Praktisk info - Roseløkken

  • Rolig beliggenhed
  • Tæt på stranden
  • Skønt naturområde
  • Flotte ferielejligheder
  • Gratis cykelleje
  • Gratis minigolf
kort Rønne

Praktiske informationer om Roseløkken

Adresse
Roseløkken
Strandvejen 83
3700 Rønne

Telefon: 56 95 85 66

Ankomst- og Afrejsetidspunkt
På ankomstdagen har du ferielejligheden til din rådighed fra kl. 15:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering", hvis du ankommer sent om aftenen. På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade ferielejligheden kl. 10:00, således at vi har tid til at rengøre lejligheden, inden at de næste gæster ankommer.

Allergivenlige ferielejligheder
Alle ferielejligheder på Roseløkken er røgfrie. Såfremt du er allergisk overfor husdyr, kan du vælge en ferielejlighed, som er husdyrfri. Meddel os blot dette i forbindelse med din bestilling, så sørger vi for at reservere en allergivenlig lejlighed til dig. Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noget problem, da Roseløkkens dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.

Ankomstdage
Som udgangspunkt kan du frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Roseløkken dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Du behøver som udgangspunkt heller ikke leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg ved eksempelvis "kun" at bestille for 3 eller 4 nætter, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Babypakke 
Du kan leje en babypakke bestående af: Højstol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan lægges helt ned), puslepude og badekar. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med din bestilling.

Bestille flere lejligheder på én gang
Ønsker du at bestille flere ferielejligheder på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af én ferielejlighed via denne hjemmeside - og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange ferielejligheder du ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling - og vi bestræber os selvfølgelig på at placere ferielejlighederne så tæt på hinanden som muligt.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25 % af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus på Bornholm
Busstoppestedet, som forbinder dig med Bornholms vidtforgrenede net af busruter, ligger blot 200 meter fra Roseløkken. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk.

Cykel - gratis lånecykler
Du kan gratis låne cykler på Roseløkken. Feriestedet har således en række cykler, som du gratis kan låne - og Bornholms store net af hyggelige cykelstier starter blot 150 meter fra Roseløkken. Husk blot selv at medbringe hjelm - og eventuelt cykellygter.

Dyner/Sengelinned
Der er dyner og hovedpuder i lejligheden. Sengelinned og håndklæder er derfor det eneste, som du selv skal medbringe. Alternativt kan du leje en linnedpakke, bestående af lagen, hovedpude- og dynebetræk samt et stort og et lille håndklæde, til DKK 160,- per person. Husk gerne at forudbestille på 56 95 85 66, hvis du ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

Handicapforhold
Roseløkkens ferielejligheder har ikke nogen speciel handicap-indretning, men ferielejlighederne i stueplan har døre med tilstrækkelig dørbredde til kørestole, ligesom der ikke er nogen trin i ferielejligheden. Ligeledes har badeværelset tilstrækkelig plads til, at der kan vendes med en almindelig kørestol, men der er ikke støttehåndtag ved toilet eller i brusenichen.

Hunde og Katte
En del af lejlighederne på Roseløkken er forbeholdt gæster med hunde eller katte, således at du har mulighed for at have din hund eller kat med på turen. Ved din bestilling af din ferielejlighed beder vi dig orientere os, såfremt du medbringer din 4-benede ven. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det 350,- at tage din hund eller kat med. Hvis du medbringer 3 eller flere hunde, er prisen 700 DKK. Prisen gælder for hele opholdet. Vi har hvert år mange gæster, som tager deres hund eller kat med til Bornholm. Det er nemt - du skal blot huske, at de svenske toldmyndigheders krav skal være opfyldt. Læs eventuelt mere her: Hund/kat til Bornholm

Indkøb
Hvis du går eller tager cyklen fra Roseløkken, så er der cirka 800 meter til Coop 365, hvor du kan gøre indkøb. Der er således cykelsti næsten hele vejen. Hvis du ønsker at tage bilen, er der cirka 1.200 meter til Fakta fra Roseløkken.

Internet
Der er gratis trådløs internetadgang i alle ferielejligheder på Roseløkken. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt nettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Køkkenudstyr
Ferielejlighederne i Roseløkken har et veludstyret køkken med opvaskemaskine. Du behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice eller lignende.

Minigolf
Roseløkken har en hyggelig minigolfbane, som du gratis kan benytte.  

Nøgleudlevering
Når du ankommer til din ferielejlighed i Roseløkken, finder du en nøglebox ved siden af indgangsdøren. Information omkring hvilken lejlighed du skal bo i samt din kode til nøgleboxen, sender vi til dig på mail senest 1 uge før din ankomst.

Parkering
Der er gratis parkering på Roseløkken. Ferielejlighederne ligger placeret 10-50 meter fra parkeringspladsen. Hvis du ønsker en speciel placering af din ferielejlighed, beder vi dig orientere os, når du bestiller din ferie. Der er ladestander til el-biler på parkeringspladsen.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre din ferielejlighed ved ankomst og afrejse - så er du altid sikker på, at lejligheden er ordentlig rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Rengøringsbetalingen er inkluderet i din lejepris. Du skal derfor ikke betale ekstra for rengøringen. Ved din afrejse beder vi dig således blot sørge for, at eventuelt affald er lagt i skraldeposen, samt at køkkenservicet er rengjort. På Roseløkken tænker også rengøringspersonalet i miljøvenlige baner. Alle rengøringsmidler er således svanemærkede/miljørigtige.

Strygejern
Du kan gratis låne strygejern og strygebræt i depotrummet på Roseløkken, som deles med naboferiestedet, Strandløkken.

Vaskemaskine og Tørretumbler
Der er vaskemaskine og tørretumbler i din ferielejlighed på Roseløkken.

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir i din ferielejlighed. Hvis du får brug for yderligere, beder vi dig selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestilling
Bestil din ferie på Roseløkken ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.