Abildgård All-Inclusive

  • Morgenmad inkluderet
  • Aftenbuffet inkluderet
  • Swimmingpool
  • Tæt ved stranden
  • Værelser for 1-6 personer
  • Skøn natur
kort Sandkås

Hotel Abildgaard - All Inclusive hotel

Hyg dig ved swimmingpoolen på Hotel Abildgård

Hyg dig ved swimmingpoolen på Hotel Abildgård

Sandkås Strand ligger nedenfor Hotel Abildgaard

Sandkås Strand ligger nedenfor Hotel Abildgaard

Der er skøn havnestemning i den nærliggende havn

Der er skøn havnestemning i den nærliggende havn

Hotel Abildgaard

Hotel Abildgård er et af Bornholms mest populære feriesteder. Det skyldes givetvis kombinationen af den gode beliggenhed i Sandkås tæt ved havet og stranden, dejlige værelser, såvel som at både morgenmad og en dejlig aftenbuffet altid er inkluderet i din lejepris. Buffeten er selvfølgelig coronasikret efter de bedste og sikreste retningslinjer.

Hotel Abildgård bliver derfor ofte kaldet "Abildgård - All inclusive". Hver aften kan du glæde dig til en stor varieret buffet tilberedt af hotellets chefkok. Drikkevarer ad libitum under aftensmaden (fadøl, vin og sodavand) er også inkluderet i din lejepris. Og hvis du har en sød tand, er is og kage til dessert ligeledes inkluderet. Det samme gælder selvfølgelig kaffe og te.

I løbet af dagen står kaffe, te og juice gratis til din rådighed, således at du kan hygge dig ved hotellets dejlige swimmingpool og løbende hente drikkevarer. Læs mere om menuerne og all-inclusive på Hotel Abildgård her.

Corona-Garanti - Ekstra sikkerhed på din ferie

På Hotel Abildgård i Sandkås kan du bestille ophold med corona-afbestillingsret. Vi kalder det "Corona-garanti", som sikrer, at du kan afbestille dit ophold helt frem til din ankomstdag og få din fulde indbetaling refunderet. Prisen er 195,- pr. feriebolig. Læs mere om corona-garanti her.

Skønne hotelværelser - nyrenoverede i 2020

Hotellets enkeltværelser ligger i tilknytning til restaurantbygningen, mens de øvrige værelser ligger i selvstændige værelsesfløje med kig til havet og omkranset af skønne grønne områder. Alle Hotel Abildgårds værelser blev renoveret i 2020. Glæd dig til "nye" og flotte værelser, der er indrettet for 1-6 personer, således at du nemt kan vælge præcis den værelsesstørrelse, som passer dig. Med undtagelse af enkeltværelserne har alle værelser eget mini-køkken. Læs mere om værelserne nedenfor.

Dejlig beliggenhed i Sandkås

Hotel Abildgård ligger skønt placeret i Sandkås. Du er i gåafstand til det lille fiskerleje, Tejn, hvor der er indkøbsmuligheder og hyggeligt havneliv med fiskekuttere og lystfiskere. Eksempelvis er Tejn startsted for en af verdens største lakse-trolling-konkurrencer. Langs kysten foran Hotel Abildgård finder du den flotte kyststi ind til Allinge. Glæd dig til flotte klippepartier og fantastiske panoramaviews ud over havet. Området ved Hotel Abildgård er for mange det "rigtige Bornholm", for det er her, at du finder den maleriske kombination af kridhvidt sand og knejsende klipper. Læs mere om Sandkås Strand og det øvrige område ved Hotel Abildgård her.

Nyd et hotelophold med swimmingpool

Lige ved restaurantbygningen ligger hotellets swimmingpool (opvarmet 15. maj - 15. september). Snup dig en dukkert og slap af i en solvogn efterfølgende - eller måske frister det mere med et spil billard, bordtennis eller brætspil i hotellets hyggelige stuer? For børnene er der også udendørs legeland.

