I området - Bageriet - Ferielejligheder i Svaneke

  • Nybygget (2019)
  • Lækre lejligheder
  • Perfekt beliggenhed
  • Direkte på Svaneke Torv
kort Bageriet - Ferielejligheder i Svaneke

Der er mange flotte bindingsværkshuse i Svaneke

Hønseskidning er Svanekes svar på lotto

Tag en stranddag i Svaneke på Hullehavn

Børnene elsker at lege på kanonerne ved Svaneke Røgeri

Svaneke Havn er tæt på Svaneke Bageri

Vis pris og ledige perioder

Svaneke - Bageriet:
Hvornår vil du afsted?

Svaneke - I området 

Svaneke er Bornholms østligste punkt - og nok også den mest eftertragtede ferieby på Bornholm. Der er en særlig charme og atmosfære i Svaneke - og det har måske sammenhæng med, at Svaneke har fået Europarådets guldmedalje for "Fremragende bybevaring". Svaneke er også kåret som Danmarks smukkeste købstad. Tag en tur med Svaneke heste-sporvogn og nyd den skønne by.

Oplev havnestemningen
Din ferielejlighed i "Bageriet" ligger direkte på Svaneke Torv - en mere central beliggenhed findes ikke! Nyd det hyggelige torveliv, som er lige foran din indgangsdør. Markedsdagene er en særlig oplevelse, men besøg også bolcheriet, ismejeriet eller tag en kølig forfriskning på Svaneke Bryghus. Husk også at besøge Svaneke Købmandshandel, som er en levende og hyggelig købmandsbutik, hvor tiden er sat i stå anno 1950erne. Alle disse oplevelser ligger mindre end 100 meter fra din ferielejlighed. Tag en tur langs kyststien, hvor der er skønne panoramaudsigter over havet. Og hvis du trænger til en stranddag, så besøg Svanekes lille hyggelige strand "Hullehavn", hvor også den skønne cafe Syd-Øst-for-Paradis ligger.

Svaneke - Bornholms kreative centrum
Svaneke har en dejlig atmosfære - men Svaneke kan meget mere end det. Svaneke er også Bornholms kreative centrum: Malerier. Unika glas. Designertøj. Lakrids. Bolcher. Chokolade. Is. - En tur på det lokale røgeri med de lækre fiskedelikatesser er selvfølgelig også en ferieoplevelse, som du skal prøve. Har du børn med, vil de elske at lege på kanonerne ved Svaneke Røgeri. En anden sjov oplevelse er "Hønseskidning", som er Bornholms svar på "Lotto". Det lyder mærkeligt, men det skaber masser af grin, når man slipper 3 høns løs på et stort bingofelt, hvor du skal spille på hvilket tal-felt, som hønsene lægger den næste "klat" på. Mens dygtige speakere fortæller om udviklingen, kommenterer publikum højlydt udviklingen - og nogle mener, at det er godt at have "lorte-numre" i dette spil. Berlingske Tidende har kåret hønseskidningen i Svaneke som Danmarks tredjebedste ferieplevelse. Dét skal du opleve!

Pas på
Svaneke er stærkt vanedannende - og det er måske derfor, at Svaneke er byen med nogle af de højeste huspriser på Bornholm. Det er ikke bare bornholmere, som flytter til byen. Mange turister har glemt alt om returbilletten til "Danmark" efter en ferie i Svaneke. Så pas på... 

Bestil din ferie nu
Se lejepriserne for Bageriet ved at trykke på prislisten. Du kan også forespørge på priser - samt se ledige perioder - ved at indtaste din ønskede ankomst- og afrejsedag i bestillingsboksen til venstre på denne side. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 56 95 85 66.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, vi besvarer tlf. alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.