I området - Sandkås Sommerhuse

  • Fantastisk havudsigt
  • Sommerhus for 2-4 personer
  • Allinge-Sandkås
  • Flot indretning
kort Sandkås
Sandkås Strand ligger tæt ved Sandkås Sommerhuse

Sandkås Strand ligger tæt ved Sandkås Sommerhuse

Hammershus var en uindtagelig fæstning i middelalderen

Hammershus var en uindtagelig fæstning i middelalderen

Klippekysten e flot ved Tejn-Sandkås

Klippekysten e flot ved Tejn-Sandkås

Oplev Bornholm fra vandsiden på en tur langs kysten

Oplev Bornholm fra vandsiden på en tur langs kysten

Sandkås - Det rigtige Bornholm

Sandkås Sommerhuse ligger i Sandkås, lidt syd for Allinge. Allinge-Sandkås var det første rejsemål, da Bornholms turisme begyndte i starten af 1900-tallet. Den maleriske kombination af klipper og sandstrand tiltrak såvel velhavende tyskere som danskere - og Sandkås er stadig et af Bornholms mest eftertragtede feriesteder på grund af sin flotte natur og skønne atmosfære. 

Lige nedenfor Sandkås Sommerhuse ligger Sandkås Strand. Slap af i det bløde hvide sand eller tag en forfriskende tur i bølgerne. Efter en badetur skal du prøve en tur langs kyststien. Mod syd fører stien dig til det lille fiskerleje Tejn, hvor der er indkøbsmuligheder, cafeer og havnestemning - hvis du har brug for en forfriskning, kan du smage de gode øl på mikrobryggeriet Penyllan. Eller hvad med et besøg i Smedjen, som er et hyggeligt foodmarket på Tejn Havn?

Du kan også tage kyststien mod nord til Allinge. Du går mellem klipperne og havet, og undervejs har du fantastiske udsigter over havet. I Allinge bliver du mødt af den gamle bydel med hyggelige bindingsværkshuse, og måske bliver du lækkersulten?...for undervejs passerer du et af byens røgerier, som byder på lækre fiskedelikatesser.

Middelaldereventyr på Hammershus

Efter en god frokost kan du fortsætte ud ad kyststien via Sandvig til Nordeuropas største borg Hammershus, som var middelalderens magtcentrum på Bornholm. Efter at Danmark havde tabt vinterkrigen til Sverige i 1658, overtog svenskerne Bornholm - og dermed også Hammershus. Svenskerne startede en hård beskatning af bornholmerne. Dét var ikke populært hos bornholmerne, så de gjorde oprør. Med en listig taktik overmandede en undertallig bornholmsk gruppe af frihedskæmpere de svenske soldater på Hammershus - en borg som ellers havde modstået angreb i mere end 500 år - og dermed blev Hammershus og Bornholm igen dansk. 

Hammershus er ikke blot spændende historier - det er også flot natur. Tag eksempelvis en tur rundt om klippeformationen Hammerknuden. Turen er kåret som Danmarks flotteste vandretur. Du skal opleve flotte udsigter over havet, og ikke mindst de gamle granitbrud, som er omdannet til smukke søer.

Bliv sat 300 år tilbage i tiden

Syd for Sandkås ligger Gudhjem, hvor du kan sejle til Christiansø, der i 1700-tallet blev omdannet til Danmarks fremskudte flådebase i Østersøen. Flådebasen var en torn i øjet på englænderne, som flere gange indledte voldsomme bombardementer af øen. Men Christiansø holdt stand og fastholdt sin tilknytning til Danmark. Kanonerne står her stadig, og med sin spændende historie samt særprægede natur, bliver du sat 300 år tilbage i tiden, når du besøger Christiansø.

Verdens mindste travbane

Du kan også prøve at køre væk fra kysten - eksempelvis til skoven Almindingen, hvor du har gode chancer for at se nogle af Europas sidste bisonokser - og måske også vinde den store gevinst, for i Almindingen ligger verdens mindste travbane, hvor der er sport, spil og spænding. Hvis du er til golf, så ligger den berømte Rø Golfbane også tæt på Sandkås Sommerhuse.

Bestil din ferie

Vælg Sandkås Sommerhuse, hvis du vil bo i et skønt sommerhus med flot havudsigt i et dejligt område. Bestil din ferie nu - så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne dage på Bornholm. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

 

Solnedgangen ved klippeformationen Kamelhovederne

Solnedgangen ved klippeformationen Kamelhovederne

Besøg travbanen. Er det dig, som vinder den store gevinst?

Besøg travbanen. Er det dig, som vinder den store gevinst?

Klippekysten syd for Sandkås Sommerhuse

Klippekysten syd for Sandkås Sommerhuse

Oplev bisonokserne i Almindingen

Oplev bisonokserne i Almindingen

Gå en tur langs den flotte kyststi

Gå en tur langs den flotte kyststi

Slap af. Mærk smilet på læben. Sådan skal ferie føles.

Slap af. Mærk smilet på læben. Sådan skal ferie føles.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os:

Mandag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lørdag - Søndag: Adgang til vagttelefon
Vi besvarer telefonen i åbningstiden, men har du akut brug for hjælp, kan du altid komme videre til vores vagttelefon.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg.

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.