Praktisk info - Hasle Feriepark

  • Feriehuse for 4-6 personer
  • Swimmingpool
  • Børnepool
  • Tæt på Sandstrand
  • Midt i skoven
  • Stor legeplads
kort Hasle

Hasle Feriepark

Adresse
Hasle Feriepark
H.C. Sierstedsvej 2
3790 Hasle
Telefon-reception: 2967 8088
Telefon-bestilling: 5695 8566

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade feriehuset kl. 10:00.

Allergivenlige feriehuse
Alle feriehuse i Hasle Feriepark er røgfrie. Såfremt du er allergisk overfor husdyr, kan du vælge et feriehus, hvor der ikke har været hunde, katte eller andre husdyr. Meddel os blot dette i forbindelse med din bestilling, så sørger vi for at reservere et allergivenligt feriehus til dig. Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.

Ankomstdage
Du kan ankomme og afrejse på alle ugens dage - der er altså ingen faste ankomstdage, og du behøver som udgangspunkt ikke at leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har du feriehuset til din rådighed fra kl. 15:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering", hvis du ankommer udenfor receptionens åbningstid.

Babypakke
Du kan gratis låne en babypakke bestående af: Høj stol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan lægges helt ned), puslepude og badekar. Udstyret henter du i receptionen i Hasle Feriepark. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med din bestilling af feriehuset.

Bestille flere huse på én gang
Ønsker du at bestille flere feriehuse på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af ét feriehus via internettet og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange feriehuse som du ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling - og vi bestræber os selvfølgelig på at placere feriehusene så tæt på hinanden som muligt.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25% af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus på Bornholm
Hvis du ønsker at køre med bus til Hasle Feriepark, skal du anvende busrute 1. Busrute 1 starter umiddelbart ved færgen i Rønne og har stoppested blot 150 meter fra Hasle Feriepark. Ved påstigningen på bussen skal du huske at oplyse til buschaufføren, at du ønsker at stå af ved Hasle Feriepark. Hvis du ønsker at køre fra Hasle Feriepark til Rønne, skal du anvende busrute 4. Køretiden fra Rønne til Hasle Feriepark er cirka 20 minutter. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk.

Cykeludlejning
Du kan leje cykler i receptionen. Priserne pr. cykel er:

   Dame/herre cykel med 7 gear

 Børnecykel med 3 gear
 Børneanhænger
 Efterløber

 Barnestol
 Cykelhjelm
 Cykellygtesæt
 1 dag   85 DKK  70 DKK  25 DKK
 2 dage  170 DKK  140 DKK  
 3 dage   250 DKK  200 DKK  
 4 dage  320 DKK  250 DKK  
 5 dage  380 DKK  290 DKK  
 6 dage   420 DKK  320 DKK  
 1 uge   450 DKK  350 DKK  50 DKK
 2 uger   700 DKK  500 DKK  


Dyner/Sengelinned

Der er dyner og hovedpuder i feriehuset. Sengelinned og håndklæder beder vi dig venligst om at medbringe. Alternativt kan du leje det i receptionen for 95 DKK for sengetøj og 35 DKK for håndklæder. Husk gerne at forudbestille, hvis du ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

Handicapforhold
Feriehusene er handicapvenlige - eksempelvis har dørene tilstrækkelig dørbredde til kørestole, og der er ingen trin i feriehuset. Badeværelset har tilstrækkelig plads til, at der kan vendes med en almindelig kørestol. Meddel os venligst, hvis du medbringer kørestol - så vil vi gøre vores yderste for at finde det bedst mulige hus til dig.

Hjertestarter
Vi håber ikke, at der bliver brug for den - men til din orientering er der en hjertestarter i receptionen på Hasle Feriepark. Dét giver lidt ekstra tryghed på ferien.

Hunde og Katte
Hunde og katte er meget velkomne i Hasle Feriepark. En del af vores huse er således forbeholdt gæster med hunde eller katte. Ved din bestilling beder vi dig oplyse os, om du medbringer din 4-benede ven. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det 250 DKK at tage din hund eller kat med. Hvis du medbringer 3 eller flere hunde, er prisen 500 DKK. Prisen gælder for hele opholdet.

Vi har hvert år mange gæster, som tager deres hund eller kat med til Bornholm. Det er nemt - du skal blot huske, at de svenske toldmyndigheders krav skal være opfyldt. Normalt er reglerne for indførsel af dyr til Sverige restriktive. Dog er reglerne meget lempelige, når du "blot" er på gennemrejse til Bornholm. Læs eventuelt mere her: Hund/kat til Bornholm.

Indkøb
I Hasle Feriepark finder du en kiosk, hvor der er et mindre sortiment af dagligvarer og husholdningsting. Åbningstiderne er 07:30 til 10:30 og 15:00 til 20:00. I ydersæsonen kan åbningstiderne være lidt kortere. Hvis du har behov for større indkøb, ligger Hasle centrum 1.200 meter væk. Her finder du blandt andet den lokale købmand samt SuperBrugsen.

Internet
Der er gratis internetadgang i alle huse i Hasle Feriepark via et velfungerende fibernet. Kodeordet fremgår af en tavle i hvert feriehus.

Køkkenudstyr
Feriehusene i Hasle Feriepark har et veludstyret køkken - herunder service til 6 personer. Du behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice eller lignende.

Minigolf
Pris pr. person kr. 20,00. Ved grupper på mere end 10 personer er prisen pr. person kr. 15,00.

Multiarena
Hasle Feriepark har en sjov multiarena med hockey-, beachvolley-, fodbold- og basketbane. I receptionen kan du gratis låne hockeystave, bolde med videre.

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker i Hasle Ferieparks reception. Hvis du ankommer udenfor receptionens åbningstid, sørger vi for at oplyse dig om, hvordan du får din nøgle. Det er således ikke noget problem, hvis du ankommer udenfor receptionens åbningstid.

Parkering
Der er gratis parkering i Hasle Feriepark. Feriehusene ligger placeret 10-100 meter fra parkeringspladsen. Hvis du ønsker en speciel placering af dit feriehus, beder vi dig orientere os, når du bestiller din ferie.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre dit hus ved ankomst/afrejse - så er du altid sikker på, at huset er ordentligt rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at skulle gøre rent inden din afrejse. Betalingen for rengøringen er inkluderet i din lejepris. Du skal derfor ikke betale ekstra for rengøringen. Vi beder dig således blot sørge for, at eventuelt affald er lagt i skraldeposen, samt at køkkenservicet er rengjort. Rengøringen på Hasle Feriepark foretages med svanemærkede/miljøvenlige rengøringsmidler.

Strygejern
Du kan låne strygejern og strygebræt i receptionen - og det er selvfølgelig gratis for dig.

Vaskemaskine og tørretumbler
Hvis du får behov for at vaske, har du mulighed for at leje vaskemaskine samt tørretumbler i Hasle Feriepark (mod et lille gebyr pr. vask/tumbling). Vaskelokalet ligger i tilknytningen til receptionen.

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir og køkkenrulle i dit feriehus. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestilling
Bestil din ferie i Hasle Feriepark ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, elforbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter - og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.