Ferie med havudsigt på Bornholm

Ferielejligheder med havudsigt

Sommerhuse med havudsigt

Hoteller med havudsigt

Havudsigt på Bornholm

Bornholm er en ø beliggende i Østersøen hvorfor det siger sig selv, at du har rig mulighed for at opleve havudsigt under dit besøg på Bornholm. Er det ikke nok at betragte den smukke havudsigt på dine ture rundt omkring på øens seværdigheder? Så bo på et feriested hvor du kan nyde en smuk udsigt over vandet, direkte fra din stue. Team Bornholm har flere feriesteder med havudsigt, hvad end du er til sommerhuse, ferielejligheder eller hotelværelser. Se det store udvalg ovenfor. 

Sommerhus eller ferielejlighed med havudsigt 

Nyd en ferie i fred og ro i et sommerhus med havudsigt på Bornholm. Betragt det glimtende hav fra din stue. Skulle du få lyst til en dukkert, er der heldigvis ikke længere end du kan gå. Du finder nogle af de smukkeste havudsigter i Team Bornholms ferielejligheder med havudsigt. I nogle ferielejligheder med udsigt til Østersøen befinder du dig kun et stenkast fra havet. Vælg et sommerhus eller en ferielejlighed med havudsigt, hvis du ønsker en ferie, hvor I kan nyde hinandens selskab og havudsigten, uden nogen forstyrrelser. Du behøver ikke at tænke på at skulle gøre ferielejligheden eller sommerhuset rent. Rengøring er nemlig altid inklusive i prisen, når du bestiller din ferie med havudsigt hos Team Bornholm. 

Hotel med havudsigt 

Vil du forkæles ekstra meget skal du vælge et hotel med havudsigt på Bornholm. På de skønne hoteller med havudsigt får du nogle af Bornholms absolut bedste havudsigter lige udenfor dit værelsesvindue og din balkon/terrasse. Nyd den fantastiske udsigt fra sengen, allerede i det øjeblik du vågner om morgen. Fra hotellernes restaurant kan du også betragte den flotte havudsigt imens du nyder din morgenmad eller spiser et skønt gourmetmåltid til aften. Gør det hele ekstra lækkert og vælg et spahotel med havudsigt eller et badehotel med havudsigt.

Bestil en pakkerejse

Når du bestiller dit ophold hos Team Bornholm, kan du tilføje færge- eller flyoverfart til din reservation. Du er velkommen til at komme med ønsker til, hvornår på dagen du vil afsted. Det gør det nemt og enkelt for dig at bestille din ferie til Bornholm.

Alle priser er inklusive:

 

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.