Historien om Hotel Abildgård

Den tyske kunsthandler, Herbert von Gravens, flygtede under 2. verdenskrig til Bornholm, hvor han valgte at slå sig ned på gården Abildgård i Sandkås. Gården lå idyllisk med udsigt over Østersøen og omkranset af masser af æbletræer. Snart blev der skabt et kunstnerkollektiv, som tiltrak berømte avantgardekunstnere som Carl-Henning Pedersen og Asger Jorn. I 1970'erne blev jorden foran Abildgård udstykket og omdannet til Hotel Abildgård, således at du i dag kan holde en skøn ferie i flotte rammer.

Abildgård ligger midt i den smukke, bornholmske natur

Abildgård ligger midt i den smukke, bornholmske natur

Swimmingpoolen er klar til vandlege for hele familien

Swimmingpoolen er klar til vandlege for hele familien

Abild betyder æble, så der er mange æbletræer ved Hotel Abildgård

Abild betyder æble, så der er mange æbletræer ved Hotel Abildgård

Der er en flot udsigt fra restauranten

Der er en flot udsigt fra restauranten

Værelser

Enkeltværelse (1 person)

Enkeltværelserne, som ligger i tilknytning til hovedbygningen, har denne indretning: Stue/soveværelse med enkeltseng, skrivebord, lænestol og tv. Fra opholds- og soverummet er der indgang til badeværelse med brus og toilet. Enkeltværelserne har alle havudsigt. Der er trådløst internet, føntørrer og kaffemaskine på enkeltværelserne. All-inklusive bestående af morgenmad, aftenbuffet samt drikkevarer er inkluderet i lejeprisen. Læs mere om menuerne og all-inclusive her.

Dobbeltværelse (2 personer)

Dobbeltværelserne på Hotel Abildgaard, som alle er i ét plan, er indrettet således: Entré, minikøkken, stue/soveværelse med skrivebord, sofa og lænestol samt tv. Fra entréen er der endvidere indgang til badeværelse med brus og toilet. Der er trådløst internet, føntørrer og kaffemaskine på dobbeltværelserne. All-inklusive bestående af morgenmad, aftenbuffet samt drikkevarer er inkluderet i lejeprisen. Læs mere om menuerne og all-inclusive her.

Familieværelse for 3-4-5 personer

Familieværelserne på Hotel Abildgaard, som alle er i ét plan, er indrettet således: Entré, minikøkken, stue/soveværelse (dobbeltseng) med skrivebord, sofa og lænestol samt tv. Fra stuen er der indgang til soveværelse med 1-3 senge afhængig af, om du vælger et værelse for 3, 4 eller 5 personer. I værelserne for 5 personer indeholder soveværelset en enkeltseng samt køjeseng med to sengepladser. Fra entréen er der indgang til badeværelse med brus og toilet. Der er trådløst internet, føntørrer og kaffemaskine på familieværelserne. All-inclusive bestående af morgenmad, aftenbuffet samt drikkevarer er inkluderet i lejeprisen. Læs mere om menuerne og all-inclusive her.

Familieværelse for 6 personer

Familieværelserne for 6 personer, som alle er i ét plan, er indrettet således: Entré, minikøkken, stue/soveværelse (dobbeltseng) med skrivebord, sofa og lænestol samt tv. Endvidere er der to sideværelser med hver to enkeltsenge. Fra entréen er der endvidere indgang til badeværelse med brus og toilet. Der er trådløst internet og føntørrer på familieværelserne. All-inclusive bestående af morgenmad, aftensbuffet samt drikkevarer er inkluderet i lejeprisen. Læs mere om menuerne og all-inclusive her.

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Bestil din ferie på Hotel Abildgård nu

Bestil din ferie på Hotel Abildgård nu ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen - eller ved at maile til info@teambornholm.dk. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på alle ugens dage: 56 95 85 66

Havudsigten fra enkeltværelserne

Havudsigten fra enkeltværelserne

Dobbeltværelse på Hotel Abildgaard

Dobbeltværelse på Hotel Abildgaard

Der er et lille køkken i alle værelser for 2-6 personer

Der er et lille køkken i alle værelser for 2-6 personer

Eksempel på sideværelse

Eksempel på sideværelse

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Corona-Garanti
Du kan tilkøbe en Corona-Garanti, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.