Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Svaneke Savværk

  • Svaneke
  • Nye ferielejligheder (2018)
  • Flot indretning
  • God beliggenhed
kort Svaneke

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Smuk udsigt over Svaneke

Svaneke Savværk med den gamle kran

Nyd en øl og dejlig mad på Svaneke Bryghus

Svaneke Savværk mod syd/vest

Indkørslen til Svaneke Savværk (mod nord/øst)

Svaneke Savværk i fugleperspektiv

Savværket i Svaneke
Savværket i Svaneke består af lækre ferielejligheder, som bliver færdigbygget primo juni 2018. Som navnet indikerer, er lejlighederne indrettet i Svanekes tidligere savværk. Udvendigt er den flotte bygning bevaret - eksempelvis står den gamle kran stadig foran bygningen og vidner om en tid, hvor kæmpe rundsave omdannede store træstammer til tømmer. Nu er her i stedet ro og idyl. Indvendigt er hele savværket totalombygget, og en af Bornholms dygtigste arkitekter, Sean Claxton, har skabt 6 lækre ferielejligheder i bygningen. Lejlighederne er opdelt i to størrelser:

Lejlighed for 4 personer (60 m2) - Indretningsbeskrivelse
Lejlighed beliggende i stueplan. To soveværelser, badeværelse, stort køkken, stue med tv og sofaarrangement. Fra lejligheden er der direkte udgang til terrasse.

Lejlighed for 6 personer (105 m2) - Indretningsbeskrivelse
Lejlighed beliggende i 2 plan (1. og 2. sal). 1. sal er indrettet med entré, badeværelse, stor stue med tv og sofaarrangement, stort køkken og spiseplads. Fra 1. sal er der opgang til 2. sal, hvor der er tre dejlige soveværelser samt kviste mod syd/vest og nord/øst. Der er adgang til fælles gårdhave via trappe fra 1. sal.

Billeder fra Svaneke Savværk
I øjeblikket bliver Svaneke Savværk ombygget og omdannet til lejligheder. Derfor har vi endnu ikke billeder af lejlighederne, men vi håber, at bygningstegningerne på denne side giver dig et indblik i, hvordan Svaneke Savværk kommer til at se ud. Vi indestår for, at lejlighederne også indvendigt bliver flotte. Tegningerne er med forbehold for mindre tekniske ændringer.

Skøn beliggenhed
Svaneke Savværk ligger skønt placeret i Svaneke med blot 400 meter til Svaneke Torv med forretninger, restauranter og et skønt torveliv. Prøv også at gå via markstien til Svanekes gamle bydel. Markerne starter 150 meter fra Svaneke Savværk. Foran jer troner Svanekes røde kirke og viser jer vej. Nyd blomsternes duft og den skønne havudsigt undervejs. Ved kirken kan I dreje hen mod Torvet eller til Svaneke Havn, hvor lystbåde og lokale fiskere skaber en hyggelig stemning. Svaneke er nok den mest populære ferieby på Bornholm - og når I vælger at bo på Savværket, bor I perfekt i Svaneke. 

Nabo til Bryggergården
Svaneke Savværk nabo er til feriestedet Bryggergården, hvor der er mindre lejligheder. Hvis I er en stor familie/gruppe med forskellige ferieønsker, kan I derfor vælge at bestille en kombination af lejligheder på Svaneke Savværk og Bryggergården. Læs mere om Bryggergården ved at trykke her.   

Bestil din ferie nu
Da Svaneke Savværk er helt nyt, kan du i sæson 2018 leje lejlighederne til en særlig lav introduktionspris. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på denne side, og se hvor billigt du kan bo i de skønne lejligheder. Lejlighederne er planlagt færdige til primo juni - og byggeplanerne er overholdt til punkt og prikke indtil videre. For at være på den sikre side, bliver lejlighederne dog først udlejet fra og med 1. juli 2018. 

 

 

 

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.