Abildgård All-Inclusive

  • Morgenmad inkluderet
  • Aftenbuffet inkluderet
  • Swimmingpool
  • Drikkevarer inkluderet
  • Tæt på havet
  • Lejligheder for 1-6 personer
kort Sandkås
Hyg dig ved swimmingpoolen på Hotel Abildgård

Hyg dig ved swimmingpoolen på Hotel Abildgård

Sandkås Strand ligger nedenfor Hotel Abildgaard

Sandkås Strand ligger nedenfor Hotel Abildgaard

Der er skøn havnestemning i den nærliggende havn

Der er skøn havnestemning i den nærliggende havn

Skønt all-inclusive hotel i Sandkås 

Hotel Abildgård er et af Bornholms mest populære feriesteder. Det skyldes givetvis kombinationen af den gode beliggenhed i Sandkås tæt ved havet og stranden, de flotte lejligheder/værelser, samt at både morgenmad og en dejlig aftenbuffet inklusive drikkevarer er inkluderet i din lejepris. 

Hotel Abildgård bliver derfor ofte kaldet "Abildgård - All inclusive". Hver aften kan du glæde dig til en stor varieret buffet tilberedt af hotellets chefkok. Drikkevarer ad libitum under aftensmaden (fadøl, vin og sodavand) er også inkluderet i din lejepris. Og hvis du har en sød tand, er is og kage til dessert ligeledes inkluderet. Det samme gælder selvfølgelig kaffe og te.

I løbet af dagen står kaffe, te og juice gratis til din rådighed, således at du kan hygge dig ved hotellets dejlige swimmingpool og løbende hente drikkevarer. Læs mere om menuerne og all-inclusive på Hotel Abildgård her.

Lige ved restaurantbygningen ligger hotellets swimmingpool (opvarmet 1. juni - 15. september). Snup dig en dukkert og slap af i en solvogn efterfølgende - eller måske frister det mere med et spil billard, bordtennis eller brætspil i hotellets hyggelige stuer? 

Flotte hotelværelser/ferielejligheder i Sandkås

Hotellets enkeltværelser ligger i tilknytning til restaurantbygningen, mens de øvrige værelser/lejligheder ligger i selvstændige værelsesfløje med kig til havet og omkranset af skønne grønne områder. Alle Hotel Abildgårds værelser/lejligheder blev renoveret i 2020. Glæd dig til flotte ferieboliger, der er indrettet for 1-6 personer, således at du nemt kan vælge præcis den størrelse, som passer dig. Alle værelser byder på en dejlig terrasse med morgensol, hvoraf der fra nogle af terrasserne er kig til havet. Med undtagelse af enkeltværelserne har alle ferieboligerne også eget mini-køkken. Læs mere om værelserne/lejlighederne nedenfor.

Dejlig beliggenhed i Sandkås

Hotel Abildgård ligger skønt placeret i Sandkås. Du er i gåafstand til det lille fiskerleje, Tejn, hvor der er indkøbsmuligheder og hyggeligt havneliv med fiskekuttere og cafeer. Langs kysten foran Hotel Abildgård finder du den flotte kyststi ind til Allinge. Glæd dig til skønne klippepartier og fantastiske panoramaviews ud over havet. Området ved Hotel Abildgård er for mange det "rigtige Bornholm", for det er her, at du finder den maleriske kombination af kridhvidt sand og knejsende klipper. Læs mere om Sandkås Strand og det øvrige område ved Hotel Abildgård her.

Historien om Hotel Abildgård

Den tyske kunsthandler, Herbert von Gravens, flygtede under 2. verdenskrig til Bornholm, hvor han valgte at slå sig ned på gården Abildgård i Sandkås. Gården lå idyllisk med udsigt over Østersøen og omkranset af masser af æbletræer. Snart blev der skabt et kunstnerkollektiv, som tiltrak berømte avantgardekunstnere som Carl-Henning Pedersen og Asger Jorn. I 1970'erne blev jorden foran Abildgård udstykket og omdannet til Hotel Abildgård, således at du i dag kan holde en skøn ferie i flotte rammer.

Fortrydelsesret

Vi kan alle komme til at fortryde. På Abildgård kan du købe ophold med Fortrydelsesret, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Fortrydelsesretten samtidig med bestillingen af dit ferieophold. Du kan også læse mere om Fortrydelsesretten her.

