Swanvika - Svaneke Sommerhuse

  • God beliggenhed
  • Flotte og velindrettede
  • By- og kysthuse
  • Sommerhuse for 4-6 og 8-10 personer
kort Svaneke
Swanvika Feirehuse - Terrasse med morgen- og middagssol

Swanvika Feirehuse - Terrasse med morgen- og middagssol

Swanvika Feirehuse - Køkken-alrum (Feriehus for 6 personer)

Swanvika Feirehuse - Køkken-alrum (Feriehus for 6 personer)

Swanvika Feirehuse - Ét ud af to badeværelser

Swanvika Feirehuse - Ét ud af to badeværelser

Swanvika Feirehuse - Køkken-alrum (Feriehus for 6-8 personer)

Swanvika Feirehuse - Køkken-alrum (Feriehus for 6-8 personer)

Swanvika Feirehuse - Køkken med udgang til terrasse

Swanvika Feirehuse - Køkken med udgang til terrasse

OBS: i et af sommerhusene er den ene dobbeltseng byttet ud med en sovesofa

OBS: i et af sommerhusene er den ene dobbeltseng byttet ud med en sovesofa

Swanvika Feirehuse - Terrasse med aftensol ved indgangene

Swanvika Feirehuse - Terrasse med aftensol ved indgangene

Swanvika Feirehuse - Eksempel på stue

Swanvika Feirehuse - Eksempel på stue

Swanvika Feirehuse - Ét ud af 3 soveværelser

Swanvika Feirehuse - Ét ud af 3 soveværelser

Vis pris og ledige perioder

Svaneke Sommerhuse: Swanvika for 6 personer
Hvornår vil du afsted?

Vis pris og ledige perioder

Svaneke Sommerhuse: Swanvika for 6-8 personer
Hvornår vil du afsted?
Swanvika Feirehuse - Terrasse med  aftensol

Swanvika Feirehuse - Terrasse med aftensol

Luksusferiehuse for 6 og 6-8 personer i Svaneke

Swanvika Feriehuse er netop blevet færdigbygget på Møllebakken i Svaneke, og er klar til udlejning fra 1. juli. Glæd dig til flotte arkitektegnede feriehuse af Kim Utzon Arkitekter, som med inspiration fra Bechs Stubmølle, det ikoniske Vandtårn og Svaneke Fyr, byder på materialer af høj kvalitet fra inderst til yderst. Husene har store vinduespartier, der giver masser af lys. På den idylliske naturgrund har du direkte adgang til en smuk klippeeng, skov og havet. Herfra har du også nem adgang til den lille hyggelig lystbådehavn Vige Havn, og fortsætter du videre kommer du til Svaneke Røgeri, Svaneke Havn og Svanekes hyggelige torv. Læs mere om Svaneke her.

Introduktionsrabat i 2023
Da Swanvika er helt nybyggede sommerhuse, får du selvfølgelig nogle ekstra gode introduktionspriser i 2023. Vælg din ønskede periode og se din rabatpris. Husk, at strøm-, vand- og varmeforbrug samt slutrengøring er inkluderet i lejepriserne.

Indretningsbeskrivelse af Swanvika

Swanvika Feriehuse er på 110 m2 med to skønne terrasser på 30 m2, på hver side af huset. Lys entré med skabsplads. Lækkert veludstyret køkken-alrum med spiseplads til 6-8 personer og stue med TV. To badeværelser med toilet og bruseniche, hvoraf det ene badeværelse også har vaskemaskine og tørretumbler. Sommerhusene har tre soveværelser: to soveværelser med hver en dobbeltseng og et tredje soveværelse med en sovesofa eller dobbeltseng. Alle soveværelserne har selvfølgelig god skabsplads. Det ene sommerhus for 6-8 personer har desuden en sovesofa i stuen. Der er  gulvarme i alle rum med individuel styring. Swanvika ligger meget tæt på havet, men grundet træer ved kyststien foran husene, er der ikke havudsigt fra Swanvika, når træerne sætter blade om sommeren. 

Priser og bestilling

Du kan se priser ved at trykke på prislisten. Du kan også forespørge på priser - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen øverst på siden. Vælg "Swanvika" på listen og indtast din ønskede ankomst- og afrejsedag. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 56 95 85 66. Bemærk, at rengøring ved din ankomst/afrejse samt vand- og elforbrug er inkluderet i din lejepris. - Og vi hjælper dig også gerne med at bestille din færge- eller flybilletter.

Rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter

Du får rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter. Indtast din ønskede periode i bestillingsboksen og se din rabat. Jo flere nætter, at du vælger, jo mere rabat får du.

Informationer om Swanvika

* Antal soveværelser: 3 soveværelser med dobbeltseng (6 sovepladser). I feriehuset for 6-8 personer er der også en sovesofa (2 sovepladser)
* Antal badeværelser: 2 badeværelser
* Hårde hvidevarer: Køleskab med fryser, opvaskemaskine, keramisk kogeplade, ovn, kaffemaskine og el-koger. 
* Vaskemuligheder: Ja, som gæst på Swanvika kan du gratis benytte feriehusets vaskemaskine og tørretumbler
* Internet: Ja, Swanvika har gratis internet
* Kvadratmeter: 110 m2
* Afstand til havet: 300 meter
* Afstand til centrum i Svaneke: 600 meter
* Afstand til restaurant: 600 meter
* Husdyr: I et af Swanvika Sommerhusene er det tilladt at medbringe din hund. Hvis du medbringer din hund, beder vi dig oplyse det allerede ved din bestilling.
* Røg: Alle Swanvika Sommerhusene er røgfri
* Parkering: Du kan parkere gratis ved sommerhusene, på en fælles parkeringsplads. 
* Ankomstdag: I perioden 1. juli - 12. august er lørdag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder kan du som udgangspunkt frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger i feriehusene dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Du behøver som udgangspunkt heller ikke leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.
* Ankomst-Afrejse: Du kan komme ind i feriehuset fra klokken 15:00 på ankomstdagen. På afrejsedagen beder vi dig forlade sommerhuset senest klokken 10:00, således at vi kan få huset rengjort til de næste gæster.
* Rengøring samt vand- og elforbrug: Såvel rengøring ved ankomst og afrejse som vand- og elforbrug er inkluderet i din lejepris.

Bestil din ferie nu

Bestil din ferie på "Swanvika" ved at indtaste din ønskede ankomst- og afrejsedag. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 56 95 85 66. Bemærk, at rengøring ved din ankomst/afrejse samt vand- og elforbrug er inkluderet i din lejepris.

 

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.