Hasle Hytteby

  • Prisbillige feriehytter
  • Hyggeligt miljø
  • Swimmingpool
  • Børnepool
  • Tæt på stranden
  • Beachvolley
  • Minigolf
  • Legeland
kort Hasle

Swimmingpoolen i Hasle Hytteby

Sjov for børnene i Hasle Hytteby

Aftenhygge på stranden ved Hasle Hytteby

Hasle Hytteby. Midt i skoven. Tæt på stranden. Billig ferie
Hasle Hytteby består af små hyggelige feriehytter, der ligger idyllisk i Hasle Lystskov. I skal blot gå cirka 400 meter langs de hyggelige skovstier, så er I på den flotte sandstrand.

Feriehytterne
Feriehytterne i Hasle Hytteby er indrettet for 2-4 personer. Der er en lille køkkenniche i hytterne - skulle I have brug for mere plads, er I meget velkomne til at anvende fælleskøkkenet i den nærliggende centerbygning, hvor der også er en stor udendørs fællesgrill. I centerbygningen finder I endvidere en hyggelig tv-stue, baderum og toiletter. De nærmeste hytter ligger blot 10 meter fra centerbygningen. Baderummene er aflukkede, således at I ikke skal bade "offentligt". For familier med små børn er der et særskilt familiebaderum. Læs mere om feriehytternes indretning længere nede på denne side.

Swimmingpool og masser af sjov
Hasle Hytteby er det ideelle sted, hvis I ønsker en billig ferie kombineret med en skøn atmosfære og mange aktiviteter for børnene. Hasle Hytteby deler fællesfaciliteter med Hasle Feriepark - eksempelvis swimmingpool med tilhørende børnepool, multiarena med hockeybane, fodbold/basketball samt beachvolleybane. Swimmingpoolen er åben i perioden 15/5 - 15/9, og børnepoolen i perioden 15/5-31/8. Begge pools er opvarmet med solvarme, så åbningsperioden bliver udvidet, hvis solen skinner.

Vilde kaniner
Der er en dejlig ro i Hasle Hytteby. Hytterne ligger afskærmet for trafik, så børnene kan lege trygt, mens forældrene nyder hinanden og ferien. Den flotte natur ligger lige foran din dør, og de vilde kaniner og rådyr kigger tit forbi. Prøv en aftentur langs sandstranden. Sæt dig med bare fødder i det varme sand og nyd en af Danmarks flotteste solnedgange.

Snup en cykeltur
Cykelterrænet ved Hasle Hytteby er rigtig godt - og Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier starter blot 100 meter fra ferieparken. Hvis du ikke selv har cykel med, kan du udover almindelige cykler at leje lækre racercykler, mountainbikes og el-cykler i receptionen.  

Hyggelige feriehytter

Gåafstand til bad, toilet og fælleskøkken

Hytterne er udstyret med fire sovepladser

Hytterne har køkkenniche og klapbord

Grundplan

Små hyggelige feriehytter
Feriehytterne i Hasle Hytteby er på 14 m2, men med en meget funktionel og smart indretning føles hytterne større. I en hverdag, som for mange mennesker kan være stresset, er det en fantastisk oplevelse at være tæt sammen med sin familie i en "lille" feriehytte. Der bliver tid og ro til at nyde hinanden - og ikke mindst den smukke natur, som venter på jer lige ude foran døren.

Indretningen
Der er 4 sovepladser i hytterne. Sengene har en længde på 1,90 meter.

Der er en lille, men veludstyret køkkenniche med 2 kogeplader, køleskab, el-koger samt køkkenservice til 4 personer. Endvidere indeholder køkkenet håndvask med koldt vand.

I den ene ende af feriehytten er der et folde-ud-spisebord til 4 personer. Hytterne har indgangsdøre fra to sider, hvorfor I kan bruge hytten som to værelser med hver sin indgang.

Hytterne er opvarmet med elvarme.

Bad og toilet i centerbygning
Storkøkken, toilet og badeværelse findes i den nærliggende centerbygning. De nærmeste hytter ligger blot 10 meter fra centerbygningen. Baderummene er aflukkede, således at I ikke skal bade "offentligt". For familier med små børn er der et særskilt familiebaderum.

Øvrige oplysninger
* Alle hytter i Hasle Hytteby er røgfrie.
* Der er adgang til gratis trådløst internet i Hasle Hyttebys centerbygning. 

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Vis pris og ledige perioder

Hasle Hytteby: Feriehytte for 2-4 personer
Hvornår vil du afsted?

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, vi besvarer tlf. alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.