Restaurant - Abildgård All-Inclusive

  • Morgenmad inkluderet
  • Aftenbuffet inkluderet
  • Swimmingpool
  • Drikkevarer inkluderet
  • Tæt på havet
  • Lejligheder for 1-6 personer
kort Sandkås
Øl, vin og vand ad libitum er inkluderet i din lejepris

Øl, vin og vand ad libitum er inkluderet i din lejepris

Du finder noget for enhver smag på buffeten

Du finder noget for enhver smag på buffeten

Nyd den flotte udsigt fra restauranten

Nyd den flotte udsigt fra restauranten

Der er selvfølgelig også desserter på buffeten

Der er selvfølgelig også desserter på buffeten

Buffeten varierer fra dag til dag

Buffeten varierer fra dag til dag

Slap af i løbet af dagen med en kop kaffe eller et glas juice fra baren

Slap af i løbet af dagen med en kop kaffe eller et glas juice fra baren

Du er også velkommen til at bruge poolen, hvis du er gæst i restauranten

Du er også velkommen til at bruge poolen, hvis du er gæst i restauranten

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?
Der er altid lækre salater på buffeten

Der er altid lækre salater på buffeten

Hotel Abildgård - Restauranten

Når du bestiller dit ophold hos Team Bornholm, er Hotel Abildgårds dejlige morgenbuffet, samt en stor og varierende aftenmenu inkluderet i din pris. Sodavand, vin og øl ad libitum er ligeledes inkluderet - og det er selvfølgelig de lækre øl fra Svaneke Bryghus, som du bliver budt på.

Telefonnummer

Hvis du har brug for at ringe til restauranten på Hotel Abildgård, så ring 56 48 09 55

Morgenbuffet

Den store morgenbuffet står til din rådighed hver morgen 07:00 - 10:00.

Drikkevarer i løbet af dagen

Der er ikke frokost på Hotel Abildgård, men i løbet af dagen har du gratis adgang til juice, kaffe og te. Drikkevarer er inkluderet alle ugens dage i tidsrummet 18:00 - 21:00

* Fadøl, hvidvin, rødvin, sodavand, mineralvand samt kaffe og te.
* Drikkevarer er ad libitum, så du kan få så mange drikkevarer, som du har lyst til.

Mandag - Aftenmenu - Italiensk
*
Supper: Tomatsuppe med brødcrouton, ærter & creme fraiche
* Forretter: Wraps med fiskemousse, hvid fisk på salat garneret med rejer, mozarella & peberfrugt, vitello tunnato (kalvekød med tunsauce) samt lufttørret skinke med melon og pesto
* Hovedretter: Lasagne, pizza margherita, pasta, stegt lammeculotte, marineret svinekam, små kartofler vendt med citron og persille, varmt grønt samt sauce 
* Salatbar og tilbehør: Oliven, salatost, tomatsalat med rødløg og olivenolie samt bland-selv-salat
* Desserter: Isbuffet samt panna cotta med bærkompot 

Tirsdag - Aftenmenu - Sydamerikansk
* Suppe: Cajunsuppe af majs med chili og bacon
* Forretter: Varmrøget laks med salsa samt dagens fiskeret
* Hovedretter: Amerikansk oksecuvette med jalapenos-glasering, mild pebersauce, faitas kylling med tortilla, chickenwings, chilli con carne, ris, samt kogte kartofler
* Salatbar og tilbehør: Tomat salsa, revet cheddarost, gucamole, jalapenos, tortillachips med lun nachocheese-sauce, majskolber med hvidløg samt bland-selv-salat
* Desserter: Isbuffet samt drømmekage

Onsdag - Aftenmenu - Asiatisk
* Suppe: Tom-Kha suppe
* Hovedretter: Forårsruller med oksekød, satay kyllingespyd med peanutsauce, creamy citrus fiskeret på urtebund, dybstegte rejer, butter chicken, svinekød i rød karry, oksekød i oystersauce med kål, svampe og bønnespirer, sprød kylling på salat, mango-laks, ovnbagte grønsager, kogte kartofler samt ris 
* Salatbar og tilbehør: Ananas, kokos, peanuts, soya, sweet chilli sauce, karrydressing samt bland-selv-salat
* Desserter: Isbuffet med frugtsalat

