I området - Svaneke Savværk

  • Svaneke
  • Nye ferielejligheder (2018)
  • Flot indretning
  • God beliggenhed
kort Svaneke

Sensommeraften på klipperne i Svaneke

Hygge på Svaneke Havn

Spis røgede sild i Svaneke

Bornholms svar på lotto er hønseskidningen i Svaneke

Den hyggelige Vigehavn i Svaneke

Svaneke - I området 

Svaneke er Bornholms østligste punkt - og nok også den mest eftertragtede ferieby på Bornholm. Der er en særlig charme og atmosfære i Svaneke - og det har måske sammenhæng med, at byen har fået Europarådets guldmedalje for "Fremragende bybevaring". Tag en tur med Svanekes heste-sporvogn og nyd den skønne by. Hvis du synes, at hestene virker bekendte...så har du ret, for i sommerperioden går hestene nemlig på fold blot 150 meter fra jeres ferielejlighed på Svaneke Savværk.

Hen over marken
Fra Svaneke Savværk har I 400 meter til Svaneke Torv, hvis du tager den lige vej. MEN...prøv i stedet at dreje til højre, når du kommer ud fra Savværket. Du skal op ad en lille bakke, men på toppen af bakken har du den skønneste udsigt over Svaneke med havet i baggrunden, og foran dig ligger en lille markvej, som fører dig ned til Svanekes gamle bydel. Det er en hyggelig og flot tur.

Oplev havnestemningen
Fra den gamle bydel kan du fortsætte ned mod det skønne havnemiljø - måske frister det med en lokal øl på Svaneke Bryghus undervejs? Ved Svaneke Bryghus ligger Torvet, hvor der er en skøn stemning - specielt på torvedagene, hvor det summer af liv og gode tilbud i de små boder med alt fra designertøj til Danmarks bedste æbleskiver. Husk også at besøge Svaneke Købmandshandel, som er en levende og charmerende købmandsbutik, hvor tiden er sat i stå anno 1950erne. Har du lyst til at bade, så er der gode muligheder fra klipperne eller vippen på Svaneke Havn. Er du til sandstrand, så prøv den lille Hullehavn-strand, hvor du også finder den "hemmelige" cafe Syd-Øst-For-Paradis, der byder på små retter, musik og hygge. 

Svaneke - Bornholms kreative centrum
Svaneke er hyggelig - men Svaneke kan meget mere end det. Svaneke er også Bornholms kreative centrum: Malerier. Unika glas. Designertøj. Lakrids. Bolcher. Chokolade. Is. - En tur på det lokale røgeri med de lækre fiskedelikatesser er selvfølgelig også en ferieoplevelse, som du skal prøve. Har du har børn med, vil de elske at lege på kanonerne på den gamle skanse ved Svaneke Røgeri. En anden sjov oplevelse er "Hønseskidning", som er den bornholmske udgave af "Lotto". Det lyder mærkeligt, men det skaber masser af grin, når man slipper 3 høns løs på et stort bingofelt med numrene fra 1 til 100, hvor du kan spille på hvilket tal-felt, som hønsene lægger den næste "klat" på. Mens dygtige speakere fortæller om udviklingen, kommenterer publikum højlydt udviklingen - og nogle mener, at det er godt at have et "lorte-nummer" i dette spil. 

Pas på Svaneke
Svaneke er stærkt vanedannende - og det er måske derfor, at Svaneke er byen med nogle af de højeste huspriser på Bornholm. Det er ikke bare bornholmere, som flytter til byen. Mange turister har glemt alt om returbilletten til "Danmark" efter en ferie i Svaneke. Så pas på... 

Bestil din ferie nu
Se lejepriserne for Svaneke Savværk ved at trykke på prislisten. Du kan også forespørge på priser samt se ledige perioder - ved at indtaste din ønskede ankomst- og afrejsedag i boksen øverst på denne side. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 56 95 85 66.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.