I området - Stråhytten - Charmerende sommerhus for 4 personer

  • Charmerende sommerhus
  • Rolige omgivelser
  • Tæt på stranden
  • Flot indretning
  • Sommerhus for 4 personer
kort Stråhytten
Besøg Boderne, den dejlige sandstrand og den hyggelige café

Besøg Boderne, den dejlige sandstrand og den hyggelige café

Vis pris og ledige perioder

Stråhytten: Sommerhus for 4 personer
Hvornår vil du afsted?
Dueodde Strand er en af Europas bedste

Dueodde Strand er en af Europas bedste

Tag til trav på verdens mindste travbane

Tag til trav på verdens mindste travbane

Kulinariske oplevelser venter på Bornholm

Kulinariske oplevelser venter på Bornholm

Skønne feriedage ved Sose Bugt

Fra Stråhyttens fredelige beliggenhed er du kun en kort rejse væk fra fantastiske oplevelser, der tilbyder noget for enhver smag. Uanset om du søger afslapning ved stranden, shopping i lokale butikker, eller kulturelle udflugter, finder du det meste i nærheden af Stråhytten.

En perlerække af fantastiske strande

Kun et kvarters gang fra Stråhytten ligger Sose Bugt – en dejlig sandstrand, der er elsket af mange lokale for sin ro og sit bløde sand. Stranden er det perfekte sted for en afslappende dag ved havet. Hvis du følger kyststrækningen sydpå, vil du støde på den ene strand efter den anden – den ene mere blød og kridhvid end den anden. Boderne Strand, Sømarken Strand, Balka Strand – og det hele kulminerer ved den lavvandede og børnevenlige Dueodde Strand, som er kåret som en af Europas bedste.

Det gamle sagn om døbefonten med magiske kræfter

Åkirkeby, en af Bornholms hyggelige købstæder, ligger en kort køretur fra Stråhytten. Byen er kendt for sit hyggelige byliv, sin smukke kirke og oplevelsescenteret NaturBornholm. Her kan du besøge Åkirke med den berømte kristne døbefont fra 1150, som er en af de få - måske den eneste i verden - som har hedenske runeindskrifter. Sagnet siger, at dette ville give døbefonten magiske kræfter. Denne magi var Adolf Hitler så interesseret i, at han i 1941 beordrede døbefonten sendt til Tyskland. Snart kom der dog andre og mere presserende opgaver for Tyskland, og derfor kan du stadig opleve døbefonten i Åkirkeby. De magiske kræfter er - diplomatisk sagt - aldrig blevet "videnskabeligt bevist", så måske handler indskrifterne bare om, at bornholmerne i 1150 spillede på "to heste", fordi det var usikkert om kristendom eller Asatro ville vinde kampen om danskernes tro.

Spil på heste på verdens mindste travbane

Du kan også spille på to heste, i bogstavelig forstand, på verdens mindste travbane, som ligger blot 6 kilometer fra Åkirkeby. Du er helt tæt på hestene, når de kommer med fuld fart i opløbet. Måske er det dig, der vinder den store gevinst? På vejen hjem til Stråhytten kan du køre gennem Bisonskoven, hvor der er gode chancer for at se nogle af Europas sidste bisoner. Det er en fantastisk oplevelse at se de store dyr.

Michelin restaurant og røget sild

Hvis du vandt den store gevinst på travbanen, vælger du måske at spise aftensmad på Michelin-restauranten Kadeau, der ligger blot 10 minutters kørsel syd for Stråhytten. Når du er på Bornholm, så skal du selvfølgelig også smage Bornholms nationalret: Den røgede sild. Et af øens bedste røgerier, Bakkarøgeriet, ligger i samme område som Michelin-restauranten Kadeau. Her kan du sommeren igennem være med til hyggelige arrangementer med livemusik. 

Oplev kultur i solskinsøens 'hovedstad'

Kun 10 km fra Stråhytten finder du Rønne, øens livlige 'hovedstad'. Dette er ankomstpunktet for alle der rejser til øen, og byen er et sandt skatkammer af kultur, historie, shopping og kulinariske oplevelser. Kulturinteresserede vil blive fortryllet af Erichsens Gaard, et særdeles velbevaret by- og havemuseum, der fungerer som et vindue til Bornholms fortid, hvor historiens charme og skønhed mødes. Et besøg til Hjorths Fabrik, en af Europas sidste keramikfabrikker, er også et must for enhver kunsthåndværksentusiast. Kig forbi det åbne værksted hvor du får et levende indblik i Bornholms berømte keramiske traditioner. Måske bliver du fristet af et flot stykke keramik, der skal med hjem som evigt minde om din ferie på Bornholm?

Bestil din ferie nu

Bestil din ferie på Stråhytten ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden. Du kan også maile info@teambornholm.dk eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm

 

Oplev den gamle bydel i Rønne

Oplev den gamle bydel i Rønne

Spis Bornholms 'nationalret' på Bakkarøgeriet

Spis Bornholms 'nationalret' på Bakkarøgeriet

Rønne er et mekka for keramik og kunsthåndværk

Rønne er et mekka for keramik og kunsthåndværk

Erichsens Gård er et by- og havemuseum i Rønne

Erichsens Gård er et by- og havemuseum i Rønne

Se Bisonokser i Almindingen

Se Bisonokser i Almindingen

Den hyggelige havn og Skt. Nicolai Kirke i Rønne

Den hyggelige havn og Skt. Nicolai Kirke i Rønne

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.