Praktisk info - Bageriet - Ferielejligheder i Svaneke

  • Nybygget (2019)
  • Lækre lejligheder
  • Perfekt beliggenhed
  • Direkte på Svaneke Torv
kort Bageriet - Ferielejligheder i Svaneke

Svaneke Bageri - Ferielejligheder på Svaneke Torv

Adresse

Ferielejlighederne - Svaneke Bageri
Svaneke Torv
3740 Svaneke

Telefon: 56 95 85 66
Mail: info@teambornholm.dk

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade ferielejligheden senest klokken 10:00, således at vi kan nå at gøre lejligheden klar til de næste gæster.

Ankomstdage
Du kan ankomme og afrejse på alle ugens dage.

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har du ferielejligheden til din rådighed fra klokken 15:00.

Babypakke
Du kan gratis låne en babypakke bestående af: Høj stol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche hvor ryglænet kan ligges helt ned), puslepude og badekar. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med din bestilling af ferieopholdet.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25% af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus
Hvis du ønsker at køre med bus til Svaneke Bageri fra færgehavnen i Rønne, skal du anvende busrute 3. Bussen starter umiddelbart ved færgen i Rønne og har stoppested på Torvet i Svaneke (10 meter fra Svaneke Bageri). Når du skal retur til Rønne, skal du anvende busrute 5. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk.

Dyner og hovedpuder
Der er dyner og hovedpuder i ferielejligheden. Sengelinned og håndklæder beder vi dig venligst om at medbringe. Alternativt kan du leje det for 120 DKK pr. sæt. Husk at forudbestille, hvis du ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

Frysemuligheder
Begge ferielejligheder på Svaneke Bageri har køleskab med lille frostbox.

Handicapforhold
Svaneke Bageri har desværre ikke specialindrettede lejligheder, som er handicapvenlige.

Hunde
I en af lejlighederne på Svaneke Bageri er det tilladt at medbringe hunde. Hvis du ønsker at medbringe din 4-benede ven, beder vi dig oplyse det til os ved din bestilling af ferielejligheden. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det 250 DKK at tage din hund med. Hvis du medbringer 3 eller flere hunde, er prisen 500 DKK. Prisen gælder for hele opholdet. Det er nemt for dig at tage din hund med til Bornholm - også hvis du rejser via Sverige. Du skal blot huske at opfylde de svenske toldmyndigheders krav. Normalt er reglerne for indførsel af dyr til Sverige restriktive. Dog er reglerne meget lempelige, når du "blot" er på gennemrejse til Bornholm. Læs eventuelt mere her: Hund/kat til Bornholm

Internet
Der er internetadgang i Svaneke Bageri. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Såfremt internettet ikke fungerer optimalt, berettiger dette ikke til kompensation.

Nøgleudlevering
Vi orienterer dig om nøgleudleveringssted, når vi sender bekræftelse på din bestilling til dig.

Parkeringsplads
Der er gratis parkeringsmuligheder lige ved Svaneke Bageris ferielejligheder, men vær opmærksom på, at der i nogle af gaderne ved Svaneke Bageri er tidsbegrænset parkering.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre din ferielejlighed ved ankomst/afrejse - så er du altid sikker på, at lejligheden er ordentligt rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Når du bestiller via os, er rengøring altid inkluderet i din lejepris. Du skal derfor ikke betale ekstra for rengøringen. Ved din afrejse beder vi dig således blot sørge for, at eventuelt affald er lagt i skraldeposen, samt at køkkenservicet er rengjort.

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir og køkkenrulle i din ferielejlighed. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestil nu
Bestil din ferie på Svaneke Bageri ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen nedenfor - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi jer gerne gode tips til skønne feriedage på Bornholm.

Vis pris og ledige perioder

Svaneke - Bageriet:
Hvornår vil du afsted?

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, vi besvarer tlf. alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.