Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Svaneke Sommerhuse

  • Fiskerlejestemning
  • Gratis parkering
  • Tæt på restauranter
  • Tæt på strand
  • Tæt på centrum
kort Svaneke

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Flotte sommerhuse og ferielejligheder i Svaneke

Vi glæder os til at byde jer velkommen til skønne feriedage i Svaneke - et af Danmarks mest eftertragtede feriesteder. Der er meget få udlejningsferiehuse i Svaneke, så vi er stolte over at kunne tilbyde jer skønne ferieoplevelser i disse dejlige feriehuse. Klik på på fanerne herover eller klik direkte på de nedenstående links:

Miniferie også mulig
I behøver ikke at leje for hele uger - I er også velkomne på miniferie i 3-5 dage, hvis det passer med de øvrige bestillinger på feriehusene. Husk at vi også gerne bestiller færgebilletter for jer - og det er altid til billigere priser, end hvis I selv bestiller billetterne.

Bestil jeres ferie
Glæd jer til en skøn ferie i Svaneke Sommerhuse. Bestil jeres ferie ved at indtaste den ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden eller ring til os nu: 56 95 85 66 - så kan du få gode tips til en skøn ferie. 

Den berømte 'Hønseskidnings-konkurrence' i Svaneke

Svaneke Bryghus

Hullehavn

Borgerhuset - spisestue

Borgerhuset - soveværelse

Borgerhuset - terrasse

Borgerhuset - sofaarrangement

Borgerhuset - dobbeltseng

Borgerhuset - badeværelse

Borgerhuset - køkken

Borgerhuset - enkeltsenge

Svaneke Havn

Vis pris og ledige perioder

Svaneke Sommerhuse: Borgerhuset 6 personer
Hvornår vil du afsted?

Borgerhuset
Borgerhuset er en dejlig ferielejlighed for 6 personer beliggende i Borgergade i Svaneke - deraf navnet "Borgerhuset". Borgerhuset ligger 20 meter fra Byfogedhuset, så hvis I er to familier på tur, kan I vælge at leje begge huse - og dermed bo tæt på hinanden uden at være nødt til at dele hus.

Svaneke Torv er lige om hjørnet
Mindre end 100 meter fra Borgerhuset finder du Svaneke Torv med den skønne stemning. Glæd dig til de hyggelige torvedage, hvor de lokale handlende tilbyder dig alt fra sjove antikviteter til lækre æbleskiver, som også smager godt på en varm sommerdag!

På torvet kan du også blive fristet med dejlig mad og kolde drikke på Svaneke Bryghus, som i løbet af få år er blevet kendt i hele Danmark for sine gode øl.

Priser og bestilling
I kan se priser ved at trykke på prislisten. I kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen øverst til højre på siden. Vælg "Sanderhuset" på listen og indtast jeres ønskede ankomst- og afrejsedag. I er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 56 95 85 66.

Flere fristelser venter dig
Fortsæt videre ned mod havnen og pas på fristelserne undervejs, for du passerer både butikker med håndlavet is, bolsjer, lakridser og vingummi...og det er ikke kun din mund, der kan glæde sig. Dine øjne vil også elske de lækre designerbutikker med tøj og kunst, som du finder overalt i den hyggelig by.

Forsæt mod Svaneke Havn med et smil på læben og køb frisk fisk hos de lokale fiskerbåde. Eller gå videre langs kysten til den lille naturhavn "Hullehavn", hvor en af Bornholms hemmelige perler befinder sig: Cafe'en Sydøst for Paradis. Mens ungerne bader ved den hyggelige strand, kan du nyde lækker kaffe, tapasretter eller farverige drinks.

Indretningsbeskrivelse af Borgergadehuset
Dejlig ferielejlighed for 6 personer: Entre med indgang til badeværelse og to soveværelser med hver to enkeltsenge. I det ene soveværelse kan sengene stilles sammen til en dobbeltseng. Fra entreen kommer du videre til det store køkken med tilhørende spiseafdeling, stue med sofaarrangement og tv. Fra stuen er der adgang til det tredje soveværelse (to enkeltsenge). Bemærk, at stuen er indrettet med en ældre, men funktionel, møblering. 

Fra stuen er der også udgang til en hyggelig terrasse med havemøbler. Terrassen har adgang til en fælleshave, hvor der er grill-muligheder. Fælleshaven deles med 2 andre ferieboliger. 

Priser og bestilling
Du kan se priser ved at trykke på prislisten. Du kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen øverst på siden. Vælg "Borgerhuset" på listen og indtast din ønskede ankomst- og afrejsedag. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 56 95 85 66.

