I området - Green Solution House

  • Prisvindende hotel
  • Økologisk fokus
  • Grønt og bæredygtigt
  • Skov og Strand
  • Anmelderrost restaurant
  • Værelser og lejligheder
kort Rønne
Rønnes fyrtårn i den gamle bydel

Rønnes fyrtårn i den gamle bydel

Stranden ved Hotel GSH

Stranden ved Hotel GSH

Forsvarsmuseet i Rønne

Forsvarsmuseet i Rønne

Besat af russerne

Lige foran Green Solution House ligger en lille skov, som fører jer ned til stranden. Selv om stranden er skøn, så skal I også prøve at gå langs skovstierne ind til centrum af Rønne, som er hovedstaden på Bornholm. Når skovstien stopper, bliver I mødt af Kastellet, som i 1600-tallet var en del af forsvaret af Rønne. Ved Kastellet ligger også det spændende forsvarsmuseum, hvor I blandt andet skal opleve Bornholm under 2. verdenskrig. Mens resten af Danmark i maj 1945 fejrede befrielsen, nægtede Bornholms tyske kommandant at overgive Bornholm, hvorefter Rønne blev massivt bombet af russiske fly - og efterfølgende besat af russiske tropper. Forsvarsmuseet fortæller også om Bornholms vigtige rolle under den kolde krig. Spændende spion- og afhopningshistorier venter jer.

Kirke, teater og hyggeligt bytorv
Efter de dramatiske, men spændende historier på forsvarsmuseet, fortsætter I ned mod Rønne Havn. I sommerperioden myldrer det af liv - specielt på de dage, hvor kæmpe krydstogtsskibe lægger til kajs. Fra havnen drejer I op mod centrum. Snart vil Sct. Nicolai Kirke trone op foran jer. I går lidt videre og passerer Rønne Teater, som er Danmarks ældste teater. Kan en teaterforestilling friste jer i aften? Fortsæt op til torvet, hvor I kan nyde en kop kaffe og det hyggelige torveliv.  

Den gamle bydel
Lige ved torvet og centrum ligger den gamle bydel med sine skæve gader og charmerende små huse. Her er også store købmandsgårde fra 1800-tallet, som vidner om en tid, hvor Rønne var hjemsted for mange velhavende skibsredere. Nyd de smukke huse på en afslappende tur langs de hyggelige gader.

Besøg Bornholms Museum
I Rønne finder I også en række af øens museer. På Bornholms Museum kan I opleve Bornholms historie gennem 10.000 år. På grund af sin beliggenhed langt fra det øvrige Danmark, har Bornholm haft sin helt egen udvikling. Bornholm ligger centralt placeret på søvejene til de baltiske lande og dermed var Bornholm et vigtigt handelscentrum i ”gamle dage”. Handlen skabte liv og store rigdomme på Bornholm, men rigdommene tiltrak også mindre ønskede gæster i form af sørøvere, som plagede Bornholm i mange år. Et andet spændende museum er Erichsens Gaard, hvor tiden er spolet tilbage til 1850’erne. Her skal I opleve et ”fint” borgerhjem, som det var dengang. I den smukke have blomstrer de gamle blomsterarter fra 1800-tallet stadig. Prøv også at besøge Hjorths Fabrik, som er et levende museum, hvor I oplever Bornholms stolte keramiktradition.

Godt udgangspunkt
Green Solution House har en perfekt beliggenhed i Rønne. I er tæt på skoven, stranden og alligevel også tæt på centrum i Rønne. Hvis I ikke har lyst til at gå langs skovstien til Rønne, kan I leje en cykel på Green Solution House eller tage bybussen. Stoppestedet ligger lige ved hotellet, og dermed har I nem adgang til Bornholms vidtforgrenede net af busruter. Hvis I ikke har bil med, er Green Solution House derfor også et rigtig godt feriested.

Bestilling
Bestil jeres ferie på Green Solution House ved at indtaste jeres ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden. I kan også mail info@teambornholm.dk eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi jer gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?
Gå en tur langs de krogede veje i den gamle bydel

Gå en tur langs de krogede veje i den gamle bydel

Udforsk de bornholmske keramiktraditioner på Hjorths Fabrik

Udforsk de bornholmske keramiktraditioner på Hjorths Fabrik

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, elforbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter - og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.