Praktisk info - Bageriet - Ferielejligheder i Svaneke

  • Lækre lejligheder
  • Perfekt beliggenhed
  • Direkte på Svaneke Torv
kort Bageriet - Ferielejligheder i Svaneke

Praktiske informationer om Svaneke Bageri - Ferielejligheder på Svaneke Torv

Adresse
Ferielejlighederne - Svaneke Bageri
Svaneke Torv 8
3740 Svaneke

Telefon: 56 95 85 66
Mail: info@teambornholm.dk

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har du ferielejligheden til din rådighed fra klokken 16:00.

Afrejsetidspunkt 
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade ferielejligheden senest klokken 10:00, således at vi kan nå at gøre lejligheden klar til de næste gæster.

Ankomstdage
I perioden 7. juli - 4. august er søndag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder kan du som udgangspunkt frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Svaneke Bageri dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Du behøver som udgangspunkt heller ikke leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Babypakke 
Du kan leje en babypakke bestående af: Højstol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan lægges helt ned), puslepude og badekar. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med din bestilling.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25 % af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus til Svaneke Bageri
Busstoppestedet ligger cirka 20 meter fra Svaneke Bageriet. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk.

Cykler
Du kan leje cykler i receptionen hos Svaneke Vandrehjem.
* Adresse: Reberbanevej 9, 3740 Svaneke
* Telefon: 56 49 62 42
* Mail: mail@svanekevandrerhjem.dk

Dyner og hovedpuder
Der er dyner og hovedpuder i lejligheden. Sengelinned og håndklæder er derfor det eneste, som du selv skal medbringe. Alternativt kan du leje en linnedpakke, bestående af lagen, hovedpude- og dynebetræk samt et stort og et lille håndklæde, til DKK 160,- per person. Husk gerne at forudbestille, hvis du ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

Frysemuligheder
Begge ferielejligheder på Svaneke Bageri har køleskab med lille frostbox.

Grill
Lejlighederne i Svaneke Bageri er ejet af individuelle privatpersoner, hvor nogle har grill til deres lejlighed, mens andre ejere ikke har ønsket at have en grill. Vi kan derfor ikke garantere, at der er en grill ved din feriebolig - men hvis der ikke er en grill, så er du altid velkommen til selv at medbringe en grill, hvis du ønsker at grille. Husk blot at tage hensyn til naboerne, når du griller. Vær opmærksom på, at du selv skal rengøre grillen efter dit brug.

Handicapforhold
Svaneke Bageri har desværre ikke specialindrettede lejligheder, som er handicapvenlige.

Hunde
Det er desværre ikke muligt at medbringe hunde/katte i lejlighederne på Svaneke Bageri. I stedet anbefaler vi dig feriestederne Østersøen Ferielejligheder eller Bryggergården i Svaneke, hvis du vil have din hund/kat med på ferie i Svaneke.

Internet
Der er internetadgang i Svaneke Bageri. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Såfremt internettet ikke fungerer optimalt, berettiger dette ikke til kompensation.

Køkkenudstyr
Lejlighederne på Bageriet har et fuldt udstyret køkken med køkkenservice, køleskab, opvaskemaskine, komfur, ovn, kaffemaskine og el-koger.

Nøgleudlevering
Når vi sender dig din feriebekræftelse, orienterer vi dig også om, hvordan du får nøglen til din ferielejlighed. Det fungerer nemt - og det er ikke noget problem, hvis du ankommer sent på aftenen.

Parkeringsplads
Der er gratis parkeringsmuligheder lige ved Svaneke Bageris ferielejligheder, men vær opmærksom på, at der i nogle af gaderne ved Svaneke Bageri er tidsbegrænset parkering.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre din lejlighed/sommerhus/værelse ved ankomst og afrejse - så er du altid sikker på, at ferieboligen er ordentligt rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Betalingen for rengøringen er inkluderet i lejeprisen. Du skal således ikke betale ekstra for rengøringen. Ved din afrejse beder vi dig således blot sørge for, at inventaret er på sin plads, køkkenservicet er vasket op, samt eventuelt affald er afleveret i områdets miljøstation.

Strygebræt og strygejern
Lejlighederne på Svaneke Bageri har strygebræt og strygejern.

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir i dit feriehus. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestil nu
Bestil din ferie på Svaneke Bageri ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen nedenfor - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode tips til skønne feriedage på Bornholm.

Vis pris og ledige perioder

Svaneke - Bageriet:
Hvornår vil du afsted?

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.