Praktisk info - Griffen Spahotel

  • Fantastisk havudsigt
  • Indrettet af Pernille Bülow
  • Imponerende spaområde
  • Tæt på sandstrand
  • Flotte værelser
  • Eftertragtet restaurant
kort Rønne

Praktisk information om Griffen Spahotel

Adresse
Griffen Spahotel
Ndr. Kystvej 34
3700 Rønne
Telefon-reception: 56 90 44 44
Telefon-booking: 56 95 85 66

Ankomsttidspunkt
Du har dit værelse fra klokken 15:00 på ankomstdagen. I nogle tilfælde kan det være muligt med et tidligere check-in. Kontakt receptionen på telefon 56 90 44 44, hvis du ønsker et tidligere check-in tidspunkt. Bemærk venligst, at vi ikke kan garantere for, at det er muligt med et tidligere check-in tidspunkt.

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade dit værelse klokken 11:00, således at vi kan nå at rengøre værelset til de næste gæster. Hvis du afrejser på en søndag i perioden 1. oktober til 1. marts kan du uden merpris blive i dit værelse frem til klokken 16:00. Dermed kan du næsten få en hel ekstra feriedag. 

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25 % af rejsens pris senest 14 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse. Restbeløbet skal være os i hænde senest 4 uger før din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 4 uger til din ankomst, aftaler vi betalingsdatoen særskilt med dig.

Bus til Griffen Spahotel
Busstoppestedet ligger cirka 550 meter fra Griffen Spahotel. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk

Børn (0-3 år)
Rejser du med børn i alderen 0-3 år til Griffen Spahotel, kan op til et barn gratis overnatte på værelset sammen med dig. Det er kun muligt at medbringe et barn pr. dobbeltværelse med mindre du også lejer en barneseng. Hvis du ønsker en barneseng koster det 500,- pr. ophold. Pude og dyne medfølger ikke til barnesengen, men bedes medbringes selv. Rejser du med børn (0-3 år), bedes du angive det i kommentarfeltet ved booking, eller ringe på +45 56 90 44 44.

Elevator
Der er adgang med elevator til såvel værelser som spa-område.

Hunde og andre husdyr
Det er desværre ikke muligt at medbringe hunde eller andre husdyr på Griffen Spahotel.

Internet
Der er gratis trådløst internetadgang på alle værelser. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt internetadgangen ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Inventar
Der er hårtørrer og el-kedel på dit værelse.

Køleskab
Alle værelser på Griffen Spahotel har køleskab.

Ladestander til el-bil 
Hvis du har el-bil, er der særlige parkeringspladser med ladestandere til el-biler på Griffen Spahotel. 

Morgenmad
Et af Bornholms bedste morgenborde med primært økologiske produkter er til din rådighed fra kl. 06:30 til kl. 10:30. Morgenmaden er inkluderet i den værelsespris.

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker i receptionen på Griffen Spahotel. Receptionen er bemandet hele døgnet, men hvis du ønsker at ankomme efter klokken 18:00, beder vi dig kontakte os senest dagen inden din ankomst:
* Mail: book@bornholmhotels.dk
* Telefon: 56 90 44 44

Parkeringsplads
Du kan parkere gratis lige ved Griffen Spahotel. 

Restaurant og café
Griffen Spahotel byder dig velkommen i hotellets restaurant og café, som ligger med en fantastisk havudsigt - uanset om du vælger at sidde indendørs eller på den flotte terrasse. Restauranten er meget eftertragtet af såvel bornholmere som turister, og der er ofte udsolgt. Vi anbefaler derfor, at du bestiller bord ved dit check-in på hotellet. Du kan også ringe eller maile:
* Mail: book@bornholmhotels.dk
* Telefon:56 90 44 44

Restauranten har Det Økologiske Spisemærke i sølv.

Røgfrit hotel
Bemærk, at Griffen Spahotel er et røgfrit hotel. Det er således ikke tilladt at ryge indendørs, på hotellets terrasser/balkoner, spaområdet eller de udendørs restaurantområder.

Spaområdet
Som overnattende gæst på Griffen Spahotel har du gratis adgang til det flotte spa- og wellnessområde. På dit værelse er der badetøfler og badekåbe. Du skal således blot huske at medbringe dit eget badetøj. Spa- og wellnessområdet har en aldersgrænse på 16 år, og der er desværre ikke mulighed for dispensation fra denne aldersgrænse.

Husk at bestille en spatid
Som overnattende gæst på hotellet kan du nemt booke dine spatider ved at henvende dig i receptionen, hvor de står klar til at assistere dig. Der er ingen begrænsning på antallet af gange, du kan nyde spaen under dit ophold. Du kan også booke en tid ved at kontakte receptionen på 56 90 44 44 eller book@bornholmhotels.dkDin spatid er gyldig i 3 timer, så du har rigeligt med tid til at slappe af og nyde alle faciliteterne. 

Wellness behandlinger
Med et bredt udvalg af wellnessbehandlinger, fra kropsmassage og ansigtsmassage til ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger samt farvning af bryn og vipper, stræber Griffens wellnessafdeling efter at imødekomme alle dine behov for skønhed og afslapning. Deres team af erfarne behandlere sikrer, at hver behandling bliver en skøn og afslappende oplevelse. Se alle deres behandlinger her eller book med det samme online

Bestil din ferie nu...
Bestil din ferie på Griffen Spahotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm. Bestil i dag...så kan du allerede nu begynde at glæde dig til skønne feriedage.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os:

Mandag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lørdag - Søndag: Adgang til vagttelefon
Vi besvarer telefonen i åbningstiden, men har du akut brug for hjælp, kan du altid komme videre til vores vagttelefon.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg.

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.