Torsdag - Aftenmenu - Koldt bord med lune retter
* Suppe: Porre-kartoffelsuppe med bacontopping
* Kolde retter: Gammeldags modnet marinerede sild, karrysild, æg og tomat, rejesalat, fiskeanretning med dressing samt salatbar. Hertil rugbrød, franskbrød, kiks, smør og fedt.
* Lune retter: Lun leverpostej, tarteletter med høns og asparges, fiskefilet, stegt kylling med persille, mørbradbøf med bløde løg, flæskesteg med rødkål og kogte kartofler samt sauce
* Desserter: Isbuffet, ostebord samt æblekage

Fredag - Aftenmenu - Tapas
* Supper: Legeret fiskesuppe med torsk, rejer og urter
* Kolde retter: Tunsalat Nicoise med æg, bønner, tomat og oliven, kyllingesalat, pålægsbord med lufttørret skinke og paté samt ostebord
* Varme retter: Blæksprutteringe, paella med rejer og kylling, kartoffelomelet, kødboller i tomatsauce, canariske kartofler, skysovs samt skinkesteg
* Salatbar og tilbehør: Tzatziki med agurk, oliven, aioli-hvidløgsdressing, tomatsalat med rødløg og olivenolie samt salattern 
* Desserter: Isbuffet samt citronfromage

Lørdag - Aftenmenu - Amerikansk
* Suppe: Ferskensuppe med karry
* Kolde retter: Coleslaw samt broccolisalat
* Varme retter: BBQ spareribs, lav-din-egen-burger, pulled pork, chicken wings, hvidløgsmarineret svinekam, New Orleans-marineret oksekød, bagte grøntsager, bearnaisesauce, svampesauce, flødekartofler samt pommes frites
* Salatbar og tilbehør: Icebergsalat, tomat, agurk, rødløg, ristet løg, ketchup, revet cheddarost, drueagurker, remoulade, salatmayo, chilimayo samt bland-selv-salat
* Desserter: Isbuffet samt chokoladekage

Søndag - Aftenmenu - Bedstemors livretter
* Suppe: Aspargessuppe
* Forretter: Dampet laks med rejer, Sild, rugbrød med smør og fedt, Rejesalat.
* Hovedretter: kyllingebryst på urter, med kyllingesauce, kartofler, boller i kary med ris, meunierstegte skrubbefileter, kartoffel-rösti og frikassé.
* Salatbar og tilbehør: Spiskålssalat med forårsløg og æbler, blandt-selv-salat og dressing.
* Desserter: Isbuffet samt Chokolademousse.

Bor du ikke på Hotel Abildgård?

Du er selvfølgelig også velkommen i vores restaurant, selvom at du ikke overnatter på Hotel Abildgård. For ikke overnattende-gæster på Hotel Abildgård er prisen for aftensmenuen inklusive drikkevarer:
* Voksne: 399,- pr. person pr. aften
* Børn 4-12 år: 199,- pr. person pr. aften
* Børn 0-3 år: Gratis
* Du bestiller bord ved at maile til restaurantchef Frederik Borup Stegmann på: mail@hotel-abildgaard.dk eller ring 56 48 09 55.

Morgenbuffet
Ønsker du, som ikke overnattende-gæst, at nyde vores morgenmadsbuffet, er dette også muligt. Morgenbuffet inklusive drikkevarer:
*Voksne: 149,-
*Barn 4-12 år: 79,-
*Barn 0-3 år: Gratis
* Du bestiller bord ved at maile til restaurantchef Frederik Borup Stegmann på: mail@hotel-abildgaard.dk eller ring 56 48 09 55.

Vil du holde fest eller julefrokost på Hotel Abildgård?

Vi holder gerne din fest eller julefrokost for dig. Ring til restaurantchef Frederik Borup Stegmann på 56 48 09 55 eller mail på mail@hotel-abildgaard.dk

Bestil din ferie på Hotel Abildgård nu

Du bestiller din ferie på Hotel Abildgård ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe 56 95 85 66 eller maile til hotellets bookingafdeling på info@teambornholm.dk

Buffeten består af både varme og kolde retter

Buffeten består af både varme og kolde retter

Tag en tur hånd-i-hånd efter en dejlig aftensmad

Tag en tur hånd-i-hånd efter en dejlig aftensmad

Chefkokken skærer kødet for dig

Chefkokken skærer kødet for dig

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Trygheds-Garanti
Du kan tilkøbe en Tryghedsgaranti, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.