Abildgård ligger midt i den smukke, bornholmske natur

Abildgård ligger midt i den smukke, bornholmske natur

Værelserne på Abildgård er flotte og moderne indrettede

Værelserne på Abildgård er flotte og moderne indrettede

Abild betyder æble, så der er mange æbletræer ved Hotel Abildgård

Abild betyder æble, så der er mange æbletræer ved Hotel Abildgård

Der er en flot udsigt fra restauranten

Der er en flot udsigt fra restauranten

Værelser/Ferielejligheder

Enkeltværelse (1 person)

Enkeltværelserne, som ligger i tilknytning til hovedbygningen, har denne indretning: Stue/soveværelse med enkeltseng, lænestol, lille sofabord, og tv. Fra opholds- og soverummet er der indgang til badeværelse med brus og toilet. Enkeltværelserne har alle havudsigt. Til hver enkeltværelse hører en dejlig terrasse med havudsigt, der inviterer til morgenkaffe i solens første stråler. Der er trådløst internet og føntørrer enkeltværelserne. All-inklusive bestående af morgenmad, aftenbuffet samt drikkevarer er inkluderet i lejeprisen. Læs mere om menuerne og all-inclusive her.

Dobbeltværelse (2 personer)

Dobbeltværelserne på Hotel Abildgaard, som alle er i ét plan, er indrettet således: Entré, minikøkken, stue/soveværelse med skrivebord, sofa og lænestol samt tv. Fra entréen er der endvidere indgang til badeværelse med brus og toilet. Til hver dobbeltværelse hører en dejlig terrasse, der inviterer til morgenkaffe i solens første stråler. Der er trådløst internet, føntørrer og kaffemaskine på dobbeltværelserne. All-inklusive bestående af morgenmad, aftenbuffet samt drikkevarer er inkluderet i lejeprisen. Læs mere om menuerne og all-inclusive her.

Familieværelse for 3-4-5 personer

Familieværelserne på Hotel Abildgaard, som alle er i ét plan, er indrettet således: Entré, minikøkken, stue/soveværelse (dobbeltseng) med skrivebord, sofa og lænestol samt tv. Fra stuen er der indgang til soveværelse med 1-3 senge afhængig af, om du vælger et værelse for 3, 4 eller 5 personer. I værelserne for 5 personer indeholder soveværelset en enkeltseng samt køjeseng med to sengepladser. Fra entréen er der indgang til badeværelse med brus og toilet. Til hver familieværelse hører en dejlig terrasse, der inviterer til morgenkaffe i solens første stråler. Der er trådløst internet, føntørrer og kaffemaskine på familieværelserne. All-inclusive bestående af morgenmad, aftenbuffet samt drikkevarer er inkluderet i lejeprisen. Læs mere om menuerne og all-inclusive her.

Familieværelse for 6 personer

Familieværelserne for 6 personer, som alle er i ét plan, er indrettet således: Entré, minikøkken, stue/soveværelse (dobbeltseng) med skrivebord, sofa og lænestol samt tv. Endvidere er der to sideværelser med hver to enkeltsenge. Fra entréen er der også indgang til badeværelse med brus og toilet. Til hver familieværelse hører en dejlig terrasse, der inviterer til morgenkaffe i solens første stråler. Der er trådløst internet og føntørrer på familieværelserne. All-inclusive bestående af morgenmad, aftensbuffet samt drikkevarer er inkluderet i lejeprisen. Læs mere om menuerne og all-inclusive her.

Bestil din ferie nu 

Bestil din ferie på Hotel Abildgård ved at indtaste din ønskede ankomstdato i forespørgselsboksen, nederst eller øverst på siden. Her kan du se ledige datoer, samt priser for dit ophold. Du kan også bestille ved at maile til: info@teambornholm.dk. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på alle ugens dage: 56 95 85 66.

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?
Stue/soveværelse i 2-6 personers værelserne

Stue/soveværelse i 2-6 personers værelserne

Havudsigten fra enkeltværelserne

Havudsigten fra enkeltværelserne

Der er et lille køkken i alle værelser for 2-6 personer

Der er et lille køkken i alle værelser for 2-6 personer

Eksempel på sideværelse

Eksempel på sideværelse

Eksempel på badeværelse

Eksempel på badeværelse

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os:

Mandag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lørdag - Søndag: Adgang til vagttelefon
Vi besvarer telefonen i åbningstiden, men har du akut brug for hjælp, kan du altid komme videre til vores vagttelefon.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg.

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.