Sandvig Søpark

  • Flotte ferielejligheder
  • Sandvig
  • Skønt naturområde
  • Tæt på by
  • Tæt på klipper
  • Tæt på strand
kort Sandvig
Tag en tur hånd-i-hånd langs Sandvig Strand

Tag en tur hånd-i-hånd langs Sandvig Strand

Borgen Hammershus var uindtagelig i Middelalderen

Borgen Hammershus var uindtagelig i Middelalderen

Tid til kærestehygge i Sandvig Havn

Tid til kærestehygge i Sandvig Havn

Sandvig Søpark

Sandvig Søpark. Ferielejligheder for 2-4 eller 4-6 personer i Sandvig.

Glæd jer til flotte ferielejligheder i et skønt naturområde mellem den idylliske Hammersø og Sandvig Strand.

Terrasser, internet, grill og legeplads
Der er en dejlig terrasse til alle lejligheder. De fleste af lejlighederne for 2-4 personer har endda to terrasser, således at I kan nyde såvel morgen- som aftensolen. Der er grill til alle lejligheder samt trådløst internet.

Det rigtige Bornholm

For mange bornholmere og turister er Sandvig "det rigtige Bornholm". Det er her, at I oplever den flotte kombination af knejsende klipper og skøn strand. Allerede i starten af 1900-tallet begyndte gæster fra ind- og udland at rejse til Sandvig for at opleve den skønne stemning og middelaldereventyret på borgen Hammershus.

Perfekt placering

Sandvig Søpark har en perfekt placering i Sandvig. Lige foran hovedparten af Sandvig Søparks terrasser starter klippeformationen Hammerknuden. Fra toppen af Hammerknuden har I den skønneste udsigt over Sandvig. 300 meter fra jeres lejlighed ligger de idylliske søer Hammersø og Opalsø. Tag fiskestangen med og se, om I har fiskeheld med Hammersøens gedder og aborrer. Ved Opalsøen kan I prøve Danmarks længste svævebane. Fra toppen af det gamle stenbrud suser I ned af svævebanen med 60 km/t - se film fra Opalsøen her.

Fortrydelsesret

Vi kan alle komme til at fortryde. På Sandvig Søpark kan du købe ophold med Fortrydelsesret, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Fortrydelsesretten samtidig med bestillingen af dit ferieophold. Du kan også læse mere om Fortrydelsesretten her.

Rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter

Du får rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter. Indtast din ønskede periode i bestillingsboksen og se din rabat. Jo flere nætter, at du vælger, jo mere rabat får du.

Sandvig Søpark - terrasse

Sandvig Søpark - terrasse

Plantegning, 2-4 personer - Plantegning er vejledende, og variationer kan forekomme

Plantegning, 2-4 personer - Plantegning er vejledende, og variationer kan forekomme

Plantegning. 4-6 personer - Plantegning er vejledende, og variationer kan forekomme

Plantegning. 4-6 personer - Plantegning er vejledende, og variationer kan forekomme

Lejligheder for 2-4 eller 4-6 personer

Lejlighedernes indretning

Lejlighedernes indretning er designet af den kendte bornholmske designer Pernille Bülow. I kan derfor glæde jer til at bo i nogle lækre lejligheder. Ferielejlighederne, som alle er beliggende i stueplan, er indrettet for 2-4 personer (53 m2) eller 4-6 personer (63 m2). Indretningen er således: Entre. Badeværelse. Soveværelse med dobbeltseng. Stue med stort køkken inklusive køleskab med frostbox, opvaskemaskine samt komfur med ovn. I stuen er der to sovepladser på sovesofaen. Lejlighederne for 4-6 personer har derudover en sovealkove med dobbeltseng. 

Bestilling

I kan ankomme og afrejse på alle ugens dage - der er således ingen faste ankomstdage, og I kan også leje for kortere perioder end en uge. Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

 

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?
Kombineret stue og køkken

Kombineret stue og køkken

Lys og rummelig stue med udgang til terrasse

Lys og rummelig stue med udgang til terrasse

Oplev Sandvig Strand

I skal selvfølgelig også opleve Sandvig Strand, hvor I finder den maleriske kombination af sand, hav og knejsende klipper. Fortsæt ad stranden ind til Sandvig med de mange skønne cafeer og restauranter.

Derfor skal I vælge Sandvig Søpark

Sandvig Søpark er et skønt feriested for såvel børn som voksne. I bor i flotte lejligheder i Bornholms mest eftertragtede naturområde med knejsende klipper og glitrende sand, samtidig med at I er i gåafstand til cafeer og restauranter. 

Bestilling

I kan ankomme og afrejse på alle ugens dage - der er således ingen faste ankomstdage, og I kan også leje for kortere perioder end en uge. Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Vi håber, at du fandt hvad du søgte. Se alle ferielejligheder og sommerhuse på Bornholm.

Lyst og moderne soveværelse

Lyst og moderne soveværelse

Sovealkove - Lejlighed 4-6 personer

Sovealkove - Lejlighed 4-6 personer

Lignende feriesteder

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.