Praktisk info - Strandløkken

  • Nye feriehuse (2020)
  • Tæt på strand
  • Lige ved skov
  • Tæt på byliv
  • Strandvejen i Rønne
  • Tæt på restauranter
kort Rønne

Strandløkken - Praktiske informationer

Adresse
Strandløkken
Strandvejen 79
3700 Rønne
Telefon-booking: 56 95 85 66

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade feriehuset kl. 10:00.

Allergivenlige feriehuse
Alle feriehuse på Strandløkken er røgfrie. Såfremt du er allergisk overfor husdyr, kan du vælge et feriehus, som er husdyrfri. Meddel os blot dette i forbindelse med din bestilling, så sørger vi for at reservere et allergivenligt feriehus til dig. Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.

Ankomstdage
Du kan ankomme og afrejse på alle ugens dage - der er altså ingen faste ankomstdage, og du behøver som udgangsunkt ikke at leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har du feriehuset til din rådighed fra kl. 15:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering", hvis du ankommer sent om aftenen.

Babypakke
Du kan gratis låne en babypakke bestående af: Høj stol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan lægges helt ned), puslepude og badekar. Udstyret henter du i et særligt depotrum på Strandløkken. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med bestillingen af feriehuset.

Bestille flere huse på én gang
Ønsker du at bestille flere feriehuse på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af ét feriehus via internettet- og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange feriehuse som du ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling - og vi bestræber os selvfølgelig på at placere feriehusene så tæt på hinanden som muligt.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25% af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus på Bornholm
Busstoppestedet, som forbinder dig med Bornholms vidtforgrenede net af busruter, ligger blot 200 meter fra Strandløkken. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk.

Cykel - gratis lånecykler
Du kan gratis låne cykler på Strandløkken. Feriestedet har således en række cykler, som du gratis kan låne - og Bornholms store net af hyggelige cykelstier starter blot 200 meter fra Strandløkken. Husk blot selv at medbringe hjelm - og eventuelt cykellygter.

Den Bornholmske Diamantspa
Som gæst på Strandløkken får du 50% rabat på entreen til det store spa- og wellnesssted ”Den Bornholmske Diamantspa” på Griffen Spa Hotel, Nordre Kystvej 34, 3700 Rønne. Spa- og wellnessområdet har en aldersgrænse på 16 år. Spa-pakke indeholdende håndklæde, badekåbe og badesko udleveres i receptionen på Griffen Spa Hotel. Husk blot at medbringe dit eget badetøj. I Den Bornholmske Diamantspa har du mulighed for at få wellness-behandlinger alle ugens dage (det er desværre ikke muligt at få rabat på wellness-behandlinger). Besøg Alea Wellness for at se mere om behandlinger, priser, produkter og for bestilling.

Dyner/Sengelined
Der er dyner og hovedpuder i feriehuset. Sengelinned og håndklæder beder vi dig venligst om at medbringe. Alternativt kan du leje det i receptionen for 90 DKK for sengetøj og 30 DKK for håndklæder. Husk gerne at forudbestille, hvis du ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

Handicapforhold
Strandløkkens feriehuse har ikke nogen speciel handicap-indretning, feriehusene har døre med tilstrækkelig dørbredde til kørestole, ligesom der ikke er nogen trin i feriehuset. Ligeledes har badeværelset tilstrækkelig plads til, at der kan vendes med en almindelig kørestol.

Hunde og Katte
Hunde og katte er meget velkomne på Strandløkken. En del af vores huse er således forbeholdt gæster med hunde eller katte. Ved din bestilling af feriehuset beder vi dig orientere os, såfremt du medbringer din 4-benede ven. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det 250,- at tage din hund eller kat med. Hvis du medbringer 3 eller flere hunde, er prisen 500 DKK. Prisen gælder for hele opholdet. Vi har hvert år mange gæster, som tager deres hund eller kat med til Bornholm. Det er nemt - du skal blot huske, at de svenske toldmyndigheders krav skal være opfyldt. Normalt er reglerne for indførsel af dyr til Sverige restriktive. Dog er reglerne meget lempelige, når du "blot" er på gennemrejse til Bornholm. Læs eventuelt mere her: Hund/kat til Bornholm

Indkøb
Hvis du går eller tager cyklen, så er der cirka 800 meter til Fakta, hvor du kan gøre indkøb. Hvis du ønsker at tage bilen, så er der cirka 1.200 meter.

Internet
Der er gratis trådløs internetadgang i alle huse på Strandløkken. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor,
at du medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt nettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Køkkenudstyr
Feriehusene i Strandløkken har et veludstyret køkken. Du behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice eller lignende.

Minigolf
Strandløkken har en hyggelig minigolfbane, som du gratis kan benytte.

Morgenmad
Såfremt du ønsker det, kan du tilkøbe morgenmad på Hotel GSH. Du skal blot henvende dig i receptionen dagen inden. Morgenbuffeten på Hotel GSH er en af Bornholms allerbedste, og med hotellets grønne profil er morgenbuffeten primært med økologiske varer. Den store morgenbuffet er i tidsrummet 07:00 – 10:00, og prisen er DKK 175 pr. person.

Nøgleudlevering
Nøglen til feriehuset får du i receptionen på Hotel GSH, Strandvejen 79, 3700 Rønne. Receptionen er åben i tidsrummet 07:00 – 23:00. Udenfor dette tidsrum er der en natportier tilstede.

Parkering
Der er gratis parkering på Strandløkken. Feriehusene ligger placeret 10-100 meter fra parkeringspladsen. Hvis du ønsker en speciel placering af dit feriehus, beder vi dig orientere os, når du bestiller din ferie. Der
er ladestander til el-biler på parkeringspladsen.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre dit feriehus ved ankomst og afrejse - så er du altid sikker på, at huset er ordentlig rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Rengøringsbetalingen er inkluderet i din lejepris. Du skal derfor ikke betale ekstra for rengøringen. Ved din afrejse beder vi dig således blot sørge for, at eventuelt affald er lagt i skraldeposen, samt at køkkenservicet er rengjort. På Strandløkken tænker også rengøringspersonalet i miljøvenlige baner. Alle rengøringsmidler er således svanemærkede/miljørigtige.

Strygejern
Du kan låne strygejern og strygebræt i depotrummet på Strandløkken - og det er selvfølgelig gratis for dig.

Telefonnumre
Strandløkken-booking: +45 5695 8566

Vaskemaskine og Tørretumbler
Hvis du får behov for at vaske, har du mulighed for gratis at låne vaskemaskine samt tørretumbler på Strandløkken.

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir og køkkenrulle i dit feriehus. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestilling
Bestil din ferie på Strandløkken ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.