Svaneke huse - Svaneke Sommerhuse

  • Sommerhuse for 2-10 pers.
  • God beliggenhed
  • Flotte og velindrettede
  • By- og kysthuse
kort Svaneke

Flotte sommerhuse i Svaneke

Corona-Garanti
I Svaneke Sommerhuse kan du bestille ophold med corona-afbestillingsret - vi kalder det "Corona-garanti", som sikrer, at du kan afbestille dit ophold helt frem til din ankomstdag, og få din fulde indbetaling refunderet. Prisen er 195,- pr. booking. Læs mere om corona-garanti her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til skønne feriedage i Svaneke - et af Danmarks mest eftertragtede feriesteder. Der er meget få udlejningsferiehuse i Svaneke, så vi er stolte over at kunne tilbyde dig skønne ferieoplevelser i disse dejlige sommerhuse. Klik på fanerne ovenover - eller på billederne nedenfor - for at læse mere.

Miniferie også mulig
I de fleste sæsonperioder behøver du ikke at leje sommerhusene for hele hele uger. Du er således også velkommen på miniferie i ex 3-5 dage. Vi hjælper dig også gerne med at bestille fly- eller færgebilletter, hvis du ønsker det.

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie ved at indtaste den ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden eller ring til os nu: 56 95 85 66 - så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne feriedage. Vi håber, at du fandt, hvad du søgte - du kan se vores andre ferielejligheder og sommerhuse på Bornholm her.

Kyssebænken i Svaneke

Kyssebænken i Svaneke

Hullehavn Strand i Svaneke

Hullehavn Strand i Svaneke

Slap af på klipperne i Svaneke

Slap af på klipperne i Svaneke

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, elforbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter - og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.