Informationer om Borgergadehuset
* Adresse: Borgergade 7, 3740 Svaneke
* Antal soveværelser: 3 soveværelser
* Antal badeværelser: 1 badeværelse
* Hårde hvidevarer: Komfur, opvaskemaskine samt køleskab med lille fryser
* Husareal: 106 m2
* Byggeår: 2004
* Afstand til havn med bademuligheder: 300 meter
* Afstand til centrum i Svaneke: 100 meter
* Afstand til restaurant: 150 meter
* Afstand til sandstrand: 1.000 meter
* Internet: Ja, Borgerhuset har gratis internet
* Vaskemulighed: Ja, der er vaskemaskine i kælderum
* Husdyr: Nej, husdyr er ikke tilladt i Borgerhuset
* Røg: Huset er røgfrit
* Parkering: Du kan parkere lige ved Borgerhuset
* Ankomstdag: I perioden 2. juli - 13. august er søndag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder er der fri ankomst- og afrejsedag. I perioden før 2. juli og efter 13. august kan du således også bestille mini-ferier på 3-4-5 nætter.
* Ankomst-Afrejse: Ankomst fra kl. 15:00 på ankomstdagen. Afrejse senest kl. 10:00 på afrejsedagen.

Byfogedhuset

Byfogedhuset - gårdhave

Byfogedhuset - badeværelse

Byfogedhuset - stue

Byfogedhuset - soveværelse

Byfogedhuset - have

Byfogedhuset - pejs

Byfogedhuset - køkken

Svaneke Havn

Vis pris og ledige perioder

Svaneke Sommerhuse: Byfogedhuset 4 personer
Hvornår vil du afsted?

Byfogedhuset
Byfogedhuset er et lækkert feriehus for 4 personer. Feriehuset ligger blot 100 meter fra Svaneke Torv og det skønne torveliv. Glæd dig til et flot feriehus indrettet i en flot new yorker stil. Vælg Byfogedhuset, hvis du ønsker en feriebolig i høj kvalitet og med en perfekt beliggenhed i Svaneke.

Svaneke Torv
Få skridt fra Byfogedhuset ligger Svaneke Torv. Glæd dig til de hyggelige torvedage. Stemningen er høj - og der er masser af sjove tilbud hos de lokale torvehandlende.

Frister det med en kold øl på Svaneke Bryghus, eller går du videre til de næste fristelser? Svaneke er fyldt med lækkerier. Håndlavet is, bolsjer, lakridser og vingummi...og det er ikke kun din mund, der kan glæde sig. Dine øjne vil også elske de lækre designerbutikker med tøj, glaskunst og antikvitetshandlere.

Med et smil på læben fortsætter du til Svaneke Havn. Her kan du få frisk fisk hos de lokale fiskerbåde, eller måske bare nyde den skønne stemning. Snart kommer en liflig duft dig i møde. Svaneke Røgeri byder dig indenfor med et væld af skønne røgvarer. 

Tag en tur langs den smukke kyststi i Svaneke. Sæt jer på de varme klipper. Nyd ferien og hinanden. 

Det er ikke uden grund, at Svaneke er Bornholms mest eftertragtede ferieby...og når du vælger Byfogedhuset bor du perfekt i Svaneke.

Indretningsbeskrivelse af Byfogedhuset
Lækkert feriehus for 4 personer. God entré med garderobeskabe. Flot og højloftet stue med spiseafdeling, sofaarrangement og tv. Dejligt lyst badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Fra stuen er der indgang til et veludstyret køkken med opvaskemaskine, køleskab og frostbox. Lejligheden har 2 gode soveværelser, som begge er indrettet med en dobbeltseng samt garderobeskabe.

Fra stuen er der udgang til en hyggelig terrasse med havemøbler. Terrassen fører videre ud i en lille fælleshave, hvor der er grill-muligheder (fælleshaven deles med 2 andre ferieboliger).

Priser og bestilling
Du kan se priser ved at trykke på prislisten. Du kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen øverst til højre på siden. Vælg "Byfogedhuset" på listen og indtast din ønskede ankomst- og afrejsedag. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 56 95 85 66.

Informationer om Byfogedhuset
* Adresse: Byfogedbakken 4B, 3740 Svaneke
* Antal soveværelser: 2 soveværelser med hver 1 x dobbeltseng
* Antal badeværelser: 1 badeværelse
* Hårde hvidevarer: Komfur, opvaskemaskine samt køleskab med lille fryser
* Vaskemuligheder: Ja, der er vaskemaskine i badeværelset
* Brændeovn: Ja
* Husareal: 91 m2
* Byggeår: 2004  
* Afstand til havn med bademuligheder: 300 meter
* Afstand til centrum i Svaneke: 100 meter
* Afstand til restaurant: 100 meter
* Afstand til sandstrand: 1.000 meter
* Husdyr: Nej, husdyr er ikke tilladt i Byfogedhuset
* Røg: Huset er røgfrit
* Internet: Ja
* Parkering: Du kan parkere lige ved Byfogedhuset
* Ankomstdag: I perioden 3. juli - 14. august er søndag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder er der fri ankomst- og afrejsedag. Efter 14. august kan du således også bestille mini-ferier på 3-4-5 nætter.
* Ankomst-Afrejse: Ankomst fra kl. 15:00 på ankomstdagen. Afrejse senest kl. 10:00 på afrejsedagen. 

Bülowhuset

Bülowhuset - soveværelse

Bülowhuset - porcelænspejs

Bülowhuset - stue

Bülowhuset - badeværelse

Bülowhuset - køkken

Bülowhuset - spisestue

Bülowhuset - terrasse

Bülowhuset - ekstra soveværelse

Vis pris og ledige perioder

Svaneke Sommerhuse: Bülowhuset 10 personer
Hvornår vil du afsted?

