Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Svaneke Savværk

  • Svaneke
  • Nye ferielejligheder (2018)
  • Flot indretning
  • God beliggenhed
kort Svaneke

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Svaneke Savværk 4 personer - Stue

Svaneke Savværk 4 personer - Stue

Svaneke Savværk 4 personer - Soveværelse med dobbeltseng

Svaneke Savværk 4 personer - Køkken

Svaneke Savværk 4 personer - Badeværelse

Svaneke Savværk 7 personer - Stue

Svaneke Savværk 7 personer - Hyggestol i hjørnet

Svaneke Savværk 7 personer - Master bedroom

Svaneke Savværk 7 personer - Ekstra seng i Master bedroom

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Svaneke Savværk 7 personer - Stue

Svaneke Savværk 7 personer - Køkken

Svaneke Savværk 7 personer - Soveværelse

Svaneke Savværk 7 personer - Badeværelse

Svaneke Savværk 7 personer - Soveværelse med to enkeltsenge

Savværket i Svaneke
Savværket i Svaneke består af lækre ferielejligheder, som blev færdigbygget i juni 2018. Som navnet indikerer, er lejlighederne indrettet i Svanekes tidligere savværk. Udvendigt er den flotte bygning bevaret - eksempelvis står den gamle kran stadig foran bygningen og vidner om en tid, hvor kæmpe rundsave omdannede store træstammer til tømmer. Nu er her i stedet ro og idyl. Indvendigt er hele savværket totalombygget, og en af Bornholms dygtigste arkitekter, Sean Claxton, har skabt 6 lækre ferielejligheder i bygningen. Lejlighederne er opdelt i to størrelser:

Lejlighed for 4 personer (60 m2) - Indretningsbeskrivelse
Lejlighed beliggende i stueplan. To soveværelser (et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge), badeværelse, stort køkken, stue med tv og sofaarrangement. Fra lejligheden er der direkte udgang til terrasse.

Lejlighed for 7 personer (105 m2) - Indretningsbeskrivelse
Lejlighed beliggende i 2 plan (1. og 2. sal). 1. sal er indrettet med entré, badeværelse, stor stue med tv og sofaarrangement, stort køkken og spiseplads. Fra 1. sal er der opgang til 2. sal, hvor der er tre dejlige soveværelser. I hvert soveværelse er der en dobbeltseng, og i det ene soveværelse er der yderligere en enkeltseng. Alle soveværelserne har kvist eller altan, således at soveværelserne er lyse og indbydende. Der er adgang til fælles gårdhave via trappe fra 1. sal.

Skøn beliggenhed
Svaneke Savværk ligger skønt placeret i Svaneke med blot 400 meter til Svaneke Torv med forretninger, restauranter og et skønt torveliv. Prøv også at gå via markstien til Svanekes gamle bydel. Markerne starter 150 meter fra Svaneke Savværk. Foran jer troner Svanekes røde kirke og viser jer vej. Nyd blomsternes duft og den skønne havudsigt undervejs. Ved kirken kan I dreje hen mod Torvet eller til Svaneke Havn, hvor lystbåde og lokale fiskere skaber en hyggelig stemning. Svaneke er nok den mest populære ferieby på Bornholm - og når I vælger at bo på Savværket, bor I perfekt i Svaneke. 

Nabo til Bryggergården
Svaneke Savværk nabo er til feriestedet Bryggergården, hvor der er mindre lejligheder. Hvis I er en stor familie/gruppe med forskellige ferieønsker, kan I derfor vælge at bestille en kombination af lejligheder på Svaneke Savværk og Bryggergården. Læs mere om Bryggergården ved at trykke her.

Informationer om Svaneke Savværk
* Adresse: Storegade 39, 3740 Svaneke
* Hårde hvidevarer i køkken: Komfur, opvaskemaskine samt køleskab med lille fryser, el-kedel samt kaffemaskine. 
* Vaskemuligheder: Ja, der er vaskemaskine med tørretumbler i alle lejligheder
* Senge-/madrasstørrelse: Lejlighed for 4 personer: Værelse 1: 1 dobb. seng 200x180 cm. Værelse 2: 2 enk. senge 200x90 cm. Lejlighed for 7 personer: Værelse 1: 1 dobb. seng 200x180 cm. Værelse 2: 1 dobb. seng 200x160 cm. Værelse 3: 2 enk. senge 200x80 cm. 1 enk. seng 200x90 cm.
* Byggeår: 2018  
* Husdyr: I nogle af lejlighederne er det tilladt at medbringe hund/kat. Meddel os venligst i forbindelse med din bestilling, hvis du har din hund eller kat med. Tillægsprisen er DKK 250 grundet ekstra rengøring (totalpris pr. ophold)  
* Røg: Alle lejligheder er røgfrie
* Internet: Ja
* Parkering: Du kan parkere lige ved lejlighederne på Svaneke Savværk.
* Ankomstdag: Der er som udgangspunkt valgfri ankomstdag på ugen.
* Ankomst-Afrejse: Ankomst fra kl. 15:00 på ankomstdagen. Afrejse senest kl. 10:00 på afrejsedagen. 
Slutrengøring, vand- og elforbrug: Såvel rengøring som vand- og elforbrug er inkluderet i din lejepris   

Bestil din ferie nu
Da Svaneke Savværk er helt nyt, kan du i sæson 2018 leje lejlighederne til en særlig lav introduktionspris. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på denne side, og se hvor billigt du kan bo i de skønne lejligheder.

Vi håber, at du fandt hvad du søgte. Se alle ferielejligheder og sommerhuse på Bornholm.

 

 

 

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.