Møllegården - Møllegården - Ferielejligheder i Svaneke

  • Svaneke
  • Tæt på havet
  • Sommerhus for 4 personer
  • Ferielejlighed for 2-4 personer
kort Svaneke

Flotte ferielejligheder i Svaneke

Møllegården er skønt beliggende på vandsiden af "Møllebakken" - tæt ved Svanekes næsten 400 år gamle stubmølle - deraf navnet Møllegården. Møllegården består af dejlige ferielejligheder for 2-4 personer samt et flot sommerhus for 4 personer. Dermed har I mulighed for at være en stor familie, som tager afsted sammen - men alligevel bor hver for sig.

Bornholms solskinsby nummer 1

Møllegården er omgivet af en stor have med masser af hyggekroge. Sæt dig godt til rette og nyd, at Svaneke er Bornholms solskinsby nummer 1. Lige ved Møllegården går en lille sti ned til havet, hvor du kan bade fra klipperne. Fortsætter du lidt videre, kommer du til den idylliske Vigehavn, hvor små fiskejoller skaber en hyggelig atmosfære. Fra Vigehavn fortsætter stien langs flotte gamle bindingsværkshuse - og snart vil en liflig duft af fiskelækkerier fra Svaneke Røgeri komme dig i møde.

Central beliggenhed

Møllegården er et skønt feriested - og med blot 700 meter til Torvet i Svaneke har Møllegården også en central beliggenhed i Svaneke. Møllegården er også et rigtig godt feriested, hvis du kommer til Bornholm uden bil. Der er skønne naturområder lige ved ferielejlighederne, og der er busstoppested med forbindelser til hele Bornholm blot 50 meter fra Møllegården.

Fortrydelsesret

Vi kan alle komme til at fortryde. På Møllegården kan du købe ophold med Fortrydelsesret, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Fortrydelsesretten samtidig med bestillingen af dit ferieophold. Du kan også læse mere om Fortrydelsesretten her.

Rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter

Du får rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter. Indtast din ønskede periode i bestillingsboksen og se din rabat. Jo flere nætter, at du vælger, jo mere rabat får du.

Bestil din ferie nu

Glæd dig til en skøn ferie på Møllegården

. Bestil din ferie ved at indtaste den ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden eller ring til os nu: 56 95 85 66 - så kan du få gode tips til en skøn ferie. 

Vi håber, at du fandt hvad du søgte. Se alle ferielejligheder og sommerhuse på Bornholm.

Hyg dig i Møllegårdens parklignende have

Hyg dig i Møllegårdens parklignende have

Nyd solen på klipperne foran Møllegården

Nyd solen på klipperne foran Møllegården

Kyssebænken i Svaneke

Kyssebænken i Svaneke

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.