Abildgård All-Inclusive

  • Morgenmad inkluderet
  • Aftenbuffet inkluderet
  • Swimmingpool
  • Tæt ved stranden
  • Værelser for 1-6 personer
  • Skøn natur
kort Sandkås

Glæd dig til swimmingpoolen på Hotel Abildgård

Hotel Abildgård har dejlige værelser for 1-6 personer

Restauranten på Hotel Abildgård

Sandkås Strand ligger nedenfor Hotel Abildgård

Der er selvfølgelig æbletræer ved Hotel Abilgård

Der er skøn havnestemning i den nærliggende havn

Nyd havudsigten fra restauranten på Hotel Abildgård

Hotel Abildgård - All inklusive 
Abildgård er et af Bornholms mest populære feriesteder. Det skyldes givetvis kombinationen af den gode beliggenhed i Sandkås tæt ved havet og stranden, dejlige værelser, såvel som at både morgenmad og en dejlig aftenbuffet altid er inkluderet i din lejepris.

Hotel Abildgård bliver derfor ofte kaldet "Abildgård - All inclusive". Hver aften kan du glæde dig til en stor varieret buffet tilberedt af hotellets chefkok. Drikkevarer ad libitum under aftensmaden (fadøl, vin og sodavand) er også inkluderet i din lejepris. Og hvis du har en sød tand, er is og kage til dessert ligeledes inkluderet. Det samme gælder selvfølgelig kaffe og te.

I løbet af dagen står kaffe, te og juice gratis til din rådighed, således at du kan hygge dig ved hotellets dejlige swimmingpool og løbende hente drikkevarer. Læs mere om menuerne og all-inclusive på Hotel Abildgård her.

Dejlige værelser, som bliver renoveret i 2020
Hotellets enkeltværelser ligger i tilknytning til restaurantbygningen, mens de øvrige værelser ligger i selvstændige værelsesfløje med kig til havet og omkranset af skønne grønne områder. Alle Hotel Abildgårds værelser bliver renoveret i januar-april 2020. Billederne, som du ser på denne hjemmeside, er derfor billeder af den gamle indretning. Glæd dig til "nye" og flotte værelser, der er indrettet for 1-6 personer, således at du nemt kan vælge præcis den værelsesstørrelse, som passer dig. Med undtagelse af enkeltværelserne har alle værelser eget mini-køkken. Læs mere om værelserne nedenfor.

Skøn beliggenhed i Sandkås
Hotel Abildgård ligger skønt placeret i Sandkås. Du er i gåafstand til det lille fiskerleje, Tejn, hvor der er indkøbsmuligheder og hyggeligt havneliv med fiskekuttere og lystfiskere. Eksempelvis er Tejn startsted for en af verdens største lakse-trolling-konkurrencer. Langs kysten foran Hotel Abildgård finder du den hyggelige kyststi ind til Allinge. Glæd dig til fantastiske panoramaviews ud over havet. Du skal selvfølgelig også opleve stranden foran Hotel Abildgård, Sandkås Strand, hvor du oplever den smukke og særlige kombination af kridhvidt sand og knejsende klipper. Området ved Hotel Abildgård er for mange det "rigtige Bornholm". Læs mere om området ved Hotel Abildgård her.

Swimmingpoolen er klar til dig
Lige ved restaurantbygningen ligger hotellets swimmingpool (opvarmet 15. maj - 15. september). Snup dig en dukkert - eller måske frister det mere med et spil billard, bordtennis eller brætspil i hotellets hyggelige stuer? For børnene er der også legeland.

Historien om Hotel Abildgård
Den tyske kunsthandler, Herbert von Gravens, flygtede under 2. verdenskrig til Bornholm, hvor han valgte at slå sig ned på gården Abildgård i Sandkås. Gården lå idyllisk med udsigt over Østersøen og omkranset af masser af æbletræer. Snart blev der skabt et kunstnerkollektiv, som tiltrak berømte avantgardekunstnere som Carl-Henning Pedersen og Asger Jorn. I 1970'erne blev jorden foran Abildgård udstykket og omdannet til Hotel Abildgård, således at du i dag kan holde en skøn ferie i flotte rammer.

Bestil din ferie på Hotel Abildgård nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen - eller ved at maile til info@teambornholm.dk. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på alle ugens dage: 56 95 85 66

Havudsigten fra enkeltværelserne

Enkeltværelse (1 person)

Enkeltværelserne, som ligger i tilknytning til hovedbygningen, har denne indretning: Stue/soveværelse med enkeltseng, skrivebord, lænestol, køleskab og tv. Fra opholds- og soverummet er der indgang til badeværelse med brus og toilet. Enkeltværelserne har alle havudsigt. Der er trådløst internet og føntørrer på enkeltværelserne. All-inklusive bestående af morgenmad, aftensbuffet samt drikkevarer er inkluderet i lejeprisen. Læs mere om menuerne og all-inclusive her.

Dobbeltværelse på Hotel Abildgård

Dobbeltværelse (2 personer)

Dobbeltværelserne på Hotel Abildgaard, som alle er i ét plan, er indrettet således: Entré, minikøkken, stue/soveværelse med skrivebord, sofa og lænestol samt tv. Fra entréen er der endvidere indgang til badeværelse med brus og toilet. Der er trådløst internet og føntørrer på dobbeltværelserne. All-inklusive bestående af morgenmad, aftensbuffet samt drikkevarer er inkluderet i lejeprisen. Læs mere om menuerne og all-inclusive her.

 

Swimmingpoolen er klar til vandlege for hele familien

Familieværelse for 3-4-5 personer

Familieværelserne på Hotel Abildgaard, som alle er i ét plan, er indrettet således: Entré, minikøkken, stue/soveværelse (dobbeltseng) med skrivebord, sofa og lænestol samt tv. Endvidere er der et sideværelse med 1-3 senge afhængig af, om du vælger et værelse for 3, 4 eller 5 personer. Fra entréen er der endvidere indgang til badeværelse med brus og toilet. Der er trådløst internet og føntørrer på familieværelserne. All-inclusive bestående af morgenmad, aftensbuffet samt drikkevarer er inkluderet i lejeprisen. Læs mere om menuerne og all-inclusive her.

De store familieværelser på Hotel Abildgård har tre soverum

Familieværelse for 6 personer

Familieværelserne for 6 personer, som alle er i ét plan, er indrettet således: Entré, minikøkken, stue/soveværelse (dobbeltseng) med skrivebord, sofa og lænestol samt tv. Endvidere er der to sideværelser med hver to enkeltsenge. Fra entréen er der endvidere indgang til badeværelse med brus og toilet. Der er trådløst internet og føntørrer på familieværelserne. All-inclusive bestående af morgenmad, aftensbuffet samt drikkevarer er inkluderet i lejeprisen. Læs mere om menuerne og all-inclusive her.

Aftenbuffet inklusive drikkervarer er inkluderet i lejeprisen

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.