Bülowhuset. Svaneke. Charmerende feriehus for 10 personer 
Bülowhuset er et stort og charmerende feriehus for 10 personer beliggende i Svaneke. Feriehuset har en kvalitet og charme, som sjældent findes i udlejningshuse. Bülowhuset er beliggende på samme store grund som Æblehuset, og de to huse har fælles indkørsel. Hvis I er en stor familie eller gruppe, har I således mulighed for at leje begge huse samtidig. I højsæsonen har Bülowhuset skiftedag lørdag, men uden for højsæsonen kan I komme og afrejse på alle ugens dage.

Bülowhuset ligger blot 300 meter fra den flotte klippekyst, hvor I har mulighed for at bade fra klipperne. Mod syd går kyststien ind til Svaneke langs en af Bornholms flotteste kyststrækninger. Glæd jer til en skøn panoramaudsigt over havet til Christiansø i horisonten. Når I går videre ad stien, vil I snart kunne se Svaneke Røgeri med de karakteristiske skorstene, og en livlig duft af fiskelækkerier vil komme jer i møde.

Vælger I at tage kyststien mod nord, kommer I efter blot 800 meter til det lille fiskerleje Listed. Har I lyst til forkælelse, skal I prøve Hummerhytten, der er indrettet i et tidligere røgeri. I den lille restaurant kan I - som navnet antyder - få lækre friskkogte hummere og andre delikatesser. Nyd udsigten over havet, mens I går videre i det lille fiskerleje. Prøv at kigge forbi den lokale guldsmed Sebastian Frost, som skaber flotte designer-smykker i mange prisklasser.

Priser og bestilling
I kan se priser ved at trykke på prislisten. I kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen øverst til højre på siden. Vælg "Bülowhuset" på listen og indtast jeres jeres ønskede ankomst- og afrejsedag. I er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 5695 8566.

Indretningsbeskrivelse af Bülowhuset
Stueplan: Entre med fordelingsgang. Badeværelse med du/wc og badekar. Soveværelse med dobbeltseng. Stort køkken/alrum. Spisestue med plads til 12 personer. Stor charmerende stue med flot antik keramikovn.

Første etage: Stort soveværelse med dobbeltseng. Soveværelse med to enkelt senge. Repos med kig til havet.

Underetage: Stort soveværelse med dobbeltseng. Badeværelse med du/wc. Soveværelse med 1½ mands seng (adgang til soveværelse via badeværelse). Vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler.

Udenomsarealer: Stor have med græsplæne med æbletræer foran huset. Bag huset er der en dejlig gårdhave med terrassemøbler, bålplads og masser af hyggekroge.

Husinformationer om Bülowhuset
* Adresse: Hans Thygesensvej 62, 3740 Svaneke
* Antal soveværelser: 5 soveværelser med i alt 10 sovepladser
* Antal badeværelser: 2 badeværelser
* Hårde hvidevarer: Komfur med keramisk induktion, opvaskemaskine, køleskab og skabsfryser.
* Vaskemuligheder: Ja, vaskemaskine og tørretumbler
* Grundareal: 2.250 m2
* Husareal: 190 m2
* Afstand til kyst: 300 meter
* Afstand til centrum i Svaneke: 1.500 meter
* Afstand til restaurant: 1.000 meter (Listed) og 1.500 meter (Svaneke)
* Husdyr: Husdyr er desværre ikke tilladt i feriehuset
* Røg: Huset er røgfrit
* Ankomstdag: I højsæsonen er søndag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder er der fri ankomst- og afrejsedag.
* Ankomst-Afrejse: Ankomst fra kl. 15:00 på ankomstdagen. Afrejse senest kl. 10:00 på afrejsedagen.

Møllehuset - Åbent køkken

Møllehuset - soveværelse

Møllehuset - stue

Møllehuset - terrasse

Møllehuset - spisebord

Møllehuset - have

Vis pris og ledige perioder

Svaneke Sommerhuse: Møllehuset 4 personer
Hvornår vil du afsted?

Møllehuset. Flot sommerhus for 4 personer i Svaneke
Møllehuset er et dejligt feriehus skønt beliggende på vandsiden af "Møllebakken" - tæt ved Svanekes mere end 380 år gamle stubmølle - deraf navnet Møllehuset.

Feriehuset er på 100 m2 fordelt på to plan. I stueetagen bliver I mødt af en hyggelig entre, som fører jer videre til den store stue og køkkenet. Det ligeledes store køkken giver jer god mulighed for at lave ferielækkerier. Fra stuen er der udgang til to dejlige terrasser, ligesom I også kan nyde ferielivet i den store have med grillborde og hyggekroge. 

Med blot 600 meter til Torvet i Svaneke har Møllehuset en central beliggenhed - men I bor samtidigt roligt, idet Møllehuset ligger tilbagetrukket fra vejen.

