Sletten - Ferielejlighed i Gudhjem for 2-4 personer med havudsigt

  • God beliggenhed
  • Fantastisk havudsigt
  • Gudhjem
  • Ferielejlighed for 2-4 personer
kort Gudhjem

Flot ferielejlighed med endnu flottere udsigt

Glæd dig til en moderne ferielejlighed for 2-4 personer med fantastisk flot havudsigt i Gudhjem. Sletten ligger helt ned til Gudhjems smukke klipper og tæt på byen med mange restaurantmuligheder og småbutikker. 

Sletten - Balkon med havudsigt

Sletten - Balkon med havudsigt

Sletten - Stue med havudsigt

Sletten - Stue med havudsigt

Sletten - Køkken-alrum

Sletten - Køkken-alrum

Vis pris og ledige perioder

Sletten Gudhjem: Ferielejlighed for 2-4 personer - Havudsigt
Hvornår vil du afsted?
Sletten - Soveværelse med udgang til front-terrasse

Sletten - Soveværelse med udgang til front-terrasse

Sletten - Badeværelse med bruseniche og vaskemaskine

Sletten - Badeværelse med bruseniche og vaskemaskine

Sletten - Stue med sovesofa

Sletten - Stue med sovesofa

Havudsigt i Gudhjem

Sletten er en moderne ferielejlighed med flot havudsigt med skøn placering i Gudhjem. Her er du tæt på natur med klipper, hav og Melsted Strand samt tæt på centrum, som summer af liv og gode indkøbsmuligheder. Sletten er et skøn ferielejlighed i et dejligt område, hvor du er tæt på alle de gode bornholmske ferieoplevelser.

Foran ferielejligheden har du en lille hyggelig frontterrasse med havemøbler. Fra Entréen har du et skønt soveværelse med dobbeltseng, med udgang til frontterrassen. Herefter har du badeværelset med toilet, bruseniche og vaskemaskine. Fordelingsgangen slutter med et dejligt opholdsrum med et veludstyret køkken, spiseplads og stue. Herfra kan du gå ud på en dejlig balkon med havemøbler. 

Introduktionsrabat i 2023
2023 er det første år, hvor Team Bornholm udlejer Sletten. Derfor får du selvfølgelig nogle ekstra gode introduktionspriser. Vælg din ønskede periode og se din rabatpris. Husk, at strøm-, vand- og varmeforbrug samt slutrengøring er inkluderet i lejepriserne.

Tryghedsgaranti

Verden er blevet uforudsigelig. På Sletten kan du købe ophold med Tryghedsgaranti, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Tryghedsgarantien samtidig med bestillingen af dit ferieophold. Du kan også læse mere om Tryghedsgarantien her.

Sletten Gudhjem - Informationer

* Størrelse: 44 m2
* Antal soveværelser: 1 soveværelse med dobbeltseng (2 sovepladser) og sovesofa i stuen (2 sovepladser). 
* Antal badeværelser: 1 badeværelse med bruseniche, toilet og gulvvarme.
* Terrasse: Ja, der er en lille terrasse med havemøbler ved indgangen.
* Balkon: Ja, der er balkon med havudsigt og havemøbler.  
* Hårde hvidevarer: Keramisk komfur med 4 kogeplader, opvaskemaskine, mikroovn og køleskab med frostbox. 
* Vaskemuligheder: Ja, Sletten har vaskemaskine, således at du gratis kan vaske dit tøj. 
* Internet: Ja, Sletten har gratis internet.
* Afstand til indkøb: 210 meter. 
* Afstand til stranden: 1 kilometer (Melsted strand)
* Afstand til restauranter: 500 meter.
* Husdyr: Sletten Gudhjem er husdyrfrit.
* Røg: Sletten ferielejlighed er røgfri.
* Ankomstdag: I perioden 3. juli - 14. august er mandag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder kan du som udgangspunkt frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Sletten dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Udenfor perioden 3. juli - 14. august behøver du som udgangspunkt ikke at leje for hele uger, således at du ex også kan tage miniferier på 3-5 nætter. Dét giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.
* Ankomst- og afrejsetidspunkt: Du kan komme ind i ferielejligheden fra klokken 15:00 på ankomstdagen. På afrejsedagen beder vi dig forlade ferielejligheden senest klokken 10:00, således at vi kan få sommerhuset rengjort til de næste gæster.
* Rengøring samt vand- og elforbrug: Såvel rengøring ved ankomst og afrejse som vand- og elforbrug er inkluderet i din lejepris.

Bestil din ferie på Sletten Gudhjem nu

Du kan se priser ved at trykke på prislisten. Du kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen øverst på siden. Vælg "Sletten Gudhjem" på listen og indtast din ønskede ankomst- og afrejsedag. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 5695 8566 - så kan du få gode tips til en skøn ferie. Vi håber, at du fandt hvad du søgte, ellers kan du her se alle feriesteder på Bornholm.

Lignende feriesteder

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Trygheds-Garanti
Du kan tilkøbe en Tryghedsgaranti, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.