Bornholm eller ønsker en hel uge. I næsten alle perioder kan du ankomme og afrejse på alle ugens dage – og du bestemmer helt selv hvor længe du bliver. Klik dig ind på de enkelte hoteller øverst, og indtast datoerne i bookingboksen for at se om det er ledigt, eller ring til os på tlf. 56 95 85 66.

Hotelferie med spa, velvære og havudsigt

Vil du gerne kunne nyde synet af Østersøen fra din balkon eller terrasse? Så kan du vælge at bo med havudsigt. Skal det være ekstra luksus, kan du vælge et spahotel eller et badehotel i Rønne på Bornholm.

På Bornholm har du gode muligheder for at bo på hotel med plads til luksus i hverdagen, hvor du også har mulighed for at forkæle dig selv med spa, wellness og velvære. Griffen Spahotel i Rønne huser det populære spaområde, Den Bornholmske Diamantspa, hvor du på over 1000 m2, kan nyde skøn sauna, boblebad, koldtvandsbrønd og meget mere. På Griffen Spahotel er dit ophold inklusive morgenmad, som du kan nyde i restauranten, hvor du også kan spise et lækkert aftensmåltid med havudsigt til solnedgang over Østersøen.

Nyd en afslappende hotelferie på hele Bornholm

Allinge-Sandvig og Sandkås har i årtier været et foretrukket turistmål, så du er garanteret at bo et sted, hvor man forstår gæstfrihed. Skal hotelopholdet på Bornholm gå til Allinge-Sandvig, så kan du vælge at bo direkte ved Hammersø - det medfører naturligvis, den skønneste udsigt udover den store skønne sø. På Hotel Hammersø får du en ferie med god mulighed for afslapning i de skønne naturomgivelser, og hvis du ønsker de bedste betingelser for ren afslapning på din ferie til Bornholm, så kan du vælge at bo på Hotel Hammersø med halvpension. Hotel Abildgård i Sandkås er et andet eftertragtet feriested for alle aldre, hvilket skyldes de skønne hotelfaciliteter. Abildgård er et all-inclusive hotel, hvor både lækker morgenmad, stor aftenmenu og drikkevarer er inkluderet i dit ophold - og det bliver bedre endnu. Hotel Abildgård byder også på swimmingpool og en skøn beliggenhed i Sandkås tæt på sandstrand, klipper, cafeer og meget mere. Allinge-Sandvig er et godt udgangspunkt for din ferie til Bornholm. Her kan du opleve nogle af Bornholms mest populære seværdigheder og attraktioner. Du kan blandt andet tage til Hammershus og opleve middelalderfæstningen, og høre de spændende tilhørende fortællinger. Du kan også vælge at tage vandreruten Hammerknuden Rundt, som fører dig rundt i området omkring Hammershus, hvor du kommer forbi unikke naturskønne oplevelser, som du ikke finder andre steder i Danmark. Når du bor på hotel i Allinge, bor du ganske kort fra centrum, hvor byen byder på mangeartede butikker med muligheder for at købe bornholmske souvenirs, eller spise på de lokale restauranter. Allinge byder også på hele to formidable røgerier, hvor du kan nyde en røget sild eller nogle af de andre lækre fiskeretter. 

Rønne er en dejlig by, som byder på oplevelser inden for kunst, kultur, musik, gastronomi og meget mere. I Rønne finder du de små charmerende brostensbelagte gader, og den gamle bydel af Rønne, med en lang historisk fortælling i gemmerne. I Rønne kan du tage på museum, keramikfabrik, teater eller måske vil du tage til koncert eller se et stand-up show? Rønne er Bornholms hovedstad, og byder på uendelige muligheder for spændende feriedage. Du kan læse meget mere om oplevelser i Rønne lige her. I Rønne kan du bo på et af de tre populære søsterhoteller - hvem ved, måske vil du prøve at bo på dem alle? I midtpunktet af Rønne, tilbagetrukket fra byen, finder du Griffen Spahotel, som byder på et stort lækkert indendørs- og udendørs spaområde, massagebehandlinger, steakhouse restaurant og meget mere. Du kan også bo på Griffens søsterhotel, Fredensborg Badehotel, hvor du i den store have vil føle at tiden står stille. Badehotellet er indrettet i moderne nordisk stil af den bornholmske designer, Pernille Bülow. Her finder du blandt andet hotellets private badebro, udendørs spabade, flotte værelser med havudsigt, og så må du absolut ikke snyde dig selv fra at prøve den franskinspirerede restaurant og den anmelderroste ad libitum fiskebuffet, som afholdes på udvalgte dage. Ikke langt fra Fredensborg, finder du det tredje, og prisvindende søsterhotel, Green Solution House - eller i daglig omtale Hotel GSH. Green Solution House er bygget op efter grønne løsninger og vugge-til-vugge princippet. Det betyder, at hotellet er bygget med materialer, som alle sammen kan genbruges i andre byggerier. Hotellet har vundet adskillige priser for sin grønne drift, herunder EU’s miljøpris.

Bo på et hyggeligt pensionat i Gudhjem, hvor du kan glæde dig til en lækker morgenbuffet med bornholmsproducerede smagsoplevelser. Nyd en skøn voksenferie på Bornholm i en skøn atmosfære i de smukke haver hos Pension Koch, hvor du naturligvis også kan nyde udsigten over Gudhjem by og Østersøen. Gudhjem byder på mange flotte solskinstimer, som giver et specielt magisk skær over byen. Du kan også selv sørge for Sol over Gudhjem - det er nemlig ikke kun et fænomen, men også navnet på den skønne lokalegnsret. Tag ned på Gudhjem Røgeri, og smag en Sol Over Gudhjem, inden du bevæger dig videre på opdagelse i byen.

Med en perfekt beliggenhed direkte på Svaneke Havn, har du mulighed for at bo på hotel i Svaneke, på det idylliske Hotel Siemsens Gaard. Hotellet er fyldt med hyggekroge, hvor du kan dufte den skønne rosenhave, og virkelig nyde feriestemningen i ro og fred. Hotellet huser desuden en lækker restaurant, hvor du kan nyde din mad med udsigt over Svaneke Havn og havet. Svaneke er en yderst charmerende ferieby, hvor du kan opleve en tur i hestevogn gennem Svanekes smukkes gader, eller du kan nyde godt af de mange søde fristelser, såsom lakridser, chokolade eller is. Svaneke er også ideel at besøge, hvis du er til kunstoplevelser. Her finder du både showrooms og arbejdende kunstværksteder. Du kan læse meget mere om, hvad du kan opleve, når du holder ferie i Svaneke her.

Bestil hotelophold på Bornholm som pakkerejse med prisgaranti

Med en pakkerejse til et af Bornholms hoteller er det nemt at holde ferie på Bornholm. Tilføj færge- eller flyoverfart til din reservation og lad os klare resten. Du er velkommen til at komme med ønsker til, hvornår på dagen du vil afsted. Du kan også vælge at bestille et af de gode tilbud på hotelophold på Bornholm, hvor færge- eller flyoverfarten allerede er tilføjet for dig. Bestil dit hotelophold hos Team Bornholm og få prisgaranti. For hos Team Bornholm bestiller du direkte på hotellet uden fordyrende mellemled. Desuden er dit ophold hos Team Bornholm altid inklusive gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Bestil online eller ring på tlf. 56 95 85 66.

OBS! Alle hotelværelserne er røgfrie.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Corona-Garanti
Du kan tilkøbe en Corona-Garanti, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.