Ferie med børn på Bornholm

Børnevenlige feriesteder

Børnevenlig ferie på Bornholm

Bornholm er børnenes ø. Den hyggelige atmosfære og den spændende natur indbyder til leg. Kilometervis af lækker og børnevenlig sandstrand ligger klar til vandlege på Balka og Dueodde. Eller måske skulle I besøge Bornholms Middelaldercenter nær Gudhjem. Prøv livet i middelalderen - rytterne tørner sammen og lanserne splintres til lyden af trompeter og hujende tilskuere. Et af Danmarks ældste og smukkeste forlystelsesparker "Brændesgårdshaven" nær Svaneke byder jer velkommen med alt fra mooncart-baner over vandland til mini Zoo.

I kan også mærke naturens vingesus på oplevelsescentret NaturBornholm, hvor I kan opleve Bornholm skabelse for mange milioner af år siden. Hør den fantastiske historie om, hvordan Bornholm blev skabt af rødglødende lava. Dengang lå Bornholm ikke i Østersøen, men tæt på Ækvator, og store dinosaurer herskede på øen. Et spændende oplevelsescenter, som både børn og voksne vil elske.

Familieferie på Bornholm

Bornholm er et af Danmarks bedste steder at holde ferie med børn. Hvad end du leder efter en sommerferie med børn på Bornholm eller en hvilken som helst anden slags børneferie på Bornholm, har Team Bornholm et stort udvalg. Ovenfor finder du de feriesteder, som efter vores mening er mest egnet til en familieferie på Bornholm. I er tæt på stranden - og der er ofte både legeland, hoppeland og swimmingpool på feriestederne. Hvis du vil vide mere om feriestederne, kan du trykke på billedet eller overskriften på de enkelte feriesteder. Er du i tvivl om hvilket feriested du skal vælge til din familieferie? Så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak om dine familieferieønsker på 56 95 85 66 eller info@teambornholm.dk.

Babypakke

Når du bor på et af vores feriesteder, har du mulighed for at leje en babypakke, så det bliver nemmere for dig at holde familieferie på Bornholm. En babypakke består af: højstol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan lægges helt ned), puslepude og badekar. Udstyret henter du i receptionen på feriestedet, hvis ikke babypakken allerede er at finde i din feriebolig. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med din bestilling. 

Bestil en pakkerejse 

Det skal være nemt at holde ferie på Bornholm med børn. Når du bestiller dit ophold hos Team Bornholm, kan du tilføje færge- eller flyoverfart til din reservation. Du er velkommen til at komme med ønsker til, hvornår på dagen du vil afsted. Det gør det nemt og enkelt for dig at bestille din ferie til Bornholm. I næsten alle perioder kan du ankomme og afrejse på alle ugens dage – og du kan også vælge en kortere periode på 3-4 dage eller mindre. 

Prisgaranti

Alle priser er inklusive:

Der er således ingen skjulte tillæg - og du er sikret prisgaranti. For hos Team Bornholm bestiller du direkte på feriestedet uden fordyrende mellemled.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.