Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Balka Ferielejligheder

  • Tæt på stranden
  • Nye og flotte lejligheder
  • Beliggende på Balka
  • Lejligheder for 2-11 personer
kort Snogebæk-Balka

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Ferielejlighed for 9-11 personer - Stue

Ferielejlighed for 9-11 personer - Stue

Ferielejlighed for 9-11 personer - Stort køkken

Ferielejlighed for 9-11 personer - Spiseplads i køkken

Ferielejlighed for 9-11 personer - Vaskerum

Ferielejlighed for 9-11 personer - Badeværelse

Ferielejlighed for 9-11 personer - Badeværelse

Ferielejlighed for 9-11 personer - Ex. på soveværelse

Ferielejlighed for 9-11 personer - Ex. på soveværelse

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Ferielejlighed for 9-11 personer - Skitsetegning

Ferielejlighed for 9-11 personer - Terrasse

Balka Ferielejligheder er tæt på stranden

Balka - Flotte ferielejligheder for 2-11 personer 
Balka Ferielejligheder består af 9 ferielejligheder, der alle er totalrenoveret i 2017/2018. Glæd dig til flotte og indbydende lejligheder, som ligger blot 400 meter fra den skønne sandstrand på Balka. Alle lejlighederne har egen sydvestvendt solterrasse.

Balka Ferielejligheder er et skønt feriested - og hvis I er en stor familie eller vennekreds på tur kan I leje flere af - eller alle - lejlighederne, og dermed bo sammen, men alligevel kunne trække jer tilbage, når I har brugt for at slappe af. Lejlighederne er indrettet således: 

Ferielejlighed for 2 personer
Lejlighed i stueplan med entre, køkken, badeværelse samt stue med spisebord, tv og dobbeltseng. Fra stuen er der udgang til egen terrasse. Lejlighederne er færdigbyggede i april 2018, hvorfor vi desværre ikke har billeder endnu. Men du kan glæde dig til en flot og helt ny indretning.

Ferielejlighed for 2-4 personer
Lejlighed i stueplan med entre, køkken, badeværelse samt stue med spisebord, tv og sofa (sovesofa med 2 sovepladser). Fra stuen er der indgang til separat soveværelse (dobbeltseng) samt udgang til egen terrasse. Lejlighederne er færdigbyggede i april 2018, hvorfor vi desværre ikke har billeder endnu. Men du kan glæde dig til en flot og helt ny indretning.

Ferielejlighed for 9-11 personer
Ferielejligheden, som er beliggende på 1. sal, er totalrenoveret i 2017. Glæd dig til en flot lejlighed med denne indretning: Entre i stueplan, hvor en trappe går op til lejligheden, som indeholder stor stue med sofagruppe samt extra sofa (sovesofa), tv og en stemningsfuld pejs. I stuen er der også spisebord med plads til 12 personer. Fra stuen har I udsigt over de bølgende kornmarker, ligesom I kan gå ud på den hævede terrasse med havemøbler og grill. I forlængelse af stuen finder I et veludstyret køkken med køleskab, komfur, opvaskemaskine samt spisebord med plads til 6 personer. Der er endvidere to badeværelser (hvor der er bruser/karbad i det ene badeværelse), vaskerum med vaskemaskine/tørretumbler samt fire soveværelser. Lejlighedens samlede areal er 140 m2.

Informationer om Balka Ferielejligheder
* Adresse: Vestre Strandvej 12, 3730 Nexø
* Internet: Ja
* Afstand til strand: 400 meter
* Afstand til restaurant: 200 meter
* Husdyr: I nogle af lejlighederne er husdyr tilladt
* Ankomstdag: Som udgangspunkt er valgfri ankomstdag på ugen.

Priser og bestilling
Se priser for Balka Ferielejligheder ved at trykke på prislisten. Du kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen øverst på siden. Vælg din ønskede lejlighedstype på listen og indtast din ønskede ankomst- og afrejsedag. Hvis du vil bestille flere lejligheder, kan du blot oplyse det i kommentarfeltet. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 5695 8566.

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.