Praktisk info - Storløkke Feriepark

  • Legeplads
  • Hoppepude
  • Multi Arena
  • Udendørs Fitness
  • Overdækket pool
  • Flotte feriehuse
kort Allinge

Information om Storløkke Feriepark

Adresse
Storløkke Feriepark
Genvej 2-4
3770 Allinge

Telefon: +45 5695 8566

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har du feriehuset til din rådighed fra kl. 15:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering", hvis du ankommer sent om aftenen.

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade feriehuset kl. 10:00.

Ankomstdage
Som udgangspunkt kan du frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Storløkke Feriepark dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Du behøver som udgangspunkt heller ikke leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Allergivenlige feriehuse
Alle feriehuse er røgfrie. Såfremt du er allergisk overfor husdyr, kan du vælge et feriehus, hvor der ikke har været husdyr. Meddel os blot dette i forbindelse med din bestilling, så sørger vi for at reservere et allergivenligt feriehus til dig. Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.

Babypakke 
Du kan leje en babypakke bestående af: Højstol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan lægges helt ned), puslepude og badekar. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med din bestilling. Du skal hente babypakken i receptionen ved din ankomst, ligesom vi beder dig levere udstyret tilbage til receptionen ved din afrejse.

Bestille flere huse på én gang
Ønsker du at bestille flere feriehuse på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af ét feriehus via internettet- og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange feriehuse som du ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling - og vi bestræber os selvfølgelig på at placere feriehusene så tæt på hinanden som muligt.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25 % af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus til Storløkke Feriepark
Busstoppestedet ligger cirka 550 meter fra Storløkke Feriepark. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk

Cykeludlejning
Du kan leje cykler i receptionen. Priserne pr. cykel er:
· 1 dag: 80 DKK
· 2 dage: 155 DKK
· 3 dage: 200 DKK
· Ekstra dag: 40 DKK
· Hjelm: 25 DKK pr. person

Dyner/Sengelinned
Der er dyner og hovedpuder i feriehuset. Sengelinned og håndklæder er derfor det eneste, som du selv skal medbringe - alternativt kan du også leje det på Storløkke Feriepark ved forudbestilling. Prisen for et sæt bestående af lagen, hovedpude- og dynebetræk samt stort og lille håndklæde er DKK 160,- per person.

Grill
Alle feriehusene i Storløkke Feriepark er ejet af individuelle privatpersoner, hvor nogle har grill til deres feriehus, mens andre ejere ikke har ønsket at have en grill i feriehuset. Vi kan derfor ikke garantere, at der er en grill ved dit feriehus - men hvis der ikke er en grill, så er du altid velkommen til selv at medbringe en grill, hvis du ønsker at grille. Husk blot at tage hensyn til naboerne, når du griller. Vær opmærksom på, at du selv skal rengøre grillen efter dit brug.

Handicapforhold
Feriehusene i Storløkke Feriepark har dørene tilstrækkelig dørbredde til kørestole, og der er ingen trin i feriehuset. Ligeledes har badeværelset tilstrækkelig plads til, at der kan vendes med en almindelig kørestol. Ud til gårdhaven er der imidlertid trin, ligesom der er trin/trapper i området ved Storløkke Feriepark. Efter vores vurdering er naboferiestedet - Feriecenter Æblehaven - derfor bedre egnet, hvis du er kørestolsbruger.

Hunde og Katte
Nogle feriehusene på Storløkke Feriepark er forbeholdt gæster med hunde eller katte. Såfremt du medbringer din 4-benede ven på ferien, beder vi dig informere os ved din bestilling, så sørger vi for, at du får et hus, hvor husdyr er tilladt. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det 350,- at tage din hund eller kat med. Hvis du medbringer 3 eller flere hunde, er prisen 700 DKK. Prisen gælder for hele opholdet. Vi har hvert år mange gæster, som tager deres hund eller kat med til Bornholm. Det er nemt, idet du blot skal huske, at de svenske toldmyndigheders krav skal være opfyldt. Læs eventuelt mere her: Hund/kat til Bornholm

Indkøb
1.200 meter fra Storløkke Feriepark ligger Allinge centrum, hvor du blandt andet finder Netto og SuperBrugsen.

Internet
Der er gratis trådløs internetadgang i alle huse på Storløkke Feriepark. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt nettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Køkkenudstyr
Feriehusene i Storløkke Feriepark har et veludstyret køkken. Du behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice eller lignende.

Multiarena
Storløkke Feriepark har en skøn multiarena med hockey-, fodbold-, basket- og beachvolleybane. Du kan gratis låne stave, bolde med videre i receptionen.

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker i receptionen på Storløkke Feriepark. Hvis du ankommer udenfor receptionens åbningstid, vil der på indgangsdøren til receptionen hænge en velkomsthilsen med dit navn påført. I denne kuvert ligger din nøgle samt information om, hvilket hus du skal bo i.

Parkering og ladestander
Som gæst på Storløkke Feriepark kan du parkere gratis og tæt på dit feriehus. Ved receptionsbygningen i Storløkke Feriepark er der ladestander til el-biler (type 2 ladestander). Du kan købe opladning ved at scanne QR koden ved ladestanderne, eller ved at downloade appen "Monta app" i Google Play eller App Store. Henvend dig i receptionen hvis du har brug for hjælp. 

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre dit feriehus ved ankomst/afrejse - så er du altid sikker på, at dit feriehus er ordentligt rengjort ved din ankomst. Dermed er du også fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Når du bestiller via os, er rengøring altid inkluderet i din lejepris. Du skal derfor ikke betale ekstra for rengøringen. Ved din afrejse beder vi dig således blot sørge for, at eventuelt affald er lagt i skraldeposen, samt at køkkenservicet er rengjort. På Storløkke Feriepark tænker også rengøringspersonalet i miljøvenlige baner. Alle rengøringsmidler er således svanemærkede/miljørigtige.

Strygejern
Du kan låne strygejern og strygebræt i receptionen - og det er selvfølgelig gratis for dig.

Swimmingpool
Som gæst på Storløkke Feriepark kan du gratis bruge den flotte swimmingpool med tilhørende børnepool. Swimmingpoolen er i 2024 opvarmet og åben fra 1. maj - 1. november og børnepoolen fra 25. maj - 31. august.
Klorindholdet og filtrene i swimmingpoolen søger for, at eventuelle bakterier og vira bliver fjernet, så du og din familie trygt kan bade i poolen under jeres ophold.  

Vi forventer, at poolen er åben i hele sæsonen, men da vi følger lovgivningen og myndighedernes anbefalinger, kan der forekomme ændringer. Vi håber på din forståelse.

Telefonnumre
Storløkke Feriepark - booking: +45 5695 8566
Storløkke Feriepark - reception: +45 5648 1179

Vaskemaskine og tørretumbler
Hvis du får behov for at vaske, har du som overnattende gæst på Storløkke Feriepark mulighed for gratis at låne vaskemaskine samt tørretumbler. Du finder vaskemaskinen og tørretumbleren i kælderen under centerbygningen.

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir i dit feriehus. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestilling
Bestil din ferie på Storløkke Feriepark ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os:

Mandag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lørdag - Søndag: Adgang til vagttelefon
Vi besvarer telefonen i åbningstiden, men har du akut brug for hjælp, kan du altid komme videre til vores vagttelefon.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg.

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.