Feriecentre på Bornholm

Feriecentre på Bornholm
Hvilket feriecenter skal du vælge på Bornholm? Flere og flere gæster vælger et feriehus i et af Bornholms skønne feriecentre. Du får kort og godt mere for pengene, når du vælger et feriehus i et feriecenter. Feriehusene er velindrettede og beliggenheden er god, da du er tæt på såvel strand som byliv. Fra feriehusene kan du gå til de bornholmske oplevelser – du behøver derfor ikke hele tiden at bruge bilen.

Hvis du har børn eller børnebørn med, så vil de elske at bo i et feriehus, hvor der er adgang til eksempelvis swimmingpool og legeplads. Et feriehus i et feriecenter betyder masser af sjov og nye legekammerater til børnene. Når børnene har en god ferie, så har du også en god ferie!

Serviceniveauet er også højere i et feriehus beliggende i et feriecenter. Du skal blot gå få skridt fra dit feriehus, så er du i receptionen, hvor du kan få råd og vejledning til, hvordan du får den bedste ferie på Bornholm. Og skulle uheldet være ude, og der er noget galt med dit feriehus, kan du få hjælp i receptionen med det samme.

Men hvilket feriehus på Bornholm skal du så vælge? Her er nogle gode idéer til at finde det bedste feriehus på Bornholm:

Vil du have bo i et feriecenter tæt på stranden?

Hasle Feriepark er beliggende i det hyggelige fiskerleje Hasle cirka 10 kilometer nord for Rønne. Det er først i de senere år, at turisterne har fået øje på Hasle – og derfor er fiskerlejet ikke så turistpræget som nogle af de store turistbyer på Bornholm. Feriehusene i Hasle Feriepark ligger blot 400 meter fra den skønne sandstrand, som fortsætter ind til selve Hasle by, hvor du møder et skønt havnemiljø med cafeer, lystsejlere og små fiskerbåde.

Feriehusene i Hasle Feriepark ligger i den idylliske Hasle Lystskov. Stå tidligt op en morgen og se rådyrene og harerne foran dit feriehus. Skovstierne starter næsten lige foran dit feriehus.

Feriecentre tæt på Nordbornholms klipper
Bornholm er kendt for sine knejsende klipper og skønne sandstrande. Hvis du også elsker denne idylliske kombination, så skal du vælge et feriecenter på Nordbornholm – eksempelvis Æblehaven. Æblehaven var i gamle dage en æbleplantage. Æbletræerne står der endnu mellem feriehuse, som ligger blot 400 meter fra stranden og klipperne i den hyggelige badebugt Næs.

Feriecenteret Storløkke Feriepark er nabo til Æblehaven. Her bliver du budt velkommen af dejlige feriehuse for 2-6 personer samt et kæmpe udbud af fællesfaciliteter – eksempelvis overdækket swimmingpool, legeland, hoppepude, petanquebane, svævebane, beachvolley og boldbaner.

Du kan også vælge at holde din ferie på Hotel Abildgaard, som er kendt som Bornholms all-inclusive hotel. Her bor du tæt på stranden, der er swimmingpool på hotellet, og inkluderet i dit ophold får du morgenbuffet, kaffe, te og juice til fri afbenyttelse hele dagen, samt aftenbuffet, hvor både øl, vin og vand er inkluderet mellem kl. 18 og 21.

Feriecenter i Gudhjem
I Gudhjem Feriepark finder du skønne feriehuse, der er indrettet for 4-6 personer. Feriehusene er bygget i gammel bornholmsk fiskerhus-stil. De dejlige feriehuse omkranser fællesområdet, hvor børn og unge sjæle blandt andet kan glæde sig til swimmingpool og legeland. Feriehusene i Gudhjem Feriepark ligger kun 100 meter fra indkøb, og 5 minutters gang fra havnen i Gudhjem, hvor der er en sydlandsk stemning med cafeer og restauranter.

Fra Gudhjem havn sejler båden til Christiansø, en lille fæstningsø øst for Gudhjem, som i 1700- og 1800-tallet var Danmarks fremskudte flådebase i Østersøen.

En anden sjov oplevelse er Bornholms Madkulturhus, som ligger 900 meter fra feriehusene i Gudhjem Feriepark. Bornholms Madkulturhus er den bornholmske fødevareambassade og er sammenbygget med Melstedgård, som er et levende museum, der viser, hvordan landbruget blev drevet i 1950’erne – det er en sjov oplevelse for såvel børn som voksne.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Corona-Garanti
Du kan tilkøbe en Corona-Garanti, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.