Bryggergården

  • Svaneke
  • Dejlige lejligheder
  • Attraktiv pris
  • Tæt på torvet
  • Ferielejligheder for 4-5 personer
kort Bryggergården
Bryggergården - Terrasse

Bryggergården - Terrasse

Bryggergården - Der er frugttræer i haven

Bryggergården - Der er frugttræer i haven

Bryggergården - Stue

Bryggergården - Stue

Bryggergården - Eksempel på stueindretning

Bryggergården - Eksempel på stueindretning

Bryggergården - Eksempel på soveværelse

Bryggergården - Eksempel på soveværelse

Bryggergården - Eksempel på badeværelse

Bryggergården - Eksempel på badeværelse

Bryggergården - Eksempel på soveværelse

Bryggergården - Eksempel på soveværelse

Bryggergården - Eksempel på køkken

Bryggergården - Eksempel på køkken

Gå en tur langs de flotte marker ved Bryggergården

Gå en tur langs de flotte marker ved Bryggergården

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Ferielejligheder i Svaneke - Her får du ekstra meget for pengene

På Bryggergården i Svaneke får du ekstra meget for pengene. Du bor kun 500 meter fra Svaneke Torv med masser af aktiviteter og sjov, men alligevel har du en rolig beliggenhed, så du har god mulighed for at slappe af og nyde feriedagene.

Bryggergården består af 4 ferielejligheder, som hver har to terrasser, således at du kan få såvel morgen- som aftensol. Morgenterrassen vender ud mod en afskærmet græsplæne med frugttræer, hvor der er plads til boldleg, hvis du har børn med. 

Græsplænen fortsætter op til en hestefold, hvor hestene, som trækker Svaneke Hestesporvogn, græsser, når de ikke er på "arbejde". Det er bryggerheste, men det er ikke derfor, at ferielejlighederne hedder Bryggergården. Navnet kommer fra, at Svaneke Bryggeri er hestefoldens anden nabo.

Ferielejlighederne på Bryggergården har ikke havudsigt, men hvis du går ad bagvejen til Svaneke Torv, skal du blot gå 200 meter, før der venter dig flotte panoramaudsigter over Svaneke By og havet. Fortsæt videre til Svaneke Torv, hvor du kan nyde det skønne torveliv - og måske gå på opdagelse i byens mange forretninger med spændende kunsthåndværk. Læs mere om Svaneke her.

Velfungerende og gode ferielejligheder

Ferielejlighederne på Bryggergården er velfungerende og funktionelt indrettet. Alle lejlighederne fremstår pæne med et mix af ældre og nyt inventar. Hvis du ikke behøver luksus, så får du en god ferie og rigtig meget for pengene på Bryggergården. 

Fortrydelsesret

Vi kan alle komme til at fortryde. På Bryggergården kan du købe ophold med Fortrydelsesret, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Fortrydelsesretten samtidig med bestillingen af dit ferieophold. Du kan også læse mere om Fortrydelsesretten her.

Lejlighed A for 5 personer

Entré med adgang til badeværelse, stue med tv, køkken og soveværelse (dobbeltseng). Fra entréen går der en trappe op til 1. sal, hvor der er to soveværelser: Ét soveværelse med en dobbeltseng og et soveværelse med en enkeltseng. Lejligheden har to terrasser. Køkkenet har komfur med ovn, køleskab med frostbox, kaffemaskine og el-koger.

Bemærk, at trappen op til 1. sal er stejl. Lejlighed 1 er derfor ikke egnet, hvis du er gangbesværet. Selv om at lejlighed A er til 5 personer, og at lejlighed B og C "kun" er til 4 personer, så er Lejlighed A på samme størrelse som Lejlighed B og C

Lejlighed B for 4 personer

Entré med adgang til badeværelse og stue med tv. Fra stuen er der adgang til køkken og 2 soveværelser (hvert soveværelse har 2 enkeltsenge). Lejligheden har to terrasser. Køkkenet har komfur med ovn, køleskab med frostbox, kaffemaskine og el-koger

Lejlighed C for 4 personer

Entré med adgang til badeværelse og stue med tv. Fra stuen er der adgang til køkken og 2 soveværelser (hvert soveværelse har 2 enkeltsenge). Lejligheden har to terrasser. Lejlighed B og Lejlighed C har en næsten identisk indretning. Køkkenet har komfur med ovn, køleskab med frostbox, kaffemaskine og el-koger.

Lejlighed D for 5 personer

Entré med adgang til badeværelse og stue med tv. Fra stuen er der adgang til soveværelse (2 enkeltsenge) samt køkken med komfur, køleskab med frostbox, kaffemaskine og el-koger. Stuen fører videre i en fordelingsgang med sovealkove (1 soveplads) samt indgang til soveværelse med dobbeltseng (2 sovepladser).

Rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter

Du får rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter. Indtast din ønskede periode i bestillingsboksen og se din rabat. Jo flere nætter, at du vælger, jo mere rabat får du.

Bestil din ferie nu

Ring til os nu 56 95 85 66 - eller bestil din ferie på Bryggergården ved at indtaste din ønskede dato i bestillingsboksen her på siden. I bestillingsboksen kan du vælge mellem "Lejlighed 4 personer" og "Lejlighed 5 personer". Hvis du har et specielt ønske om enten lejlighed A, B, C eller D, beder vi dig skrive det i kommentarfeltet, når du bestiller. 

Vi håber, at du fandt hvad du søgte. Se alle ferielejligheder og sommerhuse på Bornholm.

 

Lignende feriesteder

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.