Møllegården - Møllegården - Ferielejligheder i Svaneke

  • Dejlige lejligheder
  • God beliggenhed
  • Tæt på havet
  • Tæt på Svaneke Torv
kort Svaneke

Flotte Ferielejligheder i Svaneke

MølleGården er skønt beliggende på vandsiden af "Møllebakken" - tæt ved Svanekes næsten 400 år gamle stubmølle - deraf navnet MølleGården. MølleGården består af dejlige ferielejligheder for 2-6 personer samt et flot sommerhus for 4 personer. Dermed har I mulighed for at være en stor familie, som tager afsted sammen - men alligevel bor hver for sig.

Bornholms solskinsby nummer 1
MølleGården er omgivet af en stor have med masser af hyggekroge. Sæt jer godt til rette og nyd, at Svaneke er Bornholms solskinsby nummer 1. Lige ved MølleGården går en lille sti ned til havet, hvor I kan bade fra klipperne. Fortsætter I lidt videre, kommer I til den idylliske Vigehavn, hvor små fiskejoller skaber en hyggelig atmosfære. Vigehavn er en lille naturhavn, som har været brugt i århundreder. Fra Vigehavn fortsætter stien langs flotte gamle bindingsværkshuse - og snart vil en liflig duft af fiskelækkerier fra Svaneke Røgeri komme jer i møde.

Central beliggenhed
MølleGården er et skønt feriested - og med blot 600 meter til Torvet i Svaneke har MølleGården også en central beliggenhed i Svaneke. Møllegården er også et rigtig godt feriested, hvis I kommer til Bornholm uden bil. Der er skønne naturområder ved lejlighederne, og der er busstoppested med forbindelser til hele Bornholm blot 50 meter fra Møllegården.

Bestil jeres ferie
Glæd jer til en skøn ferie i Svaneke Lejligheder. Bestil jeres ferie ved at indtaste den ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden eller ring til os nu: 56 95 85 66 - så kan du få gode tips til en skøn ferie. 

Vi håber, at du fandt hvad du søgte. Se alle ferielejligheder og sommerhuse på Bornholm.

Den berømte "Hønseskidnings-konkurrence" i Svaneke

Svaneke Bryghus

Find roen i Svaneke

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, vi besvarer tlf. alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.