Gudhjem Søpark

  • God beliggenhed
  • Lejligheder for 4-6 personer
  • Rolig beliggenhed
  • Tæt på centrum
  • Tæt på strand
kort Gudhjem
Gudhjem Søpark set fra bagsiden

Gudhjem Søpark set fra bagsiden

Gudhjem Søpark ligger tæt på stranden

Gudhjem Søpark ligger tæt på stranden

Nogle lejligheder har havudsigt fra terrassen

Nogle lejligheder har havudsigt fra terrassen

Flotte ferielejligheder for 4-6 personer

Gudhjem - Mellem by, klipper og hav

Gudhjem Søpark har en skøn beliggenhed mellem Gudhjem by, klipperne og havet. Du har 200 meter til indkøbsmuligheder, 800 meter til centrum i Gudhjem samt 900 meter til Melsted med den dejlige sandstrand og gode bademuligheder. På en forårs- eller efterårsdag har du også mulighed for en badetur. 

Gudhjem Søpark har en rolig atmosfære, men der er stadig masser af sjov for børnene. Eksempelvis på legepladsen, som ligger tilbagetrukket fra ferielejlighederne. Eller hvad med en tenniskamp på Gudhjem Søparks tilhørende tennisbane, som du kan leje til en god pris?

Flotte lejligheder

Lejlighederne er moderne og pænt indrettet. Alle lejlighederne er indrettet for 4-6 personer. Fra terrasserne har du havkig eller havudsigt, og der er også mulighed for at spare på feriebudgettet ved at vælge lejligheder uden havkig/havudsigt. Alle ferielejlighederne i Gudhjem Søpark er røgfrie. Se billeder fra lejlighederne og læs mere nedenfor.

Fortrydelsesret

Vi kan alle komme til at fortryde. På Gudhjem Søpark kan du købe ophold med Fortrydelsesret, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Fortrydelsesretten samtidig med bestillingen af dit ferieophold. Du kan også læse mere om Fortrydelsesretten her.

Rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter

Du får rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter. Indtast din ønskede periode i bestillingsboksen og se din rabat. Jo flere nætter, at du vælger, jo mere rabat får du.

    

Der venter masser af sjov for børnene på legepladsen

Der venter masser af sjov for børnene på legepladsen

Ferielejligheder

Ferielejligheder for 4-6 personer

Gudhjem Søpark byder dig velkommen med tre lejlighedstyper:
* Lejligheder med havudsigt
* Lejligheder med havkig (svarende til delvis havudsigt)
* Lejligheder uden havudsigt

Ferielejlighederne er alle indrettet for 4-6 personer. 

Stueplan eller 1. etage

Alle lejligheder er på 67 m2 og beliggende i stueplan eller på 1. etage. Lejlighedstyperne (havudsigt, havkig eller uden havudsigt) findes fordelt på såvel lejligheder i stueplan som på 1. etage. Eksempelvis er der lejligheder med havudsigt beliggende i såvel stueplan som på 1. etage. Bemærk, at lejlighederne er placeret sådan, at havudsigten og havkigget er fra terrasserne.

Lejlighedernes indretning

Lejlighederne er indrettet således: Entré, badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler, 2 soveværelser med dobbeltsenge, stort køkken med blandt andet opvaskemaskine, kaffemaskine og elkogekedel, stue (2 sovepladser på sovesofa i stuen), fjernsyn samt terrasse med havemøbler. Lejlighederne har alle to terrasser, således at der er mulighed for sol en stor del af døgnet.

Panoramaudsigter og magisk lys

Gudhjem har i årtusinder tiltrukket mennesket. Klipperne, havet og det særlige lys skaber en nærmest magisk stemning i denne lille by, som på forunderlig vis er bygget ned over en klippeskrænt. Siden starten af 1900-tallet er mange kunstmalere kommet til Gudhjem for at "fange" den specielle stemning i byen. En af dem, Oluf Høst, har fået sit eget museum - besøg det lille hyggelige museum og se de flotte malerier, som giver dig et smil på læben. 

Langs kysten går den gamle redningssti. Oplev fantastiske panoramaudsigter over havet. Fortsæt til Helligdomsklipperne, som har sit navn fra en af Bornholms hellige kilder. Helligdomsklipperne knejser imponerende mod havet og viser vejen mod Bornholms Kunstmuseum. Den hellige kilde findes stadig inde i Kunstmuseet, hvor den via en smal sprække i gulvet løber gennem museet. En forunderlig blanding af fortid og nutid. 

 

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?
Køkken og spisestuen i Gudhjem Søpark

Køkken og spisestuen i Gudhjem Søpark

2 soveværelser med dobbeltsenge

2 soveværelser med dobbeltsenge

Gudhjem Søpark - Stuen med udgang til terrasse

Gudhjem Søpark - Stuen med udgang til terrasse

Badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler

Badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler

Gudhjem Søpark ligger smukt tæt på havet

Gudhjem Søpark ligger smukt tæt på havet

Bestilling
Bestil din ferie på Gudhjem Søpark ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden. Du kan også maile eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Vi håber, at du fandt hvad du søgte. Se alle ferielejligheder og sommerhuse på Bornholm.

Lejlighederns indretning

Lejlighederns indretning

Gudhjem er bygget ned ad en stejl klippeskrænt

Gudhjem er bygget ned ad en stejl klippeskrænt

Smag de lækre røgede sild på Gudhjem Røgeri

Smag de lækre røgede sild på Gudhjem Røgeri

Gudhjem Søpark ligger mellem klipper, strand og by

Gudhjem Søpark ligger mellem klipper, strand og by

Lignende feriesteder

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.