Vinterferie på Bornholm

Aktuelle tilbud

Vis alle tilbud
Luk oversigt

Familievenlige feriesteder til vinterferien

Sommerhus i vinterferien

Vinterferie for 2

Hold vinterferie på Bornholm

Skal vinterferien gå til Bornholm i 2022 eller 2023? Kom endnu tættere på klippeøen, når Bornholm i vinterhalvåret viser sig fra nye, smukke og autentiske sider. Du kan både nemt, hurtigt og billigt komme til Bornholm med færgeoverfarten Ystad-Rønne på bare 1 time og 20 minutter, eller du kan tage flyet fra Kastrup, Billund eller Aalborg. Vinterhalvåret på Bornholm er perfekt til at genoplade og forny energien. Få et afbræk fra hverdagen i pragtfuld rå natur, og oplev helt nye eventyr, lige i nærheden. Uanset om du vælger at holde en forlænget weekend, eller en længere ferie, så er du garanteret at mærke øens charmerende lokale vinter-atmosfære.

Hvad kan du opleve om vinteren på Bornholm?

Bornholm går bestemt ikke i vinterhi, og der er mange spændende muligheder og aktiviteter, som du kan lave om vinteren eller i julen. Flere steder har helårs-åbent, og du er derfor garanteret sjove feriedage.

Er du til kulturelle oplevelser, så tag et smut forbi Bornholms kunstmuseum, hvor du kan opleve smuk bornholmsk kunst, og den hellige kilde, der er blevet inkorporeret i bygningen, så den løber igennem museet. Museet afholder også særudstillinger, hvor du kan opleve kunst og kunsthåndværk, der relaterer sig til øen. Tag også forbi Gaarden i Gudhjem - et levende landbrugsmuseum, madkulturhus og delikatessebutik, som løbende afholder spændende arrangementer og kurser. 

Fuldend din bornholmske oplevelser med et besøg forbi Torvehal Bornholm i Rønne, hvor du i deres rustikke lokaler kan gå på opdagelse, og få en smagsprøve på lækre bornholmskproducerede fødevarer. Få en snak med producenterne bag, eller nyd en kop kaffe, og se om du kan få en røverhistorie fra en af de lokale. Du kan også nyde et af de mange helårsåbne spisesteder i Rønne centrum. I Rønne finder du det nyligt åbnede Juhls Minigolf, som byder på et skønt indendørs minigolfcenter. Rejser du på vinterferie med børn, så nyd en sjov dag med familiehygge og tag en minigolfturnering. 

Bornholm byder på et skattekammer af naturoplevelser, som du kan opleve fra en helt ny side i vinterhalvåret. Tag en rask vandretur, og oplev de dramatiske bølger, rå klippeformationer og de brede sandstrande, i rolige og forfriskende omgivelser. I vintermånederne er der ekstra god plads på veje, i vand og i skove, og du har dermed fremragende muligheder for at dyrke outdoor-sport, og nyde friluftslivet i Bornholms unikke natur. Måske vil du prøve at mountainbike gennem skoven, eller udforske nye højder på en klatrevæg? 

Vil du holde et juleophold på Bornholm, så kan du glæde dig til, at de bornholmske byer smukt udsmykkes med kæmpe nisser, juletræer og julelys. Mød den lokale kunsthåndværker over en kop kaffe til det moderne julemarked i Nexø. Gå på julegave-indkøb i de mange boder med alt indenfor bornholmsk producerede fødevarer og kunsthåndværk. Vær med når seværdigheden Hammer Fyr afholder sin traditionsrige julestue, hvor du også kan høre unikke fortællinger om stedet.

Hent appen "Bornholm" ned på din mobil fra Play Butik på Android eller App Store på iPhone. Her kan du finde et opdateret overblik over hvilke spisesteder, attraktioner og lignende som har åbent om vinteren, samt finde masser af inspiration til sjove dage i din vinterferie.

Dejlige feriesteder til din vinterferie

Nyd et vinterophold på Bornholm med et dejligt feriested som base for din ferie. På denne side kan du finde et stort udvalgt af feriesteder, som glædeligt tager imod dig i vinterhalvåret. Her på siden kan du finde feriesteder der passer til dine behov, uanset om du ønsker skønne feriehuse, et hyggeligt sommerhus eller moderne ferielejligheder. Feriestederne er fordelt på hele øen, så du har mulighed for at opleve populære feriebyer som Svaneke, Sandvig, Gudhjem, Årsdale og Rønne uden for sæsonen. Oplev de charmerende byer i mere rolige omgivelser, og få indblik i et skønt Bornholm uden for sæsonen, med god mulighed for afslapning og tid til hinanden.

Efter en dag ude i Bornholms friske natur, er der ikke noget bedre end at kunne nyde ferien i et hyggeligt sommerhus, hvor du kan lune dig under et dejligt tæppe, med en god kop kaffe, mens du betragter den bornholmske natur lige ude foran dit vindue. En vinterferie på Bornholm er oplagt til familie tid, hvor du kan nyde en morgenmad i ro og mag rundt om bordet, eller tage et hyggeligt kortspil om aftenen, mens i varmer jer over en varm kop.

Gode priser på vinterferie i Danmark

En vinterferie behøver hverken at koste kassen, eller have en lang rejsetid. Du kan sagtens holde en billig vinterferie - så er der også råd til julegaver. Hos Team Bornholm får du altid prisgaranti, da du bestiller dit ophold direkte på feriestedet. På den måde undgår du fordyrende mellemled, og kan nyde en ferie i tryghed om, at der ikke dukker nogen dyre overraskelser op. Den pris du ser, er den pris du betaler. Prisen vil altid være inklusive:

Bestil en pakkerejse til din vinterferie på Bornholm. Du skal blot tilvælge "færgeoverfart" i bookingbjælken, når du bestiller dit ophold. Du kan også vælge et af de attraktive tilbud, hvor færge allerede er inkluderet. Så sørger vi for at bestille både ferieophold og færgebilletter til dig. Din rejse er desuden automatisk dækket af pakkerejselovgivningen. Mange af feriestederne har åbent hele vinterhalvåret, og du kan derfor nemt tage på ferie hvilken som helst uge, eksempelvis i skolernes vinterferie i uge 7. Du kan også nyde Bornholm med et juleophold i uge 51 eller 52. På denne side kan du få et overblik over, hvilke feriesteder der har åbent på Bornholm om vinteren.
Vælg det feriested du bedst kan lide, og indtast dine ønskede datoer i forespørgselsbjælken, for at se om det er ledigt nu. Du kan naturligvis altid ringe på 56 95 85 66, hvis du har spørgsmål eller ønsker gode råd til din vinterferie på Bornholm

 

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os:

Mandag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lørdag - Søndag: Adgang til vagttelefon
Vi besvarer telefonen i åbningstiden, men har du akut brug for hjælp, kan du altid komme videre til vores vagttelefon.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg.

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.