I området - Balka Ferielejligheder

  • Tæt på stranden
  • Perfekt til familier
  • God beliggenhed
  • Indrettet 2017-2018
kort Snogebæk-Balka
Børnene elsker Balka Strand

Børnene elsker Balka Strand

Tag en aftentur på Balka Strand

Tag en aftentur på Balka Strand

Alle generationer hygger sig på stranden

Alle generationer hygger sig på stranden

Skønne feriedage i Balka-Snogebæk

Balka Ferielejligheder ligger blot 400 meter fra Balka Strand, som er en af Bornholms allerbedste strande. Glæd dig til en flot og meget børnevenlig strand med lav vanddybde.

Et godt tip er også at gå den korte tur langs stranden eller skoven til det lille fiskerleje Snogebæk, som byder på en skøn havnestemning med cafeer, restauranter, røgeri og butikker. Besøg ex den berømte cafe "Sørens Værtshus" med masser af hygge og livemusik. Publikum er en skøn blanding af børn, unge og voksne, så familien kan hygge sig sammen. Har du børn med, så vil de blive lidt imponeret over, at de kan gynge i en gammel redningsbåd, som hænger i cafeens loft.

Oplev Snogebæk Havn
Gå en tur langs havnen og få en snak med de lokale fiskere. Det er ikke alle deres historier, som er lige sandfærdige, men de er sjove. Hvis du har fiskerstængerne med, er der mulighed for at fange fisk til aftensmaden fra havnemolen - alternativt kan du også "snyde" lidt og købe nogle lækre fisk til grillen i fiskebutikken.

Hvis dankortet skal luftes, så anbefaler vi dig at kigge forbi Pernille Bülow's designbutik, hvor der er masser af fristelser indenfor tøj og brugskunst. Eller kig forbi det store loppemarked om lørdagen, hvor der er masser af sjove ting...og gode chancer for at lave en sjov handel.

God mulighed for cykeludflugter
Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier starter mindre end 50 meter fra Balka Ferielejligheder - og du bor bare 300 meter fra en cykeludlejning, så lej en cykel og oplev det skønne landskab. Prøv at cykle til Dueodde, hvor du fra Dueodde Fyrtårn kan se det meste af Sydbornholm. Eller kør de cirka 4 kilometer langs den gamle jernbanestrækning til Nexø. En skøn tur gennem skoven og tæt på havet.

Nexø byder på et hyggeligt havne- og bymiljø med masser af indkøbsmuligheder. Husk også at besøge Nexø Museum, hvor du blandt andet kan få den dramatiske fortælling om dagene i maj 1945, hvor russiske bombefly sønderbombede Nexø - hvorefter russiske tropper besatte hele Bornholm. Bornholm var under russisk besættelse helt fra til 1946.

Priser og bestilling
Se priser for Balka Ferielejligheder ved at trykke på prislisten. Du kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen øverst på siden. Vælg din ønskede lejlighedstype på listen og indtast din ønskede ankomst- og afrejsedag. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 5695 8566.

Lav en god handel på loppemarkedet i Snogebæk

Lav en god handel på loppemarkedet i Snogebæk

Tag en tur til Dueodde og nyd udsigten fra fyrtårnet

Tag en tur til Dueodde og nyd udsigten fra fyrtårnet

Der er livemusik på Søren's i Snogebæk

Der er livemusik på Søren's i Snogebæk

MIG-Jagerflyet ved BornholmerTårnet på Dueodde

MIG-Jagerflyet ved BornholmerTårnet på Dueodde

Besøg Brændesgårdshaven

Besøg Brændesgårdshaven

Lær at surfing eller padleboard på Balka

Lær at surfing eller padleboard på Balka

Hyg jer i Snogebæk

Hyg jer i Snogebæk

Besøg Sommerfugleparken i Nexø

Besøg Sommerfugleparken i Nexø

Spil golf på Dueodde Golfbane

Spil golf på Dueodde Golfbane

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Corona-Garanti
Du kan tilkøbe en Corona-Garanti, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.