Sandkås Sommerhuse

  • Fantastisk havudsigt
  • Sommerhus for 2-4 personer
  • Allinge-Sandkås
  • Flot indretning
kort Sandkås
Sandkås Sommerhuse ligger tæt på Sandkås Strand

Sandkås Sommerhuse ligger tæt på Sandkås Strand

Sandkås Sommerhuse - Køkken med plads til 4

Sandkås Sommerhuse - Køkken med plads til 4

Sandkås Sommerhuse set fra vandsiden

Sandkås Sommerhuse set fra vandsiden

Sandkås Sommerhuse

Sandkås Sommerhuse - Flot Havudsigt

Sandkås Sommerhuse består af to lækre sommerhuse med en fantastisk havudsigt. Begge sommerhuse er indrettet for 2-4 personer med møbler i høj kvalitet og flotte indretningsløsninger. Sommerhusene er beliggende på kystvejen i Sandkås med blot 100 og 150 meter til havet. Den flotte Sandkås Strand ligger tæt på husene - I skal blot gå over Kystvejen og følge stien til Sandkås Strand, som er en af Bornholms hyggeligste badebugter med sin flotte kombination af granitklipper og blødt hvidt sand. 

Sol det meste af dagen

Sommerhusene har terrassearealer mod såvel øst som vest, således at du har sol det meste af dagen. I morgenstunden kan du nyde solen stå op i horisonten, mens du om eftermiddagen kan slappe af på den vestvendte solterrasse.

Skønt naturområde

Sandkås Sommerhuse ligger skønt i Sandkås. Naturen og den flotte havudsigt er lige foran huset, og den nærmeste restaurant er blot 400 meter væk. Gå en tur langs den flotte kyststi til det lille fiskerleje Tejn, hvor der er butikker, cafeer og indkøbsmuligheder samt ikke mindst det lokale bryggeri Penyllan, som har vundet priser i hele Europa for sine gode øl.

Du kan også tage den flotte kyststi til Allinge. Det ene flotte view ud over havet afløser det andet. I Allinge skaber cafeer, lystsejlere og fiskerbåde en hyggelig havnestemning. Fortsæt din tur videre ud af Allinge til Sandvig, hvor middelaldereventyr venter dig på Nordeuropas største borg: Hammershus. Når du bor i Sandkås Sommerhuse, er du tæt på mange af Bornholms største seværdigheder. Læs mere om det skønne område ved Sandkås Sommerhuse her.

Fortrydelsesret

Vi kan alle komme til at fortryde. På Sandkås Sommerhuse kan du købe ophold med Fortrydelsesret, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Fortrydelsesretten samtidig med bestillingen af dit ferieophold. Du kan også læse mere om Fortrydelsesretten her.

Rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter

Du får rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter. Indtast din ønskede periode i bestillingsboksen og se din rabat. Jo flere nætter, at du vælger, jo mere rabat får du.

Sandkås Sommerhuse - Soveværelse

Sandkås Sommerhuse - Soveværelse

Sandkås Sommerhuse - Indretningsskitse

Sandkås Sommerhuse - Indretningsskitse

Informationer om Sandkås Sommerhuse

* Antal soveværelser: 1 soveværelse med dobbeltseng (2 sengepladser) samt 1 sovesofa i stue (2 sengepladser). Sovesofaen er i god kvalitet, men vi anbefaler den primært til børn under 18 år.
* Antal badeværelser: 1 badeværelse
* Komfur med ovn: Ja
* Køleskab med fryseplads: Ja
* Kaffemaskine og el-koger: Ja
* Opvaskemaskine: Ja
* Internet: Ja (gratis)
* TV: Ja
* Grill: Ja
* Grundareal: 300 m2
* Husareal: 41 m2
* Afstand til havet: 100-150 meter
* Afstand til indkøb i Tejn: 1.500 meter
* Afstand til restaurant i Sandkås: 400 meter
* Husdyr: Husdyr er tilladt i det ene af de to sommerhuse
* Røg: Begge huse er røgfrie
* Ankomstdag: I perioden 9. juni - 16. juni og 30. juni - 4. august er søndag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder kan du som udgangspunkt frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Sandkås Sommerhuse dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Du behøver som udgangspunkt heller ikke leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.
* Ankomst-Afrejse: Ankomst fra kl. 15:00 på ankomstdagen. Afrejse senest kl. 10:00 på afrejsedagen.

Nyd havudsigten fra Sandkås Sommerhuse

Nyd havudsigten fra Sandkås Sommerhuse

Der er skøn havnestemning i Tejn-Sandkås

Der er skøn havnestemning i Tejn-Sandkås

Bestil din ferie...

Bestil din ferie på Sandkås Sommerhuse nu - så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne dage på Bornholm. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.