Ligeved Møllehuset går en lille sti ned til Østersøen, hvor I kan bade fra klipperne. Fortsætter I lidt videre, kommer I til den idylliske Vigehavn, hvor små fiskejoller skaber en hyggelig atmosfære. Vigehavn er en lille naturhavn, som har været brugt i århundreder. Fra Vigehavnen fortsætter stien langs flotte gamle bindingsværkshuse - og snart vil en liflig duft af fiskelækkerier fra Svaneke Røgeri komme jer i møde.

Glæd jer til en skøn ferie i Møllehuset. Et flot og godt beliggende hus til en attraktiv lejepris.

Prisliste og bestilling
I kan se priser ved at trykke på prislisten. I kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen øverst til højre på siden. Vælg "Møllehuset" på listen og indtast jeres ønskede ankomst- og afrejsedag. I er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 5695 8566.

Stueplan: Entre med trappe op til første sal samt indgang til stuen. Stor og flot stue med sofaarrangement, spiseafdeling, hyggebænk og stort køkken med brændeovn. Køkkenet er veludstyret med blandt andet køleskab, komfur, microovn og opvaskemaskine. Fra stuen er der udgang til til to dejlige terrasser med havemøbler og grill.

1. sal: To identiske soveværelser med hver to senge. Forrum med kommoder og garderobe. Dejligt badeværelse med du/wc.

Udenomsarealer: Stor have med græsplæne, hyggelige træer og grillborde.

Informationer om Møllehuset
* Adresse: Møllebakken 6B, 3740 Svaneke
* Antal soveværelser: 2 soveværelser med i alt 4 sovepladser
* Antal badeværelser: 1 badeværelse
* Hårde hvidevarer: Komfur, opvaskemaskine, køleskab med fryseplads samt microovn.
* Vaskemuligheder: Ja, gæster i Møllehuset har adgang til vaskemaskine mod betaling
* Internet: Ja, Møllehuset har gratis internet
* Brændeovn: Ja, Møllehuset har brændeovn
* Grundareal: 703 m2
* Husareal: 100 m2
* Afstand til havet: 300 meter
* Afstand til centrum i Svaneke: 600 meter
* Afstand til restaurant: 600 meter
* Husdyr: Husdyr er desværre ikke tilladt i feriehuset
* Røg: Huset er røgfrit
* Ankomstdag: I højsæsonen er søndag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder er der fri ankomst- og afrejsedag.
* Ankomst-Afrejse: Ankomst fra kl. 15:00 på ankomstdagen. Afrejse senest kl. 10:00 på afrejsedagen.

Postgadehuset i Svaneke

Postgadehuset - spisebord

Postgadehuset - stue

Postgadehuset - Svøm i nærliggende pool

Postgadehuset - stue med udsigt til køkken

Postgadehuset - tæt på hyggelig gårdhave

Vis pris og ledige perioder

Svaneke Sommerhuse: Postgade 8-10 personer
Hvornår vil du afsted?

Postgadehuset. Svaneke. Dejligt feriehus for 8-10 personer 
Postgadehuset er den tidligere bestyrerbolig til Hotel Østersøen Ferielejligheder. I dag er bestyrerboligen omdannet til et dejligt feriehus for 8-10 personer, men I har fortsat adgang til Hotel Østersøens hyggelige gårdhave med palmer, figentræer, rosenbuske - og ikke mindst den skønne swimmingpool.

Postgadehuset har en særdeles central beliggenhed. I er blot 100 meter fra havnen, og torvet med sit skønne handelsliv ligger kun 300 meter væk. Har I lyst til en lille anretning eller en god kop kaffe ligger Svaneke Cafe 50 meter fra Postgadehuset. Og rundt om det andet hjørne ligger Glastorvet med sine små butikker og Pernille Bülows spændende glaspusteri. Kort sagt: I kan ikke få et feriehus med bedre beliggenhed i selve Svaneke.

Priser og bestilling
I kan se priser ved at trykke på prislisten. I kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen øverst til højre på siden. Vælg "Postgadehuset" på listen og indtast jeres ønskede ankomst- og afrejsedag. I er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 5695 8566.

Indretningsbeskrivelse af Postgadehuset
Dejligt feriehus for 8-10 personer.

Stue-etage: Entre. Køkken med komfur og opvaskemaskine. Badeværelse med du/wc. Stor stue med brændeovn. Tre sovepladser på sovesofaer i stuen. 

Første-etage: Badeværelse med du/wc. To soveværelser med hver 2 senge. Stort soveværelse med dobbeltseng og en enkelt seng.

Udenomsarealer: Egen lille have med havemøbler. Adgang til swimmingpool (beliggende 10 meter fra feriehuset)

Husinformationer om Postgadehuset
* Adresse: Postgade 2A, 3740 Svaneke
* Antal sovepladser: 10 sovepladser heraf 3 på sovesofaer
* Antal badeværelser: 2 badeværelser
* Hårde hvidevarer: Komfur, opvaskemaskine, køleskab med lille fryser
* Vaskemuligheder: Ja, på Hotel Østersøen Ferielejligheder (10 meter)
* Grundareal: 302 m2
* Husareal: 149 m2
* Afstand til kyst: 100 meter
* Afstand til centrum i Svaneke: 300 meter
* Afstand til restaurant: 50 meter
* Husdyr: Nej, det er ikke tilladt at have husdyr i Postgadehuset
* Røg: Nej, det er ikke tilladt at ryge i Postgadehuset

Æblehuset - udefra

Æblehuset - soveværelse

Æblehuset - stor stue

Æblehuset - køkken

Æblehuset - sofaarrangement

Vis pris og ledige perioder

Svaneke Sommerhuse: Æblehuset 4-6 personer
Hvornår vil du afsted?

