Feriehuse på Bornholm

Se feriehuse i: Allinge - Balka - Dueodde - Gudhjem - Hasle - RønneSandkås - Sandvig - Svaneke - Årsdale

Feriehuse for 2-4 personer

Nedenstående feriehuse er indrettet for 2 til 4 personer.

Feriehuse for 4-6 personer

Nedenstående feriehuse er indrettet for 4 til 6 personer.

Feriehuse for 6-8 personer

Nedenstående feriehuse er indrettet for 6 til 8 personer.

Feriehuse for 8 personer og flere

Feriehuse Bornholm

Går turen til Bornholm? Så er det vigtigt du finder et feriehus, der passer til dine ønsker og behov. På denne side finder du et stort udvalg af skønne feriehuse fordelt på hele Bornholm. En ferie på Bornholm er en særlig oplevelse for hele familien. De silkebløde sandstrande indbyder til leg og solbadning, mens de dramatiske klipper indbyder til eventyr og klippespring. Nyd en solrig dag på Balka Strand. Her kan du lære at surfe, leje et SUP board eller bare slappe af i det bløde sand. Vandstanden er lav, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Hvis du vil prøve at bade fra klipper, skal du tage til Svenske Havn tæt på Nexø. Det er en hemmelig lille perle, hvor mange bornholmere kommer for at bade. Når dagene ikke indbyder til strandtur og badning, kan du besøg et af øens mange museer. I Nexø ligger museet for de Bornholmske Jernbaner. Her kan du opleve hvordan jernbaner engang prægede det bornholmske landskab og bornholmernes hverdag. På Dueodde ligger Bornholmertårnet. Det er et gammelt militæranlæg, der i dag er forvandlet til et oplevelsescenter for hele familien. Lær om Bornholms rolle i Den Kolde Krig eller nyd den fantastiske udsigt fra toppen af tårnet. Det er vigtigt med en god base når du skal opleve Bornholms mange seværdigheder. Et feriehus hos Team Bornholm giver dig en god og tryg base, som du vil glæde dig til at komme hjem til - hver dag. 

Vil du leje feriehus i uge 28, 29 eller 30?

Mange gæster ønsker at bo i et feriehus på Bornholm i uge 28, 29 eller 30. Hos Team Bornholm finder du et stort udvalg af feriehuse i disse uger, men du kan selvfølgelig også leje et feriehus de øvrige uger på året. Feriehusene i uge 28, 29 og 30 bliver altid booket først. Du skal derfor ikke vente for længe, hvis du ønsker et feriehus i en af disse uger. Find dit favoritferiested, klik på det og indtast dine ønskede ankomst- og afrejse datoer i den blå bookingbjælke. Så får du en oversigt med ledige feriehuse i den gældende periode. I de fleste perioder kan du frit vælge ankomst- og afrejsedag, men i højsæsonen kan der af hensyn til de andre bookinger, være krav til ankomstdag og rejselænge. Hvis du ønsker en så fleksibel booking som muligt, kan du bestille dit feriehus uden for højsæsonen. Så er chancerne for, at du kan få dine ønsker opfyldt større. Du er garanteret en god ferie, når du vælger at holde den på Bornholm. Uanset hvilken årstid du vælger at besøge øen på, er du altid sikker på at kunne finde skønne feriehuse og spændende oplevelser. Hvis du planlægger et besøg på Bornholm i uge 42, er et feriehus på Storløkke Feriepark måske noget for dig? Så får du en dejlig base og kan nyde godt af den opvarmede swimmingpool. Planlægger du derimod et besøg i uge 29, og ønsker et feriehus med havudsigt, er feriehusene i Sandkås måske noget for dig? Her får du den skønneste havudsigt og bor kun et stenkast fra havet. 

