Praktisk info - Sandkås Søpark

  • God beliggenhed
  • Badestrand
  • Klipper
  • Havudsigt
kort Sandkås

Praktiske informationer om Sandkås Søpark

Adresse
Tejnvej 68, Sandkås,
3770 Allinge

Telefon: 5695 8566
Mail: info@teambornholm.dk

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har du ferielejligheden til din rådighed fra kl. 15:00.

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade ferielejligheden kl. 10:00, således at vi kan nå at rengøre den, inden at de næste gæster kommer.

Ankomstdage
Som udgangspunkt kan du frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Sandkås Søpark dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Du behøver som udgangspunkt heller ikke leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Allergivenlige ferielejligheder
Alle ferielejligheder på Sandkås Søpark er røgfrie. Såfremt du er allergisk overfor husdyr, kan du vælge en lejlighed, hvor der ikke har været husdyr. Meddel os blot dette i forbindelse med din bestilling, så sørger vi for at reservere en allergivenlig lejlighed til dig. Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.

Babypakke 
Du kan leje en babypakke bestående af: Højstol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan lægges helt ned), puslepude og badekar. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med din bestilling. Du skal hente babypakken i receptionen ved din ankomst, ligesom vi beder dig levere udstyret tilbage til receptionen ved din afrejse.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25 % af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bestille flere lejligheder på én gang
Ønsker du at bestille flere lejligheder på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af én lejlighed via internettet- og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange lejligheder du ønsker - så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling, og vi bestræber os selvfølgelig på at placere lejlighederne så tæt på hinanden som muligt.

Bus til Sandkås Søpark
Busstoppestedet ligger cirka 200 meter væk fra Sandkås Søpark. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk

Cykeludlejning 
Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier starter blot 100 meter fra Sandkås Søpark. Du har mulighed for at leje cykler på søster-feriestedet, Klintely, som ligger tæt på Sandkås Søpark. Husk blot at bestille cyklerne senest dagen inden, at du skal bruge dem. Du bestiller cyklerne ved at ringe på 20 22 11 79. Priserne pr. cykel er:
· 1 dag: 80 DKK
· 2 dage: 155 DKK
· 3 dage: 200 DKK
· Ekstra dag: 40 DKK
· Hjelm 25 DKK pr. person

Dyner/Sengelinned
Der er dyner og hovedpuder i ferielejligheden. Sengelinned og håndklæder er derfor det eneste, som du selv skal medbringe. Alternativt kan du leje det i receptionen. Prisen for et sæt bestående af lagen, hovedpude- og dynebetræk samt stort og lille håndklæde er DKK 160,- per person. Hvis du ønsker at leje sengelinned/håndklæder, beder vi dig orientere os senest to dage før din ankomst.

El-biler
Det er desværre ikke lovligt at oplade el-biler ved at trække strømkabler ud fra ferielejligheden, idet feriestedets el-net ikke er bygget til belastningen fra el-biler. Hvis du har el-bil, henviser vi dig i stedet til at oplade på de offentlige ladestandere i nærheden.

Grill
Der er grill i alle ferielejligheder i Sandkås Søpark, som du frit kan benytte. Husk blot at tage hensyn til naboerne, når du griller. Vær opmærksom på, at du selv skal rengøre grillen efter dit brug.

Handicapforhold
Sandkås Søpark er desværre ikke egnet, hvis du er kørestolsbruger, da ferielejlighederne er bygget op ad en skrænt.

Hunde/Katte
I nogle af ferielejlighederne på Sandkås Søpark er det tilladt at medbringe hund eller kat. Hvis du ønsker at medbringe din hund eller kat, beder dig oplyse det i forbindelse med din bestilling. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det 350 DKK at tage din hund eller kat med. Prisen gælder for hele opholdet. Hvis du medbringer 3 eller flere hunde, er prisen 700 DKK. Vi har hvert år mange gæster, som tager deres hund eller kat med til Bornholm. Det er nemt, idet du blot skal huske, at de svenske toldmyndigheders krav skal være opfyldt. Læs eventuelt mere om tage din hund/kat med til Bornholm her.

Indkøb
Dagli’ Brugsen i Tejn er nærmeste dagligvarebutik (1,6 km fra Sandkås Søpark), men du kan også handle ind i Netto og SuperBrugsen i Allinge, som ligger 2,5 kilometer fra Sandkås Søpark.

Internet
Der er trådløs internetadgang i alle ferielejligheder på Sandkås Søpark. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du har egen internetforbindelse. Såfremt netforbindelsen ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Køkkenudstyr
Ferielejlighederne på Sandkås Søpark har alle et godt og veludstyret køkken. Der er køkkeninventar í ferielejligheden. Du behøver derfor ikke at medbringe gryder, tallerkner, glas eller lignende.

Nøgleudlevering
Når vi sender dig din feriebekræftelse, orienterer vi dig også om, hvordan du får nøglen til din ferielejlighed. Det fungerer nemt - og det er ikke noget problem, hvis du ankommer sent på aftenen.

Parkering
Du kan gratis parkere ved Sandkås Søpark.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre ferielejligheden inden din ankomst - så er du altid sikker på, at ferielejligheden er ordentligt rengjort ved din ankomst, ligesom du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Betalingen for rengøringen er inkluderet i din lejepris. Du skal således ikke betale ekstra for rengøringen. Ved din afrejse beder vi dig således blot sørge for, at eventuelt affald er lagt i skraldeposen, samt at køkkenservicet er rengjort.

Røgfrie lejligheder
Alle ferielejligheder på Sandkås Søpark er røgfrie.

Vaskeri
Der er desværre ikke vaskemaskine i Sandkås Søpark, men hvis du får brug for at vaske tøj under din ferie, så er du velkommen på søsterferiestedet, Storløkke Feriepark, hvor du kan vaske for kr. 50 pr. vask. Adressen til Storløkke Feriepark er Genvej 4-6, 3770 Allinge. Henvend dig i receptionen, så viser personalet dig vej til vaskerummet.

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir i dit feriehus. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestil din ferie nu...
Glæd dig til en skøn ferie på Sandkås Søpark. Bestil din ferie ved at indtaste den ønskede ankomstdato i bestillingsboksen til øverst på siden eller ring til os nu: 56 95 85 66 - så kan du også få gode tips til en skøn ferie.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.