Feddet - Sommerhus på Balka for 14 personer

  • Tæt på Balka Strand
  • Jagthyttestemning
  • Plads til hele familien
  • 14-personers-hus
  • Flot sommerhus
  • Stort aktivitetsrum
kort Balka

Stort unikt sommerhus tæt på Balka Strand

I tv-serien Matador er Feddet navnet på et lækkert sommerhusområde - og derfor er Feddet også et passende navn for dette skønne 14 personers sommerhus, der ligger på Balka, som er Bornholms mest eftertragtede sommerhusområde. Feddet er et stort og luksuriøst sommerhus, der er indrettet som en jagthytte i bondegårdsstil med tre længer. Indendørs er der god plads og et stort aktivitetsrum med blandt andet billard. Udendørsområderne byder på en dejlig have, skøn overdækket terrasse med spiseplads og loungeområde, stor parkeringsplads og en hyggelig brostensbelagt gårdhave. Når du holder ferie på Feddet, bor du kun 500 meter fra Balka Strand, der er en meget børnevenlig sandstrand med silkeblødt sand og lav vanddybde. Feddet er et unikt sommerhus i en kvalitetsklasse, som normalt ikke bliver lejet ud.

Sommerhuset er stort med plads til 14 personer

Sommerhuset er stort med plads til 14 personer

Feddet ligger på 10.000 m2  grund omgivet af træer og buske

Feddet ligger på 10.000 m2 grund omgivet af træer og buske

Feddet ligger kun 500 meter fra Balka Strand

Feddet ligger kun 500 meter fra Balka Strand

Vis pris og ledige perioder

Balka - 14 personers hus: Sommerhus for 12-14 personer
Hvornår vil du afsted?
Spisestuen er flot indrettet med et stort plankebord

Spisestuen er flot indrettet med et stort plankebord

I det store aktivitetsrum er der blandt andet billard

I det store aktivitetsrum er der blandt andet billard

Feddet har 7 separate soveværelser

Feddet har 7 separate soveværelser

Fra spisestuen er der udgang til den overdækkede terrasse

Fra spisestuen er der udgang til den overdækkede terrasse

Der er god plads i køkkenet

Der er god plads i køkkenet

Den overdækkede terrasse har også et skønt loungeområde

Den overdækkede terrasse har også et skønt loungeområde

Unikt sommerhus på Bornholm

Feddet er et enestående sommerhus på 248 kvadratmeter med indretning for 14 personer. Sommerhuset er beliggende på en 10.000 kvadratmeter stor grund omgivet af træer og buske. Sommerhuset består af tre længer og et anneks:

Stuehuset er indrettet med to separate soveværelser, badeværelse med bruseniche, toilet og gulvvarme, og stort køkken i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er veludstyret og består blandt andet af keramisk komfur, svensk brændefyret komfur, køleskab, stor fryser, opvaskemaskine, kaffemaskine og elkedel. I stuen er der spiseplads, brændeovn, sofahjørne med TV samt udgang til skøn overdækket terrasse. På den overdækkede terrasse er der terrassemøbler, loungemøbler, udendørs grovkøkken samt grillområde. Fra den overdækkede terrasse har du udsigt til den hyggelige have med mange træer og buske.

Værelseslængen er indrettet med fire separate soveværelser samt to badeværelser med bruseniche, toilet og gulvvarme.

I den tredje længe er der en stor gildesal og aktivitetsrum. Gildesalen er indrettet med spiseplads, flot bar og hyggeligt sofahjørne. Aktivitetsrummet byder blandt andet på billard, bordfodbold og dart.

Annekset, som ligger 40 meter fra stuehuset, har to sovepladser.

De tre længer omkranser en skøn og solrig gårdhave med terrassemøbler. Derudover er der en stor parkeringsplads på grunden med plads til mange biler.

Feddet ligger fredeligt placeret i den skønne bornholmske natur tæt på Balka Strand. Balka Strand er meget børnevenlig grundet sin lave vanddybde, og sandet er noget af Bornholms allerfineste. Om sommeren er stranden hjemsted for vandaktiviteter, hvor du kan lære at surfe, kitesurfe eller prøve en tur på paddle board. Fra Balka Strand kan du gå videre til det lille hyggelige fiskerleje Snogebæk, hvor du finder restauranter, cafeer, små butikker med bornholmske specialiteter samt indkøbsmuligheder. Feddet ligger blot 500 meter fra en cykeludlejning. Lej en cykel og oplev Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier, som starter næsten lige ved Feddet. Prøv eksempelvis den hyggelig tur til Nexø, som er Bornholms næststørste by. Her finder du masser af cafeer, restauranter, butikker og indkøbsmuligheder. Feddet er et skønt sommerhus i et dejligt område, hvor du er tæt på alle de gode bornholmske ferieoplevelser.

Fortrydelsesret

Vi kan alle komme til at fortryde. På Feddet kan du købe ophold med Fortrydelsesret, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Fortrydelsesretten samtidig med bestillingen af dit ferieophold. Du kan også læse mere om Fortrydelsesretten her.

