Romantisk ferie på Bornholm

Romantiske hoteller

Ferielejligheder for 2

Sommerhuse for 2

Romantisk parferie på Bornholm

Tag på kærestetur til Bornholm og nyd den smukke natur og hinanden. Team Bornholm har flere feriesteder, der er designet for to. Find hoteller, sommerhuse eller ferielejligheder til jeres næste romantiske ophold her. 

Hoteller med romantik og havudsigt

Nyd tosomheden på et af de romantiske hoteller på Bornholm. Disse hoteller er designet til parferie og er det perfekte udgangspunkt for en weekendtur i kærlighedens tegn. Gør det hele lidt ekstra luksus og vælg et hotelværelse med havudsigt. Glem alt om at stå og lave mad, og spis i stedet på hotellets skønne restaurant, hvor I rigtig bliver forkælet med lækker mad. Vælg et spahotel eller et badehotel som prikken over i'et for jeres luksusrejse til Bornholm. Se et eksempel på et romantisk weekendophold for 2 her.

Udforsk Bornholms voksenhoteller 

Nyd et romantisk ophold på et hotel, der hersker fred og ro. På disse voksenhoteller på Bornholm, er der en aldersgrænse på minimum 14 eller 16 år. På et voksenhotel kan du nyde en børnefri ferie i en afslappet atmosfære, hvor velvære og ro er i fokus. Besøg Fredensborg Badehotel, Pension Koch eller Hotel Hammersø for at udforske dine muligheder for en voksenferie på Bornholm. 

Uforstyrret ferie for 2

Bornholm er den perfekte destination for en ferie med kæresten. Hvis I ønsker et romantisk getaway hvor I kan bo helt uforstyrret, så vælg en ferielejlighed eller et sommerhus for 2. Når I vælger et sommerhus eller en ferielejlighed til jeres parferie, kan I nyde hinandens selskab i fred og ro, og tage tingene i præcis det tempo I ønsker. Se et eksempel på en ferie hånd-i-hånd på Bornholm her.

Gaven til kæresten

Ved du ikke hvad du skal finde på i Valentins dag gave, fødselsdagsgave eller julegave? Eller trænger din kæreste til lidt forkælelse "bare fordi"? Så overrask kæresten med et gavekort på et romantisk ophold på Bornholm. Den perfekte gave til hende eller ham der har alt. Hvem bliver ikke glad for at få lidt alene-tid med kæresten på Danmarks Solskinsø? Læs mere om hvordan du købet et gavekort til en af Team Bornholms romantiske feriesteder ved at klikke her.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os:

Mandag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lørdag - Søndag: Adgang til vagttelefon
Vi besvarer telefonen i åbningstiden, men har du akut brug for hjælp, kan du altid komme videre til vores vagttelefon.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg.

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.