I området - Roseløkken

  • Rolig beliggenhed
  • Tæt på stranden
  • Skønt naturområde
  • Flotte ferielejligheder
  • Gratis cykelleje
  • Gratis minigolf
kort Rønne
Stranden foran Roseløkken

Stranden foran Roseløkken

Tag på tur i Rønnes gamle gader

Tag på tur i Rønnes gamle gader

Se de flotte købmandsgårde i Rønne

Se de flotte købmandsgårde i Rønne

Find en hjertesten på stranden ved Roseløkken

Find en hjertesten på stranden ved Roseløkken

Skøn natur og spændende historie

Lige foran Roseløkken ligger en lille skov, som fører dig ned til stranden. Selv om stranden er skøn, skal du også prøve at gå langs skovstierne ind mod centrum af Rønne, som er hovedstaden på Bornholm. Når skovstien stopper, bliver du mødt af Kastellet, som i 1600-tallet var en del af forsvaret af Rønne. Ved Kastellet ligger også det spændende forsvarsmuseum, hvor du blandt andet skal opleve Bornholm under 2. verdenskrig. Forsvarsmuseet fortæller også om Bornholms vigtige rolle under den kolde krig. Spændende spion- og afhopningshistorier venter dig.

Kirke, teater og hyggeligt bytorv

Efter de spændende historier på forsvarsmuseet, fortsætter du ned mod Rønne Havn. Rønne er centrum for etableringen af havvindmølleparker i Østersøen - og det er et imponerende syn, når de over 200 meter lange møllevinger lastes på skibene. Fra havnen drejer du op mod centrum. Snart vil Sct. Nicolai Kirke trone op foran dig. Fortsætter du lidt videre ad de krogede gader, passerer du Rønne Teater, som er Danmarks ældste teater. Kan en teaterforestilling friste dig i aften? Hvis du er mere til shopping og en god kop kaffe, så kan du fortsætte ind mod Store Torv, som er centrum i Rønne, hvor der er sjove butikker og hyggelige cafeer. 

Den gamle bydel

Lige ved Store Torv ligger den gamle bydel med sine skæve gader og charmerende små huse. Her er også store købmandsgårde fra 1800-tallet, som vidner om en tid, hvor Rønne var hjemsted for mange velhavende skibsredere. Nogle af husene har udkigtstårne, som rederne brugte, når de spejdede efter, om at deres skibe var på hjem med deres værdifulde last. Nyd de smukke huse på en afslappende tur langs de hyggelige gader. Hvis du har lyst til forkælelse, så tag et smut indenom Griffen Spahotel, hvor du kan få skønne spa- og wellnessoplevelser.

Besøg Bornholms Museum

I Rønne finder du også en række af øens museer. På Bornholms Museum kan du opleve Bornholms historie gennem 10.000 år. På grund af sin beliggenhed langt fra det øvrige Danmark, har Bornholm haft sin helt egen udvikling. Bornholm ligger centralt placeret på søvejene til de baltiske lande, og dermed var Bornholm et vigtigt handelscentrum i ”gamle dage”. Handlen skabte liv og store rigdomme på Bornholm, men rigdommene tiltrak også mindre ønskede gæster i form af sørøvere, som plagede Bornholm i mange år. Det betød, at datidens bornholmere gravede deres værdigenstande ned i jorden, og med tiden blev skattene glemt. Derfor er Bornholm den landsdel i Danmark, hvor der findes flest skatte med guld- og sølvsmykker. På Bornholms Museum kan du blandt andet se nogle af de tusindvis af guldgubber - små figurer af guld - som er fundet på de bornholmske marker. 

Et andet spændende museum er Erichsens Gaard, hvor tiden er spolet tilbage til 1850’erne. Her skal du opleve et ”fint” borgerhjem, som det var dengang, hvor maleren Kristian Zahrtmann havde sin daglige gang på Erichsens Gaard. I den smukke have blomstrer de gamle blomsterarter fra 1800-tallet stadig. Prøv også at besøge Hjorths Fabrik, som er et levende museum, hvor du oplever Bornholms stolte keramiktradition.

Godt udgangspunkt

Roseløkken har en perfekt beliggenhed i Rønne. Du er tæt på skoven, stranden og alligevel også tæt på centrum i Rønne. Hvis du ikke har lyst til at gå langs skovstien til Rønne, kan du gratis låne en cykel på Roseløkken eller tage bybussen. Stoppestedet ligger 200 meter fra din ferielejlighed, og dermed har du nem adgang til Bornholms vidtforgrenede net af busruter. Hvis du ikke har bil med, er Roseløkken derfor også et godt valg.

Bestil din ferie nu

Bestil din ferie på Roseløkken ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden. Du kan også maile info@teambornholm.dk eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Lån en af de gratis cykler og kør på opdagelse langs cykelstierne

Lån en af de gratis cykler og kør på opdagelse langs cykelstierne

Besøg Erichsens Gaard

Besøg Erichsens Gaard

Strandløkken ligger placeret lige ved skoven

Strandløkken ligger placeret lige ved skoven

Bliv fristet af flot keramik på Hjorths Keramikfabrik

Bliv fristet af flot keramik på Hjorths Keramikfabrik

Besøg Forsvarsmuseet i Rønne

Besøg Forsvarsmuseet i Rønne

Sol dig på de varme sten på stranden

Sol dig på de varme sten på stranden

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os:

Mandag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lørdag - Søndag: Adgang til vagttelefon
Vi besvarer telefonen i åbningstiden, men har du akut brug for hjælp, kan du altid komme videre til vores vagttelefon.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg.

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.