Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Svaneke Sommerhuse

  • Fiskerlejestemning
  • Gratis parkering
  • Tæt på restauranter
  • Tæt på strand
  • Tæt på centrum
kort Svaneke

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Flotte sommerhuse og ferielejligheder i Svaneke

Vi glæder os til at byde jer velkommen til skønne feriedage i Svaneke - et af Danmarks mest eftertragtede feriesteder. Der er meget få udlejningsferiehuse i Svaneke, så vi er stolte over at kunne tilbyde jer skønne ferieoplevelser i disse dejlige feriehuse. Klik på på fanerne herover eller klik direkte på de nedenstående links:

Miniferie også mulig
I behøver ikke at leje for hele uger - I er også velkomne på miniferie i 3-5 dage, hvis det passer med de øvrige bestillinger på feriehusene. Husk at vi også gerne bestiller færgebilletter for jer - og det er altid til billigere priser, end hvis I selv bestiller billetterne.

Bestil jeres ferie
Glæd jer til en skøn ferie i Svaneke Sommerhuse. Bestil jeres ferie ved at indtaste den ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden eller ring til os nu: 56 95 85 66 - så kan du få gode tips til en skøn ferie. 

Vi håber, at du fandt hvad du søgte. Se alle ferielejligheder og sommerhuse på Bornholm.

Den berømte 'Hønseskidnings-konkurrence' i Svaneke

Svaneke Bryghus

Hullehavn

Lignende feriesteder

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.