I området - Sandvig Søpark

  • Flotte ferielejligheder
  • Sandvig
  • Skønt naturområde
  • Tæt på by
  • Tæt på klipper
  • Tæt på strand
kort Sandvig
Oplev smukke Hammershus

Oplev smukke Hammershus

Sejl med de små både langs kysten og se den dramatiske klippekyst

Sejl med de små både langs kysten og se den dramatiske klippekyst

Spis en is på Kalas isbar i Sandvig

Spis en is på Kalas isbar i Sandvig

Opalsøen ved Sandvig Søpark

Opalsøen ved Sandvig Søpark

Tag med de guidede rideture ved Sandvig og Hammershus

Tag med de guidede rideture ved Sandvig og Hammershus

Sandvig Strand

Sandvig Strand

Sandvig - Det Rigtige Bornholm

For mange mennesker er Sandvig "det rigtige Bornholm". Det er her, at I oplever den flotte kombination af knejsende klipper og skøn strand.

Danmarks flotte vandrertur
Sandvig Søpark ligger lige ved den idylliske Hammersø, og den flotte klippeformation Hammerknuden. Tag vandreskoene på og gå langs stierne op til toppen, hvor I har en skøn udsigt over Sandvig. Fra toppen følger du stierne rundt om Hammerknuden til den gamle borgruin Hammershus. Turen bliver kaldt for Danmarks flotteste vandrertur...og det er ikke uden grund. På vejen tilbage til Sandvig Søpark kan du lægge vejen forbi Hammerfyret, hvor du kan nyde en fantastisk udsigt over hele Nordbornholm - hvis det er klart vejr, kan du endda se helt til Sverige.

Sandvig Strand er et must
En tur på Sandvig Strand med det dejlige sand og de flotte klipper er selvfølgelig et "must" for såvel børn som voksne. Et godt tip er også at besøge den lille Hammerhavn. Her fra sejler små turbåde dig langs kysten, hvor du får set den dramatiske klippekyst og borgen Hammershus fra vandsiden. Efter synet af de stejle klipper ved du, hvorfor  Hammershus var en uindtagelig fæstning i middelalderen. Besøg også cafeen på havnen - her får du Bornholms bedste sandwich. Prøv også at tage med de hyggelige guidede rideture i området ved Hammershus og Sandvig - turene går gennem skønne naturområder, og du kan glæde dig til flotte udsigter.

Efter masser af naturoplevelser trænger du måske til at slappe af på Sandvig Strand? Nyd det varme sand og det rene vand. Med et smil på læben kan du fortsætte videre langs strandpromenaden til de små hyggelige cafeer i Sandvig.

Bestilling
Du kan ankomme og afrejse på alle ugens dage - der er således ingen faste ankomstdage, og du kan også leje for kortere perioder end en uge.
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, elforbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter - og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.