Æblehuset. Svaneke. Dejligt feriehus for 4-6 personer 
Æblehuset er et dejligt feriehus for 4-6 personer beliggende i Svaneke. Feriehuset har en lys indretning med mange hyggelige detaljer. Fra stuen er der udgang til en skøn lille gårdhave, hvor I kan nyde, at Svaneke er den by på Bornholm med flest solskinstimer.  

Æblehuset er beliggende på samme store grund som Bülowhuset, og de to huse har fælles indkørsel. Hvis I er en stor familie eller gruppe, har I således mulighed for at leje begge huse samtidig.

Æblehuset ligger blot 300 meter fra den flotte klippekyst, hvor I har mulighed for at bade fra klipperne. Mod syd går kyststien ind til Svaneke langs en af Bornholms flotte kyststrækninger. Glæd jer til en flot panoramaudsigt over havet til Christiansø i horisonten. Når I går videre ad stien, vil I snart kunne se Svaneke Røgeri med de karakteristiske skorstene, og en livlig duft af fiskelækkerier vil komme jer i møde.

Vælger I at tage kyststien mod nord, kommer I efter blot 800 meter til det lille fiskerleje Listed. Har I lyst til forkælelse, skal I prøve Hummerhytten, der er indrettet i et tidligere røgeri. I den lille restaurant kan I - som navnet antyder - få lækre friskkogte hummere og andre delikatesser. Nyd udsigten over havet, mens I går videre i det lille fiskerleje. Prøv at kigge forbi den lokale guldsmed Sebastian Frost, som skaber flotte designer-smykker i mange prisklasser.

Priser og bestilling
I kan se priser ved at trykke på prislisten. I kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen øverst til højre på siden. Vælg "Æblehuset" på listen og indtast jeres ønskede ankomst- og afrejsedag. I er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 5695 8566.

Indretningsbeskrivelse af Æblehuset
Hyggeligt feriehus for 4-6 personer renoveret i 2012. Køkken med el-komfur. Badeværelse med du/wc. 2 Soveværelser med hver 2 senge. Opholdsrum med 2 sovepladser på sovesofa. Egen lille have med tilhørende lukket gårdhave.

Informationer om Æblehuset
* Adresse: Hans Thygesensvej 60, 3740 Svaneke
* Antal soveværelser: 2 soveværelser samt to sovepladser på sovesofa i stue (6 sovepladser i alt)
* Antal badeværelser: 1 badeværelse
* Hårde hvidevarer: El-Komfur, lille opvaskemaskine, køleskab med lille fryser
* Vaskemuligheder: Nej
* Grundareal: 1.005 m2
* Husareal: 60 m2
* Afstand til kyst: 300 meter
* Afstand til centrum i Svaneke: 1.500 meter
* Afstand til restaurant: 1.000 meter (Listed) og 1.500 meter (Svaneke)
* Husdyr: Husdyr er desværre ikke tilladt i feriehuset
* Røg: Huset er røgfrit
* Ankomstdag: I højsæsonen er søndag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder er der fri ankomst- og afrejsedag.
* Ankomst-Afrejse: Ankomst fra kl. 15:00 på ankomstdagen. Afrejse senest kl. 10:00 på afrejsedagen.

Prisliste for Sommerhuse i Svaneke (Priser i DKK)

Prisliste i DKK
Vores prisliste er opdelt i to dele:

* En prisliste, når I selv klarer transporten til Bornholm
* En prisliste, hvor Ystad-Rønne færgen er inkluderet (bil inkl. op til 5 personer)

Hvis I vælger en pris, hvor færgen er inkluderet, sørger vi for at booke billetterne for jer - og det er selvfølgelig altid til en billigere pris, end hvis I selv bestiller. Vi giver jer prisgaranti for, at I ikke kan købe opholdet til en billigere pris end hos os.

Alle vores priser er inklusive rengøring ved ankomst/afrejse, strøm- og varmeforbrug. En gratis afbestillingsforsikring er ligeledes inkluderet.

I kan afrejse og ankomme på alle ugens dage, og I behøver ikke at leje hele uger. I er også meget velkomne på mini-ferier i eksempelvis 3-5 dage. Hvis I er i tvivl om, hvad prisen for jeres ophold bliver, kan I prøve at indtaste ankomst- og afrejsedagen i bookingsfunktionen øverst på siden, så fremkommer prisen.

