I området - Green Solution House

  • Prisvindende hotel
  • Økologisk fokus
  • Grønt og bæredygtigt
  • Skov og Strand
  • Anmelderrost restaurant
  • Flotte værelser
  • Beliggende på Strandvejen
kort Rønne
Rønnes fyrtårn i den gamle bydel

Rønnes fyrtårn i den gamle bydel

Stranden ved Hotel GSH

Stranden ved Hotel GSH

Forsvarsmuseet i Rønne

Forsvarsmuseet i Rønne

Besøg den bornholmske keramiker Mie Mølgaard

Besøg den bornholmske keramiker Mie Mølgaard

Hotel GSH er skønt beliggende ved strand, skov og by i Rønne

Lige foran Hotel GSH ligger skovstierne, som fører dig til sandstranden. Stranden ligger gemt, således at den næsten kun bruges af de lokale bornholmere og Hotel GSHs gæster. Glæd dig derfor til en skøn sandstrand med god plads. Selv om stranden er dejlig, så skal du også prøve at gå videre langs skovstierne til centrum af Rønne, som er hovedstaden på Bornholm. Når skovstien stopper, bliver du mødt af Kastellet, som i 1600-tallet var en del af forsvaret af Rønne. Ved Kastellet ligger også Forsvarsmuseet, hvor du blandt andet hører om de voldsomme dage i maj 1945. Mens resten af Danmark fejrede befrielsen, nægtede Bornholms tyske kommandant at overgive Bornholm, hvorefter Rønne blev massivt bombet af russiske fly - og efterfølgende besat af russiske tropper. Forsvarsmuseet fortæller også om Bornholms vigtige rolle under den kolde krig. Spændende spion- og afhopningshistorier venter dig.

Den gamle bydel

Fra Forsvarsmuseet fortsætter du ind mod torvet og den gamle bydel med sine skæve gader og charmerende huse. Her er også store købmandsgårde fra 1800-tallet, som vidner om en tid, hvor Rønne var hjemsted for velhavende skibsredere, der fra deres udkigstårne på husene spejdede efter, om at deres skibe var på hjem med varer fra hele verden. Nyd de flotte købmandsgårde på en afslappende tur langs de hyggelige gader. Det er også her, at du finder Bornholms berømte keramikfabrik "Hjorths Keramik", som er en af Europas sidste tilbageværende keramikfabrikker. I over 100 år har Hjorths Keramik formået at forny sig og være trendsættende. Besøg det levende værksted og den flotte butik, hvor der er god mulighed for at blive fristet med flot design-keramik.

Besøg Bornholms Museum

I Rønne finder du også en række af øens museer. På Bornholms Museum oplever du Bornholms historie gennem 10.000 år. På grund af sin beliggenhed langt fra det øvrige Danmark, har Bornholm haft sin helt egen udvikling. Bornholm ligger centralt placeret på søvejene til de baltiske lande og dermed var Bornholm et vigtigt handelscentrum i ”gamle dage”. Handlen skabte liv og store rigdomme på Bornholm, men rigdommene tiltrak også mindre ønskede gæster i form af sørøvere, som plagede Bornholm i mange år. Et andet spændende museum er Erichsens Gaard, hvor tiden er sat i stå anno 1850’erne, da en af Danmarks mest berømte kunstmalere, Holger Drachmann, havde sin daglige gang i huset. Huset står som dengang, og i haven blomstrer rosenarter, som de så ud for over 150 år siden.

Perfekt beliggenhed i Rønne

Skovstien fører dig nemt til centrum i Rønne, men prøv at også at tage en tur på en af de gratis lånecykler på Hotel GSH. Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier starter lige ved Hotel GSH - og du kan hurtigt komme til nogle af Bornholms seværdigheder - ex rundkirken i Nylars, eller kør lidt videre til skoven Almindingen, hvor du har gode chancer for at se nogle af Europas sidste bisonokser. De store dyr er imponerende, og det er farten på travhestene på skovens travbane også. Bornholms travbane er verdens mindste - men formentlig også verdens hyggeligste travbane, for du kommer helt tæt på hestene, når de kommer drønende i opløbet. Er det dig, som vinder den store gevinst? Hvis du spiller golf, så vil du elske Rønnes 18-hullers-golfbane, som ligger tæt på Hotel GSH. Hotel GSH har en perfekt beliggenhed i Rønne. Du er tæt på skoven, stranden og alligevel også tæt på centrum i Rønne. 

Bestilling

Bestil din ferie på Hotel GSH ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden. Du er også velkommen til at maile på info@teambornholm.dk eller ringe til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?
Gå en tur langs de krogede veje i den gamle bydel

Gå en tur langs de krogede veje i den gamle bydel

Prøv Mountainbike ruten "den grønne ring"

Prøv Mountainbike ruten "den grønne ring"

Lån en cykel på Hotel GSH og tag på opdagelse

Lån en cykel på Hotel GSH og tag på opdagelse

En af de gamle købmandsgårde i Rønne

En af de gamle købmandsgårde i Rønne

Verdens mindste travbane. Er det dig, som vinder den store gevinst?

Verdens mindste travbane. Er det dig, som vinder den store gevinst?

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os:

Mandag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lørdag - Søndag: Adgang til vagttelefon
Vi besvarer telefonen i åbningstiden, men har du akut brug for hjælp, kan du altid komme videre til vores vagttelefon.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg.

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.