Gudhjem Søpark

  • God beliggenhed
  • Lejligheder for 4-6 personer
  • 2-personers-rabat
  • Rolig beliggenhed
  • Tæt på centrum
  • Tæt på strand
kort Gudhjem
Gudhjem er bygget ned ad en stejl klippeskrænt

Gudhjem er bygget ned ad en stejl klippeskrænt

Fra Gudhjem sejler færgen til Christiansø

Fra Gudhjem sejler færgen til Christiansø

Melsted Strand, som ligger tæt på Gudhjem Søpark

Melsted Strand, som ligger tæt på Gudhjem Søpark

Gudhjem Søpark

Corona-Garanti
På Gudhjem Søpark kan du bestille ophold med corona-afbestillingsret - vi kalder det "Corona-garanti", som sikrer, at du kan afbestille dit ophold frem til din ankomstdag og få din fulde indbetaling refunderet. Prisen er 195,- pr. booking.  Læs mere om corona-garanti her.

Gudhjem - Mellem by, klipper og hav
Gudhjem Søpark har en skøn beliggenhed mellem Gudhjem by, klipperne og havet. Du har 200 meter til indkøbsmuligheder, 800 meter til centrum i Gudhjem samt 900 meter til Melsted med den dejlige sandstrand og gode bademuligheder. På en forårs- eller efterårsdag har du også mulighed for en badetur. Som gæst på Gudhjem Søpark har du nemlig gratis adgang til den nærliggende Gudhjem Svømmehal, som byder på både vipper, vandrutsjebane og 25 meter bassin.

Gudhjem Søpark har en rolig atmosfære, men der er stadig masser af sjov for børnene. Eksempelvis på legepladsen, som ligger tilbagetrukket fra ferielejlighederne. Eller hvad med en tenniskamp på Gudhjem Søparks tilhørende tennisbane?

Flotte lejligheder
Lejlighederne er moderne og pænt indrettet. Alle lejlighederne er indrettet for 4-6 personer. Hvis I "kun" er 2 personer, har I mulighed for at få rabat - læs mere om rabatmuligheden ved at trykke her

Standard, havkig eller havudsigt
Fra terrasserne har du havkig eller havudsigt, og der er også mulighed for at spare på feriebudgettet ved at vælge lejligheder uden havkig/havudsigt. Alle ferielejlighederne i Gudhjem Søpark er røgfrie.

    

Ferielejligheder for 4-6 personer

Ferielejligheder for 4-6 personer
Gudhjem Søpark byder dig velkommen med tre lejlighedstyper:
* Lejligheder med havudsigt
* Lejligheder med havkig (svarende til delvis havudsigt)
* Lejligheder uden havudsigt

Ferielejlighederne er alle indrettet for 4-6 personer. Såfremt I kun er 2 personer, har I mulighed for at få rabat - læs mere ved at trykke her.

Stueplan eller 1. etage
Alle lejligheder er på 67 m2 og beliggende i stueplan eller på 1. etage. Lejlighedstyperne (havudsigt, havkig eller uden havudsigt) findes fordelt på såvel lejligheder i stueplan som på 1. etage. Eksempelvis er der lejligheder med havudsigt beliggende i såvel stueplan som på 1. etage. Bemærk, at lejlighederne er placeret sådan, at havudsigten og havkigget er bedst fra terrasserne.

Lejlighedernes indretning
Lejlighederne er indrettet således: Entré, badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler, 2 soveværelser med dobbeltsenge, stort køkken med blandt andet opvaskemaskine, kaffemaskine og elkogekedel, stue (2 sovepladser på sovesofa i stuen), fjernsyn samt terrasse med havemøbler. Lejlighederne har alle to terrasser, således at der er mulighed for sol en stor del af døgnet.

Panoramaudsigter og magisk lys
Gudhjem har i årtusinder tiltrukket mennesket. Klipperne, havet og det særlige lys skaber en nærmest magisk stemning i denne lille by, som på forunderlig vis er bygget ned over en klippeskrænt. Siden starten af 1900-tallet er mange kunstmalere kommet til Gudhjem for at "fange" den specielle stemning i byen. En af dem, Oluf Høst, har fået sit eget museum - besøg det lille hyggelige museum og se de flotte malerier, som giver dig et smil på læben. 

Langs kysten går den gamle redningssti. Oplev fantastiske panoramaudsigter over havet. Fortsæt til Helligdomsklipperne, som har sit navn fra en af Bornholms hellige kilder. Helligdomsklipperne knejser imponerende mod havet og viser vejen mod Bornholms Kunstmuseum. Den hellige kilde findes stadig inde i Kunstmuseet, hvor den via en smal sprække i gulvet løber gennem museet. En forunderlig blanding af fortid og nutid. 

 

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?
Kombineret køkken og spisestue med udgang til terrasse

Kombineret køkken og spisestue med udgang til terrasse

Køkken og spisestuen i Gudhjem Søpark

Køkken og spisestuen i Gudhjem Søpark

Lejlighederne fås med og uden havudsigt fra terrassen

Lejlighederne fås med og uden havudsigt fra terrassen

2 soveværelser med dobbeltsenge

2 soveværelser med dobbeltsenge

Bestilling
Bestil din ferie på Gudhjem Søpark ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden. Du kan også maile eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Vi håber, at du fandt hvad du søgte. Se alle ferielejligheder og sommerhuse på Bornholm.

Lejlighederns indretning

Lejlighederns indretning

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, el- og varmeforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. Du kan tilkøbe en Corona-Garanti, som giver dig ekstra sikkerhed.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.