Priser pr. hus i DKK for ophold UDEN transport til Bornholm

Svaneke Sommerhuse

Borgerhuset 6 personer
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
02-07-2017 08-07-2017 4.8361.3528.8928.112
09-07-2017 29-07-2017 5.8761.69910.97210.192
30-07-2017 05-08-2017 5.0961.4399.4128.632
06-08-2017 19-08-2017 3.7961.0056.8126.032
20-08-2017 26-08-2017 3.2768325.7724.992
27-08-2017 02-09-2017 3.0427545.3044.524
03-09-2017 16-09-2017 2.7826674.7844.004
17-09-2017 30-09-2017 2.5225814.2643.484
01-10-2017 14-10-2017 2.2885033.7963.016
15-10-2017 22-10-2017 2.8086764.8364.056

Byfogedhuset 4 personer
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
17-09-2017 30-09-2017 2.7306674.7324.004
01-10-2017 14-10-2017 2.2365033.7443.016
15-10-2017 21-10-2017 3.0167635.3044.576
22-10-2017 21-12-2017 2.0274333.3272.599
22-12-2017 31-12-2017 3.3808846.0325.304
01-01-2018 03-03-2018 2.0644443.3962.662
04-03-2018 24-03-2018 2.3325333.9313.198
25-03-2018 31-03-2018 3.4509066.1675.434
01-04-2018 21-04-2018 2.8527064.9714.238
22-04-2018 28-04-2018 3.3988886.0635.330
29-04-2018 05-05-2018 2.8527064.9714.238
06-05-2018 12-05-2018 3.3988886.0635.330
13-05-2018 19-05-2018 2.8527064.9714.238
20-05-2018 26-05-2018 3.3988886.0635.330
27-05-2018 09-06-2018 3.1257975.5174.784
10-06-2018 10-06-2018 6.1151.79411.49710.764
11-06-2018 16-06-2018 6.1151.79411.49710.764
17-06-2018 17-06-2018 3.3728806.0115.278
18-06-2018 23-06-2018 3.3728806.0115.278
24-06-2018 01-07-2018 4.0351.1017.3376.604
02-07-2018 07-07-2018 5.2571.5089.7819.048
08-07-2018 28-07-2018 6.6091.95912.48511.752
29-07-2018 04-08-2018 5.5301.59910.3279.594
05-08-2018 12-08-2018 4.1651.1447.5976.864
13-08-2018 18-08-2018 4.1651.1447.5976.864
19-08-2018 25-08-2018 3.6199626.5055.772
26-08-2018 01-09-2018 3.3728806.0115.278
02-09-2018 15-09-2018 3.0997895.4654.732
16-09-2018 29-09-2018 2.8266984.9194.186
30-09-2018 13-10-2018 2.2805163.8273.094
14-10-2018 20-10-2018 3.1257975.5174.784
21-10-2018 21-12-2018 2.0644443.3962.662
22-12-2018 31-12-2018 3.5029236.2715.538

Bülowhuset 10 personer
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
02-07-2017 16-07-2017 8.4032.36415.49614.186
17-07-2017 05-08-2017 8.7252.47116.13914.828
06-08-2017 13-08-2017 6.8851.85812.46011.150
14-08-2017 26-08-2017 5.7641.48410.2178.907
27-08-2017 01-10-2017 4.5421.0777.7736.463

Møllehuset 4 personer
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
01-09-2017 30-09-2017 2.9177615.2004.566
01-10-2017 13-10-2017 2.2985553.9623.328
14-10-2017 20-10-2017 2.9177615.2004.566
21-10-2017 26-10-2017 2.2985553.9623.328
27-10-2017 31-10-2017 2.9177615.2004.566
01-03-2018 09-06-2018 2.9587755.2824.648
10-06-2018 10-06-2018 5.2841.5509.9339.299
11-06-2018 16-06-2018 5.2841.5509.9339.299
17-06-2018 17-06-2018 3.2938865.9515.316
18-06-2018 23-06-2018 3.2938865.9515.316
24-06-2018 01-07-2018 4.1221.1637.6106.975
02-07-2018 14-07-2018 5.8291.73211.02410.390
15-07-2018 04-08-2018 6.3191.89512.00411.369
05-08-2018 12-08-2018 4.3251.2308.0157.381
13-08-2018 18-08-2018 4.3251.2308.0157.381
19-08-2018 31-10-2018 2.9587755.2824.648

Postgade 8-10 personer
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
03-09-2017 01-10-2017 5.1091.3659.2048.190
01-01-2018 24-03-2018 3.9889866.9475.918
25-03-2018 02-04-2018 5.0531.3419.0778.048
03-04-2018 09-05-2018 5.1251.3659.2208.190
10-05-2018 13-05-2018 5.4091.4609.7878.758
14-05-2018 10-06-2018 5.1951.3899.3618.331
11-06-2018 12-06-2018 5.1951.3899.3618.331
13-06-2018 16-06-2018 10.5983.19020.16719.137
17-06-2018 17-06-2018 6.1571.70911.28410.254
18-06-2018 23-06-2018 6.1571.70911.28410.254
24-06-2018 01-07-2018 7.2632.07813.49612.466
02-07-2018 07-07-2018 8.5502.50716.07015.040
08-07-2018 14-07-2018 9.7342.90118.43817.409
15-07-2018 28-07-2018 10.2943.08819.55818.529
29-07-2018 04-08-2018 8.9212.63116.81315.783
05-08-2018 12-08-2018 8.9172.62916.80415.775
13-08-2018 01-09-2018 6.5441.83812.05911.029
02-09-2018 15-09-2018 5.4571.4769.8848.855
16-09-2018 13-10-2018 5.3821.4519.7348.705
14-10-2018 20-10-2018 5.8911.62010.7539.723
21-10-2018 31-10-2018 4.7941.2558.5597.530

