Praktisk info - Griffen Spahotel

  • Fantastisk havudsigt
  • Indrettet af Pernille Bülow
  • Imponerende spaområde
  • Tæt på sandstrand
  • Flotte værelser
  • Eftertragtet restaurant
kort Rønne

Praktisk information om Griffen Spahotel

Adresse
Griffen Spahotel
Ndr. Kystvej 34
3700 Rønne
Telefon-reception: 56 90 44 44
Telefon-booking: 56 95 85 66

Ankomsttidspunkt
Du har dit værelse fra klokken 15:00 på ankomstdagen. I nogle tilfælde kan det være muligt med et tidligere check-in. Kontakt receptionen på telefon 56 90 44 44, hvis du ønsker et tidligere check-in tidspunkt. Bemærk venligst, at vi ikke kan garantere for, at det er muligt med et tidligere check-in tidspunkt.

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade dit værelse klokken 11:00, således at vi kan nå at rengøre værelset til de næste gæster.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25 % af rejsens pris senest 14 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse. Restbeløbet skal være os i hænde senest 4 uger før din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 4 uger til din ankomst, aftaler vi betalingsdatoen særskilt med dig.

Elevator
Der er adgang med elevator til såvel værelser som spa-område.

Hunde og andre husdyr
Det er desværre ikke muligt at medbringe hunde eller andre husdyr på Griffen Spahotel.

Internet
Der er gratis trådløst internetadgang på alle værelser. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt internetadgangen ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Inventar
Der er hårtørrer og el-kedel på dit værelse.

Køleskab
Alle værelser på Griffen Spahotel har køleskab.

Morgenmad
Et af Bornholms bedste morgenborde med primært økologiske produkter er til din rådighed fra kl. 06:30 til kl. 10:00. Morgenmaden er inkluderet i den værelsespris.

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker i receptionen på Griffen Spahotel. Receptionen er bemandet hele døgnet, men hvis du ønsker at ankomme efter klokken 18:00, beder vi dig kontakte os senest dagen inden din ankomst:
* Mail: booking@bornholmhotels.dk
* Telefon: 56 90 44 44

Parkeringsplads med el-ladestandere
Du kan parkere gratis lige ved Griffen Spahotel. Der er ladestander til el-biler på parkeringspladsen ved hovedindgangen.

Restaurant
Griffen Spahotel byder dig velkommen i hotellets restaurant, som ligger med en fantastisk havudsigt - uanset om du vælger at sidde indendørs eller på den flotte terrasse. Restauranten er meget eftertragtet af såvel bornholmere som turister, og der er ofte udsolgt. Vi anbefaler derfor, at du bestiller bord ved dit check-in på hotellet. Du kan også ringe eller maile:
* Mail: booking@bornholmhotels.dk
* Telefon:56 90 44 44

Røgfrit hotel
Bemærk, at Griffen Spahotel er et røgfrit hotel. Det er således ikke tilladt at ryge indendørs, på hotellets terrasser/balkoner, spaområdet eller de udendørs restaurantområder.

Spaområdet - Den Bornholmske Diamantspa
Som overnattende gæst på Griffen Spahotel har du gratis adgang til det store spa- og wellnessområde "Den Bornholmske Diamantspa". På dit værelse er der badetøfler og badekåbe. Du skal således blot huske at medbringe dit eget badetøj. Spa- og wellnessområdet har en aldersgrænse på 16 år, og der er desværre ikke mulighed for dispensation fra denne aldersgrænse.

Coronavirus smitter ikke via vand i for eksempel spabade - endvidere sørger vi løbende for extra rengøring af håndtag og øvrige kontaktpunkter i spaområdet. Du kan derfor trygt bruge spaområdet på Griffen Spahotel. For din yderligere sikkerhed er antallet af gæster i spaområdet nedsat, således at der er extra god plads. Endvidere er adgangen til spaområdet inddelt i to-timers-intervaller. Når du tjekker ind på Griffen Spahotel, får du nærmere information om dette.  

Wellness behandlinger
Du har mulighed for at tilkøbe behandlinger i hotellets wellnessafdeling. Besøg Alea Wellness for at se mere om behandlinger, priser, produkter og for bestilling.

Bestil din ferie nu...
Bestil din ferie på Griffen Spahotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm. Bestil i dag...så kan du allerede nu begynde at glæde dig til skønne feriedage.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Corona-Garanti
Du kan tilkøbe en Corona-Garanti, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.