I området - Balka Ferielejligheder

  • Tæt på stranden
  • Perfekt til familier
  • God beliggenhed
  • Indrettet 2017-2018
kort Snogebæk-Balka
Strandhygge på Balka Strand

Strandhygge på Balka Strand

Balka Strand er meget børnevenlig

Balka Strand er meget børnevenlig

Lej en cykel og oplev Bornholms smukke landskab

Lej en cykel og oplev Bornholms smukke landskab

Skønne feriedage i Balka-Snogebæk

Balka Ferielejligheder ligger blot 400 meter fra den Balka Strand, som er en af Bornholms allerbedste strande. Glæd dig til en flot og meget børnevenlig strand med lav vanddybde.

Balka byder på to restauranter og den hyggelige strandcafe "Weekend-Hytten" - et godt tip er også at gå den korte tur langs stranden eller skoven til det lille fiskerleje Snogebæk, som byder på en skøn havnestemning med cafeer, restauranter, røgeri og butikker. Besøg ex den berømte cafe "Sørens Værtshus" med masser af hygge og livemusik. Publikum er en skøn blanding af børn, unge og voksne, så familien kan hygge sig sammen. Har du børn med, så vil de blive lidt imponeret over, at de kan gynge i en gammel redningsbåd, som hænger i cafeens loft.

Oplev Snogebæk Havn
Gå en tur langs havnen og få en snak med de lokale fiskere. Det er ikke alle deres historier, som er lige sandfærdige, men de er sjove. Hvis du har fiskerstængerne med, er der mulighed for at fange fisk til aftensmaden fra havnemolen - alternativt kan du også "snyde" lidt og købe nogle lækre fisk til grillen i fiskebutikken.

Hvis dankortet skal luftes, så anbefaler vi dig at kigge forbi Pernille Bülow's designbutik, hvor der er masser af fristelser indenfor tøj og brugskunst.

God mulighed for cykeludflugter
Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier starter mindre end 50 meter fra Balka Ferielejligheder - og du bor bare 300 meter fra en cykeludlejning, så lej en cykel og oplev det skønne landskab. Prøv at cykle til Dueodde, hvor du fra Dueodde Fyrtårn kan se det meste af Sydbornholm. Eller kør de cirka 4 kilometer langs den gamle jernbanestrækning til Nexø. En skøn tur gennem skoven og tæt på havet.

Nexø byder på et hyggeligt havne- og bymiljø med masser af indkøbsmuligheder. Husk også at besøge Nexø Museum, hvor du blandt andet kan få den dramatiske fortælling om dagene i maj 1945, hvor russiske bombefly sønderbombede Nexø - hvorefter russiske tropper besatte hele Bornholm. Bornholm var under russisk besættelse helt fra til 1946.

Priser og bestilling
Se priser for Balka Ferielejligheder ved at trykke på prislisten. Du kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen øverst på siden. Vælg din ønskede lejlighedstype på listen og indtast din ønskede ankomst- og afrejsedag. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 5695 8566.

Tag på cykeltur til den hyggelige fiskerby Nexø

Tag på cykeltur til den hyggelige fiskerby Nexø

Prøv lokale specialiteter på de nærliggende røgerier

Prøv lokale specialiteter på de nærliggende røgerier

Tag en tur til Dueodde og nyd udsigten fra fyrtårnet

Tag en tur til Dueodde og nyd udsigten fra fyrtårnet

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, elforbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter - og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.