Praktisk info - Green Solution House

  • Prisvindende hotel
  • Økologisk fokus
  • Grønt og bæredygtigt
  • Skov og Strand
  • Anmelderrost restaurant
  • Flotte værelser
  • Beliggende på Strandvejen
kort Rønne

Praktiske informationer om Hotel GSH

Adresse
Green Solution House (Hotel GSH)
Strandvejen 79
3700 Rønne
Telefon-reception: 56 90 44 44
Telefon-booking: 56 95 85 66

Ankomsttidspunkt
Du har adgang til dit værelse fra kl. 15:00 på ankomstdagen. Såfremt du har ønsker om et andet check-in tidspunkt, beder vi dig kontakte os på telefon 56 90 44 44.

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade værelset kl. 11:00, således at vi har mulighed for at rengøre værelset, inden at de næste gæster ankommer.

Bus til Green Solution House
Busstoppestedet på Strandvejen ligger cirka 150 meter fra Green Solution House. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk

Børn (0-3 år)
Rejser du med børn i alderen 0-3 år til Hotel GSH, kan op til et barn gratis overnatte på værelset sammen med dig. Det er kun muligt at medbringe et barn pr. dobbeltværelse med mindre du også lejer en barneseng. Hvis du ønsker en barneseng koster det 500,- pr. ophold. Pude og dyne medfølger ikke til barnesengen, men bedes medbringes selv. Rejser du med børn (0-3 år), bedes du angive det i kommentarfeltet ved booking, eller ringe på +45 56 90 44 44

Cykler 
Du kan gratis låne cykler i receptionen i receptionen på Hotel GSH. Du henter og afleverer cykelnøglen i receptionen på Hotel GSH.

El-biler
Green Solution House har selvfølgelig ladestandere til el-biler.

Hunde
Det er desværre ikke muligt at medbringe hunde eller andre husdyr på Hotel GSH.

Internet
Der er gratis trådløst internet på Hotel GSHs værelser og fællesområder. Internetanlægget er normalt meget velfungerende, men såfremt nettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Morgenmad
Et af Bornholms bedste morgenborde med primært økologiske varer er til din rådighed fra kl. 06:30 til kl. 10:00. Morgenmaden er inkluderet i din værelsespris.

Nøgleudlevering
Du får nøglen til dit værelse i receptionen på Hotel GSH.

Receptionens åbningstider
Receptionen er åben i tidsrummet 07:00 – 23:00. Udenfor dette tidsrum er der en natportier tilstede, således at du kan ankomme hele døgnet. Hvis du ønsker at ankomme efter klokken 20:00, beder vi dig dog orientere os på forhånd om dette.

Restaurant
Restauranten på Hotel GSH er eftertragtet af såvel bornholmere som turister. Vi anbefaler derfor, at du bestiller bord på
* Mail: book@bornholmhotels.dk
* Telefon: + 45 56 90 44 44

Restauranten har Det Økologiske Spisemærke i sølv.

Spaoplevelser med rabat
Som overnattende gæst på Green Solution House får du 50 % rabat på entreen til det store spa- og wellnessområde ”Den Bornholmske Diamantspa” på søsterhotellet Griffen Spahotel, Nordre Kystvej 34, 3700 Rønne. Spa- og wellnessområdet har en  aldersgrænse på 16 år. Spapakke indeholdende håndklæde, badekåbe og badesko er inkluderet i din tilbudspris, så du skal blot huske at medbringe dit eget badetøj.  

Wellnessbehandlinger
Du kan tilkøbe forskellige, afslappende behandlinger i wellnessafdelingen på Griffen Spahotel. Kontakt hotellet på 56 90 44 44 for at høre mere om behandlinger og bestilling.

Værelserne - Udstyr og rygeregler
Der er tv, radio, telefon, køleskab og føntørrer på værelserne. Bemærk, at Hotel GSH er et røgfrit hotel. Det er således ikke tilladt at ryge indendørs, på hotellets terrasser/balkoner eller de udendørs restaurantområder.

Parkeringsplads 
Du kan gratis parkere med Hotel GSH, og der er også særlige parkeringspladser, hvor el-biler kan lade op. Hotel GSH har også oplader til Tesla-biler.

Bestilling
Bestil din ferie på Hotel GSH ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden. Du kan også maile info@teambornholm.dk eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.