Feriehuse på Bornholm

Se feriehuse i: Allinge - Balka - Dueodde - Gudhjem - Hasle - RønneSandkås - Sandvig - Svaneke - Årsdale

Feriehuse på Bornholm

På denne side finder du de feriehuse på Bornholm, hvor du efter vores mening får mest kvalitet for lejeprisen. Har du børn med, så vil de elske et feriehus i et skønt feriecenter på Bornholm med swimmingpools og legeland. Er I på voksenferie, så vælg et naturskønt beliggende feriehus – og skal I forkæle jer selv ekstra, så vælg et feriehus med havudsigt.

Bestil en pakkerejse 

Når du bestiller dit ophold i et feriehus hos Team Bornholm, kan du tilføje færge- eller flyoverfart til din reservation. Du er velkommen til at komme med ønsker til, hvornår på dagen du vil afsted. Det gør det nemt og enkelt for dig at bestille din ferie til Bornholm.

Prisgaranti

Alle priser er inklusive:

Der er således ingen skjulte tillæg - og du er sikret prisgaranti. For hos Team Bornholm bestiller du direkte på feriestedet uden fordyrende mellemled.

Valgfri ankomstdag

I næsten alle perioder kan du ankomme og afrejse på alle ugens dage – og du kan også vælge en kortere periode på 3-4 dage eller mindre. 

OBS! Alle vores feriehuse er røgfrie.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Corona-Garanti
Du kan tilkøbe en Corona-Garanti, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.