Feriecentre på Bornholm

Se feriecentre i: Allinge Gudhjem - Hasle - Sandkås

Feriecentre på Bornholm

Hvilket feriecenter skal du vælge på Bornholm? Flere og flere gæster vælger et af Bornholms skønne feriecentre. Du får kort og godt mere for pengene, når du vælger at bo i et feriecenter. Team Bornholms feriecentre byder på både hytter, feriehuse og ferielejligheder. Fælles for dem alle er, at de er velindrettede og beliggenheden er god, da du bor tæt på såvel strand som byliv. Fra feriecentrene kan du gå til de bornholmske oplevelser – du behøver derfor ikke hele tiden at bruge bilen. Læs mere om de forskellige feriecentre i boksene ovenfor.

Feriecenter med pool

Hvis du har børn eller børnebørn med, så vil de elske at bo i et feriecenter med pool på Bornholm. Team Bornholm har nogle af Bornholms bedste feriecentre, og de har alle gode fællesfaciliteter som eksempelvis pool, legeplads, hoppepude, boldbane og grillområde. Ofte er der også børneklub i feriecentrene i de populæreste ferieuger. Et feriecenter betyder masser af sjov og nye legekammerater til børnene. Når børnene har en god ferie, så har du også en god ferie!

Serviceniveauet er også højere i feriecentrene. Du skal blot gå få skridt fra din feriebolig, så er du i receptionen, hvor du kan få råd og vejledning til, hvordan du får den bedste ferie på Bornholm. Og skulle uheldet være ude, og der er noget galt med din feriebolig, kan du få hjælp i receptionen med det samme. Bestil din ferie online eller ring på tlf. 56 95 85 66.

Feriecenter med hund

Du kan roligt tage hunden med på din ferie, når du vælger et feriecenter på Bornholm. I flere af ferieboligerne er det nemlig tilladt at have kæledyr med. Læs mere om ferie med kæledyr på Bornholm her

Bestil en pakkerejse 

Når du bestiller dit ophold på et feriecenter hos Team Bornholm, kan du tilføje færge- eller flyoverfart til din reservation. Du er velkommen til at komme med ønsker til, hvornår på dagen du vil afsted. Det gør det nemt og enkelt for dig at bestille din ferie til Bornholm.

Prisgaranti

Alle priser er inklusive:

Der er således ingen skjulte tillæg - og du er sikret prisgaranti. For hos Team Bornholm bestiller du direkte på feriecentret uden fordyrende mellemled.

Valgfri ankomstdag

I næsten alle perioder kan du ankomme og afrejse på alle ugens dage – og du kan også vælge en kortere periode på 3-4 dage eller mindre. 

OBS! Alle feriecentrenes huse er røgfrie.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Corona-Garanti
Du kan tilkøbe en Corona-Garanti, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.