Praktisk info - Green Solution House

  • Prisvindende hotel
  • Økologisk fokus
  • Grønt og bæredygtigt
  • Skov og Strand
  • Anmelderrost restaurant
  • Værelser og lejligheder
kort Rønne

Green Solution House - Praktiske informationer

Adresse
Green Solution House
Strandvejen 79
3700 Rønne
Telefon-reception: 56 95 19 13
Telefon-booking: 56 95 85 66

Ankomsttidspunkt
I kan komme ind i værelset fra kl. 15:00 på ankomstdagen. Såfremt du har ønsker om andet check ind tidspunkt, kontakt venligst receptionen på telefon 56 95 19 13.

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi jer venligst forlade værelset kl. 11:00. Såfremt du har ønsker om andet check ud tidspunkt kontakt venligst receptionen senest dagen før afrejse.

Hunde
Det er desværre ikke muligt at medbringe hunde eller andre husdyr på Green Solution House.

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker i receptionen på Green Solution House.

Receptionens åbningstider
Receptionen er åben i tidsrummet 07:00 – 23:00. Udenfor dette tidsrum er der en natportier tilstede.

Restaurant
Hotel GSH byder dig velkommen i den anmelderroste restaurant. I 2016 var restauranten nomineret til årets spisested i Danmark. I restauranten serverer kokken klassiske retter med et moderne tvist - baseret på lokale og økologiske råvarer. Du kan bestille bord i restauranten ved at henvende dig i receptionen eller på:

Web: www.bornholmhotels.dk/hotel-gsh/restaurant
Mail: info@greensolutionhouse.dk
Telefon: + 45 56 95 19 13

Morgenmad
Et af Bornholms bedste økologiske morgenborde er til jeres rådighed fra kl. 06:30 til kl. 10:00. God fornøjelse og velbekomme!

Værelserne
Alle værelser er røgfrie. Der er tv, radio, telefon, køleskab og føntørrer på værelserne.

Den Bornholmske Diamantspa
Som overnattende gæst på Green Solution House får du 50 % rabat på entreen til det store spa- og wellnessområde ”Den Bornholmske Diamantspa” på søsterhotellet Griffen Spahotel, Nordre Kystvej 34, 3700 Rønne. Spa- og wellnessområdet har en  aldersgrænse på 16 år. Spa-pakke indeholdende håndklæde, badekåbe og badesko udleveres i receptionen på Griffen Spahotel. Husk blot at medbringe dit eget badetøj.  

I Den Bornholmske Diamantspa har du mulighed for at få wellness-behandlinger alle ugens dage. Læs mere og bestil din behandling på: 
• Web: www.bornholmhotels.dk/griffen-spa-hotel/spa 
• Mail: info@aleawellness.dk 
• Telefon: 42 36 88 83 (læg gerne en besked på telefonsvareren, hvis der er optaget)

Cykeludlejning
I kan leje cykler i receptionen - Cykelnøgle afhentes og afleveres i receptionen.

Parkeringsplads 
Green Solution House tilbyder naturligvis gratis parkering. Der er også særlige parkeringspladser, hvor el-biler kan lade op. Green Solution House har også oplader til Tesla.

Røgfrit hotel
Bemærk, at Green Solution House er et røgfrit hotel. Det er således ikke tilladt at ryge indendørs, på hotellets terrasser/balkoner eller de udendørs restaurantområder.

Internet
Der er gratis trådløst internet på værelserne. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt nettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation

Kontakt
Spørgsmål vedrørende reservation af bolig og færgeoverfart bedes rettet til Team Bornholm på telefon (+45) 56 95 85 66.

Bestilling
Bestil jeres ferie på Green Solution House ved at indtaste jeres ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden. I kan også maile info@teambornholm.dk eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi jer gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, elforbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter - og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.