Stort udvalg af feriehuse med pool

Ferien bliver ekstra sjov når der er en swimmingpool. Hos Team Bornholm finder du et stort udvalg af feriehuse, hvor der er gratis adgang til pool. Bo i den charmerende Gudhjem Feriepark, hvor den store pool ligger smukt placeret på en bakketop med udsigt over havet. Vælg mellem feriehuse både med og uden havudsigt. Fælles for alle feriehusene er, at du har adgang til den lækre pool. Når du bor i Gudhjem må du ikke glemme at gå ned på havnen og få dig en ægte bornholmer softice. Hvis du er rigtig lækkersulten, kan du købe en af Danmarks største is - men du får nok brug for hjælp fra dine venner eller familie, hvis du skal kunne spise den hele. Du kan også bo i skoven i Hasle Feriepark. Nyd roen og idyllen omkring dit feriehus, og tag en rutsjetur i poolens vandrutschebane. For de mindste er der en børnepool, hvor de trygt kan lege og plaske rundt i vandet. Når du vælger et feriehus med pool, tilføjer du lidt ekstra sjov til din ferie. Børnene vil elske det, og de ældste nyder også at tage en svømmetur i poolen, eller bare nyde solen i en af liggestolene med en god bog. Når du vil udskifte klorvandet med havvand, kan du gå til den nærliggende strand, Levka, eller du kan gå ind til centrum og springe i havet fra det flotte havnebad. Havnebadet i Hasle er også et godt sted at nyde solnedgangen sammen med en kop kaffe eller en is. Der er mange muligheder for et feriehus med pool på Bornholm. Se oversigten her og vælg det feriehus du helst kunne tænke dig. 

Find feriehuse på hele Solskinsøen

Du skal gøre dig en række overvejelser inden du bestiller dit feriehus. En af dem er, hvor dit feriehus skal ligge. Ønsker du et feriehus i Rønne, hvor du bor tæt på skov, strand og by? Så skal du se de flotte feriehuse i Strandløkken. De er flot og moderne indrettede, og ligger skønt placereret i Rønne. Drømmer du derimod om et feriehus i Allinge tæt på klipper og byliv? Så vil det idylliske Æblehaven med dets hyggelige feriehuse være noget for dig. Også I Svaneke finder du skønne feriehuse tæt på det sprudlende byliv og i gåafstand fra havet. Prøv at se feriehusene i Bryggergården eller det moderne feriehus Bygfogedhuset. I Dueodde finder du et skønt feriehus beliggende lige i skovbrynet. Her fra kan du hurtigt komme ned til Dueodde Strand for at bade eller slikke sol. Hos Team Bornholm finder du feriehuse på hele Bornholm. Læn dig tilbage med en kop kaffe, og start din research på det perfekte feriehus nu. 

Feriehusudlejning gjort nemt

Det skal være nemt at bestille feriehus på Bornholm. Når du bestiller dit feriehus hos Team Bornholm får du altid rengøring med i prisen. Så sparer du tid som du til gengæld kan bruge på at opleve Bornholm. Hvorfor ikke tage på rundkirke-safari og se de bornholmske rundkirker? Der findes 4: en i Nyker, en i Nylars, en i Olsker og en i Østerlars. Den i Olsker siges at være den smukkeste, hvorimod den i Østerlars er den største. Strøm, vand og varmeforbrug er også altid inkluderet i prisen, mår du bestiller et feriehus. Så undgår du ubehagelige overraskelser. Du får også altid en gratis sygdomsafbestillingsforsikring med i prisen, så du er sikret hvis uheldet skulle være ude, og du bliver syg inden din rejse. Som en ekstra service, har du mulighed for at bestille dit feriehus som en pakkerejse. Tilvælg færgeoverfart fra Ystad eller Sassnitz eller fly fra København, Billund eller Aalborg, så sørger vi for at bestille billetterne til dig - selvfølgelig efter dine ønsker til afgangstidspunkt. Dine billetter gennem Team Bornholm er altid returbilletter, selvom du hurtigt får lyst til at blive, når først du oplever hvad Bornholm har at byde på. Øen bugner af lækre restauranter - alt lige fra udsøgt gourmet til klassisk café mad. Glem ikke at besøge en røgeri og smag en Sol Over Gudhjem. Det er en særlig bornholmsk specialitet. Når du bestiller dit feriehus som en pakkerejse, indgår den transportform du vælger altid en prisen. Så har du nemt og hurtigt et overblik af hvad ferien kommer til at koste, og hvor mange lommepenge, der er til at købe bornholmske karameller og flødeboller for. 

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.