Æblehuset 4-6 personer
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
02-07-2017 15-07-2017 3.8931.1357.2986.809
16-07-2017 05-08-2017 4.0491.1877.6107.121
06-08-2017 13-08-2017 3.4319816.3745.885
14-08-2017 02-09-2017 3.0208445.5525.063
03-09-2017 01-10-2017 2.1625583.8363.347

Priser pr. hus i DKK for ophold INKLUSIVE færge Ystad-Rønne tur/retur

Svaneke Sommerhuse

Borgerhuset 6 personer
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
02-07-2017 08-07-2017 6.4901.35210.5468.112
09-07-2017 29-07-2017 7.5301.69912.62610.192
30-07-2017 05-08-2017 6.7501.43911.0668.632
06-08-2017 19-08-2017 5.4501.0058.4666.032
20-08-2017 26-08-2017 3.9448326.4404.992
27-08-2017 02-09-2017 3.7107545.9724.524
03-09-2017 16-09-2017 3.4506675.4524.004
17-09-2017 30-09-2017 3.1905814.9323.484
01-10-2017 14-10-2017 2.9565034.4643.016
15-10-2017 22-10-2017 3.4766765.5044.056

Byfogedhuset 4 personer
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
17-09-2017 30-09-2017 3.3986675.4004.004
01-10-2017 14-10-2017 2.9045034.4123.016
15-10-2017 21-10-2017 3.6847635.9724.576
22-10-2017 21-12-2017 2.6954333.9952.599
22-12-2017 31-12-2017 4.0488846.7005.304
01-01-2018 03-03-2018 2.7414444.0732.662
04-03-2018 24-03-2018 3.0095334.6083.198
25-03-2018 31-03-2018 4.1279066.8445.434
01-04-2018 21-04-2018 3.5297065.6484.238
22-04-2018 28-04-2018 4.0758886.7405.330
29-04-2018 05-05-2018 3.5297065.6484.238
06-05-2018 12-05-2018 4.0758886.7405.330
13-05-2018 19-05-2018 3.5297065.6484.238
20-05-2018 26-05-2018 4.0758886.7405.330
27-05-2018 09-06-2018 3.8027976.1944.784
10-06-2018 10-06-2018 6.7921.79412.17410.764
11-06-2018 16-06-2018 8.0271.79413.40910.764
17-06-2018 17-06-2018 5.2848807.9235.278
18-06-2018 23-06-2018 4.5048807.1435.278
24-06-2018 01-07-2018 5.1671.1018.4696.604
02-07-2018 07-07-2018 7.1691.50811.6939.048
08-07-2018 28-07-2018 8.5211.95914.39711.752
29-07-2018 04-08-2018 7.4421.59912.2399.594
05-08-2018 12-08-2018 6.0771.1449.5096.864
13-08-2018 18-08-2018 4.9131.1448.3456.864
19-08-2018 25-08-2018 4.3679627.2535.772
26-08-2018 01-09-2018 4.1208806.7595.278
02-09-2018 15-09-2018 3.8477896.2134.732
16-09-2018 29-09-2018 3.5746985.6674.186
30-09-2018 13-10-2018 3.0285164.5753.094
14-10-2018 20-10-2018 3.8737976.2654.784
21-10-2018 21-12-2018 2.8124444.1432.662
22-12-2018 31-12-2018 4.2509237.0195.538

Bülowhuset 10 personer
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
02-07-2017 16-07-2017 10.0572.36417.15014.186
17-07-2017 05-08-2017 10.3782.47117.79214.828
06-08-2017 13-08-2017 8.5391.85814.11411.150
14-08-2017 26-08-2017 6.4311.48410.8858.907
27-08-2017 01-10-2017 5.2091.0778.4416.463

Møllehuset 4 personer
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
01-09-2017 30-09-2017 3.5857615.8684.566
01-10-2017 13-10-2017 2.9665554.6303.328
14-10-2017 20-10-2017 3.5857615.8684.566
21-10-2017 26-10-2017 2.9665554.6303.328
27-10-2017 31-10-2017 3.5857615.8684.566
01-03-2018 09-06-2018 3.6357755.9594.648
10-06-2018 10-06-2018 5.9611.55010.6109.299
11-06-2018 16-06-2018 7.1951.55011.8459.299
17-06-2018 17-06-2018 5.2048867.8625.316
18-06-2018 23-06-2018 4.4248867.0825.316
24-06-2018 01-07-2018 5.2541.1638.7416.975
02-07-2018 14-07-2018 7.7411.73212.93610.390
15-07-2018 04-08-2018 8.2311.89513.91511.369
05-08-2018 12-08-2018 6.2361.2309.9277.381
13-08-2018 18-08-2018 5.0731.2308.7637.381
19-08-2018 31-10-2018 3.7067756.0304.648