Sommerhus på Bornholm med stort aktivitetsrum

Feddet er et unikt indrettet sommerhus med jagthyttestemning. I stuen knitrer flammerne fra den varme brændeovn, og spreder hygge i det træbeklædte rum med synlige bjælker. På væggene hænger triumferne fra ejerens mange jagtsæsoner. Køkkenet er stort og velindrettet. De synlige bjælker og træbeklædningen er gennemgående i de fleste rum og skaber en skøn atmosfære. I den ene længe af sommerhuset finder du en kombineret gildesal og aktivitetsrum. Store kabeltromler er forvandlet til borde, der egner sig godt til en festmiddag. En stor og flot bar udfylder pladsen ved endevæggen. Her er der gjort klar til, at du kan tilkoble en fadøls-fustage (kontakt Svaneke Bryghus på telefon 56 44 56 56 for at leje et fadølsanlæg), nyde en øl og en god snak i barstolene. Sommerhusets aktivitetsrum ligger i forlængelse af gildesalen. Tag et spil pool eller billard ved det store billardbord, spil bordfodbold og dart, eller sæt dig i sofahjørnet med en god bog.  

Feddet - Sommerhus Balka - Informationer

* Antal soveværelser: I stuehuset finder du to soveværelser med to enkeltsenge i hver (4 sovepladser i alt). I værelseslængen er der fire separate soveværelser: To værelser med to enkeltsenge i hver, samt to værelser med en dobbeltseng i hver (8 sovepladser i alt). Derudover er der et anneks 40 meter fra stuehuset med to enkeltsenge (2 sovepladser i alt). 
* Antal badeværelser: Et badeværelse i stuehuset samt to badeværelse i værelseslængen. Alle med bruseniche, toilet og gulvvarme.
* Terrasse: Ja, der er en stor overdækket terrasse, og en skøn gårdhave. Begge med havemøbler.  
* Grill: Der står grill til rådighed ved den overdækkede terrasse.
* Hårde hvidevarer: Keramisk komfur, svensk brændefyret komfur, opvaskemaskine, køleskab samt 300 liter fryser.
* Vaskemuligheder: Ja, Feddet har vaskemaskine, således at du gratis kan vaske dit tøj. 
* Internet: Ja, Feddet har gratis internet.
* Sommerhusstørrelse: 248 m2.
* Afstand til stranden: 500 meter.
* Afstand til restauranter: 2 kilometer (Snogebæk).
* Husdyr: Ja, du må gerne medbringe din hund eller kat på Feddet (dog maksmalt én hund/kat).
* Røg: Alle rum på Feddet er røgfrie.
* Ankomstdag: I perioden 10. juni - 12. august er mandag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder kan du som udgangspunkt frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Feddet dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Udenfor perioden 10. juni - 12. august behøver du som udgangspunkt ikke at leje for hele uger, således at du ex også kan tage miniferier på 3-5 nætter. Dét giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.
* Ankomst- og afrejsetidspunkt: Du kan komme ind i sommerhuset fra klokken 16:00 på ankomstdagen. På afrejsedagen beder vi dig forlade sommerhuset senest klokken 10:00, således at vi kan få sommerhuset rengjort til de næste gæster.
* Rengøring samt vand- og elforbrug: Såvel rengøring ved ankomst og afrejse som vand- og elforbrug er inkluderet i din lejepris.

Bestil din ferie på Feddet nu

Du kan se priser ved at trykke på prislisten. Du kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen øverst på siden. Vælg "Balka - Feddet" på listen og indtast din ønskede ankomst- og afrejsedag. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 5695 8566 - så kan du få gode tips til en skøn ferie. Vi håber, at du fandt hvad du søgte, ellers kan du her se alle feriesteder på Bornholm.

Soveværelse med enkeltsenge i værelseslængen

Soveværelse med enkeltsenge i værelseslængen

Indkørsel til Feddet

Indkørsel til Feddet

Gildesalen har både en bar, loungeområde og spiseborde

Gildesalen har både en bar, loungeområde og spiseborde

I den solrige gårdhave kan du nyde din morgenmad

I den solrige gårdhave kan du nyde din morgenmad

Flaget i flagstangen i gårdhaven er hejst

Flaget i flagstangen i gårdhaven er hejst

Sofahjørne i stuen med TV

Sofahjørne i stuen med TV

Soveværelse med dobbeltseng i værelseslængen

Soveværelse med dobbeltseng i værelseslængen

Indgangen til den hyggelige brostensbelagte gård

Indgangen til den hyggelige brostensbelagte gård

Lounge- og grillområdet ved den overdækkede terrasse

Lounge- og grillområdet ved den overdækkede terrasse

Den overdækkede terrasse gør, at du kan spise udenfor uanset vejret

Den overdækkede terrasse gør, at du kan spise udenfor uanset vejret

Badeværelse i stuehuset

Badeværelse i stuehuset

Køkkenet med udsigt til gården

Køkkenet med udsigt til gården

Entréen i stuehuset

Entréen i stuehuset

Feddet ligger tæt på Balka Strand

Feddet ligger tæt på Balka Strand

Gildesalen er hyggeligt indrettet

Gildesalen er hyggeligt indrettet

Lignende feriesteder

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.