Feriecentre på Bornholm

Se feriecentre i: Allinge Gudhjem - Hasle - Sandkås

Feriecentre på Bornholm

Se det store udvalg af skønne feriecentre på Bornholm. Når du bor i en feriecenter, har du ofte adgang til legeplads, pool, grillområde, boldbane og meget mere. Fællesskabet er omdrejningspunktet for mange af feriecentrene, hvor børn, unge som voksne nyder godt af de gode faciliteter og nye kammeratskaber, der ofte opstår på ferien. Når du skal finde ud af hvilket feriecenter du vil bo i, er det vigtig du overvejer hvilke faciliteter du ønsker feriecentret skal have. Det kan nemlig varierer fra feriecenter til feriecenter. Hvis du eksempelvis ønsker at bo i et Feriecenter med overdækket pool, vil Storløkke Feriecenter passe godt til dig. Hvis du derimod ønsker et feriecenter, hvor der er mulighed for fællesspisning udvalgte aftner, er Hasle Feriecenter måske noget for dig. Team Bornholms feriecentre byder på både hytter, feriehuse og ferielejligheder. Fælles for dem alle er, at de er velindrettede og beliggenheden er god, da du bor tæt på såvel strand som byliv. Fra feriecentrene kan du gå til de bornholmske oplevelser – du behøver derfor ikke hele tiden at bruge bilen. Læs mere om de forskellige feriecentre i boksene ovenfor.

Børnevenlige feriecenter med pool

Mange drømmer om et feriecenter med pool - og det er ganske forståeligt hvorfor. En ferie i vandkanten er sjov og afslappende uanset hvilken alder du har. Hvis du har børn eller børnebørn med, så vil de elske at bo i et feriecenter med pool. Team Bornholm har nogle af Bornholms bedste feriecentre, og de har alle gode fællesfaciliteter som eksempelvis pool, legeplads, hoppepude, boldbane og grillområde. I mange feriecentre finder du også børnepools, som er særligt egnet til de mindste størrelse. Heldigvis behøves du ikke at nøjes med at bade i poolen. Alle feriecentre ligger nemlig tæt på Bornholms bedste badestrande. En tur i bølgen blå er dejligt forfriskende. Hvis du vælger et feriecenter på den nordlige- eller østlige del af Bornholm, kan du også bade fra klipperne. Når du er færdig med at bade i havet, kan du varme dig på solstolene ved poolområdet, eller på terrassen ved dit feriehus. Var svømmeturen lige køle nok, kan du hurtigt få varmen igen, ved at tage en tur på hoppepuden eller et spil bold i multiarenaen. Et feriecenter betyder masser af sjov og nye legekammerater til børnene. Når børnene har en god ferie, så har du også en god ferie!

Feriecenter i Allinge eller Gudhjem 

Allinge og Gudhjem er populære destinationer, når der skal bestilles ferie. Allinge og Gudhjem er også byerne hvor du finder nogle af øens bedste feriecenter. Når du vor i et Feriecenter i Allinge, bor du tæt på det sprudlende byliv, de gode strande, de dramatiske klipper og de største seværdigheder. Bordruinen Hammershus og det gamle stenbrud, Opalsøen, er naboer til Allinge. Du er derfor garanteret en god beliggenhed, når du vælger et feriecenter i Allinge. Gå en tur ned på havnen og få en bid mad på en af de mange lækre caféer. Du kan også fortsætte til Sandvig hvor Kalas Bornholm ligger. Her kan du smage en af øens bedste, lokalproducerede is. Hvis du vælger et Feriecenter i Gudhjem, har du byliv og strand indenfor 10 minutters rækkevidde. Hyggelige, krogede gader fører dig gennem bjergbyen og ned til haven på kun 7 minutter. På havnen kan du nyde en ægte bornholmer softice, smage lokalproduceret chokolade hos Bech eller spise burger, der i 2020 blev kåret til Danmarks bedste på restauranten Spektakel. Går du mod Melsted, møder du efter 10 minutters gang en dejlig sandstrand. Her er populært at bade og sole sig for turister såvel som lokale. Du skal også huske at besøge Danmarks største vandfald ved Døndalen, og se helligdomsklipperne ved kunstmuseet, som begge ligger tæt på Gudhjem. Når du vælger et Feriecenter i Gudhjem er du garanteret en god ferie. 

Feriecenter med hund

Din hund er velkommen i alle feriecenter på Bornholm. Enkelte ferieboliger er husdyrfri, så i perioder hvor der er mange bookinger, kan du risikere, at der er udsolgt for feriecentre med hund. Når du tager din hund med på et feriecenter, skal du betale et gebyr på 350,- grundet ekstra rengøring. Det er nemt at tage din hund med på feriecenteret. Sørg blot for at fortælle os det inden du tager afsted, ved at tilkøbe hund på bestillingssiden eller notere i kommentarfeltet, at du har din hund med. Bornholm er en god oplevelse - også for din hund! Alle feriecentre ligger tæt på skove og grønne områder, hvor du med fordel kan lufte din hund. Din hund vil sikkert også elske at komme en tur med på stranden, hvor den kan bade i havet. Du kan læse mere om hvordan det er at holde ferie med kæledyr på Bornholm her

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.