Postgade 8-10 personer
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
03-09-2017 01-10-2017 5.7771.3659.8728.190
01-01-2018 24-03-2018 4.6659867.6245.918
25-03-2018 02-04-2018 5.7301.3419.7548.048
03-04-2018 09-05-2018 5.8021.3659.8978.190
10-05-2018 13-05-2018 6.0861.46010.4648.758
14-05-2018 10-06-2018 5.8721.38910.0388.331
11-06-2018 12-06-2018 7.1071.38911.2738.331
13-06-2018 16-06-2018 12.5103.19022.07819.137
17-06-2018 17-06-2018 8.0681.70913.19610.254
18-06-2018 23-06-2018 7.2881.70912.41610.254
24-06-2018 01-07-2018 8.3942.07814.62812.466
02-07-2018 07-07-2018 10.4612.50717.98215.040
08-07-2018 14-07-2018 11.6452.90120.35017.409
15-07-2018 28-07-2018 12.2053.08821.47018.529
29-07-2018 04-08-2018 10.8332.63118.72415.783
05-08-2018 12-08-2018 10.8282.62918.71615.775
13-08-2018 01-09-2018 7.2921.83812.80711.029
02-09-2018 15-09-2018 6.2051.47610.6328.855
16-09-2018 13-10-2018 6.1301.45110.4828.705
14-10-2018 20-10-2018 6.6391.62011.5009.723
21-10-2018 31-10-2018 5.5421.2559.3077.530

Æblehuset 4-6 personer
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
02-07-2017 15-07-2017 5.5471.1358.9516.809
16-07-2017 05-08-2017 5.7031.1879.2637.121
06-08-2017 13-08-2017 5.0859818.0285.885
14-08-2017 02-09-2017 3.6888446.2195.063
03-09-2017 01-10-2017 2.8305584.5033.347

Færgetillæg på fredage-lørdage-søndage i perioden 3/1-3/7 samt 10/8-31/12
* For ankomst eller afrejse på fredage, lørdage og søndage har færgen et weekend tillæg på DKK 409.

Færgetillæg på fredage-lørdage-søndage i perioden 4/7-9/8
* For ankomst eller afrejse på fredage, lørdage og søndage i perioden 4/7-9/8 har færgen et weekend tillæg på DKK 270 pr. overfart.

Færgetillæg for høje/lange biler
* Hvis jeres bil er over 1,95 meter i højden - eller over 6,00 meter i længden - er der et færgetillæg. Kontakt os venligst herom på 5695 8566.

Folkemøde - Specielle Priser & Bestillingsregler
I forbindelse med Folkemødet er der specielle priser og bestillingsregler. Kontakt os for nærmere information.

Tag en hyggelig aftentur i Hullehavn

Flotte bindingsværkshuse i Svaneke

Hyggelige Svaneke Havn

Svaneke Bryghus

Svaneke. Bornholms østligste by. Hygge og atmosfære

Svaneke har som en af de meget få byer i Europa fået Europarådets guldmedalje for "Fremragende bybevaring". På en tur med den lokale heste-sporvogn kan I læne jer tilbage og betragte de smukke gamle bindingsværkshuse.

Oplev havnestemningen
På havnen kan I nyde det skønne havnemiljø - eller måske lade jer friste af en dejlig kop kaffe på en af de hyggelige cafeer. Gå videre op ad de små gader til Torvet, hvor der altid er en festlig stemning - særligt på torvedagene, hvor der er mulighed for at slå en god handel af med de lokale. Og vi vil også anbefale, at I besøger Svaneke Købmandshandel, som er en levende og hyggelig købmandsbutik anno 1950erne.  

Svaneke - Bornholms kreative centrum
Men Svaneke er ikke bare hygge. Svaneke er også Bornholms kreative centrum. Her er alt, hvad hjertet, øjnene og ganen kan ønske sig: Glaskunst. Malerier. Designertøj. Håndlavet lakrids, chokolade, is og bolcher. - Og så skal vi selvfølgelig ikke glemme Svaneke Bryghus med sine vidtpræmierede øl, og det lokale røgeri med de lækre fiskedelikatesser. Hvis I har børn med, vil de elske at lege på kanonerne ved Svaneke Røgeri. Og stemningen kommer op i et endnu højere niveau, når I deltager i Svanekes udgave af lotto: "Hønseskidning". Spillet går i al sin enkelthed ud på, at man slipper 3 høns løs på et stort bingofelt. Så gælder det om at spille på, hvor hønsene først lægger en "klat". Det skal opleves!

En stærkt vanedannende by
Det er ikke blot turisterne, som elsker Svaneke. Svaneke er også byen med nogle af de højeste huspriser på Bornholm. Og det er ikke bare bornholmere, som flytter til byen. Der er mange turister, som har glemt alt om returbilletten til "Danmark" efter deres møde med Svaneke. Vi skal derfor advare om, at et besøg i Svaneke kan blive stærkt vanedannende... 

Priser og bestilling
I kan se priser ved at trykke på prislisten. I kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgelsesboksen øverst på siden. Vælg det ønskede hus på listen og indtast jeres ønskede ankomst- og afrejsedag. I er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 56 95 85 66.

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.