Hasle Feriepark

  • Swimmingpool
  • Børnepool
  • Tæt på Sandstrand
  • Midt i skoven
  • Stor legeplads
  • Feriehuse for 4-5 personer
kort Hasle
Lav et "hole-in-one" på minigolfbanen

Lav et "hole-in-one" på minigolfbanen

Børnene elsker også Hasle Feriepark

Børnene elsker også Hasle Feriepark

Børnene hygger sig i legelandet

Børnene hygger sig i legelandet

Hasle Feriepark

Hasle Feriepark. Dejlige Feriehuse

Hasle Feriepark ligger naturskønt i fiskerlejet Hasle på Bornholms vestkyst. Du bor i en idyllisk bøgeskov og tæt på en dejlig sandstrand, som er en af Bornholms skjulte perler.

Glæd dig til dejlige feriehuse, som alle er indrettet for 4-5 personer. Feriehusene har egen terrasse ud mod skovstierne. Sæt dig godt til rette i terrassemøblerne og slap af oven på dagens ferieoplevelser. Måske er der fiskelækkerier fra det lokale røgeri på aftenmenuen? Læs mere om feriehusene længere nede på denne side. 

Skov, strand og masser af sjov

Tag en hyggetur i skoven, og husk picnickurven. Gå 400 meter langs skovstierne, og du kommer til en af Bornholms bedste sandstrande. Ferieparkens swimmingpool (opvarmet 15/5 - 15/9) og børnebassin (opvarmet 15/5 - 31/8) er også klar til vandlege (vandtemperaturen varierer afhængigt af lufttemperaturen). Opvarmningen sker med solcelleanlæg, så hvis solen skinner, bliver åbningsperioden forlænget.  Du skal også prøve den sjove multiarena med fodbold/basketballbane, hockeybane samt beach volley. For børn og barnlige sjæle er der endvidere minigolfbane, stor legeplads samt hoppepude. Klorindholdet og filtrene i swimmingpoolen sørger for, at eventuelle bakterier og vira bliver fjernet, således at der ikke er nogen corona-risiko ved at bade i swimmingpoolen.

Snup en cykeltur

Der er et fantastisk løbe- og cykelterræn ved Hasle Feriepark. Cykelstierne starter 100 meter fra ferieparken, og i skoven er der gode mountainbike-ruter. Du kan selvfølgelig leje cykler i receptionen på Hasle Feriepark.

Solnedgang og dinosaurjagt

Husk også at nyde den flotte solnedgang på en aftentur langs stranden, mens du mærker historiens vingesus. Sandklinterne langs Hasle kyst er dannet for cirka 170 millioner år siden. Dengang herskede saurpoderne over Bornholm. Saurpoderne var en dinosaur, som med en længde på 40 meter er de største dyr, som nogensinde har levet på jorden. Du har gode muligheder for at finde forsteninger fra fortiden. På stranden foran Hasle Feriepark er der eksempelvis fundet et forstenet fodspor fra en lille Saurpode - den havde dog "blot" været 20 meter lang... 

Parkering og ladestander

Som gæst på Hasle Feriepark kan du parkere gratis og tæt på dit feriehus. Ved centerbygningen i Hasle Feriepark er der ladestander til el-biler (type 2 ladestander). Du kan købe opladningskort med 55 kWh i receptionen.

Fortrydelsesret

Vi kan alle komme til at fortryde. På Hasle Feriepark kan du købe ophold med Fortrydelsesret, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Fortrydelsesretten samtidig med bestillingen af dit ferieophold. Du kan også læse mere om Fortrydelsesretten her.

Rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter

Du får rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter. Indtast din ønskede periode i bestillingsboksen og se din rabat. Jo flere nætter, at du vælger, jo mere rabat får du.

Grundplanen for feriehuse i Hasle Feriepark

Grundplanen for feriehuse i Hasle Feriepark

Glæd dig til sol og afslapningen ved Hasle Ferieparks pool

Glæd dig til sol og afslapningen ved Hasle Ferieparks pool

Dejlige feriehuse for 4 - 5 personer

Dejlige feriehuse for 4 - 5 personer

Feriehusene i Hasle Feriepark er rækkehuse på 45 m2, og de er indrettet således: Entré, 2 soveværelser med hver 2 senge, badeværelse med bad og toilet, kombineret stue- og opholdsrum med TV. For huse til 5 personer er der en ekstra soveplads på en sovesofa i stuen. Køkken med komfur, køleskab med lille frostbox, el-koger og kaffemaskine. Du kan se en grundplan af feriehuset her.

Alle huse har egen terrasse, som er delvist overdækket.

Har du særlige ønsker?

Hvis du har særlige ønsker til beliggenheden af dit feriehus - eksempelvis tæt ved legeplads, pool eller multiarena - beder vi dig orientere os i forbindelse med din bestilling, så vil vi gøre vores yderste for at opfylde dine ønsker.

 

Vis pris og ledige perioder

Hasle Feriepark: Feriehus for 4-5 personer
Hvornår vil du afsted?

Bestilling

Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi håber, at du fandt hvad du søgte. Se alle ferielejligheder og sommerhuse på Bornholm.

Indretning af feriehusene i Hasle Feriepark

Indretning af feriehusene i Hasle Feriepark

Køkken og spisestuen i Hasle Feriepark

Køkken og spisestuen i Hasle Feriepark

Alle feriehuse har to soveværelser

Alle feriehuse har to soveværelser

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.