Ferie med børn eller børnebørn på Bornholm

Bornholm er børnenes ø. Den hyggelige atmosfære og den spændende natur indbyder til leg. Kilometervis af lækker og børnevenlig sandstrand ligger klar til vandlege. Eller måske skulle I besøge Bornholms Middelaldercenter. Prøv livet i middelalderen - rytterne tørner sammen og lanserne splintres til lyden af trompeter og hujende tilskuere. Et af Danmarks ældste og smukkeste forlystelseslande "Brændesgårdshaven" byder jer velkommen med alt fra gocart-baner over vandland til mini Zoo.

I kan også mærke naturens vingesus på oplevelsescentret Naturbornholm, hvor I kan opleve Bornholm skabelse for mange milioner af år siden. Hør den fantastiske historie om, hvordan Bornholm blev skabt af rødglødende lava. Dengang lå Bornholm ikke i Østersøen, men tæt på Ækvator, og store dinosaurer herskede på øen. Et spændende oplevelsescenter, som både børn og voksne vil elske. Nedenfor finder du de feriesteder på Bornholm, som efter vores mening er mest børnevenlige.

I er tæt på stranden - og der er ofte både legeland, hoppeland og swimmingpool på feriestederne. Hvis du vil vide mere om feriestederne, kan du trykke på billedet eller overskriften på de enkelte feriesteder.

Allinge - Sandvig - Sandkås

Balka - Dueodde

Gudhjem

Hasle

Rønne

Svaneke

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, el- og varmeforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. Du kan tilkøbe en Corona-Garanti, som giver dig ekstra sikkerhed.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.